DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Hoti in casa., sunteti sau nu de acord cu Iovan.

Adrian13
post 3 Nov 2005, 10:42
Post #241

Membru incepator

Group: Members

Imi plac toti "umanistii" astia care tin cu hotul .Treaba voastra eu stiu ca daca-l primdeam in casa trageam in el pina il faceam pasta.Vorba aia ,mai bine sa plinga familia lui dupa el decit a mea dupa mine.De asta stau si astia la putere pentru ca mereu e cineva care tine cu hotii.
Poftim Sobi Cech in loc sa ajute olimpicii ajuta copii strazi si puscariasii.Pe timpul lui Ceausescu astia care furau faceau "prison"si erau si batuti pina nu mai miscau,acum sunt alintati.
Cit despre Dan Diaconescu bravo lui.Isi urmeaza interesul si cistigul.

This post has been edited by Adrian13: 3 Nov 2005, 10:49

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mil
post 3 Nov 2005, 11:55
Post #242

ocupat

From: x

nu stiu ce sa zic...dar sistemul american cu omorarea oricui caruia iti calca batatura neinvitat este cea mai rea solutie din cate exista...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
ashu
post 3 Nov 2005, 12:27
Post #243

Membru erectil

From: Bucuresti

Adrian13, pe vremea lu ceasca le dadeau analfabetul ala drumul din cand in cand de se umpleau strazile de pungasi. Nu mai vorbi prostii.

Mil, da de ce asta? Esti sigur ca daca americanii adoptau un sistem european, le-ar fi fost mai bine? Trebuie sa analizezi bine chestia asta, mie mi se pare ca privesti lucruruile superficial. America este o tara foarte mare, cu o populatie foarte eterogena si foarte multi emigranti. In astfel de conditii, e normal sa apara si o infractionalitate crescuta. Exista si posibilitatea ca america sa fi devenit un iad, daca nu aveau astfel de legi. Poate ca tocmai sistemul american, cu modul lor de a vedea legitima aparare, face ca lucrurile sa fie sub control in conditiile date (sistem democratic, tara foarte mare, populatie eterogena).
Hai sa privim si la alte tari mari cum e, desi ele au o populatie mult mai omogena. Rusia, de cand e democratie, are o infractionalitate si o mafie de nu e adevarat, lucrurile stau foarte prost la capitolul asta. China are inca un sistem politienesc totalitar, care tine lucrurile sub control, daca vor deveni vreodata o democratie adevarata vor avea si ei o rata crescuta a infractionalitatii. Ce mai e? India, Pakistan, astea nici nu se pun, aia au zone unde populatia isi taie capul si si-l mananca, nu intra la lumea civilizata.
In concluzie, nu poti sa afirmi ca sistemul american e prost, atata vreme cat nu stii cum ar fi fost daca n-ar fi fost asa. As dori sa-l adopte si o tara europeana, sa vedem daca nu cumva lucrurile se imbunatatesc si le scade infractionalitatea.
Pana la urma cea mai mica infractionalitate e in tarile arabe, unde iti taie mana, picioru, capu si ce mai vor ei daca te prind la furat. Deci un sistem si mai dur decat cel din state. Si care DA ROADE. Frica pazeste bostanii, mi-e greu sa cred ca am mai avea tot atatia hoti daca ar sti ca risca sa o mierleasca, nu sa stea 6 luni la bulau. S-ar duce dracu la munca, ca e destul de munca in tara asta.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 12:41
Post #244

Membru incepator

Ashu,iar imi vorbesti urit fara ca eu sa-ti spun nimic,dar stiu ca cu tine nu trebuie sa-mi consum energia pentru ca in viziunea ta toti sunt prosti.Eu n-am laudat ce era atunci dar macar le dadea Militia o bataie buna.Acum insa se inteleg cu dom'sef si le da drumul fara sa le faca nimic.
Insa pentru cei ce spun ca n-avea ce minca sa nu uite ca sunt unii care au o piine pe care o taie in cinci si mananca din ea cit ajunge,nu se duc in case.Insa asta nu muncea,avea chirie,masina,iubita si-i dadea bani si surori fara sa munceasca ceva.De unde credeti ca ii avea.Din munca cinstita?

