Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Idot
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pana scoate careva un shotgun adevarat, sa se apere.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Pasalacul Al-Jermania in toata splendoarea lui...
Acum intelegeti disperarea liderilor europeni la aflarea vestii ca Trump a castigat... |
--------------------
...
...
...
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
Realitatea din Italia este cât se poate de sumbră.
O populație îmbătrânită și cu toate că statistica, care cred că e demult depășită aratâ că imigrantii sunt 7,5%, par a fi 50%. Satele sunt goale cam ca la noi, cu multe case părăsite, italienii nu au decât maxim un copil, iar familia este ceva rar, deobicei sunt mame singure, părinți divorțați. This post has been edited by nasty: 24 Nov 2016, 22:07 Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 3.45mb ) Number of downloads: 348 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 24 Nov 2016, 18:47) Imi vine greu sa inteleg atitudinea bulgarilor. Parca ar fi fost o adunatura de elevi din primul semestru de scoala militara. Jandarmi, politisti, politisti rutieri, echipamente incomplete, civili care se plimba ca niste gaini bete de colo, colo, reactie zero, stau ca boii si se uita cum cretinul arunca cu buturuga in parbriz. Ba mai mult, catre sfarsitul clipului apare si un caine politist expus absolut aiurea si inutil la ploaia de pietre ale invadatorilor. Imi place sa cred ca jandarmii romani ar fi fi avut o reactie profesionista intr-o situatie similara. This post has been edited by radian: 25 Nov 2016, 08:05 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La Costesti
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Astia sunt aia care vor fi integrati de europeni? Foarte pasnici.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Rampage |
![]()
|
![]() bagator in seama Group: Members Posts: 70 Joined: 13 April 16 From: Vaslui ![]() |
Uite ca exista si o fata mai luminoasa a monedei:
http://www.independent.co.uk/life-style/fo...s-a7456686.html This post has been edited by Rampage: 6 Dec 2016, 10:23 |
--------------------
Dacia
1100
1970
- VS-01-BIS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Numa' eu văd ceva ciudat în titlu "Muslim-owned restaurant offers elderly and homeless free meals on Christmas Day so ‘no one eats alone’"?
![]() L.E. Mai exact, ceea ce am bolduit. This post has been edited by DragosP: 6 Dec 2016, 11:47 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mda, se pare ca aia inteleg ca nu toti adera la ce cred ei...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si ortodocsii nu intelege? Mereu dau mincare la saraci de pastele catolic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Aia-s politicienii. Ortodocșii au pastele cailor.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O romanca din Germania dupa atentatul din seara aceasta de la Berlin: era normal sa ne vina randul...
Europa impotenta, isi asteapta randul sa fie masacrata de teroristi. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eh lasati...
Nu ca ar fi ceva de nebagat in seama, ori ce crima este odioasa Dar cuvantul masacru eu l-as utiliza de de exemplu in relatie cu ce se intampla in Alep Si apropo de impotenta europei, o cruciada ar fi bine venita sugerezi? |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
radian |
![]()
|
Europenii si-au jucat cartea cruciadei acum cateva secole. Acum ruleaza feed-backul...
This post has been edited by radian: 20 Dec 2016, 01:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
După Radian ar fi mai bună o ateiadă, nu cruciadă, pușchia pe limba mea!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Ce-ai mai, te sculasi cu fata la cearceaf?
Sezonul sarbatorilor de iarna incepe bine. Ambasadorul Rusiei in Turcia asasinat de un fost luptator din trupele speciale turce, focuri de arma la Ambasada USA din Turcia, un muslim afgan fura un camion si intra cu el in multime la Berlin la Targul de Craciun si face cel putin 12 morti si 48 de raniti. Asta asa scurt in mai putin de 24 de ore... This post has been edited by radian: 20 Dec 2016, 07:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Adică nu "cruciadă", cel mult "ateiadă".
L.E. Din "roadele" administrației Obama, domnu' Radian... This post has been edited by DragosP: 20 Dec 2016, 08:02 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 20 Dec 2016, 08:58) Cuvintele le-am priceput din prima, dar tot nu inteleg ce incerci sa spui. Muslimii teroristi is atei? Evident ca incerci sa faci o legatura cu faptul ca eu sunt ateu. Am promovat eu vreodata eliminarea fizica a cuiva pentru ca practica una sau alte din religii? Explica-te, te rog. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce sa explice tiriplici? El zice amin si a demonstrat ca avea dreptate
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 20 Dec 2016, 01:51) Masacrul din Alep nu a aparut peste noapte. A aparut pentru ca acolo niste tovarasi pe care TOATA LUMEA i-a declarat teroristi, se opun armat ordinii recunoscute de dreptul international. Daca nu erau teroristii aia in Alep nu exista acum masacrul. Simple as that. Vinovatii de masacru sunt cei care au creat teroristii, pe care repet, TOATA LUMEA ii recunoaste ca teroristi, ocupanti nelegitimi de teritorii etc. Atat cei care au fost autorii morali (prin asuprirea unor grupuri etnice/religioase) cat si cei care au infiintat faptic armatele unor grupuri de care acum toata europa si toata america se plang ca-s teroristi. Primii sunt formati din regimul lui al Assad, cei din categoria a doua sunt SUA, Quatar, Arabia Saudita cu sprijinul tacit sau neprecupetit al unor state europene. Toti astia sunt vinovati de masacru din Alep, nu doar unii. Iar daca ar fi sa fiu cinic, daca SUA cu aliatii sai arabi nu finantau si infiintau gruparile teroriste, regimul Assad ar fi facut mult mai putine victime. Asta nemaivorbind de victimele teroristilor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doar rusii sunt curati
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Rusii sunt victime decat...
|
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Dec 2016, 11:33) Toti astia sunt vinovati de masacru din Alep, nu doar unii.... Nu asta era ideea, de altfel ai dreptate cu privire la cauze Doar subliniam ca daca este intr-o zona populata cu "necredinciosi" nu intereseaza pe nimeni Doar subliniam ca totusi, in legatura mii de victime ar fi mai potrivit termenul masacru. |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Doar subliniam ca daca este intr-o zona populata cu "necredinciosi" nu intereseaza pe nimeni Semne sunt ca intereseaza pe prea multi. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:17 |