DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "Mincinasul" out!, o sa scapam de Mircea Sandu?

Tigris
post 10 Nov 2005, 21:16
Post #61

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(pastrama_stelistu @ 10 Nov 2005, 19:23)
O fi spus Hagi ca moare stelist da sa-l creada cine vrea ca eu nu mai inghit rahaturi de-astea...De ce n-a venit la Steaua cand i-a propus Jiji?La poli s-a dus imediat cum a primit oferta...cand a fost vorba sa antreneze pe Steaua...ciuciu...sa nu cumva sa-l supere pe Popescu.
*

Bine puctat pastrama. Sa refuzi oferta ela steaua mi se pare o josnicie fara margini. Lacatus a zis ca vine si fara bani, in direct la TV. Dar motivul lui Hagi este ca stie ca nu are valoare de Steaua si ca acolo se cere performanta, deci nu are cum sa faca multi pureci. Aata ciombinata cu prietenia cu Givani spune totul si despre Regele Metafora care e Hagi. Sa-i fie rusine

Si nu numai lui, tuturor le-a fost frica de faptul ca Steaua e o caciula prea amre pt el. Frica fata de Gigi n-are nici o legatura. De aia sunt contracte si clauze....ca sa nu-i doara capul si sa se aleaga cu bani chiar daca sunt dati afara. Adevarul este ca odata cariera fotbalistica incheiata, nici unul n-are valoare sa faca altceva.

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
silverone_82
post 10 Nov 2005, 22:48
Post #62

Membru

Tigris te contrazic....in momentul asta caciula cea mai mare este la Timisoara la cati bani se investesc acolo ,la Steaua (marea caciula)nu a venit din cauza conducerii "prea civilzate" pentru Romania.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
alex275
post 10 Nov 2005, 23:26
Post #63

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(Tigris @ 10 Nov 2005, 21:16)
Bine puctat pastrama. Sa refuzi oferta ela steaua mi se pare o josnicie fara margini. Lacatus a zis ca vine si fara bani, in direct la TV. Dar motivul lui Hagi este ca stie ca nu are valoare de Steaua si ca acolo se cere performanta, deci nu are cum sa faca multi pureci. Aata ciombinata cu prietenia cu Givani spune totul si despre Regele Metafora care e Hagi. Sa-i fie rusine

Si nu numai lui, tuturor le-a fost frica de faptul ca Steaua e o caciula prea amre pt el. Frica fata de Gigi n-are nici o legatura. De aia sunt contracte si clauze....ca sa nu-i doara capul si sa se aleaga cu bani chiar daca sunt dati afara. Adevarul este ca odata cariera fotbalistica incheiata, nici unul n-are valoare sa faca altceva.
*

Am vrut sa spicuiesc din postul tau, dar m-am razgandit. Mai bine il citez in intregime.
Cum adica e o josnicie fara margini sa refuzi oferta Stelei? Dupa tine Steaua a facut oferta sau JJ? Si de ce ar fi o josnicie?
Ala care e slab profesional, normal ca accepta orice oferta! Unu bun, vine cu o strategie, pune niste conditii!
Eu nu contest ca Lacatus e emblema Stelei. Cand a dat gol la Sevilla plangeam in curte de bucurie. Nu stiu cat iti aduci tu aminte de Steaua 86' , dar stiu cat imi aduc eu aminte.
Hagi a dat gol la Monaco, din lovitura libera, in SCE, erau -12C, cu Dinamo Kiev, echipa considerata in 88' drept echipa care juca fotbalul anilor 2000!
Contractele la Steaua le face JJ. Ma faci sa cred ca nu esti de ceva vreme in tara!!!
Crezi ca Zenga n-a vrut contract?
Iti aduci aminte cum au intrat unii jucatori pe teren?
Sa spuneti voi "Regele Metafora", hmm, nu stiu ce sa zic...........
Nu cred ca va mai aduceti voi aminte, cum era chemat Hagi la margine,(comentatorul se minuna ca-l schimba antrenorul pe Hagi, dar de fapt ii cerea parerea)
Pana una alta, Lacatus trebuie sa confirme ca antrenor!
Vad ca n-ai urmarit rezultatele lui Hagi din Turcia.

