"Mincinasul" out!, o sa scapam de Mircea Sandu?
![]() ![]() ![]() |
"Mincinasul" out!, o sa scapam de Mircea Sandu?
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Un meci cu adevarat frumooooooooos...Mi-a adus aminte de "Generatia de aur".
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
pai nu stiu chiar cum se putea face ceva mai penibil...
daca Sandu e reales. Ne meritam soarta...si sa facem amicale cu republica moldova si albania vor fi privite ca mari realizari....chiar frate...da' ungurii nu au echipa de fotbal, da' bulgarii?...da' sarbii? da' ucrainenii? ... trebuiau adusi 11 paiate la bucuresti, care s-au incalzit in avion? sa te rogi de ei sa iasa dn pat? bine ca nu mancau sandvisuri cand era o accidentare...nigerienii astia ne-au dat o lectie mare cat casa...cu astfel de specimene la conducere asa respect primieste fotbalul romanesc...si sa castigam cupa uefa si tot nu ne baga nimeni in seama... da' ce face presedintele FRF...ca ma ia damblaua...de ce e el responsabil? ca la calificari, nu e...la amicale, nu e...la divizia a, nu e...huoooooooooo, huoooo |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da mil dar are experienta.... cunoaste lumea.... a facut centrul de la Mogosoaia..... si si-a tras si el citeva milioane de dolari acolo.
Foarte bun CV. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
HUOOO! Afara din tara cu el. La Alcatraz e locul lu' nasu.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
OT: aseara ma uitam la stiri si am vazut si rubrica sport. A fst intrebat Florentin Petre ce parere are despre meci. Raspunsul: nu cnteaza cum a fost meciul, conteaza ca am castigat trei puncte si ne ajuta la calificare
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E stresat saracu' ca-i scad astia salariul .....
Iarta-l... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 17 Nov 2005, 12:04) OT: aseara ma uitam la stiri si am vazut si rubrica sport. A fst intrebat Florentin Petre ce parere are despre meci. Raspunsul: nu cnteaza cum a fost meciul, conteaza ca am castigat trei puncte si ne ajuta la calificare ![]() He he, nu am vazut, dar ce sa zic, te cred. Hai sa iti dau si o explicatie. Exista niste declaratii tip: pentru victorie, pentru infrangere etc. Probabil ca a incurcat declaratia de victorie pentru un meci din preliminarii, cu cea de victorie dintr-un amical. Sau pur si simplu era sub euforia maretului gol marcat. |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
O spicuire din Gazeta de azi, chiar o fi adevarat?
Fraza Zilei "Nigeria a participat la numeroase campionate mondiale și europene" Declarație a lui Mircea Sandu care a curs toată după-amiaza de ieri pe crol-ul TV Sport. Conform Nașului, Europa sau Africa înseamnă același lucru 17 noiembrie 2005 |
--------------------
_
_
|
|
mil |
![]()
|
ce e mai cinic e ca parca e judecator la curtea constitutiopnala nasu' asta...nu poti sa il dai afara oricate tampenii face...ca ii trage un sprit cu delgatii echipelor din diviza B si C si aia voteaza cu gratarul.
Nici un club din divizia A nu ar trebui sa voteze cu Sandu, un incapabil inconjurat doar de slugi care nu trebuie sa se arate mai capabile ca el... Dac Sandu se alge, ar trebui ca suporturilor cluburilor care voteaza cu nasul sa faca greva...sa joace cluburile fara spectatori, pai ce e panarama asta? Ce e bataia asta de joc? Macar dragomir e smecher...se aranjeaza, se spurca, se impaca...si intre rechinii aia din A un om corect si-ar lua campii, pentru etapa asta e inca cel mai potrivit presedinte de liga, der la FRF trebuie un om capabil...sau macar care stie sa se inconjoare de oameni capabili am citit ieri o fraza superba pe un forum: publicul de pe Ghencea ar fi trebuit sa sustina echipa Nigeriei...sa fie al 13-lea jucator ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(catb @ 17 Nov 2005, 12:18) am auzit si eu poanta asta pe Radio 21. si mi s-a confirmat si aia cu imprimatul tricourilor la Unirii (da' parca tot nu-mi vine sa cred 100%, desi am auzit-o live si in direct de la redactorul-sef al Gazetei...nea ala, nu mai stiu cum il cheama, Tapalaga parca). |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
nici cel mai trasnit scenarist de comedii americane nu si-ar fi putut inchipui un meci ca asta...iar de pe forum ala:
Fie ca acest meci cu Nigeria sa fie pentru Sandu ca mitingul din Piata Palatului pentru Ceausescu. deci acum nu e mai faza vai ca vine Popescu si cu el Dinamo si Becali, e vorba ca trebuie sa plece nasul..........lasa-neeeeeeeeeee, lasa-neeee... de altfel Becali a facut ce a vrut sub Sandu, nationala a ajuns cea mai jigarita nationala pe care am apucat-o eu...ce putem risca mai mult? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
catb |
![]()
|
@Lolek: Catalin "Tolo" Tolontan se cheama omul.
