DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "Mincinasul" out!, o sa scapam de Mircea Sandu?

Valentine
post 13 Nov 2005, 12:37
Post #91

Old Timer

Group: Members
From: California

Tigris, din pacate tu esti una dintre acele persoane care inca crezi ca viata e in alb-negru, ca filmele din anii 30.

Nu exista candidatul perfect. Exista o alegere care trebuie facuta intre extrem de rau si rau (daca vrei tu). Intre Mincinas si Popescu. Intre Nastase si Basescu. Intre PSD + Alianta.

Nici Basescu, nici Alianta nici Popescu nu sunt perfecti. Dar nu se compara cu Mincinasii ceilalti. 15 ani sunt de ajuns, zic eu.

This post has been edited by Valentine: 13 Nov 2005, 12:38

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tigris
post 13 Nov 2005, 13:01
Post #92

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(Valentine @ 13 Nov 2005, 12:37)
Tigris, din pacate tu esti una dintre acele persoane care inca crezi ca viata e in alb-negru, ca filmele din anii 30.

Nu exista candidatul perfect. Exista o alegere care trebuie facuta intre extrem de rau si rau (daca vrei tu). Intre Mincinas si Popescu. Intre Nastase si Basescu. Intre PSD + Alianta.

Nici Basescu, nici Alianta nici Popescu nu sunt perfecti. Dar nu se compara cu Mincinasii ceilalti. 15 ani sunt de ajuns, zic eu.
*

exact Valentine: zici tu. Dar eu zic altfel, atata tot. Si in viziune mea "extrem de rau" e Popescu. Nu pot avea o viziune diferita, mai ales ca nu sunt singurul. Plus ca (si n-ar fi prima data), imi reprosezi sau faci referire la lucruri pe care nu le-am spus. Eu unul incerc aici sa-l portretizez pe Popescu. N-am dat buzna in topicul asta cu "Votati Sandu". E treaba fiecaruia pe cine voteaza sau pe cine simpatizeaza. Si chiar daca as fi ferm convins ca trebuie Popescu, tot as fi scris de el impresiile mele negative. Iar cand am facut comparatia cu polititca, imi exprimam temerea ca putem pati la fel si PARCA n-as vrea asta. Stai linistit ca nu-l admir nici pe Sandu, dar de el nu trebuie sa mai scriu nimic pentru ca=l stie toata lumea. Oricum nu decidem noi. tot ce putem face este sa ne dam cu parerea. In rest pot fi si eu de parere ca defpat tu vezi viata nu stiu cum si o tinem tot asa, care de care sa para mai interesant. Si n-are rost

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 13 Nov 2005, 13:54
Post #93

Membru autentic

Group: Banned

1. Tigris, ok. E dreptul tau sa ai o parere, iar acea parere nu ti-o poate ingradi nimeni. Numai ca, te rog sa vii cu argumente clare. De ce esti asa sigur de "raul" pe care il reprezinta Popescu? Noi l-am vazut pe mincinasu' "la treaba". Tu l-ai vazut pe Popescu "la treaba"? Am mentionat mai sus ca am si eu anumite retineri in privinta "baciului" Dar de aici si pana la a spune ca tot mincinasu' e mai bun, e cale lunga....
Da-ne 5 motive pentru care vrei sa ramana mincinasu' la carma federatiei!

2. Propun sa-si exprime fiecare primele 3 preferinte pentru sefia FRF

Am sa incep eu:
1- Gica Popescu
2- Pinalti
3- Claudiu Raducanu
tongue.gif

This post has been edited by alex275: 13 Nov 2005, 13:58

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
Tigris
post 13 Nov 2005, 14:10
Post #94

Membru incepator

Mai omule. Am scirs un post mai sus ca n-am intrat in topicul asta cu "Votat Mircea Sandu". Duca-se dracu invartindu-se. Tot ce vreau eu este ca lumea sa nu scape din vedere bubele din capul lui Gica Popescu. sincer iti spun, ma bucur ca nu trebuie sa votez si eu, pentru ca as fi in mare dilema. Cred ca m-as abinte.

