Mai aveti "viziuni pro-europene"?
![]() ![]() ![]() |
Mai aveti "viziuni pro-europene"?
diaconuliviu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cica aveau exercitii de genul atacurilor de la WTC, nu au dat gres la niciunul.
Atunci le-au ratat pe toate. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Americanii au ratat si exercitiile de la Pearl Harbour, si pe cele de la Dallas. Sint celebri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ia spune drept tu in fata casei din cartieru cu pricina ai arborat steagul Romaniei?
Daca da atunci te cred cu teoriile tale daca nu, esti ca miile de emigranti in special cei post`89 care sunt mai "patrioti" ca bastinasii. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
De ce as arbora steagul Romaniei? ... ca eu am plecat din Romania, nu am adus Romania cu mine si nici nu imi doresc asta.
|
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
**
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai atunci sa intelegem ca esti un oportunist mercantil?
Ce ne mai aburesti cu tot soiul de teorii daca principiul e ibi patria ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(bion @ 26 Nov 2015, 19:58) Mercantil, nu stiu, dar oportunist, cand e vorba de calitatea vietii mele si a familiei,,, poti sa o mai spui o data ! De aburit eu nu aburesc pe nimeni, nu ma cheama Tony ... dar nu eu ma plang, eu doar incerc sa explic situatia. |
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
Pai acu incep sa te inteleg mai clar. Aperi muslimii aia pentru ca exceptand teroristii cativa adevarati refugiati de razboi restul sunt azilanti economici ca si tine pe care ii doare in basca ce si unde atata timp cat statul respectiv ii asigura o plapumioara.
Referitor la patriotism daca n-ar exista astia, par egzamplu suedezi, locsorul unde te-ai aciuit nu ti-ar fi oferit nimic. Aia au facut Suedia asa cum e si din patriotism ak intai pentru neamu lor pentru mandria lor apoi au devenit asa de altruisti incat ofera moca si altora. Dar se pare ca se cam termina si asta cand 'beneficiarii" se comporta asa cum se intampla in ultimii 10-15 ani. Probabil ca ti-e rusine si scarba ca esti roman. E ok e treaba ta dar atunci lasa-nee, lasa-nee. PS Bag seama ca filozofia ta de viata te face sa ramai de fapt in exteriorul sistemelor atasat prin ventuze.Poate de aia ne onorezi atat de mult cu prezenta matale. Sanatate maxima si mai ales stomac sanatos ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Liviu |
![]()
|
Sa comentez? Sa nu comentez ... Intelegi mai clar o laie.
QUOTE(bion @ 26 Nov 2015, 20:58) Aperi muslimii aia pentru ca exceptand teroristii cativa adevarati refugiati de razboi restul sunt azilanti economici ca si tine pe care ii doare in basca ce si unde atata timp cat statul respectiv ii asigura o plapumioara. Deci tu ai impresia ca eu stau pe "social" aici ... ok. Deci cele vreo 30.000 euro pe care ii dau anual in taxe ii dau degeaba asa cum dadeam taxele in Romania? Nu mai spun si de ceilalti 30K pe care ii incaseaza statul de la firma unde lucrez, ca taxe suplimentare. Ofer tarii care ma gazduieste taxe, ma astept ca tara sa imi ofere servicii pentru acele taxe. In Romania obtineam exact c.uru' ... Prietene ... revino cu picioarele pe pamant. Eu inteleg ca esti in varsta dar nici chiar asa. Nu toti sunt masochisti ca sa stea sa fie chiuiti de un sistem putred si nu toti suntem la fel de fricosi ca sa nu putem pleca de langa fusta mamei. Asa e ... ai ALES sa stai in Romania .. eu AM ALES sa plec din ea .. Ca sa citez un clasic in viata: "Probleme?" QUOTE(bion @ 26 Nov 2015, 20:58) Nu imi este rusine ca sunt roman, nci nu ma mandresc cu asta. Daca ma intreaba cineva de unde sunt, spun clar ca sunt din Romania, fara rusine, fara jena, privindu-i drept in ochi. QUOTE(bion @ 26 Nov 2015, 20:58) Bag seama ca filozofia ta de viata te face sa ramai de fapt in exteriorul sistemelor atasat prin ventuze.Poate de aia ne onorezi atat de mult cu prezenta matale. Filozofia mea de viata ma face sa exploatez la maxim resursele pe care mi le ofera viata insasi. Daca pentru aceeasi munca prestata, in Romania imi puteam cumpara o paine si in Suedia imi pot cumpara 2 paini, ma duc in Suedia. Altii, daca in Rmania isi puteam cumpara 2 paini mucegaite dar in Suedia jumatate de paine proaspata, aleg Suedia. Unii (dupa cum spuneam) nu au puterea, curajul sau mintea sa profite la maxim de ceea ce le ofera viata ... ei bine, aia se cheama "patrioti". |
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
bioane lasa patrihotzismul asta dreaq ca nu merita deranjul
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Toata asertiunea onorabilului dovedeste oportunism.
