Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Gulas scria pe ei daca era ungur!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Sunteti cam offtopic, parca era vorba de invazia musulmana, bancurile la cafenea.
![]() |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sinistru viitor
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Principalii responsabili:
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Gata,s-a rezolvat cu aia care vine in Romania.
Noroc ca mai ie unii care mai si gindeste ..... ![]() http://www.stiripesurse.ro/becali-idee-hal...ati_966883.html This post has been edited by M.C.: 13 Sep 2015, 14:39 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Germania a reintrodus controlul vamal la toate frontierele, cica nu mai poate primi alti imigranti. Cretina de Merkel trebuia sa se gandeasca la asta acum cateva saptamani cand practic ii invita pe toti refuzand sa accepte dimensiunile reale ale problemei. Acum, e un pic cam tarziu.
Si daca reintroduc controlul la grantie ce? Ce o sa le faca refugiatilor care vin in valuri? Cum pot sa-i opreasca? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Monteaza cruci si porci in vama.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(M.C. @ 13 Sep 2015, 14:36) [...]Noroc ca mai ie unii care mai si gindeste ..... ![]() http://www.stiripesurse.ro/becali-idee-hal...ati_966883.html "Lui Becali i-a explicat un amic sirian ca aceasta idee nu poate fi pusa in practica pentru ca nu ar fi de acord Grecia cu acest lucru. O insula ocupata exclusiv de imigranti ar putea deveni stat in stat, potrivit afirmatiilor lui Becali" Da' ce, cind or cere moschei si hrana musulmana si alte drepturi, nu e tot stat in stat? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ala e platit la numarul de invective per propozitie?
![]() Imi aduce aminte de un actor de stand-up, nu mai stiu exact cine, care spunea ca unii pur si simplu n-au invatat la scoala de virgula si folosesc in loc...monede botswaneze! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Trecand peste forma, daca ne uitam la fond, omul le cam spune pe bune.
Daca mai adaugi si ultimul "biziday", tabloul e complet. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Degeaba le spune pe bune dacă e un rahat de om.
Și aia e, cel puțin după formă. Nu prea aș vrea să-l gust ca să mă conving. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
I-ai pus repede stampila .. si de ce? Pentru ca folosit niste cuvinte vulgare dar adevarate? Sau oare pentru ca s-a "atins" usor de religia romaneasca?
Ei, tinand cont ca eu sunt de acord cu ideile exprimate de el, probabil ca asta ma face si pe mine un ratat de om ... si nu, nu trebuie sa imi raspunzi. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eticheta și-a pus-o singur. Și nu, n-am ajuns să citesc mai mult de un paragraf, nu pot citi așa ceva, indiferent cât "adevăr" ar ascunde.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Sep 2015, 10:40) Asta da idee: "toate studentele la ASE care sug cenzurat pe o felie de parizer și n-au învățat să se șteargă la cur și se șterg din spate în față și-și cară căcat în pizdă" This post has been edited by ady77: 15 Sep 2015, 10:01 |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
Spuneti ce vreti, omul are un stil foarte vulgar de exprimare, asa e ... dar ideile pe care le aduce in discutie sunt foarte legitime.
Eu nu ma ascund dupa cires... pot sa citesc orice mizerie, indiferent cum e scrisa, important e ca acel articol/mesaj/blog sa exprime o idee coerenta. Oricum, hai sa revenim la invazie si musulmani si ISIS ... "shall we"? http://www.biziday.ro/2015/09/15/biziday-l...eptembrie-2015/ ... incepand de la minutul 40 ... vizionare placuta. This post has been edited by Liviu: 15 Sep 2015, 10:16 |
--------------------
.
.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Sep 2015, 09:45) Eticheta și-a pus-o singur. Și nu, n-am ajuns să citesc mai mult de un paragraf, nu pot citi așa ceva, indiferent cât "adevăr" ar ascunde. sintem in slujba adevarului sau punem adevarul in slujba noastra ? sau cite persoane atitea adevaruri ![]() si alte timpenii din astea si Dragos cam ai dreptat,e desi sint multe idei vehiculate pe acolo la care rezonez insa pute de la o posta a manipulare, vulgarizare gratuita, totul de a-si mari auditoriul si in caz ca incerci timid sa ai o parere mai aparte sa primesti o galeata de zoaie peste bot dar sintem in democratie, fiiecare e liber sa scrie, noi liberi sa citim, avem un cap pe umeri nu doar ca sa nu ne ploua in git, citim, rumegam si ne vedem de treaba mai departe |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
Da, corect, intrebarea insa e ... vrei sa mananci tortul sau vrei doar sa vezi ce contine?
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Dacă văd că-i învelit în căcat, nu-a curios să-l gust, am mai zis.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Si cea mai buna cafea din lume e invelita in căcat ...
Si ceafa aia care se frige pe gratare in tot ce se cheama "picnic" in rromanica, doarme in căcat si traieste in căcat in general ... la sfarsit trebuind sa fie spalata de căcat pentru a fi mancata ... Dar na ... noi ne prefacem ca nu stim d'astea si ne dam "loviti" ... cunoastem, cunoastem ... This post has been edited by Liviu: 15 Sep 2015, 10:56 |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Am înțeles.
De ce ai mai plecat de aici dacă-ți puțea a căcat dar nu te deranjează dejecțiile? ![]() P.S. Eu nu mă dau lovit. Dar nu poci accepta orice vulgaritate gratuită. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce gusturi ai și tu...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
A murit Vadim,s-a dus dracului cenzura...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:08 |