Sa’ti traiasca Frantuzoaica conasule!
![]() ![]() |
Sa’ti traiasca Frantuzoaica conasule!
pishky |
![]()
|
||
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cred ca sunt aia, stii tu... In frunte cu ala negru, de respira greu
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
eu am asa, o vaga banuiala.
dar nu vreau sa acuz in necunostinta de cauza. vreau o informatie sigura, direct de la sursa. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
amunRA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 April 15 ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 16 May 2015, 18:46) amunRA nu renunta la topicul tau doar pt ca singura placere a unora este sa isi posteze frustrarile, vezi postul lui mucix! Sincer exista pe forumul asta o gasca, nu ii da importanta, daca stai sa le citesti aberatiile te iei cu mainile de cap. Nu renunta la ati prezenta masina, este masina ta si toti ceilalti care inteleg efortul tau vor citi cu interes tot ceea ce postezi. Atacurile josnice pe care le-au facut nu denota decat frustrare. E unu pe aici parca argon ii zice, ce le stie pe toate si nimic bun, plus multi altii, nu ii baga in seama, sterge tot ce iti scriu cei din gasca si astfel vei avea un topic curat. Dupa cum ai observat mai suntem noi care nu suntem cu turma si gandim, apreciem ce are celalalt si cand se poate mai si ajutam. Buna dimineata! Am incercat sa tin topicul curat asta curat insa baetii astia au resurse nelimitate si nebanuite de nesimtire si mizerie. Sunt o gasca de trolii ... aka forum's trolls, care sunt lasati de capul lor sa bantuie si sa polueze orice topic de pe acest forum. Nimeni nu face nimic in aceasta privinta, administratia si grupul de moderatori inchid ochii ba chiar le canta in struna de multe ori. Nu ma mira nimic ... pe la noi se poarta sarba in caruta si fratiile de genul celor ale Cricului ... e doar pacat de bogatia de informatii utile de pe acest forum si de comunitatea care nu se poate dezvolta in nici o directie, pentru ca userilor vechi le este cumva si sila de a fi luati peste picioar sau rusine de rusinea altora sa sa isi scrie opiniile (marturie sta casuta mea de PM) iar cei noi isi abandoneaza in scurt timp topicurile pentru ca nu pot respira sub asaltul de mizerie. Nu v'ati intrebat de ce chiar unii dintre ei refuza sa isi faca jurnale personale, sau ... de ce nu aveti foarte multe ale userilor noi?! Daca va uitati pe acea sectiune al meu este cel mai nou in afara gasti lor ... aici se practica un soi de apararea teritoriului ... de aia ridica piciorul pe orice topic ... asta stiu ei sa faca. Oricum, iti multumesc sincer pentru curaj si sustinere! RZV - iti multumesc pentru faptul ca esti inca una din vocile care are curaj sa spuna ce au de spus chiar daca se alege cu pantalonii uzi ... daca ar fi mai multi ca tine din useri vechi care s'ar solidariza putin altfel ar sta treaba pe aici, dar cum baetii astia se pricep cel mai bine la linsajul personal si sistematic ... probabil ca in ani au reusit sa erodeze orice era comunitate inainte. Ma uit la ce au scris pe aici. unde au explodat in aberatii cand s'au vazut de capul lor ... exact aceiasi poezie, acelasi stil penibil de a reliefa din citate doar ce vor ei sa para pentru ca la scosul din cotext cum se pricep ei nu stie nimeni; acelasi batut cu piatra si pupat in cur unul pe altul motivand fie ca nu sunt in stare sa fie inerti cand le este atacata vreun frate de cric, fie ca toti e niste prosti, iar ei un soi de elita cu adanci radacini in ale daciilor proprietari ... aia care dupa ce a ras lumea de ei ca isi spanzura CD'urile cu 3 SudEst la oglinda, au invatat si ei cum e mersul cu tucingul numindu'i pe altii (direct sau nu) Romica ... un soi de ironie ce ei o percep ca a fi una fina. Bullshit ... se pricep baetii astia la ironii fine si de bun gust tot la fel de mult cum se pricepeau la suflat in jiglere. ... desi unii sa zicem ca ar prezenta ceva calitati umane si chiar inteligenta ... bantuitul asta cu haita asta peste tot i'a coborat din pacate la un nivel general