Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Exista explicatii pentru orice daca e sa o luam asa ... insa nu consider ca exista o e̶x̶p̶l̶i̶c̶a̶t̶i̶e̶ justificare valida pentru luarea vietii cuiva.
This post has been edited by Liviu: 7 Jan 2016, 14:00 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 13:57) Sa spun de crimele facute de descreierati albi prin US? De alti descreierati de prin europa care au facut victime? De crimele zilnice care se petrec peste tot prin lume? Acum este un moment in care se subliniaza la nivel social extremismul islamic ... asa e. Dar hai sa gandim cu ratiunea, nu cu frica ... zic si eu. rahat! (lokum!), s-au oprit aia dupa ciarli ebdo? pe principiul, am vrut sa va aratam ce putem face si noi, lasati-o mai moale cu alah incuru gol, etc? Nema.. le-au dat la gioale necredinciosilor care si-au permis sa bea un pahar de vin rosu pe o terasa. taim to dro da line, cum zice Garett ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sunt de ordinul miilor (vreo 800 doar in Franta) de enclave musulmane in toata Europa care refuza sa mai recunoasca autoritatea statului gazda si se conduc dupa propriile reguli.
Europa n-a fost in stare sa "asimileze" (sau mai corect spus, fanatismul lor religios ii impiedica sa se integreze) in zeci de ani un numar relativ redus de musulmani veniti intr-o perioada relativ mare de timp. Trebuie sa fii de un optimism debordand sa-ti pui problema ca din milioanele de muslimi veniti in 1, 2 ani numarul celor care se vor integra social este semnificativ. Sunt de acrod cu tine, nu-i poti lasa sa moara de foame, dar deschizandu-le usa si invitandu-i sa ia loc la masa ta, nu se pune problema de a-ti reduce confortul ci se pune problema ca bagi in casa pe unul a carui educatie il invata ca e de obligatia lui sa-ti bage cutitul in spate de indata ce are ocazia. Ce incerci tu sa sustii, e ca si cum ai incerca sa "integrezi" o turma de lupi flamanzi intr-o stana plina cu oi bazandu-te doar pe declaratia lor de bune intentii. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 12:57) Sa spun de crimele facute de descreierati albi prin US? De alti descreierati de prin europa care au facut victime? Dar hai sa gandim cu ratiunea, nu cu frica ... zic si eu. daca aduni pe alea din state vezi ca harabetii din europa sunt mici copii. da aia e buni, e licuricul de la vest, societatea multilateral dezvoltat spre care viseaza garret, tonies, tu cine esti sa o pui la indoiala. garette, daca nu era habotnicii astia acum scriai cu vuri, xuri, luri si alte litere din alfabetul roman. ps dupa rationamentul tau tu esti in epoca de piatra fata de evrei. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Nu incercati sa ii schimbati gindirea...si-o va schimba singur...si ca el toti occidentalii...
Dupa ce i-au primit cu flori si aplauze acum nu stiu cum sa faca sa ii trimta inapoi... Avea dreptate De Gaulle... |
--------------------
...
...
...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Jan 2016, 13:08) Ce incerci tu sa sustii, e ca si cum ai incerca sa "integrezi" o turma de lupi flamanzi intr-o stana plina cu oi bazandu-te doar pe declaratia lor de bune intentii. Comparatia e putin incorecta... e adevarat cu lupii ... dar nu cu oile. Nu sunt numai oi acolo, sunt si multi caini ciobanesti (vezi "american sniper"). |
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
radiane, vad ca suferi cam mult, vezi ca aia de ocupara budapesta erau turci, nu arabi sau persi.
