Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Hehe... Vinerea orbului, ca musulmanii nu le au cu duminica.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Acum or sa se prinda in streang...
|
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
astia care ziceti ca stiti turcia mai bine: cam care e procentul de potentiali belzebuti barbosi? ca eu m-am ingrozit cand am auzit ca isis deja recruteaza pe fata si tine rugaciuni la care vin zeci de mii de oameni.
parea o tara relativ 'normala' din punctul asta de vedere, singura tara musulmana cu bere nationala la urma urmei, da' uite ca jegul wahabit importat de la sauditi prinde la oricine. citeam pe undeva ca 10% se declara atei, sper ca macar statistica asta sa fie reala. |
--------------------
White Star
Titanic
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Acu' or sa se imputineze si mai mult
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cred ca in zonele mai dezvoltate, gen Istanbul, Izmir etc. sansele de radicalizare islamica in masa sunt mici. La urma urmei, am vazut mai multe femei cu val islamic pe fata la Munchen decat la Istanbul. Evident ca pot exista si exceptii, vorba lui tony. Insa la tara sau in zonele sarace cred ca islamistii radicali pot avea succes..
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 19 Jul 2016, 09:50) astia care ziceti ca stiti turcia mai bine: cam care e procentul de potentiali belzebuti barbosi? ca eu m-am ingrozit cand am auzit ca isis deja recruteaza pe fata si tine rugaciuni la care vin zeci de mii de oameni. parea o tara relativ 'normala' din punctul asta de vedere, singura tara musulmana cu bere nationala la urma urmei, da' uite ca jegul wahabit importat de la sauditi prinde la oricine. citeam pe undeva ca 10% se declara atei, sper ca macar statistica asta sa fie reala. Exista o mare ipocrizie din partea celei mai mari parti a turcilor. Adica ai 10% bezmetici religiosi, 10% atei si o mare zona gri in care oamenii se declara religiosi dar nu au nici o jena in a bea si a-si insela nevestele. La Cannakkale de exemplu, pe promenada sunt vreo 10 terase. Acu zece ani doar doua din ele nu serveau alcool. Acuma au mai ramas doua-trei, care sunt de altfel pline ochi cu turci, barbati si femei, care beau alcool de n-au treaba. In alea unde nu se serveste alcool sunt doua-trei mese ocupate. Bineinteles ca la tara in est la aia unde sunt pietre si capre, Erdogan e mare erou, le-a bagat o teava cu apa, le-a mai marit o pensie, d-astea. Pâna si astia din vestul dezvoltat si emancipat au votat cu Erdogan pentru ca pâna la urma Turcia a avut crestere economica in ciuda crizei. Si-au platit toate datoriile fata de FMI, PIB-ul a crescut, si-au luat masini, case, d-astea. Din pacate kemalistii sunt din ce in ce mai putini. In ultimi zece ani la capitolul religie si societate, schimbarile au fost mici dar constante in directia islamizarii tarii. De exemplu, inainte ofiterii si familiile lor nu aveau voie sa fie vazuti la moschee sau rugandu-se. Valul era interzis in scoli, institutii publice, universitati, acuma din ce in ce mai multe femei poarta batic. Stiam un caz in care o tipa s-a certat grav cu tatal ei, (ex-militar, nationalist si kemalist convins) ca a decis sa-si puna batic in cap, desi sotul ei nu avea nici o treaba cu chestia asta. Pâna acuma era oarecum armonioasa convietuirea intre religiosi si mai putin religiosi. Adica vedeai membrii aceleiasi familii la plaja : unele femei erau in costum de baie normal, altele in burkini, si de multe ori era vorba de surori sau de cumnate. Un frate bea alcol, altul nu... Din exterior parea totul ok. Nu stiu acuma daca erau discutii pe tema asta. Poate ca da. Aia cu care am oarecum tangenta sunt niste corporatisti workoholici cu studii prin vest, relativ religiosi. Ma rog cum ei sunt 80 milioane de locuitori, conceptia in Turcia e "nu-ti convine, mai sunt 5 amarâti care asteapta la usa sa-ti ocupe jobul", sau "n-avem nevoie de oameni inteligenti, ci de oameni muncitori". This post has been edited by Diac: 19 Jul 2016, 12:14 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Han Solo |
![]()
|
merci. citeam undeva ca terenul a devenit fertil pentru 'primavara' din siria datorita secetei crancene si persistente, care a facut ca tot tsaranetul conservator care dadea din sapa prin desert sa se lumpenizeze pe langa marile orase.
aci a vazut baruri de noapte, hijaburi purtate la misto samd si s-a urcat tarata in el, moment in care si-au adus aminte si ca elita siriana de pe coasta e alavi, si nu suni, cum s-a lasat de la domnu'. pe mine m-au ajutat sa inteleg evul mediu crancen in care traiau o parte din sirieni, chiar si in 'vremurile bune' doua 'benzi desenate' care desi vor sa dea o imagine idilica a siriei profunde nu reusesc sa escamoteze realitatea: https://www.amazon.fr/LArabe-du-futur-Riad-...f/dp/2370730145 - sunt doua volume separate, merita amandoua parcurse ![]() This post has been edited by Han Solo: 19 Jul 2016, 14:01 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Diac |
![]()
|
Acuma ca sa fim onesti, Erdogan a investit mult in invatamânt. Gradul de alfabetizare a crescut sensibil, au avansat mult din punctul asta de vedere.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Dictatura/indoctrinarea (de orice fel) si educatia nu fac casa buna...