modest atat intelectual cat si spiritual justificandu'si obiceiul asta ca ar fi normal sa umbli cu mistocaritul, spunandule in acelasi timp celor linsati si batjocuriti ca tot ei sunt de vina ca iau prea in serios totul, ca e doar un forum ... da pe ei cand ii iei la misto si le dai cate o ranga peste dinti ... nu prea mai e nici forum si nici gluma ... in 10 minute poti sa fi sigur ca apare toata fratia cricului si incepe o panarama ce intr'un final daca o vezi de 2-3 ori incepe sa devina plictisitoare pentru ca se repeta. Sa fiu sincer ... nu imi place sa abadonez ceva, nu imi sta in fire si nici un cacacios nu sunt, doar ca imi este sila ... absolut sila! In viata de zi cu zi am parte de mizerie destula ... cred ca toti avem, eu nu intru aici sa imi vars frustrarile si sa ma cred c0@|e protejat de anonimitate in spatele unui ecran pentru ca in rest sunt tot cu pantalonii uzi ... as intra sa ma relaxez iar aici este aproape imposibil sa faci asta cand peste tot dai peste rahanul astora. Nu am zis ca sunt usa de biserica si nici nu am fost vreodata ... spun doar ca pana sa inceapa panarama si sa o intretina asa cum se pricep (doar ca nu au gasit amaratul pe care sa il intimideze asa cum erau ei obisnuiti) eu nu am jgnit pe absolut nimeni, nu am facut panarama pe topicurile lor, nu le'am luat la misto masinile, nu mi'am batut joc de nimeni ... dar eu unul nu am stat si nu voi sta in ploaia de flegme si mistouri ale unora care absolut niciodata nu au nimic de spus desi zic multe. Probabil ca m'am repetat ... nu as mai fi scris absolut nimic aici, dar m'am simtit dator ca macar atat sa fac daca si voi ati avut curajul sa stati cu capul sus! Daca va pot ajuta cu ceva in continuare sau aveti nevoie de ceva si va pot ajuta, PM'ul meu va sta la dispozitie! O zi buna si duminica placuta! This post has been edited by amunRA: 17 May 2015, 09:28 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Uite, eu iti promit ca nu mai scriu nimic pe topicul tau. Mai ales ca si-a facut (in sfarsit) UXE jurnal. Enjoy!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Amunra, se pare ca privim lucrurile din alte unghiuri. Eu vad in postarile tale cum califici oameni, generalizand. E singurul lucru care ma deranjeaza.
Cat despre fratiile de care tot vorbesti, te asigur ca eu, personal, nu cunosc oamenii din spatele avatarelor. Nici numele real si nici persoanele. O spun asta doar pentru a nu mai cadea (matale) in ridicolul scenariilor sefe. Inca astept sa mi se spuna ce anume din postarile mele a fost jignitor. Pentru ca am fost aratat cu degetul (postarea nu mai e) ca facand parte dintr-o gasca descrisa ulterior drept foarte nociva. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Mamă ce ați muscato.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 16 May 2015, 21:14) ursule, tu nu esti cu solenza cu motorul calat pe la nemti? Eu mi-am amintit de tine, poate iti amintesti si tu de mine, momentan creca ma confuzi. Mucix dintre toate postarile mele ti-ai amintit doar de faza cu solenza! De unde stii ca are motorul calat? Iti da satisfactie problema solenzei? Ei, afla ca a ajuns in tara si de luni incepe reparatia, numai atunci putem sti cu adevarat ce se afla in acel motor. Vezi, atunci cand unul sau altul spune ceva despre masina lui, daca e incantat incepeti voi, ca ce naspa, ca e oribil, ca nu stiu cum. Daca omul are probleme cred ca va mai si bucurati putin asa. |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Faceti un lucru serios ! Ocupati-va de jurnalul lui Uxe !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Dragutule, te alinti degeaba. Nu se bucura nimeni la nimic. Incercam să iti amintesc topicul pe care nu m-ai luat "crichist" si n-am văzut nicio statuie ridicata, desi am incercat, doar eu si un alt coleg, sa te sfătuim si sa te linistim ca poate n-o fi asa negru. Dar dacă vrei tu să fie asa, bine, asa sa fie, putem considera ca ma bucur de raul tau si mai ales de al tatălui rau, prins in tara străină cu masina stricată și fara sa stie ce sa ii faca. E bine asa?
