Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() QUOTE(cristic1982 @ 16 Feb 2017, 21:26) Nu cred ca e cineva pe aici care sa se fi opus lucrului asta. In schimb cand e vorba de fesenei, apar multi care ii plang ca sunt persecutati de politia politica a dna ![]() Aia multi se plang ca nu se aplica la toti, nu de ce se aplica la fesenei, ii chiar asa greu de inteles? Daca se aplica doar la unii, da... ii politie politica, cautam pana ii gasim ceva ca sigur o facut ceva gresit, dar o data gasit mecanismu(de furt, de fraudare...) nu se iau masuri si impotriva celorlalti. Iar daca justitia nu-i independenta si corecta... stat de drept numa in capu unora poate exista. Si alte tari au coruptie ... doar ca la ei functioneaza sistemu de justitie, iar la noi ii o gluma trista. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(klaus @ 16 Feb 2017, 20:22) Eu sustin pedepsirea tuturor celor care incalca legea, nu doar a coruptilor. Si a celor care fac fals si uz de fals pentru dobandirea ilegala a unor imobile, de ex. Aici trebuie sa intre INCLUSIV cei ce isi inmatriculeaza masinile in bulgaria, pentru a evita plata taxelor. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 16 Feb 2017, 22:34) Indubitabil! ![]() Ai o hotarejudecatoreasca definitiva si neechivoca pe tema asta, sau ne informam de la "floricica dansatoarea"? Pai nu au fost pe lista justiției independente. QUOTE(MoneyTalks @ 17 Feb 2017, 01:21) Aici trebuie sa intre INCLUSIV cei ce isi inmatriculeaza masinile in bulgaria, pentru a evita plata taxelor. Inmatriculau, acum e coada la RAR, intreabă-l pe cristic, e obsesia lui. |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ok, n-am o problemă cu asta, să investigheze.
În paralel cu investigarea surselor de finanțare pentru domeniul lui dragnea ot Teleorman s.a.m.d. Din partea mea, să îi ia pe toți la întrebări, fără să se ascundă în spatele unor ordonanțe date pe șest! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Păi domeniul lui Dragnea se încadrează în 220.000 lei?
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Poate doar panseluțele din curte...
Să ne înțelegem, vorbim despre dragnea "cel întotdeauna bugetar", da? Fără meditații, moșteniri de familie s.a.m.d, da? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Din pacate asta uita multi, ca majoritatea stabilor fesenisti au fost bugetari, iar cate unii si-au mai facut cate o firma abonata la contracte cu statul. Dar a disparut basescu cu basistii lui si trebuia gasit noul baubau pentru masa de spalati pe creier. Cand l-au propus premier nu avea nimic
![]() Asta a vandut copii, a furat case, nu si-a platit impozitele, a vandut padurile la holz industries si a intermediat contracte intre reiffeisen si stat... nu cumva a vandut petromul tot el? Asta ca sa gasim tapul ispasitor pentru tot. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi aia cu casa nu-i cioacă, e hotărâre judecătorească. Nu'ș dacă definitivă sau nu, da' e.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asa si? Care-i problema? Hotararea aia judecatoreasca stabileste cumva ca Iohannis a haiducit casa? Poate a fost doar un cumparator de buna credinta. Ai dovezi sa sustii contrariul? Cand o sa fie sentinta definitiva o sa faca ceea ce-i cere sentinta. Nu-i nici primul nici ultimul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Macar nu militeaza pentru vreo ordonanta care sa spuna ca sunt legale toate tranzactiile imobiliare facute de persoane numite Iohanis sau Klaus.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Pai deocamdată nu e nevoie. Sa termine mandatul, pe urma mai vorbim.
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
Tot bugetara.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, da' poa' sa fie condamnata fara a afecta psd-ul si al sau bulibasa
This post has been edited by miki: 17 Feb 2017, 09:25 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 17 Feb 2017, 02:21) Aici trebuie sa intre INCLUSIV cei ce isi inmatriculeaza masinile in bulgaria, pentru a evita plata taxelor. Exista lege sau logica macar sa ii judeci pe astia? Am dreptul sa-mi cumpar casa si masina in orice tara... platesc acolo impozitele deci sunt OK! Aveti numai basini comuniste in cap... |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi poate-ți folosești tot acolo mașina.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io am o casa in Helvetea, pe care o folosesc in Romania.
This post has been edited by corbex: 17 Feb 2017, 11:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 17 Feb 2017, 11:03) Exista lege sau logica macar sa ii judeci pe astia? Am dreptul sa-mi cumpar casa si masina in orice tara... platesc acolo impozitele deci sunt OK! Aveti numai basini comuniste in cap... Da. Conform legislatiei, masina trebuie inmatriculata in judetul de resedinta al proprietarului. LE Codul Rutier, Articolul 13, alineatul 1. Articolul 13 (1) Autovehiculele, cu exceptia mopedelor si a troleibuzelor, precum si remorcile se inmatriculeaza permanent sau temporar la autoritatea competenta in a carei raza teritoriala proprietarii isi au domiciliul, resedinta ori sediul, in conditiile stabilite prin reglementarile in vigoare. This post has been edited by neumann: 17 Feb 2017, 11:53 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
vezi ca nu esti atent? Si-a inmatriculat casa din elvetea pa bulgaria ca sa o poata folosi in romania.
|
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deci daca iti cumperi telefon din Franta il folosesti doar acolo...
![]() ![]() Da Mazare poa sa-si foloseasca insula in Romanika? This post has been edited by luck33ro: 17 Feb 2017, 12:05 |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
buei shordanule, tuzti (tutzi..) inmatriculezi telefonul?
|
--------------------
...
..
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Logic ar trebui sa aplice politia legea cu perioada de sedere in tara a unei masini inmatriculate in alta tara. In plus, daca nu au acte, asigurari sau itp valabil sa le sechestreze. Astfel toti cocalarii vor plati impozite in Romania pe troacele cu care merg.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa ar fi logic, da' nu vezi că amicu' tău ningeac face gâți?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
Nu ii amicul meu (nu il cunosc) si e problema lui daca ii convine sa fie pe strada cu masini fara asigurari, acte sau itp. Eu nu vreau asta.
This post has been edited by cristic1982: 17 Feb 2017, 14:08 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Toti au acte, itp si asigurare valabile cand le verifici in mijlocul strazii. Doar cand se intampla pocinogul afli ca realitatea cutremuratoare e alta.
Perioada de sedere se fenteaza extrem de simplu trecand podul Giurgiu-Ruse si retur. Sau alt pod. Singura varianta care ar putea functiona ar fi scaderea taxelor pana la nivelul la care ar fi mai scump sau mult mai incomod sa faci actele pe BG. Dar asta e ceva ce guvernantii nostri de ieri si de azi nu stiu sa faca. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:48 |