DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "Mincinasul" out!, o sa scapam de Mircea Sandu?

Mache
post 9 Nov 2005, 15:01
Post #31

Chibiț autorizat

Group: Members
From: Bucuresti

21 noiembrie, daca am retinut corect.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LOVENDAL
post 9 Nov 2005, 15:07
Post #32

Membru autentic

Presedintele FRF e ales de conducatorii cluburilor de fotbal din toate diviziile

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
Valentine
post 9 Nov 2005, 15:55
Post #33

Old Timer

From: California

A, e cam clar atunci. Tot Mincinasu' iese mad.gif ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
costi
post 9 Nov 2005, 16:01
Post #34

Membru autentic

Imi place de tipu' ca-i cinstit: vreau sa ajung in conducerea UEFA!
Dar ce vina avem noi? si fotbalul RO?
Interesanta pozitia lui Lupescu. Vrea si el un os de ros sau s-a gindit ca odata in interior, la urmatoarele alegeri are sanse mai mari sa devina presedinte?

--------------------
DSN/SLZ
+
LOVENDAL
post 9 Nov 2005, 16:25
Post #35

Membru autentic

QUOTE(Valentine @ 9 Nov 2005, 16:55)
A, e cam clar atunci. Tot Mincinasu' iese mad.gif ...
*

Nu-i chiar asa..s-au facut si niste sondaje..si Gica Popescu era primul. Si votul e secret...poate poate..scapam de Mincinas smile.gif

--------------------
+
Valentine
post 9 Nov 2005, 17:06
Post #36

Old Timer

Manareste Mincinasu' voturile cumva, n-ai tu treaba. Ce crezi ca nu s-a pasat experienta politica de la Tata Puiu'? smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
catb
post 9 Nov 2005, 17:07
Post #37

Membru incepator

QUOTE(costi @ 9 Nov 2005, 16:01)
Imi place de tipu' ca-i cinstit: vreau sa ajung in conducerea UEFA!
Dar ce vina avem noi? si fotbalul RO?
Interesanta pozitia lui Lupescu. Vrea si el un os de ros sau s-a gindit ca odata in interior, la urmatoarele alegeri are sanse mai mari sa devina presedinte?
*

Daca a gandit asa, cred ca a gandit foarte prost. Nu vede ca este doar folosit. Si la prima ocazie i se va da sut. Aberant mi se pare si dezamagitor tot odata si simplul fapt ca poate lua in considerare asa ceva. huh.gif

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
+
MARCI
post 9 Nov 2005, 17:26
Post #38

Membru autentic

From: Baia Mare

Doamne ajuta sa scapam de dictator si de acolitii lui. Lupescu m-a dezamagit,probabil nu-i un caine de rasa ci un maidanez. Prunea la fel,dupa ce s-a luptat cu ei ani de zile ,acuma sta deoparte. Vom vedea ce va fi dar nu-s prea optimist . sad.gif

--------------------
DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 Tce - MM XX GMT
+
costi
post 9 Nov 2005, 17:37
Post #39

Membru autentic

QUOTE(Valentine @ 9 Nov 2005, 17:06)
Manareste Mincinasu' voturile cumva, n-ai tu treaba. Ce crezi ca nu s-a pasat experienta politica de la Tata Puiu'? smile.gif
*

De minarit direct mai greu ca cica va fi vot secret, in cabina, pe buletine de vot.
Manipulare va fi insa. Nu degeaba e mare sedinta la Mogosoaia, cu toti presedintii, cu o seara inainte, la ora 19.......

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 9 Nov 2005, 17:57
Post #40

Old Timer

Lupescu a intrat in cursa sperand ca va fi pentru Mincinasu' un fel de Geoana pentru Iliescu. Din pacate, s-a prins repede ca lupta este mai mult in tipul Nastase vs Basescu smile.gif

This post has been edited by Valentine: 9 Nov 2005, 17:58

--------------------
Ford Focus 2009

+
alex275
post 9 Nov 2005, 18:35
Post #41

Membru autentic

Group: Banned

Lupescu si-a aratat caracterul de doi lei!!!
La ciolan nenica!!! Eu credeam ca vrea sa faca ceva bun pentru fotbalul romanesc. Da vad ca n-are el treaba ! Sa se ia de mana cu Prunea, si sa-i cante lu nasu' la flaut!!! laugh.gif

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
pastrama
post 9 Nov 2005, 19:39
Post #42

scursura umana

From: Ct

Mai oameni buni!!!Nu va mai bucurati atat ca scapam de Mincinasu...Si eu sunt impotriva lui si vreau sa scapam de rahatul din fotbal..dar sunt sigur ca nici cu popescu nu o sa fie mai bine...Ce fel de alegeri sunt astea???Cei mici nici nu sunt lasati sa candideze...Doar candidaturile lui sandu si a lui popescu au fost admise...Ce credeti ca o sa faca popescu?O sa-si urmareasca interesul fara scrupule...si interesul lui este dINAMO.Ce fel de om este asta daca il ameninta impreuna cu Giovani pe Andrei Cristea ca daca nu se duce la dINAMO nu o sa ajunga niciodata la echipa nationala????????????

