Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Diferenta fiind ca galatenii nu se arunca in aer!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"Ce s-a intamplat la Koln a fost un incident izolat la Koln"
Parca fu si la Tziurih sau ala e cartier din Koln. ![]() Oricum o dam la intors noul val migrator o sa fie cu belele mari pentru Europa. Adaptand la epoca actuala io cred ca o sa fie ceva gen huni tatari.Plus ca si fara asta in conditiile actuale in cateva zeci de ani Europa o sa fie islamizata pri inmultire muslmanilor deja aciuiti pe aici. Cei mai loviti or sa fie paradoxal emigrantii din Europa care in cele mai multe cazuri din comoditate, dorinta de a parveni rapid au preferat sa plece decat sa se lupte sa schimbe ceva acasa.Pe ei nu-i leaga nimic de tara de origine si in afara de interesul personal nimic de tara de adoptie. Probabil reactiile lor or sa fie de a cere cu vehementa sa fie protejati sau sa o taie prin America de Sud . Dar colo visul de trai pe vatrai se destrama. Persoanele de fata sunt excluse din comentariul meu. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pe mine ma dixtreaza cum crezi matale ca romanica e ferita de marile trenduri europene.
in cea mai islamizata tara, franta, sunt 10% musulmani. daca rahatul chiar loveste ventilatorul vei vedea cum o prinde rapid din urma romania, mai ales daca se inchid granitele iar baietii veseli nu vor mai avea debusee facile catre mutti merkel. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Da' ce te face sa crezi ca daca se inchid granitele prin vest ale noastre raman deschise?
|
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu raman. insa presiunea va fi masiva.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
Meh, facem gard pe granita terestra cu Serbia, ca doar n-o sa treaca Dunarea inot!
Cand se aduna prea multi la sarbi il scoala aia pe Arkan din morti, il pacalesc ca-s bosnieci, si problema-i rezolvata! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
avem granita terestra si cu bulgaria.
si dap, n-au cum sa treaca cu barca... ![]() This post has been edited by Han Solo: 8 Jan 2016, 13:35 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
Nici bulgarii nu-s dusi prea mult pe la biserică!
Pariez că-si închid granița înaintea noastră! La faza cu bărcile, cred că nici "benzinarii" din Clisura nu s-ar băga! |
--------------------
No
Reno
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Le rezolva SRIul un culoar de acces sa aiba si ei apoi de lucru, sa apara ca salvatorii natiei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 8 Jan 2016, 14:50) Nu fac nici o confuzie, degeaba scrie în lege ca Fatima are dreptul sa meargă pe stradă fără cearsaf pe cap si cu fusta mini, are drept sa voteze si sa conducă masina dacă bărbat-su, tat-su sau frate-su îi ia beregata în caz ca face vreuna din chestiile respective! Si n-o sa vina nici un lucrător social să-i explice "Nu e bine domnu' Abdullah, nu e bine!" Pentru că...Zone Urbaine Sensible, sau cum era eufemismul ala la francezi! |
--------------------
No
Reno
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Jan 2016, 13:41) Cei mai loviti or sa fie paradoxal emigrantii din Europa care in cele mai multe cazuri din comoditate, dorinta de a parveni rapid au preferat sa plece decat sa se lupte sa schimbe ceva acasa.Pe ei nu-i leaga nimic de tara de origine si in afara de interesul personal nimic de tara de adoptie. Probabil reactiile lor or sa fie de a cere cu vehementa sa fie protejati sau sa o taie prin America de Sud . Dar colo visul de trai pe vatrai se destrama. Persoanele de fata sunt excluse din comentariul meu. ce-are sula cu prefectura? Io am mai vazut locuri cu negri tuciurii, unde vor toti sa te fure, sunt calit ![]() |
--------------------
...
..
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Taman Garett, faci confuzie voita intre drepturile pe care le are si drepturile care-i sunt respectate.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Garett |
![]()
|
Nu fac mai nici o confuzie, repet, are fix atâtea drepturi câte îi dă Allah, indiferent că stă la Bruxelles sau la Bagdad!
|
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Han Solo |
![]()
|
copil-model. in rusia lui stalin ar fi facut maximum de cariera.
8 Jan 2016, 15:29: http://www.spiegel.de/panorama/justiz/koel...-a-1071100.html au arestat doi, din maroc si tunisia. 31 de suspecti cunoscuti, 9 algerieni, 8 marocani, 5 iranieni, 4 sirieni, cate un irakian, sarb si american si doi nemti. 18 sunt solicitanti de azil. numarul de plangeri ar fi crescut la 200 (170 conform politiei). unul avea la el o hartie cu amenintari si 'expresii sexiste' traduse din araba in germana. This post has been edited by Han Solo: 8 Jan 2016, 15:29 |
--------------------
White Star
Titanic
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inca nu s-a dovedit daca cei din Koln sunt dintre bastinasi sau din ăștia veniți in ultimul an.,nu de alta dar atentatele din Franța au fost comise de bastinasi....in rest politia germana e de toată stima si mândria -am așa o mare bănuială ca seamănă leit cu virgula colegii lor francezi care la fel non-stop sunt luați prin surprindere...
