DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

105 Pages « < 41 42 43 44 45 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?

b76bgaarh
post 6 Jan 2016, 17:25
Post #1261

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

nu crede, stie.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bion
post 6 Jan 2016, 20:14
Post #1262

Membru autentic

From: TM

E numai fanatici ca doara l-au urcat pe nebunu cu turban pe tron. Pahlivanu ala asa hotoman cum era i-a occidentalizat (cat s-a putut) cu forta. Multora le-a si placut. ulterior aia au emigrat sau au fost sinucisi.Majoritatea spirite iluministe batman batman au vrut coran hardcore.
Plus ca ala avea o nevasta buunaa.

This post has been edited by bion: 6 Jan 2016, 20:23

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Garett
post 6 Jan 2016, 20:48
Post #1263

Membru autentic

From: Galati

Mai, acum daca ajungem sa facem teoria chibritului ca Hussein Kowissi din Tabriz* de fapt nu e un nebun fanatic ci doar un om obisnuit, tot ce se poate, nu contest!
Da' majoritatea, adica aia de apar la teve nu par a avea toate tiglele pe casa.

*Un personai dintr-un roman de Clavell biggrin.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Liviu
post 6 Jan 2016, 20:51
Post #1264

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Si tu ai impresia ca majoritatea alora de apar la TV din Romania sunt rain-proof ?
Tocmai ce ma jucam cu Pi-ul si am dat peste Digi24 la stiri .. era ceva cu boboteaza si cum se calcau romanii in picioare ca sa ia apa sfintita la butoi de plastic ... unii luau 5 litri, altii 10 ... un nene era cu damigeana ... si niste femei urlau ca sunt calcate in picioare.

Daca asta se cheama "esantion de referinta" in ceea ce priveste evaluarea unei populaiti, atunci ai perfecta dreptate .. daca insa ai dubii, atunci poate ca ar trebui sa pui un filtru de realitate si la alte televiziuni.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
bion
post 6 Jan 2016, 21:01
Post #1265

Membru autentic

Io personal am cunoscut iranieni fugiti dupa revolutie dup ce au fost la un pas de casapire ca nu imbratisau doctrina islamista in litera ei. La ce pobesteau aia a fost o intoarcere dib sec, XX direct la descalecatul lui Mahomed.

--------------------
+
radian
post 6 Jan 2016, 22:00
Post #1266

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Liviu @ 6 Jan 2016, 21:51)
Si tu ai impresia ca majoritatea alora de apar la TV din Romania sunt rain-proof ?
Tocmai ce ma jucam cu Pi-ul si am dat peste Digi24 la stiri .. era ceva cu boboteaza si cum se calcau romanii in picioare ca sa ia apa sfintita la butoi de plastic ... unii luau 5 litri, altii 10 ... un nene era cu damigeana ... si niste femei urlau ca sunt calcate in picioare.

Daca asta se cheama "esantion de referinta" in ceea ce priveste evaluarea unei populaiti, atunci ai perfecta dreptate .. daca insa ai dubii, atunci poate ca ar trebui sa pui un filtru de realitate si la alte televiziuni.
*

Pai si aia care isi dau coate in coaste sa prinda un loc mai in fata la apa sfiintita nu este un esantion de referinta pentru Romania??? Daca nici asta nu este atunci da-mi tu un exemplu.

Liviu tu chiar visezi ca tarile arabe sunt un fel de echivalent in Orientul Mijlociu al tarilor occidentale, cu oameni normali, si pe ici, pe colo mai au si ei cate unul cu mintea inflacarata? Tu chiar nu crezi ca marea lor majoritate sunt organizati pe clanuri si triburi si sunt, ca si nivel social la nivelul clanurilor europene din Evul Mediu?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
dacis
post 6 Jan 2016, 22:08
Post #1267

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(radian @ 6 Jan 2016, 22:00)
Tu chiar nu crezi ca marea lor majoritate sunt organizati pe clanuri si triburi si sunt, ca si nivel social la nivelul clanurilor europene din Evul Mediu?
*

Acuma ceva ani, pe cand mai voiam sa salvez civilizatia occidentala (iete na! radmasa.gif ) intr-o discutie cu un ... american care se plangea ca nu oamenii lor din inteligence pur si simplu nu reusesc sa inteleaga spiritul marii mase a musulmanilor de rand, i-am zis sa citeasca istoria lui Savonarola si a isterizarii Florentei, parca. Radian mi-a reamintit momentul!...