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
body
post 3 Nov 2005, 12:52
Post #245

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

QUOTE(george_slz @ 3 Nov 2005, 05:06)
Ce logica pe tine...scuza-ma.
Eu am lasat la o parte ideea ca nu exista motiv pt care sa ucizi un hot, si am explorat un scenariu in care autoapararea ar fi fost clara! Plus ca scenariul meu vorbea de 3 AGRESORI nu doar hoti!

Un lucru sa fie  clar.Hotul nu e agresor. In cazul IOVAN nu a fost vorba de agresiune. Intr-un post de mai sus se mentionau 3 agresori....acum daca citesti postul vei intelege.
*

Hotu nu e agresor ???
Da' ce naiba e , musafir , prieten , hai ca asta e prea de tot?
Mai nene ce interes ai de-i aperi pe jigodiile aste de parca ar fi frati cu tine?
E aberant ce citesc si sincer refuz sa cred !
Deci daca-s 3 merge , daca e numai unul ...nu !
Mai sa fie !
Referitor la tarile arabe de care zicea ashu mai sus are total drepatate !Te simti ( in tarile golfului ) cu muult mai sigur chiar decat in vest !Si totul datorita pedepselor exemplare , care pot duce in cazul crimei la TAIREA CAPULUI INJ PUBLIC!
Cat despre hotii sa ma ierte Dumnezeu dar din 97 de cand tot merg prin zona nu mi-a disparut un bat de chibrit si au fost cazuri in care la camerele in care eram cazat, super de altfel , nu aveam sistem de incuiere !!!!!!

This post has been edited by body: 3 Nov 2005, 12:56

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 12:58
Post #246

Membru incepator

Da asta imi pare si mie incredibil.Avocata Mihaelei Balanel spunea ca hotul intrase in casa dar nu vroia sa faca nimic rau.Pai atunci de ce a mai intrat? radmasa.gif

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
dizzy
post 3 Nov 2005, 13:06
Post #247

Work smart not hard!

Draga Ashu,

Cred ca trebuie sa accentuam si egalitatea cetatenilor in fata legii. Degeaba facem o serie de legi foarte aspre daca ele sunt aplicate numai asupra "prostilor", vezi cazuri de drogati in puscarie in timp ce copiii oamenilor cu bani multi scapa si mai dau si statul roman in judecata. In USA presedintele a fost anchetat de catre un procuror independent, o vedeta ca OJ Simpson a facut puscarie.
Imperiile mari si sarace gen China, India, poate URSS nu pot fi conduse decat cu mana de fier. Incercarea de a introduce democratia in China dintr-o data ar fi o alegere foarte nefericita.
Oricum, si sistemul american de justitie are bubele lui, daca nu ai impuscat si OMORAT hotul, ala te da in judecata si iti ia cat vrea el.
Trebuie creat un sistem care sa descurajeze din start borfasii si hotii. Ceva atat de ingrozitor incat sa depaseasca de a fura. Mi-ar placea un sistem cum am vazut intr-un film SF, in care nimeni nu avea voie sa vorbeasca si sa interactioneze cu un condamnat pe perioada ispasirii pedepsei. Ducea la prosteala psihica si un deosebit inconfort.

Scuze daca am fost off-topic, oricum ideea mea ar fi ca daca Iovan a actionat asa cum sustine, in sensul apararii familiei si proprietatii sale, ar trebui sa scape fara sa faca puscarie.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
lungan
post 3 Nov 2005, 13:19
Post #248