Ca sa nu mai zic ca poate sa fie doar o exagerare - in sensul in care daca teroriștii adevarati nu-i baga in seama se baga ei singuri....sunt convins ca nu-i prima data in germania când pe fondul beției sau altor cauze apar manifestari violente...nu nneapărat in gara din Koln. This post has been edited by tony-s: 8 Jan 2016, 15:50 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
eu o vad mai degraba ca rezultatul influentei germane... rigoare si planificare. si ziceai ca nu pot adopta valorile altora.
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
si dorinta de a invata limba statului gazda..
|
--------------------
...
..
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.517 Joined: 3 January 05 ![]() |
http://youtu.be/44vzMNG2fZc
Merkel , Yunkers si ceilalti sefi ai UE au semnat cu o incompetenta si inconstienta demne de ghilotina actul prin care predau Europa si civilizatia europeana unor membri ai aceleiasi specii animale, Homa sapiens, dar unor altor specii culturale, cu efect letal pentru Europa.Ei considera populatia autohtona europeana ca o ferma de vite albe la care au adus spre prasila niste bivoli mai "strong" decat putinii tauri autohtoni.Nici macar nu au facut o selectie cat de cat si au adus niste brute care vor decima populatia iudeo-crestina autohtona in numele Islamului si profetului sau.Oare chiar a spus Merkel ca "Islamul apartine Germaniei!", cum arata acest film? Ce n-a reusit Hitler cu natiile pe care le condamnase la pieire, se pare ca reuseste Merkel si ceilalti inconstienti care conduc UE, dar cu lichidarea valorilor si culturii europene.Halal UE! Romania si Bulgaria nu sunt bune pentru spatiul Shengen,dar africanii si asiaticii fara identitate sunt numai buni pentru acesrti imbecili, care ne decid si noua soarta, folosindu-se de cozile de topor de aici, dupa ce au luat cam tot ce se putea lua de aici.Cred ca entuziasmul inconstient al nemtilor , la intimpinarea refugiatilor, poate fi si o forma de manifestare a solidaritatii umane cu iz anticapitalist si antiimperialist si, eventual, si ca o forma de salut pentru cine spera ei ca le vor fi noile slugi. Din pacate pentru ei, se inseala.Si-au bagat in casa, in numele solidaritatii umane, probabil destul de multi criminali si teroristi de care nu vor mai sti cum sa scape.Vor avea un viitor mai rau decat daca Soleyman Magnificul ar fi cucerit Viena, caci varianta optimista, a integrarii refugiatilor, are slabe sanse de succes. Nu mai este situatia din anii ;50 cand turcii au venit in Germania la munca.Astia de acum sunt pusi pe aplicarea zicalei "Scoala-te tu de aici , sa ma asez eu".Si se pare ca asa se va intimpla. Bine ca deocamdata Romania este ocolita, caci pe aici e mai greu sa ajungi la mierea din vest, trebuind sa treaca Dunarea si Carpatii.Dar viitorul este incert si pentru noi.Cred ca Neagu Djuvara are dreptate De la invazia migratorilor si a hunilor este cea mai mare migratie, care, din pacate, este provocata si intretinuta de sefii doctrinari ai globalizarii intr-o varianta utopica. This post has been edited by nasty: 8 Jan 2016, 19:51 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Te-ai molipsit si tu de la gigi-link ? ...
la urmatorul link chior mesajul o sa dispara fara avertisment. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.517 Joined: 3 January 05 ![]() |
Cred că el de la mine...
Ce găsesc interesant postez și fără comentarii, dar la subiect. Cine are încredere în filtrarea informațiilor găsite de mine, va citi. Încerc ca toate postările mele să aibă substanță, dacă nu, măcar puțin umor sau autoironie. M-am conformat și am rezumat documentarul, care e mai bun decât 1000 de cuvinte. This post has been edited by nasty: 8 Jan 2016, 23:36 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Liviu @ 8 Jan 2016, 17:24) Te-ai molipsit si tu de la gigi-link ? ... la urmatorul link chior mesajul o sa dispara fara avertisment. Îmi amintești de-un ofițer de la Ianca (unitate disciplinară a aviației) transferat la Bobocu, fix la unitatea teriștilor. ![]() N-am poftă de povestit, da' în două cuvinte, prima dată când a ajuns ofițer de serviciu pe unitate, a făcut raportul de seară la TR. Juma' eram în sat, la bere și ceilalți în șlapi și maiou, niciunul în ținută. Pe platou au coborât 3-4, și ăia bombănind. S-a făcut mov la față, iar a doua zi ne-au pescuit căpitanii celor două escadrile, câți eram de toți, de la arest. ![]() Partea asta nu mai are legătură cu tine, dar pe acel ofițeraș nu l-am mai văzut prin unitate, guri rele spuneau c-a fost transferat urgent înapoi la Ianca. This post has been edited by gabize: 8 Jan 2016, 20:11 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 17:52 |