Mistocareala!
![]() ![]() ![]() |
Mistocareala!
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pile de unghii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma gandeam io. N-ai nici macar una pentru metale? Asa, una adevarata, ca sa ai pe ce te baza intradevar ca nu zbori de aici.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pe forum n-am bre pile,am bile daca vrei
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
De rulmenti?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
Da,da sunt c-am mari
26 Jun 2007, 17:21: Cine mai doreste o tesla in bile ? ![]() This post has been edited by C@talin: 26 Jun 2007, 16:21 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
pilele nu mai sunt la moda....
acum conteaza "recomandarile" personalitatilor gen aurel vlaicu, caragiale...dar obligatoriu cu autograf de la isarescu pe ele.... ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Propun ghilotinarea publica a lui C@talin pe ritmuri de manele.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
da ce rau a facut...doar a propus sa omoare tot topicul...pt atata lucru nu merita ...doar ghilotinat...
si pt ca tot suntem la misto-uri...cine imi explica si mie de inseamna "dejugat" ??? adik: acu vreo doua saptamani intr-un sat din zona videle am vazut pe izlazul comunal un stalp cu doua anunturi...: "aruncarea gunoiului interzis"...si ..."dejugatul interzis"... din pacate eram in masina cu directorul si n-am putut sa opresc pt o poza... |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(YR-ZBG @ 26 Jun 2007, 19:28) da ce rau a facut...doar a propus sa omoare tot topicul...pt atata lucru nu merita ...doar ghilotinat... si pt ca tot suntem la misto-uri...cine imi explica si mie de inseamna "dejugat" ??? adik: acu vreo doua saptamani intr-un sat din zona videle am vazut pe izlazul comunal un stalp cu doua anunturi...: "aruncarea gunoiului interzis"...si ..."dejugatul interzis"... din pacate eram in masina cu directorul si n-am putut sa opresc pt o poza... A DEJUGÁ dejúg 1. tranz. (boii) A eli-bera din jug. 2. intranz. A se opri cu carul (într-un loc oarecare). /<lat. disjugare Cred ca se referea la al doilea sens. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 18:37 |