Broscuta verde de balta :)
![]() ![]() |
Broscuta verde de balta :)
Bwwlan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 23 Oct 2015, 16:35) Pe mine m-ai pierdut. Pe Polo ai pus jante mari și suspensie sport. Acum observ ca tânjești după ceva cu suspensie super confortabila, gen hydractive, urmând ca la un moment dat să treci pe X3, cunoscut pentru suspensia foarte dura. Probabil c-o să fiu înjurat p-aici, dar eu zic sa iei in calcul si-un passat b6, poate prinzi ceva la sfârșit de generație cu cr. Suspensia e chiar comodă, da' cu toate astea mașina nu-i barcă. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Dane, referirea la X3 s-a facut in sensul ca nevasta-mea isi doreste asa ceva, dupa ce s-o apuca sa lucreze. Io i-am zis ca n-am nevoie si ca mie nu-mi plac masinile astea noi, insa daca ea vrea sa-si ia din salar asa ceva, n-am nimic impotriva.
Cu jantele de la Polo pe 17 a fost un moment de slabiciune, ma luase valul ![]() Legat de B6, nu stiu, nu ma atrage modelul ala. Mi se pare mai fain B5.5-ul, daca e s-o spun p-aia dreapta. Am condus B6 prin 2010, insa nu mai tin minte nimic legat de suspensie, singurele doua lucruri pe care le retin e ca era sedan negru si avea interiorul crem, asa cum ii statea bine unui director de SRL ![]() Ma codesc din cauza problemelor cu injectoarele. Nu cunosc motoarele, stiu doar ca BKP-ul e problematic, insa un VW Passat care sa indeplineasca setul meu de criterii (diesel, pana in 150K km., prim proprietar, istoric demonstrabil) INCEPE de la 6000 Euro si merge catre 9.000, pe cand un Citromel il poti scoate la 6.000 negociat. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
N-ai prea dat pe sectiunea B6 pe vwforum
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Ba da
![]() Sunt destul de multi de "daca". Daca n-au fost inlocuiti/modificati. Daca masina are toate servisarile la VW la zi. Daca e pe lsiat celor unde recall-ul se face gratuit... Ideea e ca aici n-am probleme, ma lasa-n drum, asta e. Chem ADAC-ul, primesc masina la schimb si intr-o saptamana or rezolva-o cumva. Baza ii ca io m-am cam setat pe Citroen ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci am lamurit-o: cautam Citromel, da?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 25 Oct 2015, 16:25) Ma codesc din cauza problemelor cu injectoarele. Nu cunosc motoarele, stiu doar ca BKP-ul e problematic BKP-ul e bun de luat si dat la topit. Nici restul masinii nu e mai buna. Coloana directie, frana de mana, pedala de ambreiaj, etc, etc. Nu sunt masini de luat la mana a doua, chiar si citronelu cu toate bilele lui e mai de increde. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.361 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
16 vezi ca ti-am pus mai sus o intrebare la care nu ai dat nici o explicatie ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ia ceva ce începe cu A dacă vrei tdi. Ală de 105 cai euro 4 e pa viață. Dezavantajul e ca are doar 5 trepte la cutie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu, multumesc, Audi nu mai doresc. Am condus si A3, si A4, si A6 si A8 si nu mai vreau.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A in codul motor la inceput, lasa Audi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.361 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Argon isi doreste Avnsis
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mie mi-au placut mereu avensis alea. Am mers cu a unui coleg, prin 2008 parca, un 1.8 vvti.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
Avensis nu place, Toyota nu mai face masini de ceva vreme, sper un Latitude, ca doar aici se presiune ca suntem fani Renault, dar din păcate majoritatea cu gură mare de pe aici au orice altceva decât Renault , mereți pe forumu Citronel, Opel etc și lasati-ne!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai stai asa, ca si la Deva mirosea urat renoul cand aveai tu altceva.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 26 Oct 2015, 08:19) Ce sa iti explic omule? Ia un C5 vechi si mergi cu el, primele 5 minute au sa fie minunate, dar la orice drum lung, sciatica kicked in, yo. Durere agonizanta provocata de designul defectuos al sistemului de suport pentru regiuniea lombara. Daca te stii mai firav cu spatele (L1-L5), e de evitat! Bun asa? This post has been edited by 4x4: 27 Oct 2015, 21:08 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 27 Oct 2015, 09:53) Avensis nu place, Toyota nu mai face masini de ceva vreme, sper un Latitude, ca doar aici se presiune ca suntem fani Renault, dar din păcate majoritatea cu gură mare de pe aici au orice altceva decât Renault , mereți pe forumu Citronel, Opel etc și lasati-ne! ![]() Ia zi, in cariera ta de samsar, cate reno si cate vw ai vandut? ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cj98czh |
![]()
|
Mi se pare mie sau argon este intr-o usoara depresie ?!?
