Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
![]() ![]() ![]() |
Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Garett, flotarile tale logice n-au farmec.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
OK, o sa încerc să fac genuflexiuni de acum încolo!
Apropo, la cati arabeti am văzut prin Mall, cred ca ies mai ieftin să facă MMN direct acolo! |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Face cineva o unire a topicului cu ăla de la imbecilii locali?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Amin!
|
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 20 Jul 2015, 13:17) Ei, lasaț, stii povestea aia cu piatra, da? Oricum, în calitate de crestin ar trebui sa te imbarci într-o "sfânta cruciadă ortodoxă" (dap, stiu, nu "se egzista" dar poti fi un deschizător de drumuri!) împotriva răspândirii ideilor islamului pe domeniul Godporatiei! Nu de alta dar, exceptând faza cu ka-boom, care nu e obligatorie, islamul e o religie relativ ieftină, dacă descoperă "dreptcredincioșii" că se pot mântui la juma' de pret se duce de râpă piata! |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Să știi că nu e musai să confirmi cele zise de mine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Ai si argumente concrete, sau te rezumi la tradiționalul: "Asa, si? Probleme?" ?
Pentru că, repet, dacă e vorba să facem o analiză... |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sa lasam analizele pentru alte religii. Aici e cu crede si nu cerceta
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Oltenii sunt moartea argumentelor, deci...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai nu fi rau, mai.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Logica de oltean ateu?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Agnostic ce are?
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă rog, alintați-vă cum doriți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dragos, faptul ca tu crezi intr-un zeu dintre cei "N" (da, stiu, tu crezi in singurul adevarat) iar altu' nu crede in nici unul inseamna doar ca-i cu (1/N)*100 % mai ateu decat tine. Daca ar fi doar o suta de zei in toata mitologia Terrei, acea persoana ar fi cu aproximativ 1% mai atee decat tine.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
Să nu-ți uiți ideea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE BIGÓT, -Ă, bigoți, -te, adj. Care se conformează orbește riturilor bisericești; evlavios, pios. Pătimașă pînă la orbire, dar și vicleană cînd trebuia, prințesa Irina, care era și bigotă, a cumpărat două luminări groase și le-a trimis la biserica Sărindarului s-o ierte dumnezeu. PAS, L. I 110. Ideile religioase-bigote, se dator esc educației excesiv de religioase. GHEREA, ST. CR. I 293. Cui sîntem datori cu acest nou păcat ?... Clerului bigot și ignorant. NEGRUZZI, S. I 347. Sursa: DLRLC (1955-1957) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink Bigot ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Io. M-a ucis, 'ți dai seama...
Da'-mi place la maxim scriitura de mai sus a lu' tatabobu. This post has been edited by DragosP: 21 Jul 2015, 09:07 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tatabobu |
![]()
|
Evident. Nu poti spune ca cineva-i afemeiat daca ii plac 5-10-100 de femei din cele f'o trei miliarde care traiesc in momentul asta pe Pamant.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ko-rect. Io nici n-am trecut de 80 de femei. Pai pot pentru ca sa fiu numit astfel? Poate Bion. El e reformat, deci eretic. In cazul meu, educatia ortodoxa pretimpurie si-a lasat amprenta. Sa nu preacurvesti e o porunca serioasa. Sa curvesti, e o ocupatie inca nereglementata. Nu stie Dragoș, el s-a insurat si gata!
This post has been edited by corbex: 21 Jul 2015, 10:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:27 |