Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Esapt. Eu sunt mai îngrijorat pentru RO decât pentru DE. Suntem de acord.
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(nasty @ 8 Jan 2016, 18:26) Nu sefu' nu trebuie sa povestesti documentarul ... dar pune acolo o descriere ca sa stie omul pe ce da click. Puteai pune de exemplu "propaganda de dreapta in ceea ce priveste distrugerea europei .. link". Sau, "o sa murim cu totii pentru ca unii e prosti si are usile deschise ... link" ... pana mea, ajung sa descriu cum se scrie omeneste un post pe forum ... Cand vad linkuri absolut chioare mi se ridica parul pe cocoasa ... multumiti-i lui gigi pentru asta ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu va zic asa: muslimii care nu-s cuminti o sa fie amenintati cu deportarea in romanika si se fac cetateni model, occidentali!
![]() |
--------------------
**
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnilor, vedeti ca intrati in deriva, ati uitat complet de musulmani ... si tonies, mai sus, intr-un post care nu se vede, se plange de ambuteiaje ... deja se face varza topicul .. hai sa ramanem la ura nativa vis-a-vis de invadatori ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nu-i urăsc pentru că am făcut la radiolocație.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce sa ne mai temem de talibanii altora, ii avem pe-ai nostri, sub sfinta indrumate a ayatolahului Daniel.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E aia dintre fruntas si caporal sef (stabsgefreiter).
This post has been edited by corbex: 9 Jan 2016, 11:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu toti am fost si in Wehrmacht, ca matale.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ati dus in derizoriu si jihadu
![]() |
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Racan neinstruit radiat din evidentele meletare in `84 dupa faza de apt necombatant pe timp de razboi( deci la popota sau la arma geal. Oprea)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
Ce banuieli, era evident
![]() PS. In concluzie e important care cine sa apare hotarele patriei. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu cică sunt navigator în turnu' de control. De-ajung p-acolo, ce-or făcut clujenii zilele trecute se numește super-profesionalism.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
Kum ai ramas in istoria artileristilor https://www.youtube.com/watch?v=vIHB5Nk1uD4
This post has been edited by bion: 9 Jan 2016, 12:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Liviu @ 9 Jan 2016, 12:07) Nu-i vorba de ura. Nu cred ca-i uraste nimeni (sau cel putin nu eu). Marea lor majoritate sunt refugiati de razboi si chiar au nevoie sa fie ajutati. Problema e cum inteleg autoritatile europene sa-i ajute. Vreo 2 ani de zile, de cand a inceput sa ia amploare fenomenul, toti au abordat politica strutului. Italia si Grecia au cerut ajutor pana au ragusit. Acum, pusi in fata faptului implinit toti se dau de ceasul mortii. Vorba lui Neagu Giuvara, exista o incompatibilitate majora intre acesti imigranti, si populatia europeana, atat din punct de vedere religios cat mai ales din punct de vedere cultural. Daca ar fi vorba de un numar rezonabil de imigranti, ar fi o chestiune banala, cativa muslimi care se integreaza social si un numar mult mai mare de inadapti sociali pe care "bastinasii" europeni ii vor duce in spinare in virtutea echitatii sociale. Dar, vorba lui Giuvara, fenomenul are o amploare exponentiala, este comarabil cu invazia care a dus la implozia Imepriului Roman, cu siguranta va schimba realiatea de azi din Europa si este inevitabil sa nu genereze reactii violente de respingere a muslimilor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Rodioane ce patisi, ii vazusi pe aia cum mor de foame si sete prin Siria ?
|
--------------------
**
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Era o vorba: Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si alta vorba din batrani: Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 10 Jan 2016, 01:14) Ca nu-i vreau in vecinatatea mea e una, ca au nevoie de ajutor umanitar e alta. La Koln numarul reclamatiilor depuse impotriva agresiunilor din noaptea de revelion a ajuns la 379. This post has been edited by radian: 10 Jan 2016, 07:36 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(cdadan @ 10 Jan 2016, 09:35) Problema trebuie rezolvată în Siria lor, nu în Germania. Trebuia, c-acum e mult prea tarziu. Si daca se rezolva (oricum: invazie, bombardamente, demisie alu' assad), pe-astia sositi in Europa nu-i mai intorci curand acasa. Mai bine ca nu suntem in schengen. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
Problema a fost creata de hamericani si muscali... Ar trebui sa plateasca tot ce au stricat, toate daunele catre terti etc
QUOTE(paul_p @ 10 Jan 2016, 01:53) QUOTE(Garett @ 10 Jan 2016, 07:36) Daca va aude Dragos... QUOTE(cdadan @ 10 Jan 2016, 10:35) Problema trebuie rezolvată în Siria lor, nu în Germania. Una e sa-i ajuți și cu totul alta sa-i primești la tine-n casă definitiv. Tu câți migranți ai primit/ai primi la tine-n casă? Nu e vorba sa-i iei acasa... |
--------------------
**
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ca sa nu mai vorbim de Egiptul Antic
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ia lasa-i in moldova cateva zile...
|
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:36 |