This post has been edited by dacis: 6 Jan 2016, 22:09

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
Liviu
post 6 Jan 2016, 22:09
Post #1268

expat naiv

Nu stiu cum sunt la ei acasa .. chiar nu stiu. Stiu insa cum sunt cei in vecinătatea carora locuiesc, si, desi unii au un comportament sub-civilizat, majoritatea sunt oameni normali care isi vad de viata lor. Eu nu am auzit inca (repet, in zonele prin care imi plimb fundul) muzici reigioase arabe, nici oameni urland alahu akbar (sau ce dracu urla fanaticii). Mai sunt incidente pe ici pe colo (despre care citesc in ziarele locale) ... se mai taie cate unul pe altul din cand in cand ... dar nimic iesit din comun.

Poate ca siguranta in general a scazut in Suedia (in ultimii 30 de ani, zic si eu) dar ca nivel general de criminalitate este mult sub ce e in Romania .... asta vad, asta zic.
Ma abtin si ma voi abtine mereu sa dau verdicte absolute pe baza celor scrise in presa ... nu dau pareri absolute decat despre ceea ce VAD eu cu ochii mei si traiesc personal.

This post has been edited by Liviu: 7 Jan 2016, 09:02

--------------------
. . .
+
radian
post 6 Jan 2016, 22:17
Post #1269

Mai, in felul tau esti un fericit. Te-ai izolat in turnul tau de fildes.Daca pe strada ta locuiesc 5 familii de musulmani integrati social, pentru tine asta-i realitatea. Restul is basme mass-media.

--------------------
+
Liviu
post 6 Jan 2016, 22:21
Post #1270

expat naiv

5 ? ...

Sunt 24000 de suflete contorizate la sfarsitul lui 2010 in oraselul periferic unde locuiesc eu. Cu imigratia masiva de anul asta (si cei trecuti), probabil ca acum sunt 25-26000.
Oraselul asta (Märsta pe numele lui) este cunoscut ca fiind foarte populat cu imigranti ... deci, daca media nationala a arabilor din Suedia e(era) de cca juma de milion, adica cca 5% (acum probabil ca 6%), probabil ca in Märsta sunt 10%...

Mai departe te las pe tine sa tragi concluziile.

LE: Am editat un pic procentele ca erau prea scoase din burta. Am folosit un pic de wikipedia si am corectat.

LLE: citat din linkul de mai sus, spre deliciul lui Garett:
In January 2015, Sigtuna council stopped radical Islamic preacher Haitham al-Haddad from holding a lecture at their premises.[26] He had been invited by Märsta Unga Muslimer (tr: Muslim Youth of Märsta) but when the council was informed of the preacher's homophobic and antisemitic views, the council cancelled the rental contract.

This post has been edited by Liviu: 6 Jan 2016, 22:38

--------------------
. . .
+
paul_p
post 6 Jan 2016, 22:54
Post #1271

Membru autentic

From: psd=evil

Totul e in regula, e nevoie doar de un nou cod de conduita:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/S...lion+Femeile+au

This post has been edited by paul_p: 6 Jan 2016, 22:54

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Markos
post 7 Jan 2016, 01:32
Post #1272

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Liviu @ 6 Jan 2016, 22:21)
Oraselul asta (Märsta pe numele lui)
*

deci stai în Otopeni sleep.gif

This post has been edited by Markos: 7 Jan 2016, 01:44

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Liviu
post 7 Jan 2016, 08:45
Post #1273

expat naiv

Cam asa.