Membru autentic

From: Focsani

De acord cu mil. Iata ca mai scriu si oameni care gandesc rational. biggrin.gif .
Mai zic o data. Nu iau apararea hotului. Si eu am ura pe ei, si nu numai pe ei, pe toti infractorii. Si eu m-as fi aparat, sa fi fost in cazul lui Iovan. Daca aveam pusca langa mine, atunci cand m-as fi trezit si as fi vazut hotul, cu siguranta trageam, dar nu inspre cap. As fi tras si daca dadeam nas in nas cu un intrus, chiar daca acesta nu avea neaparat intentia de a ma ataca. Dar cu siguranta nu m-as fi dus sa-i caut eu pe hoti ca sa-i impusc. Asta e cea mai mare prostie pe care a facut-o Iovan. Pe de o parte zice ca era speriat de nu mai stia ce face, pe de alta parte zice ca l-a injurat de vreo doua ori pe intrus si ca s-a dus sa cerceteze sa vada daca mai sunt si altii in casa (fara pusca in prima faza). Daca era atat de speriat s-ar fi bagat impreuna cu sotia intr-un colt si ar fi tras in tot ce misca.
A urmarit cineva emisiunea "Nasul" cand sotii Iovan au fost invitati? Iovan a zis ca nu s-a dus din prima sa ia pusca. A coborat sa vada ce se intampla la etajele inferioare. S-a dus sa dea telefon la politie, dar cica forma numarul gresit. De-abia dupa aia s-a dus si a luat pusca si a iesit afara sa-l caute pe hot. Iovan stia ca acesta cazuse in luminator si chiar a zis ca parea ca s-a lovit. S-a dus sa vada mai de aproape, dar cica a avut al doilea soc atunci. Exact asa a zis. Hotul nu mai era in luminator. S-a uitat pe strada sa vada daca a parasit curtea, si atunci l-a vazut agatat de teava de gaze de sub terasa. Atunci s-a intamplat accidentul. Iovan a incercat sa-i dea cu teava peste maini si pusca s-a descarcat. Sa asteptam rezultatele expertizei balistice sa vedem daca pusca se poate descarca asa, de capul ei. Daca nu, eu zic ca Iovan e pasibil de omor. Asta nu e legitima aparare. Daca tot avea chef sa mai traga cu pusca, putea macar sa-i ciuruiasca curul. Cu o pusca la cap, hotul ar fi stat linistit pana venea politia, si si-ar fi primit pedeapsa.
Haideti sa nu fim barbari!

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
+
body
post 3 Nov 2005, 13:39
Post #249

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

@lungan Pai si-a mai primit de fo 3-4 ori pedepse pe care ori nu le-a executat ori a fost eliberat pt buna purtare !!!!!
Asa ca asta e cea mai buna pedeapsa !

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
lungan
post 3 Nov 2005, 13:50
Post #250

Membru autentic

From: Focsani

QUOTE(body @ 3 Nov 2005, 13:39)
@lungan Pai si-a mai primit de fo 3-4 ori pedepse pe care ori nu le-a executat ori a fost eliberat pt buna purtare !!!!!
Asa ca asta e cea mai buna pedeapsa !
*

Ca recidivist nu avea cum sa scape fara inchisoare. Dar asta e alta problema. Haideti sa deschidem un nou topic in care sa blamam justitia din Romania. Avem niste legi, ele trbuie respectate. Faptul ca cei care le incalca scapa de multe ori nepedepsiti nu da voie nimanui sa comita o crima. Sincer, eu ii urasc mai tare pe cei care au devalizat banci si care au furat mii de miliarde de la stat, decat pe un amarat de hot care sparge apartamente. Dar asta nu-mi da dreptul sa iau pusca si sa incep sa trag.

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
+
IRONICK
post 3 Nov 2005, 13:53
Post #251

-

From: Romania

QUOTE(lungan @ 3 Nov 2005, 14:50)
eu ii urasc mai tare pe cei care au devalizat banci si care au furat mii de miliarde de la stat,
*

si care fura in continuare . . .

