Mistocareala!
![]() ![]() ![]() |
Mistocareala!
Ake |
![]()
|
||||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||||
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai nea, eu i-am sugerat ca poate sa-mi dea si 11 mii, adica 3 de zero dupa doi de unu'. Adica nu stiu daca ma-ntelegi ce vreau sa spun ca eu sigur nu-nteleg. :rad sub masa: |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Subscriu la cele spuse de Ake :rad sub masa: :rad: :popa:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
probabil ca marty s-a mutat la ministerul de finante si calculeaza deficitul bugetar... s-a obisnuit sa gandeasca in mii de miliarde... deci sunt fro noo sau doishpce zirouri... daca nu mai multe...
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si da la tot cartieru'? Ca as avea si eu nevoie de vreo 2-3 costume si un palton.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
termopane flexibile ai? ca io nush ce sa ma fac, ca nu poci pentru ca sa sufar chilotii apretati sad.gif
|
-------------------- |
|
adso |
![]()
|
uitati si o revista de moda fratilor
Attached thumbnail(s) termopanul_mic.jpg ( Size: 104.93k ) Number of downloads: 174 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
stere |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
io as dori, daca se poate, niste usi cu model versace, ca la Nutu Camataru, mancati-as....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|
Marty |
![]()
|
Alea erau la Ioni Costita si la Vali Vijelie. AMindoi aveau faianta Versace in baie.....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
Ca sa nu moara de tot topicul asta la care am vazut cu intarziere cu un an ca am participat indirect....ma bucur ca ati apreciat JANTELE mele (in ghilimele adica la misto:) )"ALESSIO"
Ma gandeam sa imi pun un logo pe portiera fata cu BOSS ce ziceti? Semnul de M de la bemamveu l-am achizitionat cu importante resurse financiare si logistice:),apropo stiti cumva unde si cum se monteaza? In acelasi scop caut si cel cu "GTI" dar se pare ca stocul pe Romania a fost epuizat. Bullbar am, asa ca pietoni si restul lumii feriti-va! O sa incerc sa evit Loganul(doar pe cel cu POLITIA). Ma axez doar (per)pe(ndicular) shckoDA.(a nu se lua in serios.....e .......mishtocareala..sau nu?) ![]() This post has been edited by BasIc: 30 Nov 2004, 01:10 |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Marty, Shotaie stie ca faci mishto de el?
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bakhus |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 1 December 04 ![]() |
Am auzit ca pot sa-mi montez pe Lada 1200 bara si spoiler fata de SN.Aveti idee?
|
--------------------
Lada 2101
Lada 2101
- b-10-bxh If it ain't broke,don't fix it!
|
|
bakhus |
![]()
|
Aaaaa...si daca merge....unde gasesc asa ceva mai ieftin?Cam cat ar fi?
|
--------------------
Lada 2101
Lada 2101
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
ce bine ai nimerit cu posturile astea
|
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bakhus |
![]()
|
Deh...am incercat...
|
--------------------
Lada 2101
Lada 2101
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Mare belea aici.Kear mplace. Mam ris deam murit ![]() Dude, ia zii repede la mandea: ce iei? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
adso |
![]()
|
101 de la obor... pe zi de vara, pe seara e acid man...
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
@ maddan & adso
pentru cum a-ti regasit acest topic dupa 8 luni de la ingropare va numim arheologul & speologul de serviciu ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
neah, a fost fantoma de la manopera care s-a dilit intre timp, probabil din motive de off-topic ca toata lumea tacea pe threadul asta.
This post has been edited by Lolek: 11 Aug 2005, 14:54 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..si o sa primeasca premiu doua oase roase de dinozaur si o statueta cu ganditorul din Pipera.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ala care miroase a oaie!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
aaa, nu ma mai joc!
NU eu am redescoperit threadu' ci smudo.... ![]() Caci din el citam, apropo de "ce iei".... ca el inviase threadul dupa un an de zile... ![]() Da' vaz ca intre timp omu' a sters mesajul.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Dupa doar citeva zile de intrat pe forum (fara misto discutia e pe bune) ... discutie dimineata la cafea:
- Am visat urit rau de tot azi-noapte... - Ce anume??? - Ca avem masina noua!!! (nu spun care) ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Chiar asa! Tu ai avut vreo masina noua? ca io nu-mi imaginez un vis mai urat decat asta!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Masina noua nu am avut, adevarul asta e. Dar dacie noua am avut. Si greseala asta nu o s-o mai fac vreodata.
![]() This post has been edited by Smudo: 13 Aug 2005, 16:13 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Marty |
![]()
|
Da' topicu' asta cui il lasati? Urmasilor lu' Jiji Fecali ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Facu urmasi cu sosete, ciombelet si ozeneuri.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 18:29 |