This post has been edited by b76bgaarh: 7 Jan 2016, 14:30 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In ziua de azi, sa mergi la Paris si sa incerci sa fortezi intrarea intr-o sectie de politie inarmat cu un cutit si cu o centura falsa de exploziv, chiar este culmea umorului negru...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 13:57) Sa spun de crimele facute de descreierati albi prin US? De alti descreierati de prin europa care au facut victime? De crimele zilnice care se petrec peste tot prin lume? Acum este un moment in care se subliniaza la nivel social extremismul islamic ... asa e. Dar hai sa gandim cu ratiunea, nu cu frica ... zic si eu. Poti sa spui despre ce descreierati albi vrei, pana una alta nu descreieratii albi au intrat cu avioane de linie prin cladiri, nu descreieratii albi s-au aruncat in aer prin metrou la Londra sau Madrid, nu descreieratii albi au intrat intr-un club sa omoare o suta de oamnei doar pentru ca nu le place moaca lor! Singurul descreierat alb comparabil e breivik, alde Colombine & co au alte radacini decat ura etnica sau religioasa, stii si tu la fel de bine asta dar le bagi la gramada sa iasa la numar! QUOTE(b76bgaarh @ 7 Jan 2016, 15:11) da aia e buni, e licuricul de la vest, societatea multilateral dezvoltat spre care viseaza garret, tonies, tu cine esti sa o pui la indoiala. garette, daca nu era habotnicii astia acum scriai cu vuri, xuri, luri si alte litere din alfabetul roman. ps dupa rationamentul tau tu esti in epoca de piatra fata de evrei. Acum o dai din top de dragul de a zice ceva! Spre deosebire de tonica n-am ridicat niciodata ode "Marelui Licurici" si nici nu consider ca la vest de Zidul Berlinului e raiul pe pamant! Doar ca e "umpic" mai bine in Berlin West decat in Beirut West, ceea ce, recunosc, as prefera sa se pastreze, nu sa devina echivalent! Cat despre arabi si contributia lor la civilizatie, iar n-ai nimerit-o, ia si sapa dupa meciurile pe care le-am avut pe aici vis-a-vis de avansul civilizatiei arabe versus Europa Evului Mediu timpuriu! Problema e ca de pe la Reconquista incolo s-au dus la vale semnificativ, au devenit progresiv fanatici pana la extrem si s-a ales praful din civilizatia lor! Pana cand au ajuns in halul in care sunt acum! Ma rog, poate tu consideri distrugerea Palmyrei sau a Ninive-ului dovada de civilizatie, problema ta, eu o consider doar un exemplu de salbaticie, ignoranta si fanatism cras! Fanatism pe care nu mi-l doresc in Europa, in pofida tuturor vorbelor frumoase despre "datorii morale", "drepturile omului" si alte bazaconii! Tu sau Liviu n-aveti decat sa fiti umanisti, sa-i luati in brate, sa-i hraniti, sa-i imbracati, nu ma intereseaza, dar nimic nu va da dreptul, voua, umanistilor in general sa decideti "ce e mai bine" pentru tot continentul! Faceti un referendum, daca tot e vorba despre "drepturile omului"! Sau drepturile uropenilor sunt "mai putin drepte" decat cele ale arabilor? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
asa, asa si ce a mai zis la CNN ca au facut rau musulmanii care nu ne sunt prieteni?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 7 Jan 2016, 14:54) dar nimic nu va da dreptul, voua, umanistilor in general sa decideti "ce e mai bine" pentru tot continentul! Ba da, la fel cum si voua, conservatoristilor, vi se ofera acest drept ... Ah, stai un pic, te deranjeaza ca avem TOTI drepturi? ... dar, stii tu, toti-toti ... chiar si nefericitii aia de refugiati? Pai in cazul asta, bine ai venit in lumea drepturilor omului. Nu-ti convine, tusti, mai la nord-est un pic si ai gasit paradisul ... nu e mult, e doar la o Ucraina/Moldova distanta (depinde pe unde o iei). |
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
de fapt el e suparat ca nu vor sa vina la galatz, sa se ocupe de munca de jos, doar sunt in evul mediu.
This post has been edited by b76bgaarh: 7 Jan 2016, 16:10 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
Daca nu stiu, o sa stie ... si daca nu stiu ca drepturile implica si obligatii, o sa afle, intr-un mod nu prea placut, banuiesc eu ...
|
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Ma repet, optimismul tau e debordand.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
La fel ca si pesimismul tau.
|
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
violatorii si ciorditorii din Koln nu vrea decat sa lucreze.
|
--------------------
...