La meciul asta, cronica ar suna cam asa. Dupa ce s-au cantat imnurile, jucatorii Nigeriei au mai stat un pic de vorba pentru a se cunoaste mai bine. ![]() This post has been edited by catb: 17 Nov 2005, 12:53 |
--------------------
_
_
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma oftica jocul prost al echipei nationale si incapacitatea antrenorilor nationalei de a ridica si eficientiza jocul.
Sa se spele pe cap cu postul asta si cu ala de la liga, aranjamentele sunt prea mari pentu a le intelege.Dealtfel se observa aceasta situatie in tote domeniile de activitate, alea care mai sunt, aranjamentele si trasul sforilor este ordine de zi a romanilor. Daca presedintii de cluburi o sa-l voteze pe Giga voi fi cel mai incantat, sper sa aiba cat mai multe voturi, dar daca veche garda nu se lasa, ce mai facem.... Sper sa iasa Gica, viva la revolucion, viva la liberation!!!!! |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
ati vazut ce au facut turcii? daca nu i-au batut pe teren cu cat a trebuit pe elevetieni...i-au batut in vestiar de i-au bagat in spital...si pe unu' chiar in sala d eoperatie...si cica turcia vrea sa intre in europa...huooo, huuooo
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
catb |
![]()
|
@Lolek: Ei, lasati, se mai intampla
![]() @mil: Ce e si mai revoltator e ca multe din sicanele astea au plecat de la selectionerul Turciei, Fatih Terim. Omu mai punea o piedica, mai dadea una peste ceafa. This post has been edited by catb: 17 Nov 2005, 13:10 |
--------------------
_
_
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Jucam prost. Am pierdut cu coasta nu stiu cui...
![]() Mincinasu' asta, ne sfideaza pe toti! Prin toate declaratiile sale in care toti sunt vinovati, numai el si FRF-ul lui de doi bani,nu. Chiar suntem toti prosti? Cat tupeu poate sa aiba omul asta!!! Ma scoate din minti!!! Asta si cu acolitii lui vor face praf si pulbere fotbalul nostru ![]() Sunt toti o apa si un pamant! Grasi, rosii la fata, imbuibati, acum si disperati ca-si pot pierde posturile lor caldute. Le e groaza ca n-o sa mai vina cate un lingau sa le dea ploconu'! Da Doamne sa li se intample!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(alex275 @ 17 Nov 2005, 14:17) Mi-e teama sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca venea Nigeria odihnita si cu echipa standard. Chiar mi-e teama!!! Daca venea Nigeria cu echipa de baza ne luam o bataie sora cu moartea...dar nu se supara nimeni...Piturca ar fi spus ca nu a urmarit victoria in acest meci, ci a vrut doar sa testeze noi jucatori. In schimb daca i-am fi batut, ar fi plans toti federalii ca meritam sa jucam la mondiale si ca suntem o tara de ghinionisti...HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Spunea cineva de aici "Viva la Revolucion"
![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
costi |
![]()
|
Zice "Nasul" - Nu este datoria mea sa organizez meciurile amicale. Pentru asta sunt departamente la FRF. Eu sunt presedinte, ma ocup cu alte lucruri si ajut in alte privinte.
