Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 2 Feb 2016, 17:00) gigele, e epoca voastra. apostoli ai unilateralitatii, stiti exact pentru ca stiti. discutam in adevaruri absolute doar, orice altceva e semn de slabiciune. sau propaganda. ia d'aci: http://www.thedailybeast.com/articles/2016...in-germany.html mai cauta niste 'minute' ale comisiei. daca le gasesti, spune pretul, eu unul (pun pariu ca si consultantul) as da bani seriosi pe ele. daca credeti ca povestea a fost inventata dati-mi si mie voie sa cred ca s-au facut presiuni ca sa renunte la declaratia initiala si sa o accepte pe astalalta... cazurile cind plingerile victimelor erau refuzate sau sfatuite sa isi schimbe declaratiile sint foarte recente... |
--------------------
...
...
...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ia d'aci arianule...
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/...nich-metro.html QUOTE The mobile phone footage posted online appears to show a group of young migrants of eastern European or Arabic origin ca sa nu va faceti iluzii. zic. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu as fi zis și "gipzy". Pentru orice eventualitate.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
yep. domnu' ne cauta la gingii. si daca nu domnu', poate vrea domnu'.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Da ma, ca ce de araba stiu est europenii...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Han Solo |
![]()
|
gigele, repliaza-te atunci. nu mai apara europenismul in ansamblu. limiteaza-te la dacii liberi
|
--------------------
White Star
Titanic
|
george_scala_2004 |
![]()
|
http://www.thelocal.at/20160128/asylum-see...not-be-deported
http://www.thelocal.se/20160202/swedish-ji...ations-in-court http://www.thelocal.dk/20160128/hundreds-o...y-danish-police http://www.thelocal.fr/20160202/six-french...-swingers-clubs amanunte nesemnificative...imigrantii nu ar putea sa faca asa ceva...niciodata...sint doar inventii ale unor minti bolnave... |
--------------------
...
...
...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
A zis oare cineva ca refugiații nu fac din astea?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si atunci ii aperi pentru ca...?
Si nu vorbi de similaritate, "si altii fac la fel", stii la fel de bine ca si mine ca nu e asa! QUOTE(Liviu @ 2 Feb 2016, 18:41) Interesant, cum iti dai seama daca esti indoctrinat sau nu? In functie de ce canale tv urmaresti, ce stiri citesti, sau cum? Am mai povestit pe aici despre neamtul cu care ma conversez zilnic, lucram la un proiect si am ajuns oarecum amici. Genul educat in multikulti, cu viziuni de echitate sociala etc. Neamt sadea, btw, nu imigrant! La inceputul povestii cu refugiatii era inima larga, "sa-i primim", sa facem, sa dregem, Europa e bogata si isi permite sa-i integreze s.a.m.d. Cand au aparut scandalurile, le tot punea pe seama propagandei, "dezinformare", RT etc Dupa povestea cu Koln a inceput sa aiba dubii, ca poate totusi ceva nu e ok in Wunderland... Ieri deja era furibund, "nu mai poti sa mergi linistit cu metroul" etc Nu m-a lasat inima sa-i spun "I told you so" ca era prea necajit dar e bine ca unii incep sa se trezeasca totusi. Btw, pentru cine nu stie, Sedlinger Tor e in buricul targului, nu e in vreo suburbie islamizata! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai dat de un neamț ușor de îndoctrinat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Garett @ 3 Feb 2016, 06:04) Ca background : În primul rand nu ma uit la TV. Știrile le asimilez de pe net. Citesc tot felul de știri de pe tot felul de situri. Verific sursa atât cât îmi permite intelectul. Îmi formez o părere luând în considerare atât știrile care mă fac să rezonez "pro" cat și "contra". Nu pun botul la click-bait-uri. Plec de la premisa că s-ar putea sa nu fiu deținătorul adevărului absolut și ca orice moneda are 2 fețe. Pe scurt, încerc sa fiu rezonabil și sa nu ma inflamez de la prima știre citită. În plus, se poate vedea și aici pe forumul nostru mic cum un singur consultant poate manipula informația și ajunge sa spună că 1+1=3 prin relatarea unor adevăruri parțiale. La cei mai mari sunt și mize pe măsură și când folosești adevărul incomplet poți face multe. Revenind la refugiații noștri, am zis eu ca e lapte și miere? Am zis eu că-s niște mielușei? Am spus doar ca nu generalizez și ca sunt și ei oameni. Unii buni și unii mai puțin buni. Și filozofia mea de viata nu îmi permite sa lucrez ușor cu conceptul de "victime colaterale". Dacă vrei sa dai cu bisturiul trebuie sa o faci chirurgical, eliminând tumora, nu sa îl înfigi în inima pacientului. Ma opresc căci e prea multa filozofie la ora asta. |
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Generalizarile astea sunt f. nocive... Credeam (gresit) ca primii care au inteles asta sunt chiar romanii nostri, considerati, de ignoranti, ca hoti si borfasi peste tot in vest.
