Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
stiu si eu istoria, insa ceva scartaie. ma indoiesc ca gestionarea locuintelor sociale e in sarcina guvernului federal. ma gandesc ca e la nivel de land, cel mult, de nu o fi dusa la gemeinde, iar decizia sa fie luata de cine stie ce politican local cretin.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deci daca e la nivel regional (land) si nu la nivel federal atunci numai e nicio problema.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
tu vorbeai generic de 'guvernul german'. in mintea tuturor, asta inseamna Merkel, tre' sa recunosti.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(radian @ 16 Dec 2015, 08:26) P.S. In ceea ce priveste calitataea vietii unde locuiesti tu, ai putintica rabdare... Invazia muslimilor abia a inceput si cei ajunsi cu primul val inca sunt in faza de acomodare. Mai discutam subiectul peste 1, 2 ani. În Suedia muslimii imigreaza de zeci de ani. Singura diferență în ultimii 2 ani este ca s-a mărit influxul dar acum scade iar. Dar sunt de acord sa discutam iar în 1-2 ani. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In 1-2 ani o sa te muti in Noua Caledonie ca sa scapi de ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Stati ba asa ca va observ derutati. In primul rand voi intelegeti ca razboaiele alea de acolo au fost declansate de tarile civilizate pentru interese economice? Au spart oalele si acum suporta consecintele...
Milioanele alea de refugiati nu au plecat de fericire de acolo, iar faptul ca printre ei se amesteca si descreierati nu-i face pe toti teroristi. Incercati sa va puneti in pielea lor si pe urma sa vorbiti tampenii! Voi de fapt ce vreti sa abrogam Carta Drepturilor Omului din cauza religiei sau a lui ISIS? Fiecare stat gestioneaza cum crede de cuviinta criza asta... Daca maine s-ar interzice circulatia ortodoxilor in vestul europei v-ar aranja? |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
Derutat esti tu si ia-o mai usor cu "ba" si clasificari de genul "vorbiti tampenii".
Pentru umila ta informare "tarile civilizate" au inventat chestia cu drepturile omului pe care lumea araba nu le recunoaste. Rahatul din lumea araba l-au zgarmanit USA iar muslimii invadeaza Europa. Si, mai ales, de ce Europa ar trebuie sa aplice drepturile omului unor indivizi care la ei acasa nu le recunosc? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
si mie mi se pare ca ne indreptam catre un dublu-standard autodistructiv. un reportaj pe zdf (nu pe cine stie ce 'trompeta') arata tineri 'germani' care ziceau ca se pisa pe grundgesetz, nu le zice lor nimeni cum sa-si trateze nevasta.
care sunt parghiile unei societati democratice in fata unei respingeri in masa a valorilor care, tocmai, fac acea societate atat de atractiva pentru refugiati? |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
De dragul discutiei, sa presupunem ca "societatea democratica" este formata din familia ta, extinsa, care impreuna va construiti un bloc in care locuiti. Blocul contine si apartamente nelocuite. Ai accepta ca acele locuinte sa fie ocupate de familii de musulmani care apoi sa refuze sa respecte conventiile stabilite la nivelul blocului si sa batjocoreasca femeile din familia ta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(radian @ 16 Dec 2015, 11:42) Derutat esti tu si ia-o mai usor cu "ba" si clasificari de genul "vorbiti tampenii". Pentru umila ta informare "tarile civilizate" au inventat chestia cu drepturile omului pe care lumea araba nu le recunoaste. Rahatul din lumea araba l-au zgarmanit USA iar muslimii invadeaza Europa. Si, mai ales, de ce Europa ar trebuie sa aplice drepturile omului unor indivizi care la ei acasa nu le recunosc? Bre Rodioane observ ca esti f. sigur pe informatiile tale. Amesteci tu asa lejer religiile, cu indivizii, cu regulile Sharia si organizatiile teroriste de le-ai facut ghiveci. Poate ca multi pleaca de acolo tocmai ca sunt nemultumiti de constrangerile religioase ca politica de stat - de dictatura islamului . Si mai zici ca nu esti xenofob! |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
De aia comunitatile musulmane din Europa cum reusesc sa "creasca" suficient de mari refuza sa mai recunoasca autoritatea statului si isi proclama autoguvernarea dupa Sharia?