--------------------
. . .
+
Garett
post 7 Jan 2016, 10:25
Post #1274

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 6 Jan 2016, 21:51)
*

Cu prima ocazie cand apar in presa filme cu lapidarile din Romania, sau cu incendierea ambasadelor promit sa-i reevaluez pe iranieni!
Pana atunci insa, a face un paralelism intre imbrancelile de la Boboteaza si executiile tribale din Iran este un spagat logic cam mare, pe care sunt convins ca-l vezi si tu, dar nu vrei sa-l recunosti...

QUOTE(dacis @ 6 Jan 2016, 23:08)
... i-am zis sa citeasca istoria lui Savonarola si a isterizarii Florentei...
*

Buna referire istorica! up.gif
Diferenta fiind ca aia a fost in 1495...
Bine, repet, muslimi-s in 1437 abia!

--------------------
No Reno Forever
+
Lord Hades
post 7 Jan 2016, 10:45
Post #1275

Memento Mori

From: Brasov

QUOTE(radian @ 6 Jan 2016, 23:00)
Pai si aia care isi dau coate in coaste sa prinda un loc mai in fata la apa sfiintita nu este un esantion de referinta pentru Romania??? Daca nici asta nu este atunci da-mi tu un exemplu.
*

Pana gaseste Liviu ceva mai bun ma ofer voluntar:

1. Imbarcarile in airplanele low cost
2. Cozile de pe DeNeuUnu
3. Plimbatul prin Mall de Craciun

Mai vrei? biggrin.gif

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
luck33ro
post 7 Jan 2016, 10:48
Post #1276

Membru autentic

Mancat hotdog la Ikea, gratarele de weekend pe marginea drumului,...

This post has been edited by luck33ro: 7 Jan 2016, 10:49

--------------------
+
Garett
post 7 Jan 2016, 10:51
Post #1277

Membru autentic

Si toata astea adunate la un loc sunt mai rele decat lapidarile, nu?

--------------------
No Reno Forever
+
Liviu
post 7 Jan 2016, 10:53
Post #1278

expat naiv

Toate astea sunt manifestari ale unor minti slabe, indoctrinate cu toate c.acaturile low-level, incepand de la religie si pana la politici de tot felul. Nu toti insa sunt asa. Astia nu sunt "majoritatea". Astia sunt doar minoritatea vizibila ... caci majoritatea invizibila isi vede de treburile proprii. Cam asa e peste tot. De asta nu mai cred eu ce vad pe la TV sau ce e descris prin presa.

--------------------
. . .
+
Han Solo
post 7 Jan 2016, 10:54
Post #1279

Potiphar Breen

From: Arstotzka

QUOTE(Garett @ 7 Jan 2016, 10:51)
Si toata astea adunate la un loc sunt mai rele decat lapidarile, nu?
*

o imbarcare low-cost cre'ca face de-o lapidare mai mica asa... blush.gif

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
neumann
post 7 Jan 2016, 10:57
Post #1280

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Lord Hades @ 7 Jan 2016, 11:45)
Pana gaseste Liviu ceva mai bun ma ofer voluntar:

1. Imbarcarile in airplanele low cost
2. Cozile de pe DeNeuUnu
3. Plimbatul prin Mall de Craciun

Mai vrei? biggrin.gif
*

1. coridoare inguste si scaune multe, cum ar trebui sa fie?
2. P'asta n-o inteleg. Sunt cozi, dar parca s-a mai civilizat lumea fata de perioada de boom a creditului auto.
3. O,da, parca nu sunt toate molurile aglomerate de Craciun, in toata Europa (America, etc.)

La ikea mananca hotdog sau chiftelute si suedezii.

<span class='edit'>7 Jan 2016, 12:00:</span>
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 11:53)
Toate astea sunt manifestari ale unor minti slabe, indoctrinate cu toate c.acaturile low-level, incepand de la religie si pana la politici de tot felul. Nu toti insa sunt asa. Astia nu sunt "majoritatea". Astia sunt doar minoritatea vizibila ... caci majoritatea invizibila isi vede de treburile proprii. Cam asa e peste tot. De asta nu mai cred eu ce vad pe la TV sau ce e descris prin presa.
*

Apropo de Boboteaza, m-a distrat sa vad la tv ca aia la 4 grade au trimis scafandrii incostume de neopren groase si cu LABE, sa recupereze crucile aruncate de Episcopul Tomisului, care a avut nevoie de vreo 6 pompieri sa il urce in barca aia pneumatica. Macar la Braila au sarit in apa niste baieti la bustu' gol.

