DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

278 Pages « < 190 191 192 193 194 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pro sau contra Klaus Iohannis

maho
post 13 Jun 2018, 13:24
Post #5731

Membru rigido-flexibil

Group: Members
From: Brașov, orașul olimpic

La olteni saptamana viitoare, la Bc/Traian mai prin toamna. Cred ca ne "sincronizam" invers...

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady77
post 13 Jun 2018, 13:25
Post #5732

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(dacis @ 13 Jun 2018, 14:20)
Traian? Tu construieste magaoaia ceea de pe stanga, cum te duci spre Roman?  ohmy.gif
*

Nu stiu de care Traian vorbesti matale, eu vorbesc de asta https://www.google.com/maps/place/Traian/@4...33;4d27.0276177

ca e in drumul lui si nu are treaba cu Roman-ul.

This post has been edited by ady77: 13 Jun 2018, 13:32

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
vercingetorix
post 13 Jun 2018, 13:42
Post #5733

Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea...

QUOTE(DannyY @ 13 Jun 2018, 13:43)
Vercilica, puisor, de nu dovedesti, esti calomniator. N-am ce-ti face, ai ales sa-ti zboare porumbelul printre masele, acu' rabda rezultatul. Fii barbata!

Tu chiar te iei in serios cu prostia aia de poezie...vai de capul meu.
Daca tii atat de tare, ok, e "creiatia" ta originala, oi fi vreun Paunescu al forumului, faci rime la comanda cum face gaina oua, vorba lui Pastorel...
Cat despre barbatie, o exercit doar cu femeile.

--------------------
Dacia 1310 break 1985 pt. export 2 canistre de benzina shpaga la IDMS
+
dacis
post 13 Jun 2018, 13:49
Post #5734

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(ady77 @ 13 Jun 2018, 14:25)
Nu stiu de care Traian vorbesti matale
*

Asta, de la 3 km de Roman!

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
ady77
post 13 Jun 2018, 14:16
Post #5735

راحتزیل یو

Banuiam ca la ala te gandesti.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dacis
post 13 Jun 2018, 14:40
Post #5736

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

“Sistemul educațional trebuie să aibă capacitatea de a face o diferență reală în nivelul de cunoștințe ale copiilor, nu doar să bifeze un număr de ani petrecuți pe băncile școlii. Aceasta este o lecție care se aplică și României, în condițiile în care un studiu din 2016 ne avertizează că ne confruntăm cu o rată de analfabetism funcțional de 42 de procente care se reflectă foarte vizibil și în înaltele sfere ale politicii românești"

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
klaus
post 18 Jun 2018, 15:14
Post #5737

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Inca o ancheta jurnalistica fulger.
Madam Sercan, pe FB, zicea pe 14 iunie (cam la o ora dupa nominalizare!) ca ar fi interesant de vazut daca cel nominalizat la sefia SIE nu ar fi plagiat.
Baietii aia de la Newsweek, jurnalisti foarte competenti, in nici 2 zile au facut rost de lucrarea de doctorat a propusului sef SIE (din arhiva colegiului SRI, sa fim bine intelesi...), au analizat-o cu sarg si au dat verdictul "Gabriel Vlase, propus la șefia SIE, a plagiat grosolan la doctoratul făcut la SRI", copiind zeci de paragrafe.

Deci e clar, ori avem niste ziaristi superperformanti, ori baietii de la SRI l-au impachetat pe propusul Vlase in foi de vita...

Acu intrebarea e: ramane Iohannis consecvent cu sine insusi ca zicea "Dacă o persoană publică a plagiat, acea persoană trebuie să plece din funcție" si retrage propunerea, sau ..nu?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ady77
post 18 Jun 2018, 15:27
Post #5738

راحتزیل یو

Bag seama ca i-au rezolvat problema lui Dragnea, ca citeam numai scenarii de ce urma sa se intample.

https://b1.ro/stiri/politica/dragnea-sefia-...ase-228336.html

http://evz.ro/dragnea-vlase-sefia-sie.html

This post has been edited by ady77: 18 Jun 2018, 15:35

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
klaus
post 19 Jun 2018, 17:08
Post #5739

步步

Din categoria "altfl de presedinte", mai putin cu minciuna si mai mult cu adevarul, dupa ce unsul cu x alifii de la CCR Petre Lazaroiu a zis ca madam Simina tanasescu, consilier presidential, l-a cam amenintat oleaca,
1. prima oara administraita pesidentiala a zis "s-a întâlnit ... pentru a-i înmâna acestuia două cărți de specialitate" cand "a avut loc o discuție pur teoretică pe marginea solicitării asociației civice VeDem Just, o discuție tehnică, între doi profesioniști de drept constituțional, care nu a implicat în niciun fel instituția Președintelui României".
2. Iese presidentul, intamplator imediat dupa ce aia de la CCR au votat sa trimita O NOUA SESIZARE de presiuni, si zice: "Doamna Tănăsescu mi-a spus că există o sesizare din partea unui ONG și dacă-i dau voie să spună și dlui Lăzăroiu că există această solicitare" si "Mi s-a părut că este corect, dacă persoana respectivă este vizată de o cercetare, măcar să știe".