Preferinte:

1. HAGI
2. HAGI
3. HAGI tongue.gif ....as astepta cu nerabadare discursul lui de inaugurare, in stil de mare orator. Parca il vad luminand poporul, avandu in stanga sufleorul si-n dreapta eventual pe Dan Petrescu soptind "da halatul doamna, cat e halatul, cat e halatul" radmasa.gif

This post has been edited by Tigris: 13 Nov 2005, 14:11

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
Valentine
post 13 Nov 2005, 14:58
Post #95

Old Timer

QUOTE(Tigris @ 13 Nov 2005, 14:10)
Mai omule. Am scirs un post mai sus ca n-am intrat in topicul asta cu "Votat Mircea Sandu". Duca-se dracu invartindu-se. Tot ce vreau eu este ca lumea sa nu scape din vedere bubele din capul lui Gica Popescu. sincer iti spun, ma bucur ca nu trebuie sa votez si eu, pentru ca as fi in mare dilema. Cred ca m-as abinte.
*

Ceea ca nu intelegi tu este ca sunt doar 2 optiuni: ori Mincinasu ori Popescu. Abtinere = Mincinas. Asadar lucrurile sunt simple. Popescu are un trecut incomparabil cu al mincinasului. A fost capitan la Barca. Si sa nu uitam ce antrenor la pus pe el capitan la Barca (!). Cred in capacitatile de lider ale lui Popescu. Nu cred in aberatiile de genu ca e acolo doar ca sa ii pupe picioarele lui Becali sa ia Dinamo campionatul ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
alex275
post 13 Nov 2005, 15:07
Post #96

Membru autentic

QUOTE(alex275 @ 8 Nov 2005, 10:24)
Eu n-as fi chiar de acord cu tine. Popescu si pe jos daca pleca in strainatate, tot "om" ajungea. Ma gandesc si eu asa, l-a pus Becali capitan la Barcelona? Tu stii ce nume erau atunci la Barcelona? Se scoala parul pe mine cand le pronunt!!!

In alta ordine de idei, care e propunerea ta pentru sefia FRF?
Sa mai stea bocarnasul ala putintel?
Da un nume, sa avem pe ce ne ciondani
tongue.gif

Am vazut de ce a fost in stare unul. Acum vreau sa mai vad si pe altcineva la treaba. E rau?
*

M-am citat singur de nervi! tongue.gif I-ai numarat tu bubele lui Popescu?
A facut puroi pe creasta? tongue.gif

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
Tigris
post 13 Nov 2005, 15:11
Post #97

Membru incepator

Bine atunci votez cu Mircea Sandu. N-aveti decat sa credeti voi in disperarea cu care Popescu si ai lui vor sa salveze fotbalul romanesc, daca sunteti naivi. Eu nu cred si cu asta basta. Parca sunteti niste mironosite d-alea carora li se pormite ca daca stau odata sunt luate de neveste. radmasa.gif

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 13 Nov 2005, 15:38
Post #98

Membru autentic

QUOTE(Tigris @ 13 Nov 2005, 15:11)
pormite:
*

pormite=promite?

Nu vrei sa dai nume pentru conducerea FRF! Atunci de ce vorbesti?
Exemple, vrem exemple...!!! Sa o iau de buna p-aia cu Mircea Sandu!?

--------------------
+
pastrama
post 13 Nov 2005, 21:41
Post #99

scursura umana

From: Ct

Sa vina dom-le Basescu la FRF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si Claudiu Raducanu presedinte si Pinalty premier...E bine asa???Si Popescu sa se intoarca la Barca. Vad ca unii inca nu au inteles ca trecutul unor mari fotbalisti nu mai are nici o legatura cu prezentul. Io am zis de la inceput...Popescu a fost un mare jucator...dar de cand a terminat-o cu jucatul a devenit un mare purcel...hai ROMANIA.

--------------------
Tedei - -
+
alex275
post 13 Nov 2005, 23:44
Post #100

Membru autentic

Trecutul nu mai are nici o legatura cu prezentul! radmasa.gif
Acum vin eu si ma intreb, prezentul are legatura cu trecutul? blink.gif
Popescu, Hagi, lasati-va de meserie fratilor!
Ne-ati aratat ani in sir ce va poate pielea!!!
Acum nu ne mai aratati nimic!?!?!?!? blink.gif blink.gif blink.gif

p.s. l-am editat degeaba!!! adica de pomana!!! care este tongue.gif

This post has been edited by alex275: 13 Nov 2005, 23:52

--------------------
+
Tigris
post 14 Nov 2005, 00:37
Post #101

Membru incepator

QUOTE(alex275 @ 13 Nov 2005, 23:44)
Trecutul nu mai are nici o legatura cu prezentul! radmasa.gif
Acum vin eu si ma intreb, prezentul are legatura cu trecutul? blink.gif
Popescu, Hagi, lasati-va de meserie fratilor!
Ne-ati aratat ani in sir ce va poate pielea!!!
Acum nu ne mai aratati nimic!?!?!?!? blink.gif  blink.gif  blink.gif
p.s. l-am editat degeaba!!! adica de pomana!!! care este tongue.gif
*