(aici, la 1:50 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/a...-mai-buni.html)

This post has been edited by neumann: 7 Jan 2016, 11:04

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
radian
post 7 Jan 2016, 11:50
Post #1281

...Nu toti insa sunt asa. Astia nu sunt "majoritatea". Astia sunt doar minoritatea vizibila ... caci majoritatea invizibila isi vede de treburile proprii. Cam asa e peste tot. De asta nu mai cred eu ce vad pe la TV sau ce e descris prin presa.
*

A sustinut cineva ca ar fi toti? Vorbim de o multime de ordinul milioanelor de indivizi. Ar fi si culmea sa fie toti clone ale muslimului nr. 1. Ai tu vreo statistica pe care te bazezi cand ii imparti in majoritate invizibila si minoritate vizibila sau iar bagi din burta ca la procentele de muslimi concitadini de-ai tai?

In alta ordine de idei daca sotia ta ar fi hartuita pe strada de o gasca de 5, 8 muslimi, cu siguranta acestia ar face parte din partea vizibila. Te mai intereseaza daca tabara celor vizibili e minoritara sau majoritara? Sau esti de acord cu primareasa din Koln, si o sa-i recomanzi d-nei tale sa adopte un cod de compartament...

Da' stiu cele x familii de muslimi care locuiesc cu tine pe strada n-ar face una ca asta. Restul is basme mass-media.

--------------------
+
Garett
post 7 Jan 2016, 12:15
Post #1282

Membru autentic

... Astia sunt doar minoritatea vizibila ...
*

Mda, dar daca minoritate vizibila de la ei da foc ambasadelor si omoara oameni in timp ce minoritatea vizibila de la noi doar se inghesuie la sarmale sau apa sfintita e totusi o "mica" diferenta...

QUOTE(Han Solo @ 7 Jan 2016, 11:54)
o imbarcare low-cost cre'ca face de-o lapidare mai mica asa...  blush.gif
*

Asta cu imbulzeala am vazut-o si la cursele de linie nu doar la low cost.

--------------------
No Reno Forever
+
Liviu
post 7 Jan 2016, 12:18
Post #1283

expat naiv

QUOTE(radian @ 7 Jan 2016, 10:50)
A sustinut cineva ca ar fi toti?
*

Vezi @Garett ...

QUOTE(radian @ 7 Jan 2016, 10:50)
Sau esti de acord cu primareasa din Koln, si o sa-i recomanzi d-nei tale sa adopte un cod de compartament...
*

Codul de comportament este necesar sa ti-l schimbi si sa ti-l adaptezi in functie de mediul inconjurator.
Subiectul este larg si sensibil .. am sa incerc sa explic putin pozitia mea.

Nu am sustinut ca e bine ce se intampla in Europa cu intrarea atator refugiati ... dar adevarul este ca sunt multi refugiati (acum nu discutam cauzele pentru care sunt atatia refugiati) si ei trebuie ajutati ... nu poti lasa oamenii sa moara daca poti face ceva sa ii ajuti (sorry, asa gandesc eu).
Acum, ajutorul pe care il oferi unor grupuri de oameni mai putin civilizati, prin aducerea lor in tara proprie, se face, evident, prin micsorarea confortului propriilor cetateni. Asta este indubitabil. Intrebarea este: unde tragi linia? Unde consideri ca micsorarea confortului, cresterea criminalitatii si scaderea sigurantei ajunge in limita sustenabilitatii sociale?
Ei bine, in Germania consider ca s-a atins si s-a depasit acea limita.
In Suedia este cam pe la limita ... de asta si apar reactii sociale intense, de asta se si stopeaza (sau se micsoreaza foarte mult) fluxul de refugiati. Am spus-o si cu alte ocazii: societatea este un sistem cu reactie negativa dar cu latenta in raspuns. Treburile se auto-regleaza in timp.