Pai initial "nu era implicata in niciun fel" institutia presidentiala, dupa care ce sa vezi, de fapt mi-a cerut voie sa ii spuna cate ceva, din institutia presidentiala si io i-am dat acceptul. Adica in cel mai fericit caz s-a inatlnit cu omu' cu aprobarea lui Iohannis, daca nu trimisa de president.
Probabil ca Iohannis nu reprezinta institutia presidentiala si atunci s-ar explica opiniile domniei sale...

Macar Basescu facea niste minciuni frumoase.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
radian
post 20 Jun 2018, 07:50
Post #5740

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Parca vad, cele 130 de pagini ale motivarii CCR listate la imprimanta si indosariate, alaturi pe birou un carnetel pentru notite si un creion, o cana mare cu cafea si in fata biroului sade Iohannis si rasfoieste dosarul, citeste un paragraf aici, citeste altul dincolo, trage niste concluzi preliminare, le noteaza in carnetel. Citeste alt paragraf, se razgandeste, trage un X pest conculziile din carntel si o ia de la capat, tot asa, de dimineata pana seara. Din cand in cand mai ia o pauza, tine cate o conferita de presa si se intreaba retoric: Ce-i cu isteria asta nationala cu demiterea? Ce atata graba?

radmasa.gif

Evident, teleormanenii nu au simtul umorului, ei nu pricep ca ardelenii pricep mai greu, trebuie sa studieze atent, atent...

This post has been edited by radian: 20 Jun 2018, 07:51

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
ady77
post 20 Jun 2018, 08:03
Post #5741

راحتزیل یو

Adevarul e ca e bine sa sustii statul de drept doar cand iti convine, cand nu iti convine cauti portite mai mult sau mai putin legale.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
DragosP
post 20 Jun 2018, 08:09
Post #5742

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Și o faci, fără mari eforturi, pe prostu'...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
klaus
post 20 Jun 2018, 08:52
Post #5743

步步

Disputa cu alifiatul Lazaroiu de la CCR capata forme din ce in ce mai mincionoase din partea presidentului.
A venit presedentia "cu documentul" care cica i-a fost prezentat lui Lazaroiu.
Dupa care vine Lazaroiu sa spuna ca Iohannis minte! Ca de fapt i s-a prezentat alt document, de la alt petent, document care nu a fost transmis NICIODATA catre Administratia presidentiala (recte petitia de la ONG-ul lui Danilet, Danilet declarand ca nu a trimis o astfel de cerere la presedentie).

Deci: vine Lazaroiu :m-a santajat consilierul lui Iohannis ca sa-mi dau demisia.
Vine presedentia: consilierul era in concediu, nu reprezenta presedentia in ce a facut.
Vine din nou presedentia: stati sa vedeti ca da, consilierul ne-a intrebat (ex ante) daca sa faca ce a facut si noi i-am zis sa faca (deci inainte de fapta, cel putin se stia de fapta daca nu chiar insusi presedintele a trimis-o). Minciuna 1 ca presedentia era pe dinafara dovedita.
Vine apoi presedentia si zice: iaca documentul (si da un extras de document, PDF, facut dintr-un word 2016, scris la sfarsit "semnat electronic". Vis, ca in protocolele SRI-ului... Curios sunt cati trimit petitii pe mail in format word semnate electronic...)
Vine Lazaroiu si zice: NU-i adevarat, mie mi s-a aratat alt document pe baza caruia mi s-a sugerat sa-mi dau demisia. Minciuna 2 a presedentiei dovedita.

Si acuma: Nu vad vreun voinic, vreun TFL-ist, vreun democrat, dintre aia care striga de Tariceanu sa mearga la puscarie pentru declaratii mincinoase, sa aiba aceeasi opinie si despre president.
S-o supara Radian, dar e ca in nazism: ai nostrii pot incalca legea fara sa fie pedepsiti, moarte celorlalti!

--------------------
+
miki
post 20 Jun 2018, 12:01
Post #5744

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(klaus @ 20 Jun 2018, 09:52)

...
Vine Lazaroiu si zice: NU-i adevarat, mie mi s-a aratat alt document pe baza caruia mi s-a sugerat sa-mi dau demisia. Minciuna 2 a presedentiei dovedita.

