Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să știi că nici formele fără fond nu-s bune și nici fondul cu formă puturoasă nu-i atrăgător.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Deci continuam sa continuam. Ok...
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu dragă, aveții perfectă dreptate și tu și Liviu.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
Eu stiu ca avemm, dar nu despre asta era vorba.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Este vorba despre orice vrei tu, în special.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Sep 2015, 10:29) Trecand peste forma, daca ne uitam la fond, omul le cam spune pe bune. Daca mai adaugi si ultimul "biziday", tabloul e complet. OK, am trecut peste forma si m-am uitat la fond: un idiot pompos cu pretentii de formator de opinie pe la cafenelele in centrul vechi! Genul care jubila pe 11.09.2001 "Mama, ce le-au tras-o americanilor!" fara sa-si puna problema ca putea fi el in cladirile alea sau in avioanele respective. Activist pe tastatura, ca tot ii critica cu avant muncitoresc in limbaj de autobaza ceausista! "Avantajul" netului este ca ofera oricarui golanas de Pantelimon cu pretentii de "bloagar" ocazia sa ne impartaseasca perlele culese la o bere cu "baetii" dupa blocuri. This post has been edited by Garett: 15 Sep 2015, 12:06 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Sep 2015, 10:33) Degeaba le spune pe bune dacă e un rahat de om. Și aia e, cel puțin după formă. Nu prea aș vrea să-l gust ca să mă conving. Da, si a mai si jignit-o pe Oana Pellea. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
Uau, n-a trecut degeaba ziua de azi pentru mine.
L-am văzut pe omul șela. Oleacă, da' l-am văzut. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Garett @ 15 Sep 2015, 12:05) OK, am trecut peste forma si m-am uitat la fond: un idiot pompos cu pretentii de formator de opinie pe la cafenelele in centrul vechi! Genul care jubila pe 11.09.2001 "Mama, ce le-au tras-o americanilor!" fara sa-si puna problema ca putea fi el in cladirile alea sau in avioanele respective. Activist pe tastatura, ca tot ii critica cu avant muncitoresc in limbaj de autobaza ceausista! "Avantajul" netului este ca ofera oricarui golanas de Pantelimon cu pretentii de "bloagar" ocazia sa ne impartaseasca perlele culese la o bere cu "baetii" dupa blocuri. tu aci de cine vorbesti? de piticigratis sau de guran? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
De pitic.
|
--------------------
No
Reno
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deci pana la urma comentam despre mesager ... nu despre mesaj ... e OK. Vad ca e plin forumul de virgine neprihanite. Poate fi si asta un subiect ce-i drept.
Credeam ca topicul e despre "invazia musulmana" ... sau nu? This post has been edited by Liviu: 15 Sep 2015, 13:02 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE Cocalarul simplu arunca cu cenzurat in ce i-a intrat in raza vizuala. Cocalarul care se crede superior arunca cu cenzurat in toata lumea. El este prea „sus” ca sa mai faca diferenta. El este prea superior, toti ceilalti sunt de cenzurat. Se caca pe toti de pe cel mai inalt varf de munte ............................................ Astea sunt articole de om superior. De om inteligent, atat de inteligent incat a avut revelatia minunata ca ambele tabere (pro si contra refugiati) sunt idioti. Si el cat de superior si inteligent este si cat de deasupra lor. Comentariile trebuiesc citite totusi, unii au dreptate mare! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Încă nu am înțeles de ce e de neluat în considerare.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Sep 2015, 14:01) Comentăm orice, de parcă nu s-ar ști asta. ![]() Despre om nu zic, că nu-l cunosc, dar despre "înscrisuri", vă rog a-mi scuza limbajul academic: niște bășini. ![]() P.S. ba zic și despre om, că nu mă poci abține: Omu' vrea să spună ceva, are stil și nițică carismă, ba chiar leagă ghinișor vorbele. Doar că_combate orice și oricum, doar să se afle în vorbă. Ok, se pot trata drept pamflete. Doar că jurnalismul, deși acceptă o larghețe mare în folosirea vocabularului, are și el o limită. Omu' cu pricina, nu. This post has been edited by gabize: 15 Sep 2015, 13:17 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mare nemernica Angela. Ani de zile a preferat sa molfaie cifrele "oficiale", rupte de realitate, legate de invazia musulmana. S-a jucat de-a mama ranitilor si prin mesajele ei i-a incurajat pe refugiati sa mearga in Germania. A ignorat cererile de ajutor venite din Italia, Grecia si Turcia, atunci cand mai puteau fi luate masuri eficiente de stopare a invaziei. I-a criticat pe unguri cand au inceput sa-si construiasca gardul de protectie si mai ales cand au anuntat ca vor trimite armata sa pazeasca granitele.