--------------------
Tedei - -
+
Valentine
post 9 Nov 2005, 19:56
Post #43

Old Timer

Bai pastrama, lasa-ma tata. Eu sunt stelist convins, dar de aici si pana la elucurbatiile expuse mai sus este o cale lunga.

Nici nu cred ca cineva, inafara de sustinatorii Mincinasului, poate sa isi puna problema care este mai bun.

Iar cei mici nu fac decat sa creasca sansele Mincinasului, prin impartirea voturilor presedintilor de cluburi care mai au 3-4 neuroni in cap. Ganditi-va ca unul dintre votanti este chiar PreaMaritul Jiji!

--------------------
Ford Focus 2009

+
pastrama
post 9 Nov 2005, 20:14
Post #44

scursura umana

Io am zis de la inceput ca sunt impotriva lui Sandu...si daca e nevoie, repet SUNT IMPOTRIVA MINCINASULUI...dar parerea mea este ca nici cu Popescu nu o sa fie mai bine...Cum dracu a rupt Baciul relatiile de afaceri cu Giovani fix inainte sa isi depuna candidatura la FRF???

--------------------
Tedei - -
+
LOVENDAL
post 9 Nov 2005, 20:18
Post #45

Membru autentic

Mai, indiferent cine iese, oricum e mult mai bine decat Mincinasu ! Nu se vede cat de jos a ajuns fotbalul romanesc ? Daca nu se produce o schimbare in FRF ar fi un dezastru...Si Mincinasu e de 15 ani la FRF ! Da-o-ncolo..dar ce..se crede rege pe viata!? Afara cu el!!!

--------------------
+
pastrama
post 9 Nov 2005, 20:22
Post #46

scursura umana

Asta zic si eu...O schimbare ar fi benefica pentru fotbalul romanesc.Dar prea mult se bucura unii cand aud de Popescu...isi fac sperante prea mari degeaba...selectia la nationala tot pe interese o sa se faca.Asta e parerea mea si nu aveti ce sa-mi faceti...

--------------------
Tedei - -
+
Tigris
post 9 Nov 2005, 20:34
Post #47

Membru incepator

Da, cum sa nu, o schimbare ar fi binevenita.

Sa vina generatia de aur, niste exemple de moralitate, profesionalism si bune intentii.

sa vb despre alti doi componenti ai generatiei de aur: Lupescu si Hagi

Lupescu se beep pe el ca una ca alta iar acum "se gandeste" daca sa accepte oferta lui Sandu, pe care l-a injurat atat de mult. Mi-e scarba

Hagi accepta sa pozeze in fata presei, cu un fular al lui Poli pe care scrie Anti-Bucuresti. La fel ca si Popescu, scuipa mana care l-a hranit. din bucuresti a plecat in fotbalul mare, cu Bucurestiul a luat Supercupa Europi, de la Bucuresti a ajuns la Nationala....... Mi se pare de neiertat si de ne conceput asa ceva. In timp ce unii initiaza campanii anti violenta, atlii pozeaza cu "indemnul violentei" pe piept. Daca Hagi este acum anti-mine, care l-am iubit si aplaudat si l-am numit Rege, atunci imi rezer dreptul sa-l injur sa-l spurc de cate ori ii voi vedea mutra aia de analfabet pe undeva. Cata parsivenie. Nu mi-as fi inchipui niciodata c-o sa-l vad cu "Anti Bucuresti" sub ranjet, pozand alaturi de un indivi aflat in vizorul parchetului, adica Iancu "de Tmisoara". O sa vada el Hagi cand va pleca cu coada intre picioare din Timisoara....o sa fie iar stelist. Javra ordinara

Alaturi de Popescu si Petrescu, astia doi de mai sus imi intaresc convingerea ca n-avem un canditat adevarat pt FRF. Doar ne pregatim ca in locul unei lichele sa vina niste sacali si mai periculosi.