....
*

Ai vazut cumva care document l-a primit/vazut cu adevarat Lazaroiu?
Doar de curiozitate....biggrin.gif

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
User is online!Galerie FotoPM
+
IRONICK
post 20 Jun 2018, 12:36
Post #5745

-

From: Romania

Da ai un fix cu site-ul ala. Toate sursele tale duc numai la site-uri de renume.

This post has been edited by IRONICK: 20 Jun 2018, 12:39

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
klaus
post 20 Jun 2018, 12:42
Post #5746

步步

QUOTE(miki @ 20 Jun 2018, 13:01)
Ai vazut cumva care document l-a primit/vazut cu adevarat Lazaroiu?
Doar de curiozitate....biggrin.gif
*

Evident ca nu, dar Lazaroiu e consecvent in declaratii (ceea ce nu as putea spune de presedentie). Inca de la inceput, de cand a iesit prima oara, a zis ca e documentul lui Danilet si nu l-a contrazis absolut nimeni de atunci incoace (administratia presidentiala sau consiliera). Si nici acum, cei implicati de partea presedentiei tac.
Dar cum dracu sa recunoasca ca era documentul lui Danilet cand ala nu l-a trimis la presedentie deloc? Ce sa spuna, dupa ce i-au zis lu' alifiatul Lazaroiu ca din cauza documentului primit la presedentie il santajeaza, ca de fapt nu era niciun document?

Si as ma iobserva ceva, documetnul transmis presei de presedentie nu are vreo data de inregistrare, vreo data de primire a mailului semnat electronic, vreo data de pe semnatura elctronica, ceva de genul asta. Ma uit la el si ma intreb: sa fie primit cumva dupa data faptei si din acest motiv ii lipsesc informatii importante?

20 Jun 2018, 13:47:
QUOTE(IRONICK @ 20 Jun 2018, 13:36)
Da ai un fix cu site-ul ala. Toate sursele tale duc numai la site-uri de renume.
*

As da si linkuri de pe Digi24, dar acolo nu apar o gramada de informatii, ca e cu cenzura "la democrati". E un fel de cenzura militara acolo, parca ar fi un site de propaganda, da doar vestile "pro".

This post has been edited by klaus: 20 Jun 2018, 12:47

--------------------
+
yhattori
post 20 Jun 2018, 12:48
Post #5747

*

Klaus, am inteles deja ca noi sintem prostii care trebuie lamuriti dar sa stii ca si prostii pot dezvolta o reactie de respingere fata de repetarea excesiva a unor vorbe.

Numa' asa, ca exemplu, alifiatul Lazaroiu. Bine, am apreciat prima data, este un adjectiv care il prinde. A treia oara deja incepe sa sune a Ehrenburg.

--------------------
* * *
+
neumann
post 20 Jun 2018, 12:54
Post #5748

Membru autentic

From: Spermezeu

Asa, cand nu ii poti contesta continutul, contesta forma in care ti se ofera.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
klaus
post 20 Jun 2018, 13:16
Post #5749

步步

QUOTE(yhattori @ 20 Jun 2018, 13:48)
Klaus, am inteles deja ca noi sintem prostii care trebuie lamuriti dar sa stii ca si prostii pot dezvolta o reactie de respingere fata de repetarea excesiva a unor vorbe.

Numa' asa, ca exemplu, alifiatul Lazaroiu. Bine, am apreciat prima data, este un adjectiv care il prinde. A treia oara deja incepe sa sune a Ehrenburg.
*

Nu "trebuie" lamurit nimeni.
Dar banuiesc ca inca nu suntem o societate in care "doar unii au dreptate" si ceilalti trebuie sa taca, pentru ca au alte idei decat cele "corecte"...

Ca sa si eu am inteles ce cred unii si altii de pe aici. E fix acelasi lucru dar de partea cealalta.

Eu insa apreciez schimbul de idei argumentate, in special cele contrare. Pentru ca te fac sa gandesti. Cand toti spun acelasi lucru, societatea aia e diforma si membrii ei sunt... ca societatea.

20 Jun 2018, 14:21:
As sublinia ca madam Simina a demisionat.

Probabil pentru ca nu a ascultat pe unii de pe aici care considera ca ce a facut tovarasa a fost OK.
Ar fi trebuit sa-si ia si ea niste consilieri mai competenti...

This post has been edited by klaus: 20 Jun 2018, 13:21

--------------------
+
yhattori
post 20 Jun 2018, 13:24
Post #5750

*

Eu ti-am facut o observatie cu privire la forma, nu la fond.

