Noul Megane IV, pe care il vom vedea la Frankfurt pe 15 septembrie
![]() ![]() ![]() |
Noul Megane IV, pe care il vom vedea la Frankfurt pe 15 septembrie
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Imi place ca ai nevoie de termeni derivati cu rol de batjocura gen flatulence, fan-boi, rahatul francez, pentru a-ti sustine agumentatia. Ce pot sa zic, acum m-ai convins ca ai dreptate. Ce conteaza ca singurul arugment real ramas e acela dat de o bara de pe usi. Si eu cu tine suntem idenitici ca doar avem doi ochi, nu? Si vad ca ai postat abia luni diminaata, cand ai ajuns la munca si trebuie sa-ti gasesti o ocupatie sa iti pierzi timpul. Lucrezi la stat, nu?
E pacat ca nu aduc si motoare mai puternice pe sedan, dar pe de alta parte, nu prea exista oricum piata pentru asa ceva. Cine vrea sedan mai puternic se uita in clasa mare si deja acolo oferta e foarte variata. In clasa compacta sedanul e luat ori de flote, acolo unde nu ai nevoie de motoare puternice, ci doar economice sau de persoane care vin cu upgrade de la clasa mica/sau sedan mai ieftin. Si pentru acestia ai o oferta oarecum rezonabila. Insa imi place spatele la Megane 4 mai mult decat la Talisman. Pare mai dinamic. This post has been edited by ssilviu: 18 Jul 2016, 09:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Tu la ce ora și în ce zi postezi?
Ciudat ca se opresc la 130 cp. De ce nu pun motorul de 1.6 benzina lou pauer de pe talisman? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(neumann @ 18 Jul 2016, 09:15) Eu eram. Hai să vedem ce te amuză atît de tare. Ia uite ce văd eu: Megane.jpg ( Size: 87.57k ) Number of downloads: 1170 1. Stopurile seamănă ca două picături de apă. La fel și tăietura portbagajului. 2. Capacul rezervorului are exact aceeași formă, inclusiv modul de deschidere. 3. Tăietura ușii din spate e exact la fel. 4. Umflătura aripii din spate, de la Focus, se vede la Megane și din spațiu. E clar aceeași. 5. La Focus ornamentul de pe aripă e făcut din același material cu hainele împăratului, dar dacă l-am putea vedea ar fi evident că-i identic cu al Meganului. 5'. Dunga de la mînerul ușii pînă la ornamentul invizibil seamănă cu aia de pe Megane, numai că de data asta e rîndul Meganului să folosească materiale magice. 6. Farurile sînt trase la indigo. 7. La fel și proiectoarele. 8. Ai mare dreptate cu ornamentul ăla. E copie perfectă. 9. Geamul din spate e identic. Și se află exact în același loc. 10. Stîlpul din spate e bucățică ruptă din Focus. 11. Antena Meganului e plecată puțin cu niște treburi, dar cînd se va întoarce ne vom convinge că-i aceeași cu a Focusului. Deci ai dreptate. Leit Focus. Eu i-aș da în judecată, pe cuvîntul meu. ![]() Colegu', cred că e timpul să-ți schimbi ochelarii. ![]() This post has been edited by VladSoare: 18 Jul 2016, 11:43 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 18 Jul 2016, 10:32) Imi place ca ai nevoie de termeni derivati cu rol de batjocura gen flatulence, fan-boi, rahatul francez, pentru a-ti sustine agumentatia. Ce pot sa zic, acum m-ai convins ca ai dreptate. Ce conteaza ca singurul arugment real ramas e acela dat de o bara de pe usi. Si eu cu tine suntem idenitici ca doar avem doi ochi, nu? Si vad ca ai postat abia luni diminaata, cand ai ajuns la munca si trebuie sa-ti gasesti o ocupatie sa iti pierzi timpul. Lucrezi la stat, nu? O bara pe usi si jantele am zis. Restu discutabil, in sens ca desi dupa parerea mea liniile sunt extrem de similare, le-au diferentiat cumva. Totusi, ma asteptam la o masina noua, mai altfel. Treaba mea unde lucrez, evident nu-mi pierd timpul in weekend cu aberatii. Am zis fan-boi in sensul ca lumea nu sare asa de mult in apararea renoului "dincolo" pe forumu alalalt. Au facut ceva, n-am zis ca arata rau, pana cand vor demonstra ca se vinde mai bine ca fluence, e tot un fluence. Pare rau ca v-am inoportunat cu prezenta, m-a dus in oroare adressbarul. |
--------------------
...
..
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmmm, postul despre puntea H lou cost a disparut, datele tehnice nu sunt importante?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
Arata bine estate-ul !