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Bun, se pare ca i-am gasit intr-un final inlocuitor broscutei de balta
![]() Maine ma duc s-o vad si daca masina e OK si ala mai lasa ceva la pret, o iau. N-o fi vagon, da' imi place cum arata si descrierea pare onesta, iar dealerul e un dealer Citroen, ceea ce inseamna ca nu vaneaza toate ciurucurile sa scoata un doosute de ieuro. Tot ala mai are una, insa asta e benzina. E mai frumoasa, parca, are km. mai putini, insa mno, dezavantajul e consumul mai ridicat ![]() Parca totusi as inclina spre motorina. Pareri? ################################################ La un moment dat, fiind dezamagit de faptul ca nu gasesc in jur Citromeluri cat de cat OK , ma uitasem si dupa alte marci, inclusiv dupa VW. Gasisem unul destul de interesant, pe care, daca l-ar fi lasat la 4.500, l-as fi luat. Problema e ca boul ala nu raspunde la telefon. Si nici la mailuri. Io as fi vrut masina, da' nici chiar sa i-o smulg din maini, asa ca poa' s-o pastreze... This post has been edited by Bwwlan: 29 Nov 2015, 18:50 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La cat mergi tu cu masina, baga-te la diesel. Vezi si tu cam ce-ti pute la una si la alta, altceva decat motorizarea si te decizi. E destul de misto ca e si reprezentanta, poate mai prinzi ceva garantie. Ca daca e vreun turcalet, e jale....
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si la vw se deschide tot c5 deci e clar... s-a ales masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Bwwlan |
![]()
|
My bad, am corectat acum
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Bwwlan @ 29 Nov 2015, 17:44) La un moment dat, fiind dezamagit de faptul ca nu gasesc in jur Citromeluri cat de cat OK , ma uitasem si dupa alte marci, inclusiv dupa VW. Gasisem unul destul de interesant, pe care, daca l-ar fi lasat la 4.500, l-as fi luat. Problema e ca boul ala nu raspunde la telefon. Si nici la mailuri. Io as fi vrut masina, da' nici chiar sa i-o smulg din maini, asa ca poa' s-o pastreze... Sper ca glumeai cu covata aia de 12 ani, cu cel mai prost motorVW facut vreodata...si 4500 de euro? Nu face nici 3000... This post has been edited by argon: 29 Nov 2015, 19:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Argoane, motorul ala e bun, e cel cu injectoarele de titan. Alealalte-s alea proaste. Oricum, treaba e mancata...
Sper ca maine cand merg pana la dealerul ala, masina sa se dovedeasca inca disponibila si in mintile ei... Revin cu fidbec ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
argon |
![]()
|
Numa ca injectoarele sunt ultima problema la motorul ala, pana sa se strice alea, pica ambele axe cu came, si pompa de injectie..de mai multe ori..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
La motoarele ale axele cu came is buba principala, acu nu zic ca la pd-uri nu(tocmai ce am schimbat la fumacios axa, 350000km) dar mult, mult mai stricacioase la 2,5.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
DIn perioada aia iesi mult mai castigat cu un 1,9 de 130 de cai, decat v6-ele de 150 de cai, mult mai fiabil, consum substantial mai mic, si gasesti si 1.9 4motion daca vrei neaparat. Exista si 1.9tdi de aceasi putere cu 2.5, din fabrica, dar nu stiu pe ce s-a pus. Am un vecin cu 2,5 din ala, si doar probleme a avut, pompa, axe, iar consumul...nu e de naveta, iesi mai lesne cu citronelul ala 2.0 benzina..
This post has been edited by argon: 29 Nov 2015, 20:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu stiu. Scurt pe doi: VW a iesit din ecuatie, ramane sa vad Citromelurile alea doua si ma decid la fata locului.
Pana una-alta, balanta inclina 95% catre diesel. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uita-te si la Peugeot, preturi mici pentru ce ofera. Treaba cu grupul PSA e pretul pieselor de schimb. Mult mai mare decat la Opel...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:36 |