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 14:04
Post #252

Membru incepator

De acord dar cei cu bancile nu dau in cap.Pe cind un hot da si in cap si te lasa si fara nimic.Hotii nu au frica pentru ca stiu ca lumea nu are curaj.De ce sa nu aiba o babuta de 90 de ani voie sa-i traga unuia intre ochi.S-ar ridica o mie de milosi care ar lua apararea hotului ca vezi Doamne era baiat tinar,dar daca ala o omoara pe baba n-are nimic ca era batrana si oricum nu mai producea.E normal asa?Eu zic ca nu.Toti ar trebui sa avem dreptul sa ne aparam acolo unde Politia nu mai poate.Da cei cu bancile fura,dar din visteria statului aia n-au posibilitatea sa dea in cap nimanui.

This post has been edited by Adrian13: 3 Nov 2005, 14:10

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
cosmin_m
post 3 Nov 2005, 14:08
Post #253

Membru autentic

QUOTE(lungan @ 3 Nov 2005, 13:50)
Sincer, eu ii urasc mai tare pe cei care au devalizat banci si care au furat mii de miliarde de la stat, decat pe un amarat de hot care sparge apartamente. Dar asta nu-mi da dreptul sa iau pusca si sa incep sa trag.
*

Bineinteles, pentru ca nu te aflai intr-un pericol iminent. Poti sa compari furtul din banci cu furtul din casa in lipsa ocupantilor.
Cat despre afirmatia ta , as fi curios daca o ti se para mai simpatic ala care te-a lasat in fundu gol decat... Vantu sa zicem...

QUOTE(lungan @ 3 Nov 2005, 13:50)
amarat de hot
*

Amarat de hot ?!?! Sarmanul, mititelul de el.... wacko.gif Daca te asculta cineva ajunge la concluzia ca era chiar un super-tip hotul asta, infractor recidivist condamnat pentru talharie...

This post has been edited by cosmin_m: 3 Nov 2005, 14:10

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 14:13
Post #254

Membru incepator

Ai dreptate Cosmine.Adica mie sa-mi fie mila de hot dar lui ii e mila de mine.Credeti ca dupa ce ma fura plinge de mila mea.Mi-e greu sa cred ca ala o sa inceapa "saracul de el imi pare rau ca l-am lasat in fundul gol".Hai sa fim seriosi.Nu ,ride de mine"Ba ce papagal e ala care l-am furat",si mai rau zice asta in timp ce se uita la televizorul meu. 10561582.gif

This post has been edited by Adrian13: 3 Nov 2005, 14:17

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Valentine
post 3 Nov 2005, 15:24
Post #255

Old Timer

From: California

QUOTE(mil @ 3 Nov 2005, 12:55)
nu stiu ce sa zic...dar sistemul american cu omorarea oricui caruia iti calca batatura neinvitat este cea mai rea solutie din cate exista...
*

Eu iti propun sa te mai informezi despre sistemul american. Nu este chiar asa cum vezi in filme.

In primul rand acolo nu te da in judecata hotul ca i-ai rupt mana in timp ce l-ai prins la furt. Nu are cum sa faca asta pentru ca nu aproba procurorul cererea.

A, ca s-au dat in judecata unii pe altii americanii pentru lucruri stupide, asta e partea a II-a. Dar nu pentru asta!

Legea lor spune ceva in sensul: trebuie sa somezi persoana sa iasa de pe proprietatea ta. Daca nu o face, ai dreptul sa iei orice masuri, inclusiv sa trag in el cu aruncatorul de rachete daca ai unul!

Ashu are dreptate cand spune de faptul ca pentru America este un sistem bun. In plus acolo Politia are o mana de fier. Nu se sta la discutii cu nenea Politistu' (ca la noi: hai bre nu merge o spaga si te uiti in stanga?). Daca ii se pare lui ceva suspect, trage nene.