Promit solemn sa nu te mai bag in seama, cu parere de rau. Serios, nici macar atunci cand ridici v-tec-ul in slavi (altă oczie cu care m-ai inteles gresit). Cât despre initiator, imi amintesc ca ai spus ceva ieri. Vad ca nu te tii de promisiuni. This post has been edited by MuciX: 17 May 2015, 11:53 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
pishky |
![]()
|
@ initiator - deci ai scris o compunere, plictisitoare, in care,, de fat, nu ai zis nimic concret.
@ ursul bipolar, eu iti citesc cu interes jurnalul, mi-ar fi placut un lancer, si inca aspir la un lancer (raliart de preferat). Incearca sa nu judeci oamenii pana nu ii cunosti. poate ar trebui cei care, in mod eronat, ne dam cu parerea pe topicul asta sa ne mutam, undeva unde radiera nu ajunge, si nu poate prezenta doar partea care ii convine initiatorului. consider jenante multe chestii scrise aici. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ok, hai ca m-am saturat eu.
Domnul administrator de pe alt forum cu vechime, este rugat sa-si tina frustrarile in aceeasi punga in care isi tine si frustrarile de pe forumul de pasionati. Pentru ca daca mai vad inca o data bashini de fata mare precum cele de mai jos, imi aduc aminte ca am mai multe butoane la dispozitie, si mai raman doar discutile despre masina. Da' sa deie naiba dupa aia sa verificam toleranta mea naturala la off-topic de orice neam. Ca pana una alta, tu ai fost ala care-a trantit doua minuni pe-aici, si au facut un pic de misto baietii de tine. Daca la cei 37 de ani fara cosuri, nu esti in stare sa suporti sa rada lumea de tine cand te contrazici singur, "fratia cricului" e cea mai mica problema a ta. Da' cand tu reusesti sa-i faci trolli fix pe oamenii care iti dau un sfat binevoitor si dezinteresat... nush' de ce imi mai bat capul. Nu mai vorbesc de faptul ca banui ca in PM-ul de zilel trecute ti-am mentionat ca ai optiunea de automoderare, daca vrei sa dai riport, ai butonul la dispozitie. Daca si dupa asta tu o dai inainte ca sat fara caini si alte minuni, nici pe mine nu reusesti sa ma prea ai de prieten. Noroc ca-s suficient de miserupist, si n-o sa devin un alcoolic dezaxat din cauza asta. Ca sa revin, ca am scris cam mult, si uit de unde am inceput. Din ce-am citit pana acum din jurnalul tau, traiesc cu parerea ca "gasca vesela" cumulat a avut exprimari semnificativ mai civilizate decat raspunsurile tale. Asa ca-i simplu: data viitoare cand mai vad ecsprimari din familia celor de mai jos, incep sa acord si zile de pauza. QUOTE(amunRA @ 15 May 2015, 14:45) QUOTE(amunRA @ 16 May 2015, 13:09) te iarta si pe tine zeul tau ... nu am cum sa schimb eu ceva impotriva naturii oricat de zeu as fi! Din pacate viata ta in rest se pare ca este prea trista daca ai atat de mult timp liber sa iti versi frustrarile pe un forum la care trebuie sa ii multumesti ca te suporta de atata vreme. Pacat ii doar de faptul ca poate aveam ceva mai bun de impartasit decat niste contre anapoda doar de dragul de a fi intersant in fata haitei. Pace tie si celor din Fratia Cricului pe care o slujesti cu atat de multa abnegatie! Misiunea ta pe acest topic se incheie aici, nu vei mai avea drept la replica pentru ca nu ai facut nimic sa il meriti! Asta'i! QUOTE(amunRA @ 16 May 2015, 15:47) Mars ... va pune oare cineva sa o ardeti de'an s0lea pe aici?! Sterg ce vreau ... editez ce vreau ... fac ce vreau ... voi altceva mai bun decat sa va spargeti in basini marunte pe aici nu aveti?! Pacat prietene ... chiar pacat ... esti un baiat chiar ok ... chiar trebuie sa te amesteci in troaca asta cu rahan?! ------------------------------------------------------------------- L.E. <span class='edit'>17 May 2015, 17:53:</span> QUOTE(b76bgaarh @ 16 May 2015, 17:14) Ia stai ca uitasem. Clona cui? Ca parca promisesem eu ceva daca nu ne linistim din a tot mentiona clone la oha. si nu, nu-i romica dedeman, in caz ca asta-ti sta pe limba. This post has been edited by bucatzel: 17 May 2015, 17:53 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(pishky @ 17 May 2015, 17:45) Incearca sa nu judeci oamenii pana nu ii cunosti. Ok, asa o sa fac dar sincer am vazut ca au fost niste atacuri inutile la initiatorul topicului. @Mucix: strict la acel thead al meu ai dreptate,este asa cum spui si va multumesc! Doar cred ca ii putem respecta mai mult pe ceilalti fara sa dam de pamant cu tot ce spun. This post has been edited by ursul_bipolar: 17 May 2015, 18:39 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
amunRA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 April 15 ![]() |
Ei hai ca m'am saturat si eu domnule administrator de pe acest forum!
