Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
![]() ![]() ![]() |
Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Jul 2015, 12:11) Pentru a nu muri, Doamne ferește!, copilul nebotezat. Caz in care s-ar intampla ce, Doamne fereste? In afara de drama, evidenta a familiei. QUOTE(DragosP @ 8 Jul 2015, 12:11) "Profetul religiei"? ![]() 'Ai de capu' nost'! Poate ne zici sa radem si noi. Dar fara sa citam basme duse la nivel de lema sau sa ne inchipuim pamantul vechi de ~6000 ani. This post has been edited by MuciX: 8 Jul 2015, 11:21 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu-l intarata pe Parinte ca te afuriseste...
|
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MuciX @ 8 Jul 2015, 12:20) Caz in care s-ar intampla ce, Doamne fereste? In afara de drama, evidenta a familiei. Caz în care, în afară de drama evidentă a familiei, copilașului i-ar fi cam greu să ajungă-n rai. Mă rog, chestie neimportantă unora care-I zic lui Dumnezeu Fiul "profetul religiei".QUOTE Vezi mai sus. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am inteles. Eu te rugasem ceva, dar ori citesti pe diagonala, ori alegi sa ignori.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, asta se vrea un topic de injurat musulmanii, va bagarati voi repede cu crestinatul lu' bebe.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@MuciX: normal, doar vorbim surdu' cu mutu' aka omul bun superior și evident acredincios versus bigotul din Brăila.
This post has been edited by DragosP: 8 Jul 2015, 11:35 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă mai faceți un topic de profil, trebuie să de lase de muncă Dragoș ca să prididească.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce-i drept, nu am masele de minte, unii spun ca-i semn de evolutie, dar nu cred ca la asta te refereai.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
O să evoluezi până o să-ți iasă și alea.
Da' nu la aia mă refeream. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
Multumesc de jignire. Te invit sa imi citesti semnatura.
|
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 8 Jul 2015, 12:27) Caz în care, în afară de drama evidentă a familiei, copilașului i-ar fi cam greu să ajungă-n rai. Mă rog, chestie neimportantă unora care-I zic lui Dumnezeu Fiul "profetul religiei". Vezi mai sus. Ce face ma?.... ![]() Scuze, dar nu am incredere in agentia de turism BOR! This post has been edited by luck33ro: 8 Jul 2015, 11:56 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
OK. deci ma duc la bulgari si pentru asta acum....
![]() |
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai uitat de sârbi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Bai, ia, gata! Exceptând cazul în care vrea careva sa-si boteze kinderul muslim, chestie care se lasă cu oarece "pierderi materiale" aveti topic separat pentru mântuirea ortodoxă!
Aici se discuta despre cea musulmană, ka-boom, hurii etc! This post has been edited by Garett: 8 Jul 2015, 12:26 |
--------------------
No
Reno
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai... da' la moscheea asta ce se face? Sunt o groaza de turci in Dragonul Rosu.. vor sa se desparta de chineji? Adica.. nu le mai ajung standurile din Dragon? Acu' vor la Romexpo?
eu sunt JEDI (nebotezat oficial) si nu am lacas de rugaciune unde sa ma botezesc... ce plm facem aici? PS: nu stiu procedura de botez la JEDI... nush' daca taie de undeva, daca iau un R2-D2 la bataie, daca tre sa pun mana pe Leia... dar ma voi interesa This post has been edited by skija: 8 Jul 2015, 14:28 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
De Craiova ce se mai aude?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
una, alta... asteptam un MUSULMAN sa cumpere echipa...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Garett, esti genial nene!
Ma fac jedi. Nene, aia fac sa pluteasca chestii, cat de cool poate sa fie??? Sper sa faca si scoala de duminica, n-as rata o sedinta. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Garett |
![]()
|
N-am cum, ca au folosit altii paginile sa împacheteze bombe! L-am citit pe Omar Khayyam da' am auzit ca e eretic!
This post has been edited by Garett: 8 Jul 2015, 15:52 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' măcar Biblia ai citit-o?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
NT, varianta scurtă!
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:40 |