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
Tigris
post 10 Nov 2005, 23:38
Post #64

Membru incepator

QUOTE(silverone_82 @ 10 Nov 2005, 22:48)
Tigris te contrazic....in momentul asta caciula cea mai mare este la Timisoara la cati bani se investesc acolo ,la Steaua (marea caciula)nu a venit din cauza conducerii "prea civilzate" pentru Romania.
*

Ia afla tu niste cifre si vezi cati s-au investit la Timisoara si cati la Steaua?
In plus sa stii ca marimea caciulii e data si de numele clubului, ori Poli, in comparatie cu Steaua e = zero. Daca vorbim de performanta n-a auzit nimeni de ei. Or avea public or fi iubiti, dar osciland intre Divizia A si B n-au facut decat sa completeze numarul prevazut de liga pentru cate echipe joaca in Divizia A, caci doar nu putea Steaua sa joace singura, desi cand le-a dat 8-1 anul trecu, se poate spune ca a jucat singura cuc.

Asa ca nu e de ajuns sa vina unu Iancu sa faca putin galagie si gata s-a marit caciula lui Poli. De la vorbe la fapte e mult. Nu uita ca se vedeau campioni iar acum sunt vai de capul lor. Si tocmai, faptul ca sunt vraiste, ii acorda lui Hagi o gura de oxigen, acesa stiind ca n-o sa fie demis daca nu ia campionatul, caci a preluat o echipa la jumatea drumului, si nu e vina lui 100% pt esec. Pe cand la Steaua, daca venea, dupa cateva esecuri la inceput de sezon, asa cum a avut Poli, zbura.

Deci ia si tu in considerare toate elementele inainte sa judeci marimea caciuluilor, caci la ora asta nici nu se compara presiunea de la Steaua cu cea de la Poli in ceea ce priveste performata. Deocamdata Timisoara cauta prin programele TV cand joaca Steaua in UEFA. Abia-i astept pe violeti in Bucuresti in ultima etapaa turului. Sa-i vad cum se descurca cu Dianamo daca sunt asa de mari valori.

Si ca sa inchei, deocamdata, ce stim despre Poli este ca e o echipa de conjuctura, care joaca cand mai bine cand mai prost, fiind obisnuita mai mult cu mediocritatea si contraperformanta. Daca gresesc eu ramane sa demonstreze ei de acum inainte. Sa nu se mai presupuna campioni doar pt ca se umfla tarata in unii si dau declaratii pompoase la TV si sa-si vada lungul nasului in frunte cu Hagi, anti-bucuresteanul, renegat pana si de constanteinii lui.

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
Tigris
post 10 Nov 2005, 23:47
Post #65

Membru incepator

QUOTE(alex275 @ 10 Nov 2005, 23:26)
Am vrut sa spicuiesc din postul tau, dar m-am razgandit. Mai bine il citez in intregime.
Cum adica e o josnicie fara margini sa refuzi oferta Stelei? Dupa tine Steaua a facut oferta sau JJ? Si de ce ar fi o josnicie?
Ala care e slab profesional, normal ca accepta orice oferta! Unu bun, vine cu o strategie, pune niste conditii!
Eu nu contest ca Lacatus e emblema Stelei. Cand a dat gol la Sevilla plangeam in curte de bucurie. Nu stiu cat iti aduci tu aminte de Steaua 86' , dar stiu cat imi aduc eu aminte.
Hagi a dat gol la Monaco, din lovitura libera, in SCE, erau -12C, cu Dinamo Kiev, echipa considerata in 88' drept echipa care juca fotbalul anilor 2000!
Contractele la Steaua le face JJ. Ma faci sa cred ca nu esti de ceva vreme in tara!!!
Crezi ca Zenga n-a vrut contract?
Iti aduci aminte cum au intrat unii jucatori pe teren?
Sa spuneti voi "Regele Metafora", hmm, nu stiu ce sa zic...........
Nu cred ca va mai aduceti voi aminte, cum era chemat Hagi la margine,(comentatorul se minuna ca-l schimba antrenorul pe Hagi, dar de fapt ii cerea parerea)
Pana una alta, Lacatus trebuie sa confirme ca antrenor!
Vad ca n-ai urmarit rezultatele lui Hagi din Turcia.
*