Nu mai comparati sedanul cu saracia aia de focus sedan ca e cateva clase de design diferenta intre ele. Bine c-a pus Vlad poza sa se vada limpede. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
QUOTE(Highwayman @ 16 Feb 2016, 16:45) Se pare ca cei de la AB au fost cu adevarat "early birds". Pana si antena se pastreaza (circulau poze cu antena tip aripioara, incl. pe site-ul oficial, insa acolo e un mix... https://www.renault.ro/gama-renault/modele-...ne-estate.html). This post has been edited by m3st_tce: 20 Jul 2016, 23:04 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Mircea nu compara sedanul Renault prin prisma stului tău. Sedanul aka fluence a fost un lou cost mai aproape de logan decât de megane.
La ăsta sa vedem dacă merg pe aceeași direcție. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 18 Jul 2016, 09:15) Repet intrebarea, avem focus 2012 cu decupaj trapezoidal pe usa fatsa, si megane sedan 2016 cu acelasi element. Nu a venit nimeni pana acum sa imi arate ce alta masina mai are liniile alea. Poate ford o fi copiat planurile secrete ale flatulenceului, pardon, megan patru sedan (care era 3-ul sedan? sarira peste un numar?). Merg astea? Iar daca vorbim de copiat, Ford a reinventat de curand grila aia pe care Aston Martin o foloseste de prin anii '50? Nu mai exista masina 100% originala. This post has been edited by Highwayman: 21 Jul 2016, 20:45 Attached thumbnail(s) 01_BlancBanquise_Front.jpg ( Size: 78.36k ) Number of downloads: 703 3e7LandingPageSorentomodelWhite.jpg ( Size: 34.92k ) Number of downloads: 682 2016_kia_sportage_angularfront.jpg ( Size: 37.65k ) Number of downloads: 674 7554.jpg ( Size: 127.74k ) Number of downloads: 642 download.jpg ( Size: 27.12k ) Number of downloads: 149 kia_carens_rondo_dimensions_slide_list_03_t.png ( Size: 156.44k ) Number of downloads: 116 mm60nn9_1cxaa5nzzk04a04z_zzzzzzzz_001_10.29023.png ( Size: 208.5k ) Number of downloads: 105 skoda_08.jpg ( Size: 105.01k ) Number of downloads: 106 Skoda_Superb_2015_floteauto_4.jpeg ( Size: 831.71k ) Number of downloads: 116 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Și astea-s copiate tot după Focus. Nu se pun.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
RS in pregatire:
http://www.automobile-magazine.fr/scoops/a...fcenzurat-ses-armes |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Aparatorile alea arata naspa.
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu in aparatori este "smecheria"!
Attached thumbnail(s) IMG_5102.JPG ( Size: 2.04mb ) Number of downloads: 125 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Highwayman |
![]()
|
De cand cu dicutia asta am inceput sa fiu atent la usile masinilor. Am mai gasit
![]() This post has been edited by Highwayman: 6 Sep 2016, 10:20 Attached thumbnail(s) AVENSIS.jpg ( Size: 176.67k ) Number of downloads: 136 Kia_Rio_1.4_CVVT_Edition_7__UB____Frontansicht__2___25._Oktober_2011__D_sseldorf.jpg ( Size: 2.01mb ) Number of downloads: 116 |
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
O, Kia îl are mai mare. A ridicat plagiatul la un nivel mai înalt...
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Highwayman @ 21 Jul 2016, 21:09) Merg astea? Iar daca vorbim de copiat, Ford a reinventat de curand grila aia pe care Aston Martin o foloseste de prin anii '50? Nu mai exista masina 100% originala. A mai fost discutia cu grila, vad ca a disparut. PR-istii reno isi fac treaba? Evident, dupa cum scrie juma din presa auto, Ford fiind unul din proprietarii Aston Martin, au alese sa sublinieze apartenenta la grup. Revenind la megane 4, o sa mai aibe dizal in viitor? Daca nu, are rost sa-si mai cumpere careva fumigene? QUOTE Renault va renunta la aproape toate motorizarile diesel pe care le vinde in Europa, (...) Diesel-urile nu se prea mai regasesc in segmentul A si cei de la Renault spun ca vor disparea pana in 2020 din segmentele B si C (Clio si Megane). Renault, desi nu a fost implicata intr-un scandal atat de grav ca Volkswagen, a pierdut la capitolul imagine dupa ce teste facute in Franta si Germania au aratat ca unele modele au in trafic emisii de NOx si de peste opt ori peste limita legala. Dieselul are peste 50% din piata europeana a masinilor noi si exista un consens asupra faptului ca ponderea va scadea drastic dupa 2020, asa incat unii analisti spun ca in 2025 vor exista marci care vor scoate total din oferta diesel-urile. 7 Sep 2016, 14:36: QUOTE(VladSoare @ 22 Jul 2016, 08:17) cucvintele tale, nu-s toate lansate la ani de zile dupa focus 3? Daca tot vorbim.. 7 Sep 2016, 14:39: QUOTE(b76bgaarh @ 18 Jul 2016, 15:59) eh, da, mai vine cate un gigel moderator si mai taie din ce nu iese la "advertorial". This post has been edited by neumann: 7 Sep 2016, 13:39 |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Pai da, dar vezi tu renault a investit in ultimii 10 ani aproape exclusiv in diesel.