Hagi sigur se va lasa demeserie pana la urma. N-are cum sa le explice jucatorilor ce vrea de la ei folosind doar cele 3 cuvinte din vocabular, asta daca ä si â pot trece drept cuvinte. Daca nu, socotim numai unul si gata, dar zic sa tragem frisca pe bucatica lui caci a fost mare jucator totusi

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 14 Nov 2005, 01:03
Post #102

Membru autentic

Hagi ne-a incantat cu driblingurile lui, cu suturile lui care este.
Daca vreti gramatica, duceti-va pe Calea Victoriei. Cred c-o sa dati peste Academia Romana. Faceti acolo scandal "la greu" ca nu stie fotbalistii sa vorbeste romaneste. Pai pana cand????????? ohmy.gif

--------------------
+
Valentine
post 14 Nov 2005, 06:07
Post #103

Old Timer

QUOTE(Tigris @ 14 Nov 2005, 00:37)
Hagi sigur se va lasa demeserie pana la urma. N-are cum sa le explice jucatorilor ce vrea de la ei folosind doar cele 3 cuvinte din vocabular, asta daca ä si â pot trece drept cuvinte.
*

Intr-adevar trebuie sa ai o diploma in literatura ca sa fii antrenor. Intr-adevar sunt sigur ca Zenga si Protasov stiu foarte multe cuvinte in romana cu care sa le explice jucatorilor ce vor de la ei (ca si Lucescu in ucrainieana la Sahtior, etc.). Intr-adevar sunt sigur ca jucatorii sunt toti adevarati cunoscatori ai Dictionarului Ortopedic, si inteleg absolut orice cuvant in DEX pe care un adevarat antrenor l-ar avea in mana tot timpul.

Amice ma amuzi teribil smile.gif

This post has been edited by Valentine: 14 Nov 2005, 06:09

--------------------
Ford Focus 2009

+
clr
post 14 Nov 2005, 13:36
Post #104

Membru autentic

Ma uitam la ce s - a postat pe aici ca Popescu e cu Dinamo si alte alea. Mai oameni buni, haideti sa nu incercam sa privim lumea in alb si negru (cum s - a mai spus de altfel pe acest topic). Eu cred ca tuturor ar trebui sa ne fie clar un lucru: indiferent cine va fi in frunte (si nu vorbesc numai de alegerile astea ci si de altele care vor mai fi in viitor) va fi obligat vrand/nevrand sa faca diverse compromisuri si sa tina cont de dorintele cluburilor mari (indiferent ca vorbim de Dinamo, Steaua sau mai stiu eu cine). Ca altminteri ar pleca de la conducere inainte sa se prinda pana si de faptul ca a ajuns acolo. Sau poate unii chiar cred in teoria razboinicului drept care se lupta cu toata lumea pentru dreptate. Sa fim seriosi.

This post has been edited by clr: 14 Nov 2005, 13:36

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Valentine
post 14 Nov 2005, 19:29
Post #105

Old Timer

QUOTE(clr @ 14 Nov 2005, 13:36)
Sau poate unii chiar cred in teoria razboinicului drept care se lupta cu toata lumea pentru dreptate.
*

Teoria lui Jiji cumva? biggrin.gif Mai nou e cu Mihai Viteazu' nu cu razboinicul drept biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
alex275
post 14 Nov 2005, 20:22
Post #106

Membru autentic

QUOTE(clr @ 14 Nov 2005, 13:36)
de dorintele cluburilor mari (indiferent ca vorbim de Dinamo, Steaua sau mai stiu eu cine).
*

Mai stii si alt club "mare"? tongue.gif

--------------------
+
pastrama
post 14 Nov 2005, 20:33
Post #107

scursura umana

Pana una alta, ati vazut ce frumos merge treaba la liga???Un singur candidat, alegeri fara probleme...ce ne mai trebuie complicatii???Trebuia sa faca la fel si la FRF si topicul asta pe care ne certam ca ... nu ar mai fi existat.