Ma faci sa rad pe bune biggrin.gif
1. Zenga n-a avut contract dupa cum au zis cele doua ziare principale de sport de la noi.
2. Cand a dovedit hagii ca e bun? Cand a fost selectioner? La Bursaspor? Cand a ratat titlul la Turci? ce-a facut el al Galatasaray e esec nu rezltat. Ca nu de bine l-au dat afara. Nu stiu unde vezi tu rezultate caci eu vad doar 3 demiteri/demisii (adica rusinici).
3. Nu contest jucatorul Hagi ci antrenorul Hagi.
4. Lacatusi are mai mult rezultate ca Hagi, de departe. A avut la National, la Otelul , la Brasov. toti au avut cuvinte de lauda despre el. Dar mai mult nu poa sa faca la niste echipe fara bani, nu cu milioane de dolari buget cum avea Hagi pe la Turci. Hagi are privilegiul numelui si d-aia are portile deschise. Sa vad ce face la Poli

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 11 Nov 2005, 00:08
Post #66

Membru autentic

QUOTE(Tigris @ 10 Nov 2005, 23:47)
2. Cand a dovedit hagii ca e bun? Cand a fost selectioner? La Bursaspor? Cand a ratat titlul la Turci? ce-a facut el al Galatasaray e esec nu rezltat. Ca nu de bine l-au dat afara. Nu stiu unde vezi tu rezultate caci eu vad doar 3 demiteri/demisii (adica rusinici).
*

Prietene, intereseaza-te de rezultatul din cupa Turciei(finala) si de modul in care "a ratat titlul"
Tu de Ungaria ai auzit? Iti spune ceva numele asta? Stii care e singurul antrenor roman care a invins Ungaria la ea acasa?
Vezi ce a castigat Hagi(si unde), apoi ce a castigat Lacatus(cuvinte de lauda)'ca antrenori'
Esti sigur ca "l-au dat afara"?

3demiteri/demisii --- In viziunea unora probabil ca e unul si acelasi lucru!!!
"rusinici?" hmm......... nu comentez

This post has been edited by alex275: 11 Nov 2005, 00:24

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
LOVENDAL
post 11 Nov 2005, 09:55
Post #67

Membru autentic

Mincinasu a luat-o razna ! Ieri i-a criticat tocmai pe jucatorii de aur ai Nationalei, cei care au adus cea mai mare glorie fotbalului romanesc ! Rusine !!! Acest impertinent obraznic ar trebui scos cu forta din Federatie !

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
alex275
post 11 Nov 2005, 10:33
Post #68

Membru autentic

Da, da, si a reusit sa-i faca sa se certe! Sa-si spuna cuvinte grele.
Eu nu-i inteleg pe Prunea si Lupescu, dar parca si Victor Becali s-a bagat aiurea.
Incep si eu sa le cam dau dreptate alora de sustin ca Popescu e mana-n mana cu Becali.
Oricum, decat cu Nasu', mai bine cu Claudiu Raducanu! radmasa.gif

--------------------
+
LOVENDAL
post 11 Nov 2005, 10:53
Post #69

Membru autentic

QUOTE(alex275 @ 11 Nov 2005, 11:33)
Oricum, decat cu Nasu', mai bine cu Claudiu Raducanu!
*

Te rog frumos nu fa misto de cultura extraordinara a lui Claudiu Raducanu biggrin.gif

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
pastrama
post 11 Nov 2005, 22:54
Post #70

scursura umana

From: Ct

Daca mai zice careva ca Popescu nu e cu Becali(adica cu dinamo) io imi dau foc...Ati vazut ce a facut Becali pt Popescu...L-a sunat si amenintat pe Prunea care a devenit aliatul mincinasului...Cine e cu dinamo??? raspuns clar si fara dubii: Marele Popescu.

--------------------
Tedei - -
+
Tigris
post 11 Nov 2005, 23:24
Post #71

Membru incepator

QUOTE(pastrama_stelistu @ 11 Nov 2005, 22:54)
Daca mai zice careva ca Popescu nu e cu Becali(adica cu dinamo) io imi dau foc...Ati vazut ce a facut Becali pt Popescu...L-a sunat si amenintat pe Prunea care a devenit aliatul mincinasului...Cine e cu dinamo???  raspuns clar si fara dubii: Marele Popescu.
*

Culmea e ca eu stiu o groaza de dinamovisti care nu-l vor pe Popescu. E clica mare si inca nu au avut timp sa-si arate adevaratele fete.