Imi amintesc si acuma ca in toate cazurile la TV cand un politist de la noi a tras dupa un infractor (sau atunci cand a omorat rotweilerul ala sau ce masa lui de caine era - in brasov) si l-a nimerit toata presa l-a pus "sub acuzare" pe politist! mad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
mil
post 3 Nov 2005, 15:26
Post #256

ocupat

ashu sistemul american e o arma cu 2 taisuri...
1) ca in cele mai multe cazuri tu pradat, nu apuci sa apuci tu primul arma si sa omori hotul...ca el beneficiaza de elemntul surpriza
2) ca hotul se poate inarma cu ce flinta vrea el legal...am vazut Bowling for Columbine cand iti dadeau pusca gratis daca iti deschideai un cont la banca...ba chiar aveai de ales, puteai sa faci si o proba in subsolul bancii smile.gif
3) gloantele se vand in supermarket...langa vinuri si chiloti

si stii cum se spune...cine seamana vant culege furtuna...cand are fiecare dreptul la pusca... multi o sa o foloseasca...

tot din filmul ala se dadea exemplul Canadei in care lumea nu inchidea usa de la intrare....reporterul a chiar verificat intrand "din greseala" in cateva case la intamplare din Toronto, si-a cerut scuze si si-a facut cruce...unii nu incuiau usa nici noaptea...pe de alta parte nu tiii lucruri de valoare in casa...sau neasigurate...nici bani sub saltea...hotul nu are la ce veni...ce sa iti fure? licentele la windows si office? berea din frigider?

tot in filmul ala se explica limpede care e originea proliferarii armelor in US: sclavia negrilor...care dupa ce au fost eliberati au vrut fie sa se razbune, fie sa ii prade pe albii bogati, ca altfel mureau de foame...cu alte cuvinte un dezechilibru social a fost mentinut artificial dand posibiliatatea primilor hoti, ca albii care au folosit munca sclavilor tot aia sunt, sa isi apere furtul...acum se incearca echilibrarea acestui dezechilibru prin promovarea negrilor in functii publice..insa asta faluteaza sistemul de valori...si uite asa nu o sa se termine niciodata...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
ashu
post 3 Nov 2005, 15:51
Post #257

Membru erectil

Nu stiu, poate of fi cum spui tu, poate nu, ce zic eu este ca s-ar putea ca sistemul american, asa cum este el, sa fie cel mai bun lucru pentru o tara ca america, singura alternativa fiind sa faci un stat totalitar ca sa ramana lucrurile sub control.
Am totusi doua obiectii la ce spui tu:
1. Nu stiu filmul ala, dar nu-l lua ca sursa primara de informare, nu de alta dar eu acolo n-am vazut in nici un supermarket nci arme si nici munitite. Mai mult, n-am vazut nici vinuri langa chiloti, ca si pentru bauturi exista numai magazine speciale, "Liquor stores" se cheama, nu se vand la supermarketuri. Asa ca sa nu exageram.
2. Ma indoiesc ca practica cu arme are legatura cu negrii, ea se trage mai degraba din vremurile "vestului salbatic", cand majoritatea populatiei traia in ferme aflate la mai multe mile una de alta, asa ca daca nu aveai o arma puteau veni banditii si sa te chinuie zile in sir fara sa afle nimeni.
In concluzie bun film, pacat ca bate campii. tongue.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 16:04
Post #258

Membru incepator

La noi dupa mine pedepsele sunt prea blinde.Daca ar fi 20 de ani pentru intrare prin efractie ar descuraja cel putin 100 de hoti din marele total.Ori daca un hot sparge 30 case intr-un an eu zic ca si 10 descurajati si tot ar insemna ceva.Deci degeaba vorbim despre diferite sisteme daca nu vorbim de ceva concret pentru noi.La noi Politia da drumul criminalilor gen ala cu farmacistele ceea ce in alte tari nu cred ca se intimpla.

This post has been edited by Adrian13: 3 Nov 2005, 16:07

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
bomicabomic
post 3 Nov 2005, 16:07
Post #259

Ex-membru DaciaClub

Mai Mil, ete ca la noi hotii intra pentru un jaf de video sau un amarit de Elcrom...Ce naiba bre? Sa le ascundem si pe alea? Deja, RCS-urile sau RCD-urile la masini sunt o problema, telefoanele mobile la fel...si matale imi vorbesti de valori.
Acum vreo 2 saptamini, dadeau astia pe TV cum au intrat peste niste batrini, de 80 si ceva de ani, i-au legat de scaune, i-au impuns cu cutitele, le-au stilcit fetele si au plecat cu ce le-a picat in mina, nu mari valori.