..
|
|
Liviu |
![]()
|
Violatorii si ciorditorii vor fi deportati sau, daca sunt cetateni (ca nu e explus) o sa simta rigorile legii (stii tu, la rece, intre 4 pereti, cu usa metalica). Cel putin asa se aude si asta as face eu.
|
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
mi-au ciordit (magrebienii, dupa limbile vorbite) 2 telefoane (haina pe spatarul scaunului si m-am dus la buda) din cafenea, plus o tentativa de a ma taxa cu 95 de eur in loc de 9.50 (i-am zis sa scoata urgent banii cash din casa, facuse tranzactia deja). Am si eu dreptul ca atunci cand merg in centru, sa nu ma simt ca la stambul sau kabul?
This post has been edited by neumann: 7 Jan 2016, 16:25 |
--------------------
...
..
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
niste incepatori, au fost 1000, s-au depus 90 de sezizari de comportament indecent din care unul de viol.
la vaxlui fura 7, un viol, comportamentul idecent e specificul local al zonei. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 7 Jan 2016, 15:25) Stii cum se zice : prima oara sa le fie rusine, adoua oara, sa-ti fie ... Cu cardul este inacceptabil ... tu trebuie sa bagi pin-ul ca sa aprobi tranzactia sau sa dai cardul (daca e cazul) DUPA ce vezi suma de plata. Aici nu ai nici o scuza ca nu iti aperi banii. |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
mi s-a parut ceva dubios, am zis ca o fi displayul aiurea, noroc ca m-am uitat la urmatoarea persoana si afisa bine... Nu poti sa fii pregatit mereu cu ideea ca cineva te fura, altfel de ce sa nu stai in .ro? De fapt, culmea, mi s-au parut mult mai cinstiti ai nostri.
A doua oara, se pare ca telefonul imi cazuse pe jos, s-a aplecat cineva (ciuhab) langa masa mea si a ridicat ceva de la picioarele mele. Mi s-a parut dubios, dar nu mi-am dat seama pe moment ce face.. Ii spargeam nasu cu piciorul, "din greseala". |
--------------------
...
..
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 7 Jan 2016, 15:44) Ba absolut mereu. Nu neaparat ca cineva te fura ci ca cineva te-ar putea fura. Prietenii lui tonies au o vorba "Hope for the best, prepare for the worst" (versiunea mioritica este "paza buna .... ", stii tu ![]() LE: Aceiasi prieteni mentionati mai devreme mai aveau una: "Better safe than sorry". This post has been edited by Liviu: 7 Jan 2016, 16:47 |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
faza misto e ca am gasit si eu doua telefoane. Un iphone uitat pe masa de langa, l-am predat barmanului, iar cand a venit proprietarul dupa vreo zece minute l-am pus sa-l descire si i-am facut semn barmanului sa i-l dea. Alta data l-am gasit in natura si l-am dat unor localnici, cu promisiunea sa il predea operatorului (erau de incredere, niste tineri de liceu cu profesoara care repetau o piesa de teatru "medieval" in aer liber). Plus o geanta de laptop cu laptop inauntru uitata de vecinu' langa roata masinii lui (mi-au batut farurile fix in ea cand am parcat, ningea si ar fi fost acoperita cu zapada peste noapte).
This post has been edited by neumann: 7 Jan 2016, 16:50 |
--------------------
...
..
|
|
Liviu |
![]()
|
Fapte din astea cred ca fac toti cei cu oarece educatie si respect de sine. Sunt multe multe exemple in ambele tabere. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii confortabil oricand si oricum in ceea ce priveste integritatea lucrurilor personale sau chiar si a persoanei proprii. Dupa cum spuneau si nemtii, trebuie o oarece conduita adaptata vremurilor.
Si stai calm, cu cat societatea se va polariza mai tare cu atat fapte din astea se vor intampla mai des. |
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca nu era nokia.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
neumann |
![]()
|
Conform legii locale, predai obiectul gasit politiei, iar proprietarul are obligatia sa iti dea 50 eur recompensa. Evident ca nu am pretins asa ceva.. ma astept insa sa beneficiez de aceeasi atitudine din partea altora..
|
--------------------
...
..
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 05:07 |