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
costi
post 9 Nov 2005, 20:38
Post #48

Membru autentic

Asta cu anti Bucuresti m-a intors si pe mine pe dos.
Indiferent de cariera lui anterioara (desi e greu) cum poti fi impotriva unui oras ? Macar puteau sa spuna anti Steaua/Rapid/Dinamo/Sportul?FC national. Dar de ce anti ?
In defintiv e un joc. Nu trebuie sa fii anti.
Din cauza asta am ajuns unde am ajuns!
Ca vor sa demonstreze pe teren cit de anti sint.
Unde este fotbalul de altadata?

--------------------
DSN/SLZ
+
Tigris
post 9 Nov 2005, 20:45
Post #49

Membru incepator

Daca-l vezi pe cel mai reprezentativ jucator la Romaniei cu anti in piept, nu poti sa mai ai nici o pretentie sa nu fie dusmanie si incidente in tribuna, unde se afla tot felul de elemente din drojdua societatii

Cred ca REGELE n-a avut sange in oua sa spuna "Eu su asa ceva nu pozez...aduceti alt fular"

Uita ca echipele din bucuresti au fost primele care i-au oferit de lucru dupa episodul Turcia, avand in vedere ca deocamdata e 0 ca antrenor. Si nici nu cred ca va deveni mare. El nu stie sa lege 2 vorbe intr-unintervium, dar sa le explice jucatorilor, intr-un mod inteligibil ca si cum sa faca....

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 9 Nov 2005, 20:49
Post #50

Membru autentic

Nasu' nu mai are ce sa caute la FRF. A distrus-o!
Poate sa vina si Claudiu Raducanu radmasa.gif , da sa nu mai fie Nasu'
De Hagi si eu am ramas mut. Eu il socotesc pe Hagi un mit, o legenda. Ii tot caut circumstante atenuante, ma gandesc ca poate n-a citit ce scrie pe fular. Era totusi mic scrisul. Nu stiu ce sa zic sad.gif

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
Tigris
post 9 Nov 2005, 21:18
Post #51

Membru incepator

QUOTE(alex275 @ 9 Nov 2005, 20:49)
. Ii tot caut circumstante atenuante, ma gandesc ca poate n-a citit ce scrie pe fular. Era totusi mic scrisul. Nu stiu ce sa zic sad.gif
*

Da, era mic scrisul? pariez ca era maimare decat scrisul din contractul pe care l-a semnat si pe care sunt sigur ca l-a studiat cu foarte mare atentie. Sau cand e vorba de el conteaza scrisul iar cande vorba de altii duca-se dracului?

tot cu scrisul mic se justifica si aia din Centru care au case de schimb valutar si afiseaza minuscul comision x%. Gogu nu vede, schimba si nu-l incanta cu nimic ca era scrisul mic. Dar daca n-a cascat ochii sa suporte consecintele. asa sa le suporte si "Regele"

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
Valentine
post 9 Nov 2005, 21:25
Post #52

Old Timer

Se prea poate sa nu fi citit ce era scris pe fular. Poate i l-au dat unii repede inainte sa inceapa conferinta, si pentru ca avea culoarea echipei a zis ca o fi un simplu fular cu echipa. Sincer chiar cred ca asta s-a intamplat.

Pentru ca nu il vad pe Hagi CHIAR atat de tembel sa poarte un fular ca ala de buna voie si nesilit de nimeni ...

--------------------
Ford Focus 2009

+
alex275
post 9 Nov 2005, 21:47
Post #53

Membru autentic

Da, si eu zic ca n-a citit ce scria pe fular.
De fapt din transmisiunea TV se si observa un pic cum a venit dolofanul ala cu fularul lui, i l-a aratat repede lui Hagi, asta a zambit si s-a pozat cu fularul. Daca nu ma insel. i l-a aratat cu cealalta parte, pe care nu scria asta.
Hai sa nu taiem in carne vie. Hagi a spus clar ca moare stelist, asa ca nu cred ca a facut-o intentionat!!!

--------------------
+
Valentine
post 9 Nov 2005, 22:24
Post #54

Old Timer

Pariez ca in 2-3 zile, dupa ce o sa apara prin ziare astea, o sa spuna chiar el ca nu stia ca e pe fular.

