Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ori esti prea optimist, ori un pic naiv.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ambele ... imi place sa vad lumea intr-o lumina optimista , nu sa imi plang de mila ca in povestea celebra cu drobul de sare.
Dar voi continuati sa va dati cu c.uru' de pamant ca o sa se rezolve toate problemele vestului cand le discutati voi din est ... Partea care imi place cel mai mult este ca eu nu stiu ce va fi, dar sper ca va fi bine ... Voi insa, STITI deja ca va fi dezastru si macel ... si doar in buricul pamantului: Romania, treburile sunt si vor fi asa cum trebuie ele sa fie (ca scrie in cartea sfanta asta). |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, neah sunt decât geloși pe colegii lor arabi ca aveau cele mai mijto gagici și mașini din facultate.
This post has been edited by b76bgaarh: 7 Jan 2016, 21:40 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 21:40) Păi eu te iubesc sincer, pentru că QUOTE(Liviu @ 1 Dec 2015, 16:25) QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 12:45) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Platonic, perversule
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 22:35) Asta a fost sub centura! ![]() Nu mi te imaginam recurgand la "strawberry picker logic"! ![]() Problema e ca ce faceti "voi din vest" ne afecteaza si pe "noi din est", fie si doar sub aspectul planificarii vacantei intr-un loc "neinvadat" inca! Plus ca, recunosc, sunt egoist, as prefera sa revad Luvrul nu sa-l vad doar din arhive pentru ca a decis Abdullah ca vrea sa-si incaseze alea saptezeci de hurii fix acolo! Ca sa nu mai zic de faimoasele cote, ca deh, ciolos tocmai ce s-a prezentat regulamentar la Kommandatur, sa vedem cu ce ordine vine in dinti! This post has been edited by Garett: 7 Jan 2016, 22:31 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Liviu |
![]()
|
A sunat mai putin naspa in capul meu. Nu ma refeream la tine personal ... eu, dupa cum spuneam, nu militez, dar am opinii, ca si tine de altfel (ca nu te vad cu pancarte in piata racnind impotriva imigrantilor).
Ceea ce vroam sa subliniez (si imi cer scuze inca o data pentru magaria pe care am debitat-o) este ca nu poti pretinde ca intelegi implicatiile unui fenomen la nivel de individ decat daca traiesi efectiv acel fenomen. Nu poti sa iti dai cu parerea in deplina cunostinta de cauza traind intr-o tara fara imigranti, cu o ideologie puternic xenofoba (si putin paranoica in general) fara a lua contactul cu ei, fara a-i cunoaste personal si fara a vedea exact ce implica viata per total in aceste conditii. Daca e sa fac un spagat logic, e ca si cum un burlac (care nu a fost casatorit niciodata) isi da cu parerea cume viata intr-o casnicie cu copii. Nu ai cum sa STII asta, oricate carti ai citi. Trebuie sa o experimentezi la prima mana ca sa ai o parere cat de cat concreta. Daca vrei sa discutam si fata cealalta a situatiei (ce presupune traitul intr-un oras in care exista imigranti de toate feluriel, inclusiv multi musulmani), o discutam in topic separat. Daca as face asta aici nu as face decat sa ofer material propaganei de dreapta si nu e intentia mea sa pun benzina pe o flacara deschisa. In incheiere, exista temeri fondate, da, asa e ... dar asta nu e tot si nu consider ca poti evalua un intreg popor pe baza unor temeri generate de o minoritate extremista. |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nou atac ISIS la Paris (nu tampitul de azi dimineata).
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Ești sigur? Că nu dau de nimic nicăieri.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am prins un sfarsit de stire la jurnalul DIGI 24, ziceau de un atac ISIS intr-un cartier locuit de imigranti, traficanti, etc.
Mea culpa, era vorba despre cel de azi dimineata. Nimic nou ... This post has been edited by radian: 7 Jan 2016, 23:02 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 12:45) Ce incerci tu sa sustii, e ca si cum ai incerca sa "integrezi" o turma de lupi flamanzi intr-o stana plina cu oi bazandu-te doar pe declaratia lor de bune intentii. Corecta observatia. Io in continuare nu reusesc sa inteleg de ce migrantii trebuie integrati. Trebuie ajutati, cu asta sunt absolut de acord, dar cand primejdia din tara lor trece, trebuie ajutati s-o repopuleze. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Jan 2016, 00:13) Corecta observatia. Io in continuare nu reusesc sa inteleg de ce migrantii trebuie integrati. Trebuie ajutati, cu asta sunt absolut de acord, dar cand primejdia din tara lor trece, trebuie ajutati s-o repopuleze. E mai complexa treaba. E nevoie de cineva sa faca munca de jos, ca unii stau pe ajutoare sociale mai bine decat sa munceasca. Fara cetatenie/rezidenta UE nu prea ai dreptu la asa ceva, si acolo e loc de manevra. Plus, e problema cu natalitatea negativa in UE. De-aia fiecare incearca sa traga pe spuza lui. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Jan 2016, 22:38) Ceea ce vroam sa subliniez (si imi cer scuze inca o data pentru magaria pe care am debitat-o) este ca nu poti pretinde ca intelegi implicatiile unui fenomen la nivel de individ decat daca traiesi efectiv acel fenomen. Nu poti sa iti dai cu parerea in deplina cunostinta de cauza traind intr-o tara fara imigranti, cu o ideologie puternic xenofoba (si putin paranoica in general) fara a lua contactul cu ei, fara a-i cunoaste personal si fara a vedea exact ce implica viata per total in aceste conditii. Cand cresti intr-un cartier plin de tigani, eu zic ca te apuca xenofobia fara sa vrei. Cat de pacifist as fi, nu m-ar deranja daca maine nu ar mai exista picior de musulman d-asta jihadist in Europa... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Aia care-i vad pe toti musulmanii jihadisti au probleme la fel de grave la bibilica ca si jihadistii reali
![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine esti si ce ai facut cu ninjac?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
M-a radicalizat jaretu
![]() |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Tu-i trimiti, da' ei se duc?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu inteleg romana, ca s-ar duce.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 07:59 |