This post has been edited by luck33ro: 19 Jul 2016, 14:20 |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Diac @ 19 Jul 2016, 15:09) Acuma ca sa fim onesti, Erdogan a investit mult in invatamânt. Gradul de alfabetizare a crescut sensibil, au avansat mult din punctul asta de vedere. și nea Nicu la fel. 19 Jul 2016, 16:22: Ce zice un jurnalist de-al lor. This post has been edited by Markos: 19 Jul 2016, 15:22 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
de la unu' de pe feisbuc. o las aci ca mi se pare ca zice bine.
QUOTE Principala acuzație a extremiștilor la adresa civilizației occidentale e frivolitatea. Occidentalii sunt frivoli fiindcă stau la picnicuri, fac binging cu Breaking Bad sau Game of Thrones, vânează pokemoni, beau, se îngrașă, se plimbă cu bicicleta, fac sex neconvențional, fumează prostii, salvează șoareci de tufiș, calculează calorii și, în general, își irosesc viața cu frivolități și nu mai sunt în contact cu divinitatea, sacrificiul, națiunea, strămoșii, lumea de dincolo. În loc să moară pentru cauză și să sufere cu sens își ocupă lipsa de tragedie și sânge pe asfalt cu libertatea. Asta e obsesia totalitarismelor: sensul existenței și paradisul. Ambele băgate pe gât cu rugul, spânzurătoarea, lagărul, glonțul și bomba de tot felul de religii politice sau doar religii. Întotdeauna sensul existenței și transcendența vin cu toporul. Orice secundă în care nu ți se varsă creierii pe asfalt e o secundă irosită pe altarul frivolității și lipsei de sens. |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by corbex: 19 Jul 2016, 17:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
neosultanul da afara 21000 de profesori.
e logic, la madrassa nu e nevoie de profi de mate. e ok, importa e lipseste de la sauditi. scapa si de grija salariului ![]() plm, e zilele astea mai plin de troli turci decat d'aia d'ai kremlinului si o tot dau cu 'gulenismul', de parca vocabula asta ar insemna ceva pentru vorbitorul mediu de engleza. mai are de invatat de la tatuca valodea ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
un articol foarte tare care explica turcia de azi: http://www.unz.com/akarlin/demographics-of-turkey-coup/
|
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce e tare in articol . A descoperit mersul pe jos! Scenariul ala se aplica de freo 200 de ani de cand cu industrializarea. Peste inca 100 de ani se pliaza si viniturile( aka urmasii urmasilor lor).E un procent mare format de strutocamile :un haos de idei occidentale si traditionaliste.
Mai periculosi sunt emigrantii uin EU care nu reusesc mental sa treaca bariera civilizatiilor si reactiv se autoizoleaza si se radicalizeaza. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
După mii de judecători și procurori, acum zeci de mii de profesori. Până și nea Nicu mai avea o urmă de perdea, ăsta n-are nicio treabă. Pe față. Fratzica e mic copil.
This post has been edited by Markos: 19 Jul 2016, 20:09 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
+1577 de decani. Nu i-a dat afara, autonomia universitara, bla-bla, le-a cerut demisia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 15 Jul 2016, 06:21) as mai adauga ca inca se mai cocheteaza in vestul apropiat cu termeni de dictator rau - rebeli islamisti - teroristi islamisti ultimile doua categorii greu de decelat O înregistrare video arată rebeli sirieni decapitând un copil Gruparea rebelă a publicat un comunicat în care afirmă că această decapitare este "o eroare individuală ce nu reprezintă politica generală a grupării". "Persoanele care au comis această infracțiune au fost arestate și remise" unei comisii de anchetă, adaugă Noureddin Zinki. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Han Solo |
![]()
|
sa nu cumva sa va uitati la inregistrare!! vorbesc serios. eu evit oricum ororile astea, insa pe forumurile 'specializate' sunt tipi cu mult cinism in dotare, care comentau 'tehnic' alte chestii similare si care erau acum absolut ingroziti si revoltati.
se pare ca bietul plod e luat dintr-un spital, avea o branula. singura forta din siria care prezinta sperante de oarecare normalitate a ramas SDF - kurzii sirieni pe care americanii au grefat niste contingente arabe suni, pentru aroma locala. in rest, toti 'rebelii moderati' si restul converg spre nivelul de bestialitate si tribalism al lui isis. |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Totusi, eu nu cred ca Erdogan se pune cu un colonel...
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Jul 2016, 13:43 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
luck33ro |
![]()
|
MOsheea mantuirii neamului lu Erdogan e bine?
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mi-adusei aminte de bancul ala.. un elicopter a cazut in apropierea cimitirului din Balotesti. Politia a descoperit pana acum cca 3000 de victime. Asa si cu puciul lui r2ogan, au fost identificati 10.000 conspiratori in primele 5 minute ale tentativei de lovitura de stat. Pilotii de F16 au fost emotionati cand sa apese pe tragaci, etc.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:09 |