Tu preferi sa vezi in ea un atac la dreptul tau de libera exprimare. Edificator, zic eu.

--------------------
* * *
+
klaus
post 20 Jun 2018, 13:28
Post #5751

步步

Am invatat de la TFLisit ca repetarea atributelor personajelor (sobolani, penali etc) creeaza asa numitul efect de expunere selectiva.
Si nu mi s-a parut ca le creeza, nici inteligentilor si nici prostilor, vreun efect de respingere.
Dar daca tu zici..

--------------------
+
yhattori
post 20 Jun 2018, 13:37
Post #5752

*

Adica folosesti tactici tefeliste?

--------------------
* * *
+
IRONICK
post 20 Jun 2018, 13:39
Post #5753

-

From: Romania

QUOTE(klaus @ 20 Jun 2018, 13:42)
As da si linkuri de pe Digi24, dar acolo nu apar o gramada de informatii, ca e cu cenzura "la democrati". E un fel de cenzura militara acolo, parca ar fi un site de propaganda, da doar vestile "pro".
*
Nu ii citesc nici pe aia, dar scuza ta suna ca defectu' la Dacia. Se strica si VW ... putem sa venim cu scuzele altora.

This post has been edited by IRONICK: 20 Jun 2018, 13:40

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
vi_escu
post 20 Jun 2018, 13:41
Post #5754

Membru somnambul

From: republica procurorilor

QUOTE(klaus @ 20 Jun 2018, 13:16)
As sublinia ca madam Simina a demisionat
*

Acum nu ca ar fi mare paguba (pentru prezidente). Evolutiile impricinatei au fost, in cele multe cazuri, jenante.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
klaus
post 20 Jun 2018, 17:46
Post #5755

步步

QUOTE(yhattori @ 20 Jun 2018, 14:37)
Adica folosesti tactici tefeliste?
*

Nu, doar constatam ca "metodele" atat de repugnabile pe care le vedeai la mine nu deranjeaza DELOC cand sunt utilizate de TFL-isti. Nici pe inteligenti, dar nici pe prosti nu-i deranjeaza.
Deci nu cred ca e din cauza metodelor, ca sunt aceleasi.
Repugna cred ca are alt substrat, dar ala e mai greu de recunoscut, ca de, nu da bine.

20 Jun 2018, 18:48:
QUOTE(IRONICK @ 20 Jun 2018, 14:39)
Nu ii citesc nici pe aia, dar scuza ta suna ca defectu' la Dacia. Se strica si VW ... putem sa venim cu scuzele altora.
*

Bai, as da si din surse demne de taota credibilitatea, vorba aia, de la mediafax la hotnews, ziare.com sau adevarul.ro.
Insa si acolo, ca la UM Digi24, nu sunt toate stirile, ce sa-i faci.
Cititorii acelor site-uri trebui probabil protejati de stiri care ar putea sa-i afecteze emotional.
Deci e un fel de protectie, nicidecum o cenzura.

This post has been edited by klaus: 20 Jun 2018, 17:48

--------------------
+
bion
post 20 Jun 2018, 18:03
Post #5756

Membru autentic

From: TM

Klaus ce se intampla? Esti f. activ. S-a transmis Radu cel Frumos?

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
axabrt
post 20 Jun 2018, 18:03
Post #5757

Membru autentic

From: Ploiesti

Klaus treabă asta cu anticorupție dpmdv e că să fie unii ocupați , alții manipulați.
E pe principiul timpul trece leafa merge...nimic nu se face fara ordine de unde trebuie.

Problema e că unii pun botul la chestiile astea.

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
DragosP
post 20 Jun 2018, 19:05
Post #5758

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

.. alții la altele...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
cristic1982
post 20 Jun 2018, 19:15
Post #5759

Membru autentic

From: Pitești

Moaște, sutane, poala popii, chestii de-astea. 🤣

This post has been edited by cristic1982: 20 Jun 2018, 19:16

--------------------
Dacia Duster 2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
+
axabrt
post 20 Jun 2018, 19:27
Post #5760

Membru autentic

From: Ploiesti

Asta e că și cum ai zice că înalții prelați sunt de fapt niste asistați sociali.
Ăștia chiar nu produc nimic.. decât îndreaptă gloata la vot. D aia sunt utili partidului.

La fel ca.jandarmii. alte nulități și aia

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Super, inca un topic politic.

Pe scurt:
-vorbeste decent
-ataca idei cu argumente
-nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai)

--------------------
278 Pages « < 190 191 192 193 194 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 13:01
Forum Renault