Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pentru ca impozit?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(ady77 @ 17 Feb 2017, 17:33) Pentru ca romanul a fost educat in ultimii 50 de ani sa fenteze legea prin orice mijloace, si ca daca nu o face e considerat in cel mai fericit caz fraier ded ceilalti? Exemple ai cu sutele chiar aici pe forum, si cred ca ai exemple chiar si in acest topic de cit de fraier sau comunist sau ... (pune ce vrei acolo) esti daca vrei sa respecti legea, si MAI ALES daca vrei ca si cei din jurul tau sa o respecte ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ba da, dar la motor de 3.000cmc, e la sfert fata de RO.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am înțeles. Cazane cu capacitate cilindrica mare.
|
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
https://www.autovit.ro/anunt/mercedes-benz-...html#a492e1c0e1
pentru asa ceva doar impozit 100 mil. vechi in ro si 20 mil. vechi pe an cu totul in bg ![]() fenteaza lumea legea? de ce la altii se poate face legal si de bun simt si la noi nu? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ala zice ca plateste 370 de lei impozit - poate pe zi
![]() Cazanele au impozit asemanator cu ale noastre carute... Sistemul de impozitare la bulgari tine cont de varsta si valoarea (de catalog) a masinii - cam cum se face la CASCO. Cilindreea mare e impozitata dar daca masina e IMS de 50 de ani - nu plateste ca la noi 6000 lei pe an ![]() Cu siguranta birocratia e mai blanda in Bulgaria. This post has been edited by luck33ro: 18 Feb 2017, 09:32 |
--------------------
**
|
|
sorin1983 |
![]()
|
ai citit ce am scris eu? eu dadeam exemplu...
ala a scris ca asigurarea e 370 si impozit 0 ca e pierduta pe drum in acte... dar se practica pierderea pe drum intre proprietari... cine plateste pe bune ori renunta(stiu caz) ori plateste cat am scris eu |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Pai sorine, tu si cu taxa scoasa de tactu' dragnea tot nu iti inmatriculezi masina pe România. Tot ca un parlit faci.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
luck33ro |
![]()
|
aha mai ieftin ca la noi nu exista deci...
![]() This post has been edited by luck33ro: 18 Feb 2017, 09:44 |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 18 Feb 2017, 09:29) Cilindreea mare e impozitata dar daca masina e IMS de 50 de ani - nu plateste ca la noi 6000 lei pe an ![]() Isi scoate atestat de "vehicul istoric" de la Retromobil, si nu mai plateste impozit. La impozite mari merita o suta de euro atestatul. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de masini "bulgaresti"
Oamenii s-au saturat sa fie scuipatoarea politicienilor. Si acum 4 ani, si astazi pesedeul si liberalii pesedisti tip tariceanu au venit cu o aroganta infinita. |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 18 Feb 2017, 09:39) Pai sorine, tu si cu taxa scoasa de tactu' dragnea tot nu iti inmatriculezi masina pe România. Tot ca un parlit faci. cum le stii tu pe toate ca un om mare... vad ca te tii ca ciulinele dupa mine ![]() ![]() oricum ca sa iti raspund : nu toti au bani de masini noi ca tine burghezule ![]() si inca ceva... sunt mult mai multi cu nr de ro care nu au asigurare/itp sau ambele ![]() This post has been edited by sorin1983: 18 Feb 2017, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si legat si de taxa...
Oamenii s-au saturat sa fie scuipatoarea politicienilor. Si acum 4 ani, si astazi pesedeul si liberalii pesedisti tip tariceanu au venit cu o aroganta infinita. |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Esti bine miki?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Sorine, zicea ceva Brancusi, se pare ca a avut mare dreptate.