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
pastrama
post 11 Nov 2005, 23:36
Post #72

scursura umana

Suporterii dinamovisti poate nu-l vor...Da sefii de la dinamo o sa-si ia gatul daca nu iese Popescu...in frunte cu giovani.

--------------------
Tedei - -
+
alex275
post 12 Nov 2005, 01:02
Post #73

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 11 Nov 2005, 22:54)
Daca mai zice careva ca Popescu nu e cu Becali(adica cu dinamo) io imi dau foc...
*

Sa ne spui si noua locatia in care "treci la subiect". Eventual sa ne anunti de seara. Sa ne luam aparate, camere, etc. Sa nu uiti ora exacta!

Popescu nu e cu Becali!!! 10561582.gif

This post has been edited by alex275: 12 Nov 2005, 01:04

--------------------
+
Valentine
post 12 Nov 2005, 10:33
Post #74

Old Timer

From: California

Pastrama si cu tigris: daca voi credeti ca totul se rezuma la Steaua vs Dinamo e grav rau de tot!

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Tigris
post 12 Nov 2005, 12:19
Post #75

Membru incepator

QUOTE(Valentine @ 12 Nov 2005, 10:33)
Pastrama si cu tigris: daca voi credeti ca totul se rezuma la Steaua vs Dinamo e grav rau de tot!
*

Unde vezi tu aici Steaua vs Dinamo? Discutam de dinamo pt ca deocamdata in jurul lui dinamo se afla unii dintre cei mai influenti oameni din fotbal, sau sunt prieteni cu acestia, ori cu cei care vor sa devina influenti. Daca astia erau la Vaslui, discutam de Vaslui.

In plus, noi si alte sute de mii de oameni crdem ca Popescu e sluga lui Becalii. si alta chesti care-mi veni in minte: Popescu zice ca renunta la salriul de 1500 de la FRF daca va fi ales, ca are din ce trai. Cat altruism. La ISM la Becali oare ce salariu avea? sute de mii? acolo de ce s-a angajat daca avea din e trai? Pai iti zic eu de ce: sa faca inmpreuna cu Becali clica si pol de interese. Ca de vandut n-au vandut mai nimic de multi ani sa zici ca le-au curs milioanele.

Mai pastrama, stai la locul tau Popescu ESTE cu Becali excl.gif

biggrin.gif

This post has been edited by Tigris: 12 Nov 2005, 12:36

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 12 Nov 2005, 12:47
Post #76

Membru autentic

Este foarte posibil ca pe acest forum sa posteze (n-am spus intentionat 'sa scrie', din cauza faptului ca nu stiu sa o faca) anumiti oameni carora trebuie sa le multumim pentru "stadioanele fara public"! sad.gif

Imi aduc aminte ("chinderii" sa se abtina) cum ma duceam la meci, in Buzau, prin 87'!
Nu scapam un meci. Gloria Buzau avea pe atunci cativa jucatori de marca.
Dudu Georgescu le-o spune ceva? Tulpan & compania ce le zice? Faptul ca erau pe locul 1 si se bateau la titlu cu Steaua le misca macar un pic neuronul?

Exista oameni si oameni. Din cei care posteaza pe topicul "fotbal", 90% nu se nascusera pe 7 mai 1986, sau aveau cativa anisori!!!
Acum, prin "huliganismele" lor, vor sa-si impuna punctul de vedere!
Oameni buni, va spun sincer, NU VA MANIFESTATI IN MOD HULIGANIC, ca nu aveti nici o sansa!

Ma duceam la stadion, cu mama, tata, fratele, sora....
Acum nu ma mai duc, pentru ca exista unele elemente care fac tot posibilul "sa nu ne mai simtim bine in tribune"!!!

--------------------
+
Tigris
post 12 Nov 2005, 13:21
Post #77

Membru incepator

QUOTE(alex275 @ 12 Nov 2005, 12:47)
Este foarte posibil ca pe acest forum sa posteze (n-am spus intentionat 'sa scrie', din cauza faptului ca nu stiu sa o faca) anumiti oameni carora trebuie sa le multumim pentru "stadioanele fara public"! sad.gif

Imi aduc aminte ("chinderii" sa se abtina) cum ma duceam la meci, in Buzau, prin 87'!
Nu scapam un meci. Gloria Buzau avea pe atunci cativa jucatori de marca.
Dudu Georgescu le-o spune ceva? Tulpan & compania ce le zice? Faptul ca erau pe locul 1 si se bateau la titlu cu Steaua le misca macar un pic neuronul?