--------------------
Ford Focus 2009

+
Valentine
post 9 Nov 2005, 22:39
Post #55

Old Timer

Reintorcandu-ne la topic, iata ce declara Mincinasu' ca fiind pe lista prioritatilor

QUOTE(Mincinasu)
Ca în orice alt domeniu din România, contextul este complicat, iar evenimentele aleatorii sînt multiple, astfel că este dificil să planificăm cu exactitate modul în care ne vom atinge scopurile propuse, dar trebuie să tindem spre o viziune pozitivă și opțiuni strategice clare, cu convingerea că le vom putea atinge.

--------------------
Ford Focus 2009

+
mil
post 9 Nov 2005, 22:55
Post #56

ocupat

From: x

culmea culmilor e ca el ii da in judecata pe Craciunescu...plus pe Teban cel care a avut cat de cat obraz si plecat din FRF dupa incident...si pe editorialistii de la GSP care au relatat ce a spus Craciunescu...nenea asta e dement...mai toti recunosc ca a injurat...numai subalternii lui nu zic ca a injurat...adica el crede ca angajatii lui o sa comita sperjur de dragul lui...extraordinar!!:

prosport a inceput sa intoarca carma...si il critica pe Popescu de ieri...schimbarea de macaz a lui Lupescu nu este deloc comentata....rusinica PROSPORT...au numai aplaudaci

numai vazut prin prisma ultimei saptamani si Sandu ar trebui sa se fi retras

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
alex275
post 9 Nov 2005, 23:36
Post #57

Membru autentic

"Ati vrut sa-i dati cu scaunul in cap lui Craciunescu",raspuns: "inexact"
Dar cum era exact? Probabil: n-am vrut dar i-am dat!
Bai, nu pot sa cred asa ceva. Parca-l vad pe mincinasu cu scaunul deasupra capului cum ia detenta si-l azvarle spre capatana lui Craciunescu, care-i pune stop pe frunte!!! radmasa.gif
Cum e posibil sa se intample asa ceva la asemenea nivel?
Voi stiti ce s-a intamplat? Nasu' i-a dat cu scaunul in cap lui Craciunescu radmasa.gif
Imi curg lacrimile pe fata. Nu realizez una ca asta! Cum era sa fi vazut si noi scena?
Imi aduc aminte de parlamentarii aia de prin Taiwan(sau dracu stie de unde) care s-au batut cu pumnii si cu picioarele in plenul camerei! Sau de Jirinovski!

Cum adica "inexact"? Ce a vrut sa spuna? blink.gif blink.gif blink.gif

This post has been edited by alex275: 10 Nov 2005, 00:07

--------------------
+
Tigris
post 10 Nov 2005, 01:07
Post #58

Membru incepator

QUOTE(Valentine @ 9 Nov 2005, 22:24)
Pariez ca in 2-3 zile, dupa ce o sa apara prin ziare astea, o sa spuna chiar el ca nu stia ca e pe fular.
*

Bine ca numirea lui la Poli n-a fost o farsa de-a lui Buzdugan si ca pe fular nu scria "Sunt prostul prostilor", ca Hagi poza fara probleme. Cum sa nu vezi nene ce scrie pe fular. Scria in ziar ca a fost intamplinat la sosirea in oras cu fularul lui Poli. Chiar n-a avut curiozitatea sa vada unde dracu se angajeaza?

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
pastrama
post 10 Nov 2005, 19:23
Post #59

scursura umana

QUOTE(alex275 @ 9 Nov 2005, 21:47)
Hagi a spus clar ca moare stelist, asa ca nu cred ca a facut-o intentionat!!!
*

O fi spus Hagi ca moare stelist da sa-l creada cine vrea ca eu nu mai inghit rahaturi de-astea...De ce n-a venit la Steaua cand i-a propus Jiji?La poli s-a dus imediat cum a primit oferta...cand a fost vorba sa antreneze pe Steaua...ciuciu...sa nu cumva sa-l supere pe Popescu.

--------------------
Tedei - -
+
alex275
post 10 Nov 2005, 20:58
Post #60

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 10 Nov 2005, 19:23)
De ce n-a venit la Steaua cand i-a propus Jiji?La poli s-a dus imediat cum a primit oferta...cand a fost vorba sa antreneze pe Steaua...ciuciu...sa nu cumva sa-l supere pe Popescu.
*

Pai tu te duceai in ograda nebunului de JJ? N-ai vazut ce l-a mai injurat? Nu te-ai prins ca le e frica sa antreneze Steaua? Nu-ti aduci aminte cum a plecat Zenga de acolo?

Adica tu vrei sa ma convingi pe mine ca Hagi nu-i stelist? Hmm, mai incearca tongue.gif

--------------------
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:40
Forum Renault