Deci cei care nu au emigrat sunt niste maso..etcEmigrantii sunt gaura la covrig.A fi patriot e un handicap rusinos.Nimic priceput din egzamplu. Daca cei din RO sunt cum i-ai caracterizat nu pricep de ce stai pe forumul asta mai tot timpul.Sau as a iti aduci neuronii la orgasm plutind superior intr-o comunitate de din aia cum zici.N-am zis ca esti pe social si sigur nu sa dau pe spate ca ti-ai exhibitionat veniturile.Banuiesc ca sunt meritate .Priblema ta e cred ca acolo nu zice nimeni uaauuu si tremuri ca nici in kktul de RO nu toti cad in admiratie.Fiecare cu optiunile lui dar a face pe gauritorul macaroanei e penibil si e o chesti care incepe cu c... Repet sa fii sanatos.Pentru mine micul schimb de replici a fost folositor. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un schimb de replici inutil. Un fluturaș mai lipsea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(bion @ 27 Nov 2015, 00:54) Onorabile, limba romana este limba mea nativa Creierul meu gandeste in romaneste, vreau sau nu, asa sunt construit. E firesc sa stau pe un forum in limba romana. Mai mult, sunt pe forumul asta de doar 13 ani impliniti (aproape 14) ... am o slabiciune pentru el. Oricum, stai tu linistit ca nu e singurul forum pe care il frecventez zilnic ... mai sunt si altele. Cei pe care i-am caracterizat mai sus ca "patrioti" sunt cei care se plang toata ziua buna ziua ca ce greu le este lor in tara, si in ce saracie traiesc .. si cum se lupta ei cu democratia ... iar cand ii intrebi dece, iti raspund ca sunt patrioti ... ma leshi? Cei care traiesc bine-mersi in romania si nu se plang, nici patrioti nu sunt ![]() Sanatate maxima si tie! |
--------------------
.
.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bion @ 27 Nov 2015, 02:54) Toata asertiunea onorabilului dovedeste oportunism. Deci cei care nu au emigrat sunt niste maso..etcEmigrantii sunt gaura la covrig.A fi patriot e un handicap rusinos.Nimic priceput din egzamplu. Daca cei din RO sunt cum i-ai caracterizat nu pricep de ce stai pe forumul asta mai tot timpul.Sau as a iti aduci neuronii la orgasm plutind superior intr-o comunitate de din aia cum zici.N-am zis ca esti pe social si sigur nu sa dau pe spate ca ti-ai exhibitionat veniturile.Banuiesc ca sunt meritate .Priblema ta e cred ca acolo nu zice nimeni uaauuu si tremuri ca nici in kktul de RO nu toti cad in admiratie.Fiecare cu optiunile lui dar a face pe gauritorul macaroanei e penibil si e o chesti care incepe cu c... Repet sa fii sanatos.Pentru mine micul schimb de replici a fost folositor. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Liviu |
![]()
|
Acum regret ca m-am bagat in discutie ... asta e, mi-am cautat-o ... mi-o merit.
Ma intorc inapoi in Europa ... cu viziuni pro-europene ... de romananisme mi-a ajuns. |
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Securistii se cheama ca sunt patrioti?
|
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 27 Nov 2015, 09:39) Acum regret ca m-am bagat in discutie ... asta e, mi-am cautat-o ... mi-o merit. Ma intorc inapoi in Europa ... cu viziuni pro-europene ... de romananisme mi-a ajuns. Poti sa stai unde vrei, dar nu mai emite "judecati de valoare" gen "cine a rămas în tara e fraier"! Asta e mantra "capsunarilor", aia "adevarati", care stau cate cinci într-o camera si fac economie la sânge doar ca sa poată veni sa se laude o luna pe an "ce realizati sunt ei"! În pofida simpatiilor tale pro-musulmane ![]() BTW, dacă ăia 30k includ toate taxele plătite din brut, stiind nivelul de taxare din tarile nordice netul nu iese chiar atât de spectaculos pe cât ai vrea sa pară... This post has been edited by Garett: 27 Nov 2015, 10:22 |
--------------------
No
Reno
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Romanii plecați afara de obicei sunt din aia care ori fura ori fac foamea pe acolo ca să-și facă vreun palat tiganesc in romania cu care să-și impresionezii consatenii....nu mai zic ca majoritatea cum ajung in afara se cred dintr-o data miezul din dodoasca si dau lecții 'proștilor' din romania care n-au plecat.
