Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
![]() ![]() ![]() |
Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
buna dimineata domnule markos !
![]() insomnii ceva ? sau studiati imobiliarele ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vrei să te dai cu drona, sau ce?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Imi plac spatiile deschise, ce pot sa zic. E doar o chestie de gusturi personale.
|
--------------------
.
.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Livingul la primul meu apartament avea 28 mp si jucam badminton impreuna cu nevasta-mea.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru o casa bine izolata, n-ar fi asa un cap de tara. Dupa ce-i incalzesti peretii poti pierde mai putina caldura decit la un bloc standard. Si am auzit ca su Suedia ar avea carbune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 6 Jan 2015, 11:38) Nu sunt deloc probleme cu caldura, izolatia blocului fiind una de exceptie. Adica, nici cand afara sunt -20 de grade caloriferele nu trebuie sa duduie. Temperatura in casa e constanta, la 21-22 de grade. Si sufrageria are 2 pereti exteriori, cu geamuri ![]() Stai sa caut prin emailuri, parca aveam si planul apartamentului de pe vremea cand cautam chirie. |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Intr-un living de 38mp poti caza lejer 4 familii mai stramtorate.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inteleg ca si cu Bitter-ul suedez mai poti creste temperatura cu citeva grade.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
WTF? Nu-s roman?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Nu, esti moldovean.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 6 Jan 2015, 12:26) Da' ce faceti oamenilor la 25 de grade? Va coaceti la foc mic? Eu si in Romania tot 21-22 tineam in casa ca altfel lesin de cald. Stau in tricou la temperatura asta si ma simt lejer. Asa ... am gasit si planul apartamentului ... cam asta e standardul mediu suedez in ceea ce priveste o locuinta pentru 3 persoane. Se mai adauga cate o camera pentru fiecare persoana aditionala, plus, eventual (ceea ce eu nu am) o camera de oaspeti. Attached thumbnail(s) 64_08.gif ( Size: 119.5k ) Number of downloads: 493 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
O singura baie? Pare confort 2.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sovrom unu si doi... hmm...
de microfoane l-ai cautat? ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 6 Jan 2015, 12:39) Mda .. eu as fi vrut unul de 130-150mp (fata de 90 cat are asta de acum), dar nu sunt prea dese si nici ieftine (dar eu caut in continuare). Uite, ceva de genul asta (150mp, 6 camere, 3 bai): Screen_Shot_2015_01_06_at_12.44.41.png ( Size: 164.02k ) Number of downloads: 478 This post has been edited by Liviu: 6 Jan 2015, 13:47 |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Câh...
Nu-i decomandat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
la suedezi cum e cand iti iei casa? cumperi efectiv casa, sau actiuni echivalente la asociatia de proprietari, cum zicea omu' nou ca se intampla in finlanda?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
Cumperi dreptul de a locui in acel apartament. Apartamentul in sine, peretii, sunt ai asociatiei. Nu poti da gauri cu bormasina cu percutie si nu poti atarna pisici moarte pe balcon daca nu ai acordul asociatiei.
Oricum, eu sunt amarastean .. eu stau in chirie. This post has been edited by Liviu: 6 Jan 2015, 13:53 |
--------------------
.
.
|
|
Han Solo |
![]()
|
hehe... prilej de ceva culture clashuri
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pe unde-o umbla maru'?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Liviu |
![]()
|
Poate isi cauta apartament.
|
--------------------
.
.
|
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
No comment.
http://olx.ro/oferta/renault-megane-rs-rea...te-ID2MyR9.html p.s. care ai 25 de eoro sa-i imprumut SCULA omului pt circuit ? =)) ![]() ![]() This post has been edited by Crap: 6 Jan 2015, 14:10 |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cre' ca descrierea aia i-a scris-o badia (gandindu-se la furia galbena)
![]() Masina pe care o vrea toti, dar o are decit unii. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Un plagiator. inca unul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Din schita observ ca livingul ala de 38 mp e de fapt living cu bucatarie. Daca scazi suprafata destinata bucatariei si locul pentru luat masa, scazi cam 1/3 din 38 mp. Ramane un spatiu comparabil cu o camera mai mare din bloc obisnuit.
Se pune problema incalzirii doar in betoane neizolate. 21 de grade e cam rece pentru un spatiu de locuit. Sub 24 e rece, exclus sa stai in tricou daca n-ai izolatie naturala temeinica, sau daca nu esti in calduri. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:26 |