Acum, cand realitatea invaziei nu mai poate fi acoperita cu cifre oficiale si cu lozinci si-a schimbat cu non-salanta discursul. A inchis granitele si a trimis 4000 de militari sa le protejeze. Austria i-a urmat exemplul, a inchis granitele si a trimis 2200 de soldati la frontiere. Ba mai mult, a declarat ca Germania, Austria si Suedia trebuie sa actioneze pe front comun. Restul UE ... Adica, s-au dus pe pwla si spatiul Schengen si UE si solidaritatea umana si toate celelalte. Se descurca fiecare cum il duce capul, scapa cine poate ... Romania pana acum n-a fost afectata de refugiati. Preventiv poate n-ar strica sa urmam exemplul de buna practica oferit de "Inalta poarta" si asa preventiv sa ne intarim frotnierele expuse riscului de invazie cu trupe militare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 15 Sep 2015, 14:01) Deci pana la urma comentam despre mesager ... nu despre mesaj ... e OK. Vad ca e plin forumul de virgine neprihanite. Poate fi si asta un subiect ce-i drept. Credeam ca topicul e despre "invazia musulmana" ... sau nu? Pai ce vrei sa comentez? Opinia lui ca toti care se tem de islamisti sunt prosti? Asa au zis si aia din WTC... This post has been edited by Garett: 15 Sep 2015, 14:51 |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Sep 2015, 15:44) Romania pana acum n-a fost afectata de refugiati. Preventiv poate n-ar strica sa urmam exemplul de buna practica oferit de "Inalta poarta" si asa preventiv sa ne intarim frotnierele expuse riscului de invazie cu trupe militare. Romania nu e o tinta a refugiatilor. aici avem oameni care traiesc mai rau decat traiau ei in zonele din care au plecat. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pana acum nu a fost, corect, dar cand la granita germana vor primi plumb in loc de banane atunci cand incearca sa forteze trecerea ilegala a granitei s-ar putea sa-si schimbe planul initial.
E drept ca nu multi romani si-ar permite sa plece in "bejenie" cu mii de euro in buzunare, dar niste enclave musulmane sunt bine venite oriunde in Europa. This post has been edited by radian: 15 Sep 2015, 14:56 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Au alte tari cu nivel de trai mai ridicat de unde sa aleaga.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
"Gard in gard" cu culoarul de mars (Turcia, Grecia, Macedonia, Serbia) nu sunt prea multe optiuni.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cum zice si guran, pe mutti ar coafa-o de minune sa ia refugiati gata calcati si impachetati. adica deja trecuti prin toate procedurile.
asta inseamna ca taberele de primire, unde se face munca de jos (inclusiv repatrierea pachistanezilor, albanezilor, congolezilor si restul care vin din 'tari sigure') sa fie la altii. grecii si italienii, cu voia dumneavoastra sunt cap de lista. nenea orban s-ar putea sa scape, ca e mai ungurean si are oi mai cornute, da' serbia si macedonia au sanse reale sa intre in optimi. se incalzeste pe margine croatia iar play-off-ul cel mai palpitant va avea loc intre romanica si bulgarica, nu de alta, da' dunarea ne face pocinogul si o ia in sus la un moment dat. tabara de refugiati de la 2 mai... nu cred ca ar observa careva diferenta. ![]() LE: ba daaaaa, ce tampenii vorbesc. shaorma ar fi MUUUUULT mai buna ![]() This post has been edited by Han Solo: 15 Sep 2015, 15:06 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Sep 2015, 14:54) E drept ca nu multi romani si-ar permite sa plece in "bejenie" cu mii de euro in buzunare, dar niste enclave musulmane sunt bine venite oriunde in Europa. Daca ar fi sa-ti vinzi toate lucrurile pe care le ai : casa + masina ai strânge cateva mii de euro ? Ceea ce nu pricepem e ca astia care apar pe aici sunt foarte putini comparativ cu cei din Turcia, Liban, Iordania, unde conduitiile din taberele de refugiati sunt mult mai grele. Apare logic intrebarea de ce nu rezolvam problema la sursa respectiv conflictul din Siria? Dupa parerea mea, la ora actuala pentru Europa e mai ieftin sa primeasca cateva milioane de refugiati, decât sa rezolve un conflict sectarian care implica suuniti siiti si kurzi in doua tari (Siria +Irak) Daca mai punem in calcul si cine pe cine sprijina. Adica Arabia Saudita pe Suuniti, Iran + Rusia pe Siiti, problema e groasa pentru UE. Asta in conditiile in care Obama si-a pus o palma-n fund si s-a carat. This post has been edited by Diac: 15 Sep 2015, 15:13 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Han Solo |
![]()
|
orban+putin ramane cah cah.
ca si foarte multe din porcariile pe care orban le face, incepand cu legea presei. da' nah, boboru' vad ca da din coada dupa un tatuc. sa nu vi se implineasca, zic... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
Ideea e cine le-ar cumpara acolo de unde pleaca ei.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:06 |