Dar trauma, celor 2 batrini e si astazi.

--------------------
x x - x
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 16:10
Post #260

Membru incepator

Da,dar asa devenim mai destepti la tehnici de ascundere a obiectelor.Ca deh stiti cum se spune un lucru e 40%al meu si 60%al hotilor.

This post has been edited by Adrian13: 3 Nov 2005, 16:13

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 16:11
Post #261

Membru incepator

Dar trauma, celor 2 batrini e si astazi

Da,dar batrinilor nu le plinge nimeni de mila la TV in schimb hotului,DA.Pentru aia nu face nimeni spume sa fie inchisi,pentru Iovan, DA.Asta e dreptatea la romani.Unul i-a ciomegele pentru toti.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
bomicabomic
post 3 Nov 2005, 16:15
Post #262

Ex-membru DaciaClub

Da, ai dreptate si asta, am zis-o si ieri intr-un post, din cauza mediei, ca n-are ratting, ca n-aduce bani o astfel de stire, care de fapt sunt cu miile...
De toata jena.

--------------------
x x - x
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 16:22
Post #263

Membru incepator

Nu exista nici un fel de aparare pentru noi ca cetateni.Politia e mana-n-mana cu ei le da apa la moara si ii lasa sa fure, sa vinda droguri,in schimb mie sau altuia imi rid in nas.Pai cind Politia o sa puna mana pe ei o sa le dea o batuta sora cu moartea si o sa-i si condamne atunci da.Nu condamna tu o baba pentru o paine,si pe unul care a spart o casa sa-i dai drumul,pentru ca imparte prada cu tine,pentru ca d-asta sunt hoti in tara.Citi dintre aia prinsi la Sabagh credeti ca sunt condamnati?

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
bomicabomic
post 3 Nov 2005, 16:31
Post #264

Ex-membru DaciaClub

Nu stiu ce face politia sau cum sunt condamnarile. Nu ma intereseaza. E treaba lor.
Pe mine ma intereseaza, cum ma pot apara, ce drepturi am sa-mi protejez proprietatea, sa-mi apar familia. Ca degeaba isi face politia datoria, daca un bezmetic intra la mine in casa la 3 noaptea. Pina vin aia, eu poate sunt pe lumea ailalta.
Asa ca, ii dau in cap, daca apuc...chit ca-mi dau astia sute de ani de munca silnica.
Asta-i problema, pina la urma.

--------------------
x x - x
+
Adrian13
post 3 Nov 2005, 16:35
Post #265

Membru incepator

Logic.Asta zic si eu daca Politia nu-si face datoria lasa-ma pe mine sa ma apar.Nu ma condamna pentru ca nu am vrut sa fiu omorit sau jefuit la mine in casa.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Valentine
post 3 Nov 2005, 16:37
Post #266

Old Timer

From: California

QUOTE(ashu @ 3 Nov 2005, 16:51)
Am totusi doua obiectii la ce spui tu:
1. Nu stiu filmul ala, dar nu-l lua ca sursa primara de informare, nu de alta dar eu acolo n-am vazut in nici un supermarket nci arme si nici munitite. Mai mult, n-am vazut nici vinuri langa chiloti, ca si pentru bauturi exista numai magazine speciale,  "Liquor stores" se cheama, nu se vand la supermarketuri. Asa ca sa nu exageram.

In concluzie bun film, pacat ca bate campii.  tongue.gif
*

Am citit si eu acuma ce-a zis Mil. Evident sunt niste aberatii. Am fost in zeci (nu exagerez) de supermarketuri din SUA, si nu am vazut niciodata un glont, o arma sau ceva in gen.

Ca fapt divers am vazut un singur magazin cu arme si munitii (am vazut mai multe in Bucuresti!).