Cit de nesimtit poate fi omul asta. Cind erau scandalurile cu blaturile spunea eu nu ma ocup de divizia A sau B. Eu ma ocupt de echipa nationala. Acum era treaba altora. Iar "Satana" se plinge de audienta redusa: partida s-a mediatizat, dar ati vazut in ce maniera: ca Nigeria vine cu echipa de rezerve, ca nu au antrenor...; Asta-i culmea ! nici macar ECHIPA DE REZERVE nu a fost iar antrenorul a fost cel cu portarii. Adevarat ca cine se asemana se aduna. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 18 Nov 2005, 12:36) Zice "Nasul" - Nu este datoria mea sa organizez meciurile amicale. Pentru asta sunt departamente la FRF. Eu sunt presedinte, ma ocup cu alte lucruri si ajut in alte privinte. Cit de nesimtit poate fi omul asta. Cind erau scandalurile cu blaturile spunea eu nu ma ocup de divizia A sau B. Eu ma ocupt de echipa nationala. Acum era treaba altora. Aceste declaratii ale "Nasului" ii subliniaza cel mai bine posibil caracterul!!! Demonstreaza de ce tine cu atata ardoare sa castige iar FRF-ul! In nici un caz nu vrea sa faca treaba! Acum poate isi dau seama si fanii "Nasului" pe cine sustin. Am remarcat si eu declaratiile lui si ma intreb cum de nu s-au gandit Tolontan & CO sa se foloseasca de ele! Sau macar Gica Popescu trebuia sa si le fi inscriptionat pe masina din campanie! Hai sustinatori ai mincinasului, argumente, argumente.....! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Mircea Sandu alias Mincinasul trebuie sa dispara de la conducerea FRF...e de ajuns cat a stat 14 ani sa mai lase locul si la alti mai tineri.
Plus de alta nu merita sa stea odata ce nationala romaniei nu are macar un stadion de standarde europene...sa numai vorbesc de calificarile din ultimii ani care cam lipsesc. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu ! Mafia fotbalului este condusa de el .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Ultima isprava a mincinasului: a decis sa-i dea afara din cantonamentul de la Mogosoaia pe membrii echipei nationale de juniori nascuti in '90 pentru a le face loc delegatilor din teritoriu care duminica seara, de la ora 20.00, vor participa la un chiolhan botezat "cocktail", dat inaintea alegerilor!
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Disperati de ultimele evenimente din fotbalul romanesc, suporterii simpli au simtit nevoia sa se implice in lupta pentru sefia FRF. Mai multi tineri, care se recomanda "fani ai echipei nationale", au conceput un manifest impotriva conducerii Federatiei, pe care o numesc direct "mafia FRF". Dupa ce miercuri seara, la meciul cu Nigeria, au afisat in Ghencea un banner cu mesajul "Adio, domnule presedinte!", microbistii au continuat actiunea de protest vineri seara, lipind afise in centrul Bucurestiului.
Pentru mai multe informatii, cititi articolul din Gazeta Sporturilor: http://www.gsp.ro/index.php?a=27578&shift=1 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
alex275 |
![]()
|
Mai sunt putine ore pana vom afla cine va iesi presedinte.
Va incumetati sa dati un pronostic? Eu - jur ca nu-mi pot da seama cine va iesi. As inclina sa cred ca Popescu, dupa tot ce-a facut Sandu in ultima perioada. Dar cum campania media nu prea conteaza, ca doar nu votam noi, tare mi-e teama de sforile trase de Sandu.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
pastrama |
![]()
|
Io zic ca favorit e Sandulica...la cate cunostinte are baiatu, n-are cum sa rateze inca 4 ani de nenorociri in fotbalul nostru infloritor...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
Bate-te peste gura
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
costi |
![]()
|
alex te stiu baiat serios !
tu mai ai indoieli ca nu iese Sandu? asta iese din federatie cu picioarele inainte ca nea Nelu din politica Nenorocirea este ca toti presedintii se simt bine asa, De ce sa se complice cu Popescu. Asa stiu ci sit este cotizatia la "dom albitru", cum e cu reciprocitatile, cu deplasarile, etc... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:33 |