Valul de migranti este format majoritar din barbati tineri. Tu zici ca au plecat ca sa scape de constrangeri religioase. Eu as zice ca mai degraba fiindca au avut ghinionul sa se nasca in clanul mai saracut. Daca peste noapte se schimba raportul de forte dintre triburi atunci maine "refugiatii" de azi vor pleca si se vor refugiatia ceilalti. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu am cunostinta de asa ceva... Poate ne dai ceva exemple
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Poate sta langa Bromma. Zic si eu
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Conteaza unde sta sau unde sunt moskeile ? Aveti o distanta de indoctrinare religioasa - e virala?
|
--------------------
**
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Garett @ 16 Dec 2015, 11:39) Am zis ca nu stau "intre moschei" asa cum ai insinuat. Si am mai zis ca nu am vazut prea multe moschei de cand am ajuns in Suedia. In plus, daca acolo este o casa/hala unde se aduna astia sa se aseze in genunchi pe covorase, si nu urla boxele cu muzica jihadista, e OK, e ca si cum nu ar fi. Slujbe mieunate la boxe IN EXTERIORUL bisericilor, care sa te trezeasca duminica dimineata din somn, ca in Romania, eu nu am mai intalnit in lumea civilizata. QUOTE(neumann @ 16 Dec 2015, 12:03) Am vrut in Bromma initial, chiar am avut ocazia sa inchiriez aprtament acolo ... dar nbu am plecat dintr-un mediu aglomerat format din ciment si sticla ca sa stau intr-un mediu similar ... mie imi place spatiul deschis, aerul curat si linistea ... si pe astea le-am gasit aici unde stau. Singura chestie nasoala pe care a adus-o valul de refugiati este ca se gasesc mai greu apartamente de inchiriat. Solutia ca sa te muti unde vrei fiind sa cumperi ... asadar, lucrez la asta. |
--------------------
.
.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Liviu @ 16 Dec 2015, 14:44) Slujbe mieunate la boxe IN EXTERIORUL bisericilor, care sa te trezeasca duminica dimineata din somn, ca in Romania, eu nu am mai intalnit in lumea civilizata. Eu am intalnit, in Istanbul, la musulmani, culmea, "moderati". Si nu doar duminica, ci zilnic (3 zile am stat acolo). E drept, nu stiu daca Istanbul se incadreaza in definitia pe care o dai tu "lumii civilizate". |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
luck33ro |
![]()
|
Turcaletii, civilizatia si drepturile omului
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si daca statea intr-o moschee care era ma problema?
|
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Liviu e chiar muezinul, dar nu recunoaste
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ce-mi pare mie de porc, dar asta-i realitatea: politica ue in privinta migratiei se stabileste la Merkel in partid. Franta e praf, nordicii nu se baga, italia si spania sunt pe foame, iar valul noilor veniti (de la polonia in jos) nu-i bagat in seama.
Incep sa-i inteleg pe englezi, care vor sa-si bage picioarele. Da' Merkel sa pregateste sa-i inlocuiasca cu turcii. Nu inteleg institutiile, gen parlamentul european, comisia. Alea cu ce se ocupa? Cu reglementarea florilor de camp si a cainilor vagabonzi? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Liviu |
![]()
|
Dar tu ce ai? la modul serios acum ... ai impresia ca denaturez adevarul in vreun fel? Vrei sa iti fac o poze de la locatia respectiva? Filmare poate? ...
Nu intelg ce anume vrei sa demonstrezi cand toata parada asta se va termina ... |
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
El nu stie ce vrea sa spuna de fapt
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 17 Dec 2015, 00:23) Dar tu ce ai? la modul serios acum ... ai impresia ca denaturez adevarul in vreun fel? Vrei sa iti fac o poze de la locatia respectiva? Filmare poate? ... Nu intelg ce anume vrei sa demonstrezi cand toata parada asta se va termina ... Nu vreau sa demonstrez nimic si imi e perfect egal unde locuiesti! Tu singur ai mentionat ca stai intr-un cartier de imigranti, majoritar musulmani, eu ti-am spus ca stai "intre moschei", la modul figurat iar tu ai luat-o ad literam. Dpmdv poti sa locuiesti si vis-a-vis de Kaaba! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Liviu |
![]()
|
Am in zona o biserica catolica, una ortodoxa si una protestanta .... si una bucata moschee (in forma unei case de fapt, ca nu arata a loc religios de nici un fel). Pana una alta nu vad absolut nimic anormal ... sunt doar niste locasuri de cult, pentru 4 culte diferite.
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 18:24 |