--------------------
Tedei - -
+
alex275
post 14 Nov 2005, 20:58
Post #108

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 14 Nov 2005, 20:33)
Un singur candidat, alegeri fara probleme...ce ne mai trebuie complicatii???
*

blink.gif ohmy.gif mad.gif blink.gif ohmy.gif mad.gif
Nici nu stiu cum sa ma mai stramb!!!
Stii de ce l-au fugarit pe Ceausescu?

--------------------
+
pastrama
post 14 Nov 2005, 21:14
Post #109

scursura umana

168.gif Stiu...de aia am si zis.. ce am zis... ca oricum ne indreptam spre trecut...

--------------------
Tedei - -
+
alex275
post 14 Nov 2005, 21:21
Post #110

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 14 Nov 2005, 21:14)
168.gif Stiu...de aia am si zis.. ce am zis... ca oricum ne indreptam spre trecut...
*

Baga si tu niste desene, ceva. Sa stie lumea cand e gluma smile.gif

--------------------
+
alex275
post 16 Nov 2005, 15:52
Post #111

Membru autentic

Pentru Pastrama',

Cine e omul lui Becali?

Destui apreciază că apropierea de Ioan Becali i-ar diminua șansele lui Gică Popescu de a cîștiga alegerile de la FRF, unii pretinzînd că victoria lui ar duce la "becalizarea" fotbalului nostru. În ciuda faptului că Gică s-a delimitat de fostul său impresar și asociat, subliniind că drumurile lor s-au despărțit, imaginea c-ar fi omul fraților Becali, întreținută abil de suporterii Nașului, continuă să-l însoțească asemenea unei boli parcă fără leac.

Ar trebui să observăm însă că Mircea Sandu s-a aflat adesea în ultimii ani, dacă nu mereu, sub influența actualului oficial dinamovist. Dacă Baciul a colaborat cu acesta deschis, ca parteneri într-o firmă, Nașu' a făcut-o pe ascuns, numeroase dintre acțiunile sale lăsînd impresia că sînt sugerate, sau chiar dictate, de Becali. Printre altele, impresarul l-a determinat în 1999 să-l scoată pe Pițurcă de la "națională". Maniera în care Mircea Sandu a reacționat deunăzi, după reuniunea Comitetului Executiv care l-a mazilit pe Crăciunescu, a dezvăluit o dată în plus subordonarea lui față de Ioan Becali. Atunci, auzind că vîlceanul îi urează să conducă la fel de mult cît Ceaușescu, Nașu' s-a înfuriat și a anunțat public că-l va da în judecată. În schimb, deși Ioan Becali l-a făcut cum i-a venit la gură în ședința respectivă, numindu-l și mafiot, șeful FRF n-a îndrăznit, în virtutea vechilor legături, să-l cheme în instanță! Și în lumina acestui episod, s-ar impune, discutînd despre cine e omul lui Becali, să cîntărim mai atent lucrurile.

citat din Ovidiu Ioanitoaia

--------------------
+
avathan
post 16 Nov 2005, 15:57
Post #112

eu.

From: Buc

am citit pe aici o gramada de aberatii
pt. FRF
Mircea Sandu he's the man
de restul n-am auzit...
ba da mint am auzit de Gheorghe Popescu era actionar la firma de impresariat a fratilor Becali si mare prieten al PNL-ului ...in rest nimic ...

This post has been edited by avathan: 16 Nov 2005, 15:59

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
costi
post 16 Nov 2005, 16:00
Post #113

Membru autentic

Care restu' ca-i numai unu' !
Oi fi si tu unul din pionierii care-i dadeau flori lui nea Nicu pelticu' si-ai ramas cu reflexul conducatorului unic&iubit !

--------------------
DSN/SLZ
+
alex275
post 16 Nov 2005, 16:23
Post #114

Membru autentic

QUOTE(avathan @ 16 Nov 2005, 15:57)
de restul n-am auzit...
ba da mint am auzit de Gheorghe Popescu era actionar la firma de impresariat a fratilor Becali si mare prieten al PNL-ului ...in rest nimic ...
*

Vai mie!!! blink.gif ohmy.gif mad.gif !!!
Tu ai citit ce ai postat????
Asta e singura ipostaza in care ai auzit de Gica Popescu? blink.gif

Sa-ti spicuiesc din comentariul lui Cristian Topescu, vis-a-vis de un meci in care juca si Gica Popescu: "Gica Popescu cu cele 7 inimi din pieptu-i de arama, domina careul roman ca un vultur", stii cumva din ce meci e comentariul? Stii cumva de ce ne tavaleam pe jos de bucurie?
Ce ai scris mai sus, e tot ce ai auzit de Gica Popescu?... hhmmmm....... mad.gif

p.s. Din grupul de aberanti fac parte si Topescu, Ioanitoaia, Hagi, Petrescu, si mai stiu eu cate alte figuri celebre ale fotbalului romanesc de care un user celebru n-a auzit nimic?