Cat despre bauturi, ashule indraznesc sa te contrazic cu o chestie. In california (cel putin) poti sa cumperi bere de la supermarket daca ai ID biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Radduu
post 3 Nov 2005, 16:37
Post #267

Membru autentic

Politia ii prinde, iar procuratura sau judecatorii dau drumul infractorilor: vezi si cazul cu ala care a omorat o familie si a fost eliberat, iar apoi arestat de politie pt ca a falisificat niste note in catalogul scolar cand era la liceu. Degeaba prinde politia infractorii daca acestia sunt eliberati de catre judecatori. Nici politia nu este incurajata sa isi faca treaba cum trebuie.

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
mil
post 3 Nov 2005, 16:49
Post #268

ocupat

ashu, era o figura de stil...sunt la alt raion decat vinurile desigur, dar tot f. accesibile sunt...in filmul cela, facut dupa ce 2 adolescenti au intrat cu puscoacele automate intr-un liceu si au casapit pe oricine le-a iesit in cale, dupa care si-au zburat creierasii...isi cumparasere toate gloantele (gloante adevarate, de atac care daca ai norocul sa nu iti atinga un organ vital, te schilodesc sigur, explodeaza in tine si iti rup carnea, nervii, oasele, deci nu e vorba de cartuse cu alice) de la
K-Mart (un fel de Carrefour) ...si dupa ce incidentul a avut loc, K-Mart nu retrasese acest tip de gloante (cum spuneam gloante de atac)...asa ca ala de a facut filmul s-a dus cu cativa supravietuitori in carucioare si au cumparat in dimeanata respectiva exact cateva sute de gloante din sortul celor care le-au schilodit, asa cum alegi tu o sticla de vin, luindu-le d epe un raft, so s-au dus la birourile centrale K-Mart si au manifestat cu presa alaturi sa le scoata din vanzare din supermarket acest tip de gloante de atac...si asa K-Mart s-a indurat...in Canada in schimb gloantele nu erau la autoservire, erau sub cheie...

scuza asta cu vestul salbatic o dau conservatorii...bullshit ca vestul salbatic nu mai exista de 100 de ani...decat poate la Dineyland. Ce in Canada nu au masacrat indieni, nu emigranti, nu diferente sociale, nu vanatoare, nu pustiu cat vezi cu ochii?...diferenta era enorma intre SUA si Canada in ceea ce priveste numarul de morti ucisi cu arme de foc (si asta relativ la populatia fiecarei tari). Apoi si structural in Canada mai toate omuciderile cu arme de foc erau acidente de vanatoare sau de serviciu...in state erau jumatate crime domestice, apoi talharii armate si autoaparare abia 10% erau accidente...

Nota bene Colombine s-a petrecut in '99...de atunci poate si-au dat seama ca e o tampenie sa le vinzi in supermarket...si 2 e vorba de orasele mai mici americane...unde se vindeau ca munitie de vanatoare...nu e vorba de metropole...dar imi aduc clar aminte ca erau la autoservire...baietii le puneau in cos si le duceau la casa pe langa hartia igienica.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
marksman
post 3 Nov 2005, 16:59
Post #269

Post mortem nihil est

From: sat

Da' nu zice nimeni ca ar fi normal sa iti procuri arme si munitie din supermarketuri (ceea ce e o tampenie monumentala!), ci se vorbeste despre posibilitatea de a te apara in propria casa atunci cand te calca hotii!
Numai Iovan si Dumnezeu stiu ce s-a petrecut cu adevarat in noaptea aia, iar daca Iovan ascunde ceva, nu-l poti cita pe Doamne-Doamne martor la proces! Hotul neprins - negustor cinstit. Asa si cu Iovan. El sustine ca a fost in legitima aparare. Poate n-a fost. Demonstrati!

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
User is online!Galerie FotoPM
+
mil
post 3 Nov 2005, 17:03
Post #270

ocupat

nu am zis arme, am zis munitie, munitia era la in 99 la liber ,liceenii aia nu stiu daca aveau dreptul sa cumpere bere, dar gloante de atac au cumparat...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
12 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 23:28
Forum Renault