Mistocareala!
![]() ![]() ![]() |
Mistocareala!
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lasa-i ca pana la sfarsitul anului sunt ocupati cu sosetele si extraterestrii. Numa daca nu mai apare vreo idee...
Cuuum? N-ai auzit de ciombelet??? Spor la citit... This post has been edited by ghc: 30 Nov 2005, 15:19 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Saracu' Driverx, i-a venit raspunsul din trei parti odata
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE [...] slz avea scos antidemarajul pt ca la un moment dat a inceput sa faca un burn out mic cu ea. [...] Cine-mi zice si mie unde a fost pus initial postul asta? Nu de alta da' cred ca-i cea mai tare bula ever! Later edit: A fost sters! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
M-ati lovit nu gluma. Am picat pe jos. Si am mai picat inca o data pe jos si cand am vazut cat am de cetit. Nu am rabdare si timp acum.
Cine imi face un rezumat primeste de la mine un "-10% Warn Free Card" ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Rezumat : m-am ras si m-am ras si m-am kkt pe mine de ras
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Adica ia-ti multa hirtie igienica
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@Driverx
Avertisment! Sunt multi care au sarit gardul institutiei! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
driverx |
![]()
|
OK, finally stiu care e faza cu ciombeletul. Noroc ca m-am beepp si beep chiar inainte sa ma pun la tractor si sa cetesc topicu
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
duxer_dela_romania |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 December 05 ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero
- sv10pwp
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bai astia, ia nu mai radeti atat de mine..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deh..m-am inrosit tot cand am descoperit topicul asta..ntz ntz ntz...e nasol sa fii mic si prost ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
hai mai nu fi suparat ca iti dau eu premiu...
ai castigat o sticla de bere... ps. din cauza caldurii continutul l-am baut :-P |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E cald mon'cher, e cald...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
victime ale caldurii
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Si ce , nu mai e de actualitate?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, de exemplu eu vreau sa fac misto de FireChief, pentru ca el nu a facut misto de mine
![]() This post has been edited by St: 25 Jun 2007, 17:55 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Ups...mi-am luat-o...da' acu' fac si eu ca cel pe care il premiam....
am facut-o intentionat ca sa reanimez topicul....si voi a-ti muscat momeala. adevarul ca tot cautam un topic unde sa mai ma destind (ca e plictis mare la munca)...si am avut de ales intre asta si unu similar de pe daewo...dar cum aia faceau misto de logan...iar eu acu sunt daciot....nu puteam sa imi tradez apartenenta...DAR RECUNOSC....n-am vazut data ultimului post. ps. daca lumea o sa scrie scriu si eu daca nu...bag iar .....solitare |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a facut-o intentionat, dar nu te-ai prins
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
St |
![]()
|
Hai ca usor, usor incepe...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
deci merit si eu o sticla de bere...goala
ca de dat cu batu' in balta s-a mai vazut...dar de doua ori la rand ... deci pana gasim un alt subiect ... se poate face misto de ceea ce am scrie eu... ps. pt cel cu conjugarile...sa-mi conjuge si mie verbul "mamaia" ......daca stie !! |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
St |
![]()
|
Ala e substantiv nenicaaaaaaaa!!!!
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() eu m-am aia tu te-ai aia el s-a aia noi ne-am aia...etc era cu schepsis ca doar nu dadeam si a treia oara cu batu' in balta... |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Propun inchiderea topicului
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
Propun banarea definitiva a lui C@talin
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
So vad si pasta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:52 |