--------------------
+
avathan
post 16 Nov 2005, 16:32
Post #115

eu.

QUOTE(alex275 @ 16 Nov 2005, 17:23)
Vai mie!!! blink.gif  ohmy.gif  mad.gif !!!
Tu ai citit ce ai postat????
Asta e singura ipostaza in care ai auzit de Gica Popescu? blink.gif

Sa-ti spicuiesc din comentariul lui Cristian Topescu, vis-a-vis de un meci in care juca si Gica Popescu: "Gica Popescu cu cele 7 inimi din pieptu-i de arama, domina careul roman ca un vultur", stii cumva din ce meci e comentariul? Stii cumva de ce ne tavaleam pe jos de bucurie?
Ce ai scris mai sus, e tot ce ai auzit de Gica Popescu?...  hhmmmm....... mad.gif

p.s. Din grupul de aberanti fac parte si Topescu, Ioanitoaia, Hagi, Petrescu, si mai stiu eu cate alte figuri celebre ale fotbalului romanesc de care un user celebru n-a auzit nimic?
*

wub.gif vrei sa imi zici o alta postura de MANAGER in care ai mai auzit tu ca ar fi lucrat JUCATORUL de FOTBAL Gheorghe Popescu ?

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
avathan
post 16 Nov 2005, 16:34
Post #116

eu.

QUOTE(costi @ 16 Nov 2005, 17:00)
Care restu' ca-i numai unu' !
Oi fi si tu unul din pionierii care-i dadeau flori lui nea Nicu pelticu' si-ai ramas cu reflexul conducatorului unic&iubit !
*

s-a mai pus problema de inca unul ...
te asigur ca sunt prea tanar ca sa fie asa cum ai zis tu IN ATACUL LA PERSOANA CITAT de mine
sper sa te ierte moderatorii ...de la mine ai un mare ignore sa-l stapanesti sanatos

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
alex275
post 16 Nov 2005, 16:55
Post #117

Membru autentic

Poate-mi spui tu una in care a lucrat Mircea Sandu inainte de sefia FRF!

p.s. De unde stii ca nu e si costi moderator? laugh.gif

Apropos de moderatori, chiar nu-ti dai seama de ce ai incalcat regulamentul in postul de mai sus? icon_mrgreen.gif (mesaj 115)

This post has been edited by alex275: 16 Nov 2005, 17:50

--------------------
+
mil
post 16 Nov 2005, 17:47
Post #118

ocupat

From: x

haiul de pe lume: amicalul cu Nigeria
care nu incepe nici la ora exacta si nici cu rezerve (cu 10 minute inainte de start il asteapta pe al 12-lea smile.gif,..facem pe aceasta cale un apel la cetatenii nigerienii din Ro sa vina la stadion sa poata inlocui pe eventualii accidentati smile.gif
nci cu antrenorul principal,

Cei 11 jucatori au fost strasnsi cu greu, pe nigerianul din Ro (joaca la fc national) l-au chemat azi la lot, prima data.

sa ne traiesti nea sandule...sa mai faci suse d'astea...eu as baga un telefon la U Craiova sa joace ei cu Nigeria asta, selectionata de avion...

uitati-va la TV, va fi un meci unic in care jucatorii selectionatei Nigeriei o sa afle de pe tricouri cum ii cheama pe coechipierii lor smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 16 Nov 2005, 17:49
Post #119

Ignorog

cea mai tare poanta e ca am inteles ca in seara asta le-au imprimat alora tricourile, la Unirii biggrin.gif. Daca e adevarat, fotbalul incepe sa devina interesant.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
alex275
post 16 Nov 2005, 18:11
Post #120

Membru autentic

Voi observati ce se petrece in Ghencea? (ora 18. 11) Noi, prostii de romani, stam si asteptam sa-si faca damblaua nigerienii!!! Pentru ce? E vreun meci de calificare la Cupa Mondiala?
Canta fatuca aia sexy. Daca ar vedea-o nigerienii....... radmasa.gif

--------------------
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:27
Forum Renault