Asa e ca dai bine la pixde cu masina ta pe bg? Dupa cum te simt, bagi si de 50 lei carburant si mai tii 50 lei de un cico cu fata. Eu ca un burghez ce sunt imi iau apartamente nu masini. Si cash, nu cu credit. PS. Ce mai face baiatul ala feisbuc de isi face piata in victoriei? This post has been edited by cristic1982: 18 Feb 2017, 15:01 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 18 Feb 2017, 15:01) Eu ca un burghez ce sunt imi iau apartamente nu masini. Si cash, nu cu credit. Ala cu credite (și cu-n dinte contra bancilor) e pe tușa 15 zile. Fresh air. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
cristic1982 |
![]()
|
Eu nu iau credite, doar dau. Iar sa tin banii la banca nu e rentabil, ca dobanda e prea mica. La inchiriere iau minim 300 iepuroi.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 18 Feb 2017, 12:42) Pai sint la fel de bine si on-topic exact ca cei care discuta despre masini inmatriculate in bulgaria pe thread-ul dedivat lui Johannis Ah... sa nu uit si... Oamenii s-au saturat sa fie scuipatoarea politicienilor. Si acum 4 ani, si astazi pesedeul si liberalii pesedisti tip tariceanu au venit cu o aroganta infinita. |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Hotul ,hotul hotul...
De casa. In Sibiu. p.s. DNA, sa vina sa ne-o ia ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Pai logic c-a pierdut-o, de vreme ce renuntase:
QUOTE Potrivit purtătorului de cuvânt al Curții de Apel Pitești, Rebeca Ion, instanța a luat act de renunțarea la cererea de intervenție și a respins contestația în anulare. „Ia act de renunțarea la cererea de intervenție. Obligă contestatorii la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 1.700 lei către intimata Antonescu Elisabeta și 1.700 lei către intimații... Nu mai doarme la noapte, pt. aia 1700 si pt. maghernita. |
--------------------
Dacia
1310
|
cristic1982 |
![]()
|
Pai cu ce e hot? El a cumparat de la altcineva care a obtinut foloase necuvenite.
Ai motivarea verdictului in care sa zica ca el a furat acea casa? Sau iar scrii rahaturi? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
maho |
![]()
|
Cred ca a fi prezident bate de departe gaina aia.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Fraier!
Dacă era "deștept" își trântea azi-noapte un "decret prezidențial" să-și dea singur verdict favorabil! ![]() Se vede că nu e pesedist, ăia nu își bat capul cu respectarea legilor, pur și simplu le schimbă să le iasă cum trebuie! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca nu are pile la Dracnea....
![]() |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Avocatul Virgiliu Viorel Vulcan, reprezentantul celor cu care s-a judecat familia prezidențială, a făcut primele declarații după ce Curtea de Apel Pitești a respins contestația în anulare formulată de familia președintelui Klaus Iohannis în procesul privind casa din Sibiu pierdută în instanță.
"Nu cred că trebuie să primesc felicitări pentru ce s-a întâmplat astăzi. Este un fapt firesc care trebuia să se întâmple. Contestația în anulare era o ficțiune pentru că a fost promovată cu rea-credință atât timp cât ea nu se încadra în dispozițiile prevederilor articolului 318 din vechiul Cod de Procedură Civilă. Îmi aduc aminte de un interviu pe care Klaus Iohannis l-a dat imediat ce a fost ales președinte. A zis: 'justiția trebuie să înceapă cu președintele'. Uite că justiția a început cu președintele", a zis avocatul la România TV. În plus, Vulcan a povestit și un episod dureros: "Vreau să vă spun două detalii care au mai mult tentă morală. La parterul acestui imobil a fost o librărie. Se numea 'Mihai Eminescu'. Librăria a fost evacuată de către domnii profesori Iohannis la 15 ianuarie 2001. De ziua poetului național, Luceafărul a fost evacuat din propria sa casă, din librăria cu același nume. În spatele acestei librării, un naiv minunat și-a închipuit că poate înființa o bibliotecă privată care să asigure posibilitatea sibienilor să vină și să împrumute cărți spre lectură. Cu o lună înainte, această bibliotecă a fost evacuată. Din acest punct de vedere, bunul român Klaus Iohannis a preferat, în locul librăriei Mihai Eminescu, să închirieze unei bănci spațiul generos pe o chirie plătită în avans pentru cinci ani". p.s. daca vom continua sa votam alogeni, astea vor fi rezultatele Daca prim-ministrul Marii Britanii ar evacua o librarie Shakespeare, cred ca ar fi demis instantaneu. La noi iese lumea in piete sa-l aplaude pe respectivul. Ne meritam soarta, orice s-ar spune. p.s. fi-mi-ar scarba de titlul lor de profesori... This post has been edited by vercingetorix: 23 Feb 2017, 08:36 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 13:32 |