Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
![]() ![]() ![]() |
Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu nu pricep optiunea doi. Cine-s Martirii BrancoveniBrancoveni?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Asa, si? Probleme?
![]() Când bati metanii la 180 de grade la fiecare zicere a preotului se cheamă că esti racordat la "esența crestinismului"? |
--------------------
No
Reno
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da mă.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 23 Jul 2015, 12:38) Stii cum erau anunturile alea cu "adevarata regina a magiei albe"? Asa-s si "Martirii BrancoveniBrancoveni": aia care-s os de Brancoveni, nu rude prin alinata. Adica nu locuitorii din Brancoveni - Olt. ![]() O explicatie mult mai savantă decât banala realitate că mi s-a busit tastatura de la tableta si nu stiu cum să editez titlul topicului! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 Jul 2015, 12:50) [...](n-am în sânge chestia cu întorsul obrazului, sorry[...]chestii banale. Pentru care n-am nevoie de o "dogmă"... 1. Nici nu arunci cu piine contra pietre, nu? Aveam un coleg care, conectat bine in realitate spunea: "biblia zice: cind arunca in tine cu piatra sa arunci in el cu piine. Ete, ca ce? Sa fie sigur cine da in mine cu piatra ca io arunc in el cu bolovani. Sa nu mai miste si sa-mi faca rau apoi". 2. Cum sa nu ai? pai atunci nu esti dependent de "intermediarii intre noi si dumnezeu", ca atare esti eretiiiiiic... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DragosP |
![]()
|
Căpitanu-le!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
diaconuliviu |
![]()
|
Cica s-a aprobat pe 49 de ani...deci, moschee.
http://www.mediafax.ro/social/protocolul-p...semnat-14648867 This post has been edited by diaconuliviu: 29 Jul 2015, 15:09 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
Garett |
![]()
|
Asa a vrut Allah!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Se pare ca si Isus a vrut:
Patriarhia nu se opune construirii moscheii - vrea la schimb teren la Istanbul QUOTE "Inca din 2005, Patriarhia Romana a fost informata de catre autoritati in legatura cu construirea, in Romania, a unui lacas de cult pentru comunitatea musulmana. Patriarhia Romana a spus, inca de atunci, ca nu are nimic impotriva pentru construirea lacasului de cult, dar ca trebuie respectat principiul reciprocitatii, respectiv sa primeasca un teren in Istanbul, in conditii similare", a spus parintele Constantin Stoica. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a precizat ca, in prezent, exista dialog intre autoritatile romane si cele turce pentru obtinerea unui teren in Istanbul. Daca ei zic, inseamna ca asta e voia Domnului! |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Da' ce are coada vacii cu stampila primariei?
Trebuie aprobare speciala de la patriarhie pt moschee? Credeam ca statul ar trebui sa se ocupe de asta. A, uitasem statul e bor. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Va iecsplica Dragos cum e. In Romania Statul le da teren paginilor, in Istambul BOR primeste teren de la pagini. Deci nu era masina, era bicicleta si nu i s-a luat, i s-a dat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
E suficient să primeas©ă statul, că nu pleacă BOR cu pământul turcesc în ghivece de acolo...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca bisericile sint ale popimii, si nu ale celor ce le-au facut, nu inteleg ce cauta acestia din urma in ele. Ca sa fie acuzati de tulburare de posesie, care e chestie penala? Masochisti!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' cine a zis că-s ale popimii, tataie?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Aaaah, tu....?
![]() Fix pe celalalt topic, ala cu CMN! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Stai cam prost cu logica, dragul meu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Da, pi buni! De unde din afirmația mea rezultă că e a popimii?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Ale parohiilor, de vorbim de bisericile parohiale.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Good point, "a lu' cine" sunt, în final?
QUOTE(DragosP @ 30 Jul 2015, 09:59) Vezi dincolo, că ti-am răspuns. Nu se pot cumula topicele astea? "MosCatedrala Mântuirii Neamului" "Catedrascheea..." @Dragos: vezi că dă cu virgulă! Dacă-s ale parohiei, parohia decide cine slujește... This post has been edited by Garett: 30 Jul 2015, 09:07 |
--------------------
No
Reno
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:33 |