Revenind: daca tu stii ca anumite cartiere sunt frecventate de anumite elemente criminale, le ocolesti, nu?
Acum, dupa influxul refugiatilor cu pricina, numarul zonelor mai sensibile a crescut pentru o perioada, pana cand valul acesta se va asimila in societate ... ceea ce inseamna ca trebuie putina atentie extra in ceea ce faci si cum faci in viata de zi cu zi.

Acum ca sunt unele persoane foarte sensibile sau foarte capoase si se inflameaza de la orice schimbare necesara in viata lor, nu contest ... din astea vor fi mereu ... dar sa renunti la valorile umane si sa incetezi a ajuta alti oameni la ananghie din frica pentru ca printre ei sunt si elemente criminale mi se pare ulta-mega-exagerat. Totul in lumea asta trebuie facut cu moderatie, nu cu extremism.

Mereu vor fi 3 tabere in lumea asta: minoritatea din extrema stanga, majoritatea moderata/centru si minoritatea din extrema dreapta. Intrebarea care se pune in cazul fiecarei persoane este: in ce tabara te situezi in cadrul acestui subiect? (nu trebuie sa raspunzi pentru tine, cred ca stiu deja).
Lumea merge mereu moderat .. cateodata, una din extreme prinde un pic de aderenta si trage lumea dupa ea ... dar asta nu este decat un moment in timp caci cealalta extrema tinde sa compenseze si la urma tot median se ajunge.

--------------------
. . .
+
bion
post 7 Jan 2016, 12:26
Post #1284

Membru autentic

"pana cand valul acesta se va asimila in societate..." Treaba e ca s-a dovedit in ultimii 50 de ani ca astia nu prea se asimileaza . Cu cat levelul e mai jos cu atat capacitatea de integrare scade exponential.Trait si vazut inclusiv in RO.

--------------------
+
Liviu
post 7 Jan 2016, 12:29
Post #1285

expat naiv

QUOTE(bion @ 7 Jan 2016, 11:26)
Treaba e ca s-a dovedit in ultimii 50 de ani ca astia nu prea se asimileaza .
*

Acum depinde ce intelegi prin asimilare. Daca vrei ca oamenii din alta cultura sa traiasca exact ca tine, urmand exact aceleasi valori, speri degeaba.
Pentru mine asimilare inseamna ca toti sa poata convietui fara conflicte ... caci tensiuni si frictiuni exista si vor exista mereu si intre cetatenii de aceeasi cultura si cu aceeasi istorie.

--------------------
. . .
+
bion
post 7 Jan 2016, 12:42
Post #1286

Membru autentic

Aia ce zici matale nu e asimilare nici macar convetuire ci un armistitiu . icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Liviu
post 7 Jan 2016, 12:46
Post #1287

expat naiv

Pai traim intr-un armistitiu etern se pare, din totdeauna.

--------------------
. . .
+
bion
post 7 Jan 2016, 12:48
Post #1288

Membru autentic

Bre aici nu vorbim de neveste , da.

--------------------
+
Garett
post 7 Jan 2016, 12:55
Post #1289

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 13:46)
Pai traim intr-un armistitiu etern se pare, din totdeauna.
*

Care parte din armistitiu include impuscaturile intr-o sala de concerte? Dar lichidarea unor oameni care stau linistiti la terase?
Te-am mai intrebat o data si ai evitat un raspuns direct: la cate victime tragi linie?

This post has been edited by Garett: 7 Jan 2016, 12:56

--------------------
No Reno Forever
+
Liviu
post 7 Jan 2016, 12:57
Post #1290

expat naiv

Sa spun de crimele facute de descreierati albi prin US? De alti descreierati de prin europa care au facut victime? De crimele zilnice care se petrec peste tot prin lume?

Acum este un moment in care se subliniaza la nivel social extremismul islamic ... asa e.
Dar hai sa gandim cu ratiunea, nu cu frica ... zic si eu.

--------------------
. . .
+
105 Pages « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 05:28
Forum Renault