Cam asta e frumoasa diaspora care săracă n-a putut vota pt. Ca guvernul mincinos nu le-a făcut fiecăruia in curte sau in scara blocului cate o secție de votare...deștepții ăștia din afara poate se uita cam ce condiții de votare le ofera statul belgian,englez ....propriilor cetateni plecati din tara....si vorbim de unele dintre cele mai bogate tari din lume nu de una dintre cele mai sărace din ue. This post has been edited by tony-s: 27 Nov 2015, 10:52 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Luati-va ma de mana si cantati Hora Prostiei!
|
--------------------
**
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
1.
QUOTE(Liviu @ 26 Nov 2015, 22:24) [...]Ofer tarii care ma gazduieste taxe, ma astept ca tara sa imi ofere servicii pentru acele taxe. In Romania obtineam exact c.uru' ... [...] QUOTE(bion @ 27 Nov 2015, 01:54) Toata asertiunea onorabilului dovedeste oportunism. Deci cei care nu au emigrat sunt niste maso..etcEmigrantii sunt gaura la covrig.A fi patriot e un handicap rusinos.Nimic priceput din egzamplu. Daca cei din RO sunt cum i-ai caracterizat nu pricep de ce stai pe forumul asta mai tot timpul.Sau as a iti aduci neuronii la orgasm plutind superior intr-o comunitate de din aia cum zici.N-am zis ca esti pe social si sigur nu sa dau pe spate ca ti-ai exhibitionat veniturile.Banuiesc ca sunt meritate .Priblema ta e cred ca acolo nu zice nimeni uaauuu si tremuri ca nici in kktul de RO nu toti cad in admiratie.Fiecare cu optiunile lui dar a face pe gauritorul macaroanei e penibil si e o chesti care incepe cu c... Repet sa fii sanatos.Pentru mine micul schimb de replici a fost folositor. ![]() ![]() ![]() 2. QUOTE(Liviu @ 27 Nov 2015, 02:44) [...] Cei pe care i-am caracterizat mai sus ca "patrioti" sunt cei care se plang toata ziua buna ziua ca ce greu le este lor in tara, si in ce saracie traiesc .. si cum se lupta ei cu democratia ... iar cand ii intrebi dece, iti raspund ca sunt patrioti[...] 3. QUOTE(Liviu @ 27 Nov 2015, 08:39) Acum regret ca m-am bagat in discutie ... asta e, mi-am cautat-o ... mi-o merit. Ma intorc inapoi in Europa ... cu viziuni pro-europene ... de romananisme mi-a ajuns. 4. QUOTE(tony-s @ 27 Nov 2015, 10:38) Romanii plecați afara de obicei sunt din aia care ori fura ori fac foamea pe acolo ca să-și facă vreun palat tiganesc in romania cu care să-și impresionezii consatenii....nu mai zic ca majoritatea cum ajung in afara se cred dintr-o data miezul din dodoasca si dau lecții 'proștilor' din romania care n-au plecat. Cam asta e frumoasa diaspora care săracă n-a putut vota pt. Ca guvernul mincinos nu le-a făcut fiecăruia in curte sau in scara blocului cate o secție de votare...deștepții ăștia din afara poate se uita cam ce condiții de votare le ofera statul belgian,englez ....propriilor cetateni plecati din tara....si vorbim de unele dintre cele mai bogate tari din lume nu de una dintre cele mai sărace din ue. 1. Romaniei nu-i oferi taxe 2. Poate si rezultatul unor gindiri de oportunist ale unora care alesi fiind in tara ca parlamentari fac exact pe dos, ce le e lor mai bine. 3 coroborata cu 1 si 2 te-as ruga sa NU te duci la vot pt Romania, sa NU ne hotarasti soarta pe aici dupa mintea si gindirea ta; hotaraste-le-o celor carora le dai taxe. 4. Tony, ce spune Liviu si ce spui tu ar fi suficient sa modifici legea electorala incit "tiitorii de lectii" de afara sa aiba drept de vot daca au trait ultimii ani aici, nu acolo. Te uiti ce cuminti is ei "afara", ca deh, ii leaga aia daca fac prostii; dupa ce trec granita in RO, moama ce flegme dau pe jos, pe masini, ce tigari sau ce chistoace sau ce pachete intregi arunca pe sosele din goana masinii (deh, ei is cineva si "se grabesc, minca-tz-as".... This post has been edited by diaconuliviu: 27 Nov 2015, 11:52 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 