Exista oameni si oameni. Din cei care posteaza pe topicul "fotbal", 90% nu se nascusera pe 7 mai 1986, sau aveau cativa anisori!!!
Acum, prin "huliganismele" lor, vor sa-si impuna punctul de vedere!
Oameni buni, va spun sincer, NU VA MANIFESTATI IN MOD HULIGANIC, ca nu aveti nici o sansa!

Ma duceam la stadion, cu mama, tata, fratele, sora....
Acum nu ma mai duc, pentru ca exista unele elemente care fac tot posibilul "sa nu ne mai simtim bine in tribune"!!!
*

ironiile si atacurile nu duc decat la flameuri. ia-te si tu de ce posteaza nu fa apropos ca au un singur neuron(pct.2, litera e din regulament). Faptul ca cineva e huligan nu inseamna ca e si prost. Una e sa fii al dracu alta sa fii prost. In plus nu e vina lor ca nu s-au nascut odata cu tine sa vada meciul din 86. Paote nici tu nu ai vazut pre multe meciuri din Cupa Oraselor Targuri....si cred ca stii ce vreau sa zic Mai important este ca stiu si apreciaza istoria echipei cu care tin. Cat priveste faptul ca nu te simti bine pe stadioane, iti recomand cu caldura Tribunele I si II ale stadionului Ghencea. Sunt plinie de femei si, eu unul, care ma duc acolo de nici nu mai stiu cati ani, nu-mi amintesc sa fi fost vreo problema legata de violenta. La peluze e altceva, dar la tribune stai linistit. Acum daca te referi la faptul ca esti sensibil de urechi tongue.gif si nu vrei sa auzi injuraturi, n-am ce recomandari sa=ti fac afara vata rolleyes.gif . Cred ca se va injura cat va fi lumea. As recomanda si Stadionul din Stefan Cel mare, de asemenea tribunele, dar acolo nu prea poti sa vezi ce se intampla cand mingea ajunge la marginea terenului, datorita constructiei stadionului. Giulestiul nu-l recomand pentru ca acolo se injura si se isca turbulente si la tribuna I. Iarasi poti sa vezi linistit un meci in Cotroceni sau pe Sportul. Crede=-ma daca vrei sa vezi un meci linistit ai unde. Stai departe de galerii si ai 99% sanse sa nu patesti nimic.

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
pastrama
post 12 Nov 2005, 13:35
Post #78

scursura umana

Si io nu cred ca in anii 80 cand mergeai tu la stadion lumea statea cuminte si se uita la meci fara sa injure sau sa se manifeste in vreun mod mai "huliganic"...Daca nu-ti convine situatia, stai acasa cu o berica si niste seminte si uita-te la fotbal feminin ca acolo nu se injura...Si ca fapt divers, nu discuta nimeni aici despre Steaua vs Dinamo...noi doar spuneam ca Popescu e omul lui Giovani care e presedinte la un anumit club din Divizia A...

--------------------
Tedei - -
+
Valentine
post 12 Nov 2005, 17:38
Post #79

Old Timer

Baieti e clar ... daca pana si voi ganditi asa, e chiar foarte clar: nu o sa scapam de Mincinas! sad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
Tigris
post 12 Nov 2005, 17:43
Post #80

Membru incepator

QUOTE(Valentine @ 12 Nov 2005, 17:38)
Baieti e clar ... daca pana si voi ganditi asa, e chiar foarte clar: nu o sa scapam de Mincinas! sad.gif
*

Eu vreau sa scapam de el dar nu prin venirea lui Gica Popescu.

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
Valentine
post 12 Nov 2005, 18:50
Post #81

Old Timer

Sa inteleg ca te propui pe tine insuti ca salvator al fotbalului? Personal eu nu cred ca VOI intelegeti despre ce e vorba.