In afara de 1.2TCe si zero noua care e taiat tot din el, n-a mai dezvoltat nimic pe benzina. Nu stiu in ce masura isi permit sa renunte la diesel, sunt costuri de dezvoltare care se amortizeaza la un anumit numar de unitati vandute, s-ar putea sa dea cu minus prin bilant. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Probema este ca si astea dezvoltate de benzina 0.9TCe si 1.2TCe 115 papa ulei si se defecteaza. Au fost schimbate motoare pe garantie, chiar si la Dacia.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
neumann |
![]()
|
si primele generatii de TSI-uri mici (VW) au fost varza. Daca nu ma insel, au renuntat la lant si au trecut din nou pe curea. Chinurile facerii.. sau cum se spune, trebuie ceva ani sa stabilizezi un design de motor, probabil. E in firea lucrurilor.
|
--------------------
...
..
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Bine totusi ca exista garantie, nu.
Ce ma ingrijoreaza e ca la 1.2 si 130 de ponei consuma cat o astra de 1.6 si 200 de cai. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu prea e in firea lucrurilor sa faci testele de fiabilitate pe spinarea clientilor. Din pacate, mai nou asta a devenit o practica obisnuita. Nu mai sta nimeni sa testeze cum trebuie noile produse, graba e sa le pui la vanzare cat mai repede.
Intr-adevar, VW a avut probleme majore cu motoarele TSI, si au trecut la distributia pe curea. Dar asta nu ii incalzeste cu nimic pe cei care au stat cu masinile prin service, chiar daca remedierile s-au facut pe garantie. Timp pierdut, bani pierduti (daca ai un leasing/credit, platesti rata chiar daca masina asteapta sa iti schimbe VW/Reno motorul, dar tu nu te folosesti de ea). |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(neumann @ 7 Sep 2016, 13:33) A mai fost discutia cu grila, vad ca a disparut. PR-istii reno isi fac treaba? Evident, dupa cum scrie juma din presa auto, Ford fiind unul din proprietarii Aston Martin, au alese sa sublinieze apartenenta la grup. domnul domnu' aston martin nu o fost vandut de ford in 2007? ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 7 Sep 2016, 15:30) Pai da, dar vezi tu renault a investit in ultimii 10 ani aproape exclusiv in diesel. Esti sigur? Pentru ca in afara de 1.6 dci, nu are nimic nou la diesel scos in ultimii 10 ani. Un singur motor de motorina si atat. In schimb, la benzina in ultimii 10 ani a scos 1.2 turbo, 1.2 tce, 1.4 turbo, 0.9 tce, 1.6 tce. Cum a investit Renault exclusiv in diesel? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nici macar ala, care, la fel ca 2.0 dci, e preluat de la Nissan.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
2.0 dci a fost lansat acum 10 ani si cateva luni.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Aproape exclusiv diesel.
Upgrade-uri fara numar la 1.5dci, upgrade-uri la 1.9dci, upgrade-uri la 2.0dci, 1.6dci nou, 1.6dci biturbo nou. Benzina mai deloc: 1.2t si 1.4t de bine ce le-au lansat, le-au si retras in 3 ani de la lansare de moderne ce erau (o carpeala, dezvoltate cu costuri si tehnologii ieftine). Iar 1.6 dig-t nu e motorul lor, e luat cu totul de la nissan, tocmai in lipsa de altceva. @pishky o fi fost lansat acum 10 ani, dar in afara de blocul motor, nu stiu daca au ramas multe repere comune intre motorul argonian si versiunea revizuita in 2009 si apoi energy 2012. Au fost nevoiti sa investeasca ca sa poata sa tina pasul cu concurenta. In benzina n-au investit un leu in dezvoltarea ulterioara a motoarelor lansate. This post has been edited by mircea_aq: 7 Sep 2016, 21:21 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:29 |