Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am inteles. Credeam ca au facut asa ca sa se poata da informatii in timp real despre victime si fugari.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Mar 2016, 14:58) Sint de-a dreptul frumos, dar nu ma apreciaza lumea. ![]() Pai ce, daca ai nume de arab esti direct terorist? Nu incerci tu sa ne convingi de contrar? Oricum, te-am intrebat de aseara care e numele tau de zakar... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ok, cum zici tu ... daca pentru tine termenul de "tendentios" nu reprezinta nimic, atunci ramane asa ... e OK. Iti multumesc inca o data.
|
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Tu esti pe bune?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Mai intai intrebi in gluma, apoi insisti a prostie si la sfarsit dai cu mucii in fasole. Marty nu te lasa, poti mai mult
![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
Stau si ma intreb daca sa imi schimb avatarul conform parerilor lui Marty ...
sp_studio__1_.jpg ( Size: 55.52k ) Number of downloads: 340 |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
N-are valiza/centura.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() ![]() ![]() Pune si greutatea, doar inaltimea nu ajunge. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 23 Mar 2016, 14:28) Eu am vrut dar nu este in lista de optiuni ... decat arme. Screen_Shot_2016_03_23_at_14.29.30.png ( Size: 251.46k ) Number of downloads: 350 |
--------------------
.
.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
fashion accesories, duuuuh
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 23 Mar 2016, 14:34) Ba .. is chior .. nu vad bine din cauza carpei aleia de pe cap .. au si ruccsac exploziv ... Imi cer scuze Marty. Asa e bine? sp_studio__6_.jpg ( Size: 64.11k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
renunta la o centura de gloante, cea care se duce pe umarul cu rucsacul, e mai fashion.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si piaptana-te, ai parul cam valvoi.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Liviule, în iuesei te salta deja NSA
![]() Revenind: QUOTE Procurorul federal al Belgiei confirma ca cei doi kamikaze de la aeroport si metrou au fost identificati ca fratii Khalid si Brahim El Bakraoui, cetateni belgieni. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Se vede ca e fake. I-au pus barba si turban, personajul e din Vaslui
![]() This post has been edited by ady77: 23 Mar 2016, 16:44 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
iManuel?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Off topic: Hanule, avatarul nou e tare!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dumnezeu sa le odihneasca pe victimele de la Bruxelles. Insa am o intrebare. In Colectiv au fost de doua ori mai multe victime. A mai tinut vreo tara doliu pentru noi?
Si ca sa fiu si mai nenorocit. Va mai aduceti aminte de Mailat? Vaaaaaai, un tigan roman a facut o crima in Italia. Emisiuni peste emisiuni, batjocoritoare la adresa natiei noastre, magazinele romanilor din Italia arse si devastate, romanii batuti păe strada, o nebunie intreaga la nivel european de-a lungul a mai multe saptamani. Cu ceva vreme inainte de crima lui Mailat, un italian gelos i-a ucis copilul amantei (romanca), apoi a ucis-o si pe ea cu un cutit de bucatarie. Se intampla in cartierul 16 februarie din Bucuresti. A auzit cineva de asta? A facut cineva valva? A batut cineva vreun italian pe strada? S-au spart si devastat carciumile italienesti? S-a urlat afara cu italienii din tara? De ce nu l-am scos si noi pe italian, saptamani la rand, pe toate posturile de televiziune sa aratam ce popor infect e poporul Italian? Mai lasati-ma cu doliul vostru. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici eu nu înțeleg de ce e doliu national in romania....daca mureau romani era altceva....tehnocratii cultiva atitudinea de sluga si de tara de mana a doua care trebuie sa stea cu capul plecat in ue.
This post has been edited by tony-s: 24 Mar 2016, 09:57 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Omul asta chiar merita citit pana la capat
Chiar de doua ori... QUOTE 7. Cand sute de jihadisti belgieni s-au dus in Siria sa lupte pentru ISIS, am respirat cu totii mai usurati, iar serviciile noastre secrete le-au urat "Drum bun, cale batuta!". Se duceau sa omoare sirieni, ce treaba avem noi? Acum, ca se intorc jihadistii belgieni din Siria in Belgia, dam vina pe sirienii care au fugit in Belgia ca sa scape de belgienii care ii omorau in Siria. Ei i-au adus inapoi cu ei, nu puteau sa-i lase acolo, sa continue sa omoare sirieni? QUOTE 8. Dupa fiecare atentat, autoritatile cer puteri suplimentare, mai mult control, mai multa supraveghere, mai multa transparenta a spatiului nostru privat. Poate ca au dreptate, poate ca e necesar sa le dam mai multa putere, dar ar trebui ca, inainte sa ne ceara asta, sa demonstreze ca ceea ce le lipseste i-a impiedicat sa previna ultimul atentat. Nu e normal sa ne ceara ceva in plus pana cand nu justifica de ce nu e suficient ce au acuma, simplul fapt ca atentatele se intampla in continuare nu este o explicatie satisfacatoare. Ce observam insa? De fiecare data cand se face un audit al esecului fortelor de securitate, fie intern, fie de catre adevaratii jurnalisti, aia curajosi, iese la iveala ca, de fapt, serviciile de securitate au actionat ineficient, birocratic, fara sa coopereze, fara consistenta, fara cap si fara coada. Sunt fie subfinantate, fie incompetente, fie se ocupa cu altceva. This post has been edited by Victoras2001: 24 Mar 2016, 09:32 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Liviu |
![]()
|
Cine e ala si de ce l-as citi? Inca unul care bate campii pe fb in cautare de "followeri" ...
|
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
L-ai citi daca ai accepta ca mai exista si alte pareri in afara de a ta.
Pe tine de ce te-as citi daca as fi convins ca doar parerea mea e buna? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Liviu |
![]()
|
Pai exista si alte pareri in afara de a mea ... nu am contestat niciodata lucrul asta. Dar am citit asa, in diagonala si mi s-a parut ca baiatul cam bate campii pe ici pe colo, in puncte mai mult sau mai putin esentiale ... oricum, emana aceeasi atitudine paranoica pe care o vad pe toate forumurile romanesti, deci nimic nou.
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 02:00 |