A spune ca Popescu va face favoruri lui Becali pentru ca a lucrat cu el la un moment dat este pur si simplu pueril. Iar a asocia asta cu faptul ca totul se va indrepta impotriva Stelei este si mai pueril.

Cat despre alegeri, ca si acum un an, sunt doar 2 posibilitati: mincinasu' si popescu. Atata.

This post has been edited by Valentine: 12 Nov 2005, 18:51

--------------------
Ford Focus 2009

+
Tigris
post 12 Nov 2005, 19:03
Post #82

Membru incepator

QUOTE(Valentine @ 12 Nov 2005, 18:50)
Sa inteleg ca te propui pe tine insuti ca salvator al fotbalului? Personal eu nu cred ca VOI intelegeti despre ce e vorba.

A spune ca Popescu va face favoruri lui Becali pentru ca a lucrat cu el la un moment dat este pur si simplu pueril. Iar a asocia asta cu faptul ca totul se va indrepta impotriva Stelei este si mai pueril.

Cat despre alegeri, ca si acum un an, sunt doar 2 posibilitati: mincinasu' si popescu. Atata.
*

Ce-mi plac mie astia care pricep tot in timp ce altii habar nu au pe ce lume traiesc. Ai tu vreo garantie ca nu-i va face favoruri lui Becali? Cred ca esti naiv sa crezi in cinstea asta afisata la TV. Astia te mint uitandu-te in ochii tai. Si nu uita ca jalea in care se afla echipa nationala si care i se imputa lui Sandu este si meritului lui popescu, care a contribuit la demiterea lui piturca exact atunci cand a adus jucatori tineri de care acum nu s-a mai auzit nimic intre timp, dupa cum a zis ieri alaltaieri chiar Piturca. Tu esti ca aia care chiar si-au inchipuit ca vor trai bine daca vine basescu. Multimea in genella tot prost traieste.

Si cine a zis ca se indreapta totul impotriva stelei? asta e ca si aia cu steaua vs dinamo....ai vazut-o numai tu

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
pastrama
post 12 Nov 2005, 19:23
Post #83

scursura umana

QUOTE(Tigris @ 12 Nov 2005, 19:03)
Ce-mi plac mie astia care pricep tot in timp ce altii habar nu au pe ce lume traiesc. Ai tu vreo garantie ca nu-i va face favoruri lui Becali? Cred ca esti naiv sa crezi in cinstea asta afisata la TV. Astia te mint uitandu-te in ochii tai. Si nu uita ca jalea in care se afla echipa nationala si care i se imputa lui Sandu este si meritului lui popescu, care a contribuit la demiterea lui piturca exact atunci cand a adus jucatori tineri de care acum nu s-a mai auzit nimic intre timp, dupa cum a zis ieri alaltaieri chiar Piturca. Tu esti ca aia care chiar si-au inchipuit ca vor trai bine daca vine basescu. Multimea in genella tot prost traieste.

Si cine a zis ca se indreapta totul impotriva stelei? asta e ca si aia cu steaua vs dinamo....ai vazut-o numai tu
*

Tigris, lasa-te de postat ca noi suntem prosti si nu intelegem nimic...sunt altii mai destepti ca noi care le stiu pe toate...noi nu putem sa gandim asa evoluat ca altii...sunt unii care au un dar: le stiu pe toate.Dar noi cum suntem prosti si nu intelegem nu avem dreptul la libera exprimare.O sa vina Popescu si o sa devenim campioni mondiali ca el a fost un mare jucator...si de aia se pricepe sa conduca Federatia...Dar noi n-avem cum sa intelegem lucrurile astea.

--------------------
Tedei - -
+
Tigris
post 12 Nov 2005, 23:41
Post #84

Membru incepator

smile.gif

Am auzit cum Pascani (nu stiu daca am scris corect)de la Cluj l-a desfiintat pe Popescu, Prodan la fel, in timp ce Becali Victor, prietenul lui Popescu ameninta lumea cu mortea (ma refer la Prunea). Iti dai seama cu cata ardoare vor astia sa salveze fotbalul romanesc? Altfel de ce ar ameninta opozitia cu moartea? vor cu orice pret sa faca un bine, iar noi prosti nu vrem sa acceptam. biggrin.gif

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 12 Nov 2005, 23:55
Post #85

Membru autentic

Valentine!!!!!!!!!!!!! Ia-o p-asta frate!!!
Io ma stramb de ras!!!
Asta nu e de "bula daciotului"?

