"Mincinasul" out!, o sa scapam de Mircea Sandu?
![]() ![]() ![]() |
"Mincinasul" out!, o sa scapam de Mircea Sandu?
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
NU VA FIE FRICA,
MINCINASUL PICA ! ![]() Azi la pranz vom afla daca scapam de aceasta pacoste numita Mircea Sandu de la FRF. Da-le Doamne minte celor care voteaza ! ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cine isi va dori mai mult victoria?
![]() Cred ca ramane Nasul. Se pare ca sunt prea multi legati de el. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
parca americanii nu l-au reales pe Bush?
sa ne traiasca...la multi ani...!!!!!!!!! haida spre noi culmi...haida...ajungem in urna valorica 4 acusica...si facem amicale cu San Marino...Cipru...Malta...Feroe...bravo mai...bravo! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce sa mai zic ?
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Speram ! Ma gandeam sa i-o traga lui nasu', asa cum au facut cu nea nelu psdeii.
Degeaba ! Vom avea amicaluri cu echipe celebre africane care participa la numeroase campionare europene (citat din mincinasu' dupa meciul cu nigeria): Mozambic, Noua Guinee, Somalia, Tanzania, Namibia... mai trebuie sa ma uit pe harta ca nu mai stiu. ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
alex275 |
![]()
|
Mai are rost sa categorisesc presedintii de cluburi din Romania?
Inca odata s-a demonstrat ca nu vom face performanta de acum inainte.... Sa le fie locul caldut si gata. Cat de obtuzi sunt! Nu-si vad decat interesul personal!!! Sa le fie rusine!!! Sunt niste lingai, imbuibati! Sa dea Dumnezeu sa ne conduca mincinasu pana la sfarsitul vietii lui!!! p.s. Da sa nu traiasca mult!!! p.s.2 Mitica de la liga, spune acum ca G. Popescu merita mai multe voturi! ![]() Ati auzit de "cutra"? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
I'm very happy
![]() In sinea mea am sperat sa iasa tot nasu' ca asa poate scap si eu de fotbal la TV ![]() ![]() Boxul e pe cai mari, natatia la fel, rugby vine tare din urma, de scrima nu mai vorbesc ca avem campioni mondiali girla, dar ce conteaza, important e ca mutu si-a mai tras-o o data cu conusela lui, ca nu stiu care mameluc fotbaliator ce nu stie sa lege 2 vorbe, dar daca trage un pirt toate posturile TV cad pe spate... asta e important. ![]() Sint fericit ca n-a murit cooperativa si o sa scapam definitiv de asa-zisa facatura numita fotbal romanesc ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
La handbal feminin ocupam locul 4 din lume. La rugby incepem sa mai miscam si noi. Deci se poate...
Mai raman c.u.rling, snooker si trampolina si am cam acoperit sporturile. Ca de surf si windsurf se ocupa alesii. ![]() De fotbal am scapat! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
Sandu RULZ!
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
alex275 |
![]()
|
Paul, de fotbal n-ai sa scapi.
![]() Numai ca in loc sa ai parte de "spectacole" cat de cat bunicele, vei avea parte de "spectacole" penibile, ridicole. In ceea ce priveste sporturile mentionate de tine, sunt perfect de acord ca merita mai multa atentie din partea noastra! Spun, din partea noastra, deoarece mass-media a inceput sa televizeze cam tot ce inseamna performanta in sport. p.s. Chiar acum privesc meciul de polo dintre Dinamo si Steaua ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
E live , sau e cel de ieri ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
mil |
![]()
|
singura solutie...schimbatul canalului cand e vorba de meci...boicotati sponsorii FRF...sa joace fara public ca la Romania Nigeria...leprele naibii
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
alex275 |
![]()
|
E cel de ieri. Inca un argument in favoarea mea
![]() S-a transmis si handbalul feminin, K1, box, etc. Eu consider ca e o chestiune de optiune personala, sportul care ne place. Iar mie imi plac toate, numai sa nu pierdem! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mil @ 21 Nov 2005, 14:58) singura solutie...schimbatul canalului cand e vorba de meci...boicotati sponsorii FRF...sa joace fara public ca la Romania Nigeria...leprele naibii He he he, ma bucur ca au ajuns si altii la concluzia mea. ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Mircea Sandu ramane la sefia FRF Zi decisiva pentru viitorul fotbalului romanesc. Mircea Sandu a fost reales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. El l-a invins pe contracandidatul sau Gica Popescu, cu 187 de voturi fata de 102 Cuvantul decisiv l-au avut cei 294 de alegatori care reprezinta asociatiile de fotbal de la toate nivelurile. Votul lor nu l-a detronat pe Mircea Sandu. Dupa 15 ani la sefia FRF el va mai conduce federatia inca 4 ani. Acest material poate fi preluat doar cu citarea sursei HotNews.ro |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa te tii chiolhan diseara !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
[offtopic, da' mai interesant:) ]
Ashu - cum sunt wilkinson? Eu mi-am luat BIC cu 3 lame (si eu boicotez Gillette), astea cu 3 lame sunt OK da' celelalte de la bic mi s-au parut cam slabute.... mult sub Gillette blue II ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
mil |
![]()
|
eu am avut bic cu 2 lame si aloe vera...never de ever...le-am primit promo pe strada...ca altfel ma duceam la magazin sa imi iau banii inapoi
![]() Eu zic sa inchidem acest topic...ca in frunte cu mine incepem sa il deraiem ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Mincinasul a castigat din nou...ce om dupa 15 ani inca mai vrea...in loc sa lase locul la alti mai tineri tine de postul ala ca un dictator...si macar de ar face ceva...dar nu face nimik sa ajute fotbalul romanesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu n-ai vrea ?
Din punctul lui de vedere este normal Anormala este pozitia celor care l-au mai votat, in conditiile in care fotbalul romanesc este sublim dar lipseste cu desavirsire. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
Si acum ii va face lui Ionut Lupescu postul de director pe care i l-a promis? Sau ii confectioneaza o minunata teapa, drept ajutor?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Si mai mult decat atat: in Comitetul Executiv al FRF au revenit Jean Padureanu si Gheorge Stefan, adica "parintii blaturilor" !! Incredibil ! O sa vedeti ce fotbal de calitate o sa avem in anii in care urmeaza...
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
mil |
![]()
|
sa inchidem acest topic ca masura de protest...
![]() poate sa o punsa si pe Godzilla in echipa lui...nu mai conteaza si nu trebuie sa ne mire...la placinte inainte...M. Sandu presedinteeeee! hai F. C. Vaslui ! hai Gloria Bistrita...hai, hai ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:38 |