![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Feb 2016, 09:10 |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 3 Feb 2016, 09:09) Generalizarile astea sunt f. nocive... Credeam (gresit) ca primii care au inteles asta sunt chiar romanii nostri Foarte gresit credeai! Legea sa fie dura si sa se aplice fara mila si iertare! Dar nu noua. Apropos de toleranta... Un banc: A Jewish man walk in in a bar and sit down to have a drink. After a few drinks a Chinese man came in and sat next to him. The Jewish man immediately turned and punched the other man in the face. The Chinese man shouted, "You fool! What was that for?" The Jewish man replied, "That's for Pearl Harbor." Chinese man said, "You idiot, I am Chinese not Japanese!" Jewish man replied, "Chinese, Japanese, what's the difference?" The Chinese man proceeded to punch the Jewish man in the face. The Jewish man clutched his jaw and said angrily, "Owww, why did you do that?!" The Chinese man replied, "That's for the Titanic." Jewish man said, "But an iceberg caused it to sink, not me!" The Chinese man smiled and said, "Iceberg, Goldberg, what's the difference!" |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Meh, cat sunteti voi ocupati cu non-generalizarile aia se ocupa linistiti cu invadarea, generalizata, Europei!
![]() Have fun! |
--------------------
No
Reno
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
garete tu esti suparat ca astia iti stramuta moldovenii inapoi acasa? sau ca nu vin la galatz sa se ia la harta cu ciorile locale?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
Complimentul suprem
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Citeam nu de mult, de niste muslimi expilzati din Norvegia pentru fapte antisociale, au ajuns in Rusia, unde i-a mancat in cwr sa se lege de femei. I-au batut rusii de i-au zvantat, 18 din muslimi au avut nevoie de ingrijire spitaliceasca.
https://www.youtube.com/watch?v=G2a6-1UD1kI Astia sigur nu au ocazia sa agreseze femei... Madam Merkel iar se pregateste sa mearga in Turcia sa negocieze o bariera antiinvadatori. In prezent in taberele de refugiati din Turcia sunt 3 milioane de muslimi sirieni iar pe drum un nou val plecat din Alep estimat la 35.000 cu sanse reale sa ajunga la 100.000. This post has been edited by radian: 7 Feb 2016, 07:54 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
Pfff, nici rusii nu mai sunt ce au fost!
![]() Doar 18?? Se rasuceste Koba in mormant! |
--------------------
No
Reno
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma si chestia asta promovata la greu in ultimele zile in mass-media ca toate infractiunile din germania sunt comise numai de musulmani e penibila.....si inainte de venirea musulmanilor erau destule violuri sau alte agresiuni in germania,...e cam aceiasi situatie ca cea de acum cativa ani din italia cand un tigan roman a omorat-o pe una si dintr-o data dupa mass-media italiana si nu numai toate infractiunile din italia erau comise doar de romani.
Iar daca rusia a ajuns un exemplu e foarte tare....am eu asa o mare impresie ca acolo infractionalitatea e generala nu conteaza - musulmani sau rusi verzi ...chiar daca in stilul comunist nu se recunoaste oficial si mare parte a mizeriei e ascunsa sub pres. This post has been edited by tony-s: 7 Feb 2016, 08:51 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
radiane ai luat-o si tu dupa georgel
![]() Pentru desfatarea voastra - inca de acu 3 ani rusii bat la muslimi preventiv: |
--------------------
**
|
|
Liviu |
![]()
|
Cica vreo 80k dintre refugiati vor fi deportati din Suedia ... zic autoritatile cel putin.
|
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca acum cateva zile toata mass-media preluase stirea -Vai saraca jurnalista din begia ce agresata sexual a fost de musulmani in koln.....acum daca vedem video - sunt de fapt niste tineri germani get-beget cu alcooale la bord care considera ca fac o gluma buna:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-...ul-din-koln.htm This post has been edited by tony-s: 7 Feb 2016, 13:39 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deportati unde?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Vaslui?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Incepe trierea pe care nu au putut sa o faca la timpul oportun...
Cat despre jurnalista Esmeralda Labie, no comment... ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 05:20 |