QUOTE(Tigris @ 12 Nov 2005, 19:03)
. Astia te mint uitandu-te in ochii tai. Si nu uita ca jalea in care se afla echipa nationala si care i se imputa lui Sandu este si meritului lui popescu, care a contribuit la demiterea lui piturca exact atunci cand a adus jucatori tineri de care acum nu s-a mai auzit nimic intre timp, dupa cum a zis ieri alaltaieri chiar Piturca. Tu esti ca aia care chiar si-au inchipuit ca vor trai bine daca vine basescu. Multimea in genella tot prost traieste.

*

--------------------
+
Tigris
post 13 Nov 2005, 01:47
Post #86

Membru incepator

QUOTE(alex275 @ 12 Nov 2005, 23:55)
Valentine!!!!!!!!!!!!! Ia-o p-asta frate!!! 
Io ma stramb de ras!!!
Asta nu e de "bula daciotului"?
*

si ma rog de ce te strambi de ras?

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
kaspersky
post 13 Nov 2005, 04:18
Post #87

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Tigris @ 12 Nov 2005, 23:41)
smile.gif

Am auzit cum Pascani (nu stiu daca am scris corect)de la Cluj...
*

e Paszkany! (fara nici o rautate, prima data cind l-am vazut mai sus l-am citit "Pashcani" si am ramas nedumerit smile.gif )
Pentru mine treaba e clara, fiecare o sa voteze in functie de interesele personale! (Totusi interesanta manevra lu' Kaiseru' de a se gudura pe la picioarele lui Mincinasu')

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Valentine
post 13 Nov 2005, 05:08
Post #88

Old Timer

Tigris ai dat cu batu'n balta la faza cu Basescu. Evident dupa tine era mai bine sa avem un "Mincinas" gen Nastase presedinte care sa pupe la fundulet orice.

Si Popescu candideaza doar pentru Becali. Este mai bine sa ramanem cu Mincinasu'. Felicitari, din cauza mentalitatilor astora era sa emigram in Congo cu totii wink.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
alex275
post 13 Nov 2005, 11:43
Post #89

Membru autentic

Inca un succes rasunator al Echipeii Nationale!!!! 1-2 cu Cote D'Ivoire!!!
Si mai dati vina pe mincinasu' ca nu face rost de nationale mai tari.
Cinste lor, cinste lor, cinste tricolorilor! laugh.gif

--------------------
+
Tigris
post 13 Nov 2005, 11:59
Post #90

Membru incepator

QUOTE(Valentine @ 13 Nov 2005, 05:08)
Tigris ai dat cu batu'n balta la faza cu Basescu. Evident dupa tine era mai bine sa avem un "Mincinas" gen Nastase presedinte care sa pupe la fundulet orice.

Si Popescu candideaza doar pentru Becali. Este mai bine sa ramanem cu Mincinasu'. Felicitari, din cauza mentalitatilor astora era sa emigram in Congo cu totii wink.gif
*

Inainte de alegeri vuia tot internetul (sau cel putin pe unde intram eu) sa votam cu Basescu. Ca PSD sunt hoti si bla bla bla. Bineinteles ca am votat cu Basescu, dar acum cand ii vad pe astia cat de dobitoci sunt, ma apuca parere de rau. Si daca era sa emigrezi in Congo eram vinvat eu + circa 40% dintre votanti. Pastrand proportiile, parca n-as vrea sa ma incerce acelasi sentiment si dupa alegerile FRF. Eu pur si simplu nu sunt de acord ca inlocul unui hot sa vina altul si mai mare. Despre guvernantii astia de acum nu stiam de ce sunt instare, dar despre Popescu stim.
Deci asta e parerea mea si n-ai sa mi-o schimbi tu oricate ironii ai face pe subiect. Si n-am sa fi pro Popescu doar sa nu emigrezi tu in Congo.....du-te sanatos, si ia cu tine si sarcasmul mioritic prost inteles, poate asa imi pot da si eu cu parerea fara sa excit la maxim neuronii cuiva...nu uita sa ne scrii.

This post has been edited by Tigris: 13 Nov 2005, 12:07

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
6 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:45
Forum Renault