27 Nov 2015, 11:49) "tiitorii de lectii" de afara sa aiba drept de vot daca au trait ultimii ani aici, nu acolo. "Si nici n-au mancat salam cu soia" ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 27 Nov 2015, 09:21) Dacă nu îți este bine, nu stai sa te plângi ca o baba, pui mana și îți faci sa îți fie bine. Indiferent dacă îți faci o afacere în tara, găsești un job bun în tara, te hotărâri sa pleci la o viata mai buna, se cheamă ca nu te plângi și ca faci ceva. Cine își așterne ca sa doarmă bine nu are timp de "patriotisme" în schimb vad ca sunt clasificati drept oportuniști. Patriotismul e cea mai tâmpită metoda de control al maselor. În opinia mea evident. 27 Nov 2015, 16:39: QUOTE(diaconuliviu @ 27 Nov 2015, 10:49) te-as ruga sa NU te duci la vot pt Romania, sa NU ne hotarasti soarta pe aici dupa mintea si gindirea ta; hotaraste-le-o celor carora le dai taxe.. Ia sa vad, cum ma rogi? Când legislația o sa îmi permită sa votez acolo unde sunt, când a avea sau nu avea cetățenie nu o sa însemne diferența între a-ți putea exprima sau nu votul, crede-mă ca nu voi mai via pentru România. Pana atunci, am un drept și mi-l exercit. Mai mult, votez în România ca sa îmi fie bine acolo unde sunt (asta face un oportunist, nu?). 27 Nov 2015, 16:41: Era o vorba din bătrâni cu câinele care moare de alergat.... nimic mai adevărat, nimic mai adevărat. This post has been edited by Liviu: 27 Nov 2015, 17:41 |
--------------------
.
.
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Prin patriotism se definește legătura emoțională față de o țară și de o națiune din motive etnice, politice, culturale sau de altă natură.
Patriotismul (din latină patria: tărâm părintesc, tărâm al taților, originea greacă denumea inițial linia de filiație paternă) se înțelege ca iubirea pentru o țară și pentru locuitorii ei sau ca promovarea unui neam printre celelalte și nu trebuie confundat cu xenofobia. Patriotismul se referă la dreptul pământean care definește națiunile prin apartenența la același teritoriu, și tinde a constitui statele pe bază teritorială (indiferent de origini și limbi, ca de exemplu în Elveția). Nicolae Iorga spunea că „un patriot se recunoaște prin faptul că iubește, respectă și caută să adune și să îmbunătățească tărâmurile și oamenii, pe când un șovinist urăște tot ce nu-i seamănă și dezbină oamenii”. |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
Liviu |
![]()
|
Cum zici tu.
Fiti voi patrioti... eu o sa rămân asa, un oportunist european. |
--------------------
.
.
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Nu Liviu, ai si tu dreptate, asta este viata , care ne-a impins unde ne-a impins, cu guvernantii astia hoti (ca s-ar fi trait bine si in Romania!), chiar apropo, stii care este tendinta in turism pentru 2016, d.p.d.v. sauvage-virgin, sanatate si eco, hrana, aer curat? ghici Transilvania si Moldova-Bucovina. Ai si tu o latura patriotica, dar nu o arati, daca ti-ar fi ,,macelarite,, (scuza0ma dar pare dur) neamurile, fratii, te-ai inversuna.
This post has been edited by dstdan: 27 Nov 2015, 17:55 |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 27 Nov 2015, 18:35) Dacă nu îți este bine, nu stai sa te plângi ca o baba, pui mana și îți faci sa îți fie bine. Indiferent dacă îți faci o afacere în tara, găsești un job bun în tara, te hotărâri sa pleci la o viata mai buna, se cheamă ca nu te plângi și ca faci ceva. Cine își așterne ca sa doarmă bine nu are timp de "patriotisme" în schimb vad ca sunt clasificati drept oportuniști. Si cine s-a plans, mai exact? ![]() Zi cu mana pe inima ca o duci mai bine, financiar vorbind, decat avand aceeasi suma in Ro! Extrapolez nitel pe baza sumei mentionate de tine, la cat sunt chiriile si utilitatile in Se ma cam indoiesc... |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:20 |