Hai sa le iau rapid la numarat dupa care te salut din mers pe tine si gasca ta la care ii ti isonul pe tot forumul, iar cand cineva indrazneste sa spuna asta, te comporti exact ca ei. [quote=bucatzel,17 May 2015, 17:49] Pentru ca daca mai vad inca o data bashini de fata mare precum cele de mai jos, imi aduc aminte ca am mai multe butoane la dispozitie, si mai raman doar discutile despre masina. Da' sa deie naiba dupa aia sa verificam toleranta mea naturala la off-topic de orice neam.[/quote] Stai linsitit ... cum nu ai fost in stare sa le folosesti pana acum cand gasca de troli isi face de cap pe tot forumul in ce ma priveste nu o sa ai ocazia! [quote=bucatzel,17 May 2015, 17:49]Ca pana una alta, tu ai fost ala care-a trantit doua minuni pe-aici, si au facut un pic de misto baietii de tine. Daca la cei 37 de ani fara cosuri, nu esti in stare sa suporti sa rada lumea de tine cand te contrazici singur, "fratia cricului" e cea mai mica problema a ta.[quote] Nu m'am contrazis nicaieri! Postul meu era in editare cand s'au apucat de panarama scotand din context ce editam in acel moment pentru ca nu doream sa atac pe nimeni personal! N'ai de unde sa stii ... tu esti moderator uneori. [quote=bucatzel,17 May 2015, 17:49]Da' cand tu reusesti sa-i faci trolli fix pe oamenii care iti dau un sfat binevoitor si dezinteresat... nush' de ce imi mai bat capul.[quote] Prietene, tu ai idee cat cenzurat am sters eu de aici, cata mizerie si cate apelative?! Unde erai cand ar fi trebuit sa fi moderatorul care te dai a fi aici in public?! Nu esti in stare ... las'o cum a cazut si nu te fa de rahan atatandu'i pe astia cand vad ca le ti palma la cur cum dealfel faci cam pe tot forumul ca nu e cretinism dat de gasca asta sa nu apari si tu pe undeva. Ai citat si dat povesti doar si numai din ultimele mele posturi ce au ramas online in mod partinitor si total eronat, ca ale baietilor am avut eu grija sa le sterg si sa iti fac treaba. [quote=bucatzel,17 May 2015, 17:49]Nu mai vorbesc de faptul ca banui ca in PM-ul de zilel trecute ti-am mentionat ca ai optiunea de automoderare, daca vrei sa dai riport, ai butonul la dispozitie. Daca si dupa asta tu o dai inainte ca sat fara caini si alte minuni, nici pe mine nu reusesti sa ma prea ai de prieten. Noroc ca-s suficient de miserupist, si n-o sa devin un alcoolic dezaxat din cauza asta. [quote] Am dat raport ... dar cui i'o pasat de raportul meu?! Cauta in pana mea in ModeratorCP daca habar nu ai pe unde sa te uiti si faci pe aici acuzati nefondate! [quote=bucatzel,17 May 2015, 17:49]Din ce-am citit pana acum din jurnalul tau, traiesc cu parerea ca "gasca vesela" cumulat a avut exprimari semnificativ mai civilizate decat raspunsurile tale.[/quote] Traiesti cu o parere cat se poate de proasta! Daca ti'am facut eu munca si am sters toate mizeriile, daca am avut bun simt si mi'am vazut de treaba pana cand prietenii astia ai tai din gasca vesela au m'au secat pana cand nu am mai putut, trebuia sa raman plec cu coada intre picioare si sa nu zic nimic?! [quote=bucatzel,17 May 2015, 17:49]Asa ca-i simplu: data viitoare cand mai vad ecsprimari din familia celor de mai jos, incep sa acord si zile de pauza.[/quote] Iti spun eu cum e si mai simplu: eu imi vad de treaba mea fara ca tu sa uzezi butoanele alea care se pare ca le ti de noi pentru ca in ce ii priveste pe baietii astia nu esti in stare din miserupism sa le folosesti. Teoretic ai avea un soi de rost pe forumul asta, practic ti'se cam rupe mai ales ca prin faptul ca ii aperi cu atata vitejie nu imi demonstrezi decat ca aveam dreptate cand spuneam ca ... [quote]Sunt o gasca de trolii ... aka forum's trolls, care sunt lasati de capul lor sa bantuie si sa polueze orice topic de pe acest forum. Nimeni nu face nimic in aceasta privinta, administratia si grupul de moderatori inchid ochii ba chiar le canta in struna de multe ori.[/quote] Cu astea fiind spuse ... iti recomand ca pe viitor sa nu se mai ajunga la o situtie de genul asta sa renunti ori la moderare ori la miserupism. Ambele chestii nu merg impreuna ... e pacat de oameni care incearca sa posteze pe forumul asta unde tot ei iau rangi in dinti daca au ceva de spus si o spun direct si dintr'o bucata. Si acum hai ... pune mana si pune topicul asta pe invizibil ... iar in contul asta poti sa iti bagi picioarele, ti'a iesit! Doamne ajuta si viata faina! |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am citit... poate face cineva un rezumat? Sau mai bine stau pe jurnalu meu?
![]() This post has been edited by UXE: 17 May 2015, 19:53 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
S-a ajuns, si-a luat pamfeu.
|
--------------------
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
E38...
![]() Cel mai fan "șeptar" din toate timpurile. ![]() ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
O daaa, o dugheana din 98. Oare la cilindreea aia are numere de Ro?
|
--------------------
.
.
.
|
|
pishky |
![]()
|
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
I s-o fi acrit lu' romica de logane, cate o avut, 2, 3?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
E mai bine acum, acolo se lauda toti intre ei, e in elementul lui.
pishy, valabil pentru orice masina din clasa aia: fierul se repara, frigiderul tot frigider ramane. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
MuciX |
![]()
|
Dar nu-i nicio jignire sau cel putin nu am incercat sa jignesc. Dar faptul e fapt, masina aia a fost proiectata sa fie mai mare, mai spatioasa, mai confortabila, mai etc.
Asta nu inseamna ca loganul este mai putin masina decat este, dar si tu stii prea bine cat ai plans dupa corabie cand inca te mai obisnuiai cu loganul. This post has been edited by MuciX: 15 Oct 2015, 19:39 |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ba moldovene, tu zici de rau de logan?
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stai asa ca nu chiar ai luat in serios ce-am zis io acolo
![]() ![]() Dupa aproape 4 ani de cand am frigideru' inca mi se intampla sa verific in mers daca nu cumva e crapat vreun geam ![]() ![]() This post has been edited by kossak: 15 Oct 2015, 20:04 |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.895 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Asta cu geamurile crapate se intampla si la alea de nemtia...cand prin Opelul tatei, la primul semafor ma intind si inchid geamurile de pe spate, ca se deschid in timp din cauze necunoscute (masina nu are geamuri electrice pe spate si nu merge nimeni in spate in 99% din cazuri)...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
kossak |
![]()
|
Am mentionat asta cu geamurile din cauza vajaitului ce apare la viteze mai mari. Mi se mai intampla sa verific geamurile si cand trece o masina pe langa mine, tot asa din cauza insonorizarii nu prea ..stralucite sa zic asa.
|
--------------------
Honda
Civic
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:48 |