Mai aveti "viziuni pro-europene"?
![]() ![]() ![]() |
Mai aveti "viziuni pro-europene"?
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
saracu Bion... el e o struto-camila
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre pufulet. Io nu am avut neam vreun bolsevic in familie. La tine daca scutur CV ul tare mi-e ca gasesc urme rosii kklau.Plus mentalitatea talica e de tip exclusivist de inspiratie bolsevica. Ca te tii de dreapta userist sa ce boaita o fi e o parere.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 11 Oct 2017, 08:58) Voi fiind cine? Ungurii? Singuru loc unde europa te-a impins e in bratele rusilor, la Yalta. Dupa care au uitat fro 45 de ani pana cand au venit americanii cu plugusorul in decembrie opjnoo. Dup'aia si-au adus aminte cand a fost vorba de privatizat ceva resurse, zacaminte de gaze, petrol, bancile aparent alea romanesti de functionara 50 de ani nu ierea bune, etc. Ah, sa nu uit, au venit austriecii sa ne invete cum sa taiem ilegal padurile. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
2Ion, spre deosebire de talica eu spun doar ce constat si nu ma intereseaza dosaru de cadre al combatantilor...
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 11 Oct 2017, 12:43 |
--------------------
**
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io am auzit de cineva care a BLOCAT cat a putut dosarul revolutiei pentru ca tatal domniei sale era implicat in oarece represiuni.
Motivatia pentru care a blocat acel lucru e clara din "dosarul de cadre" si relatiile de rudenie, mai putin din functia de fost procuror sef si actual procuror sef DNA |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(neumann @ 11 Oct 2017, 12:53) au venit americanii cu plugusorul in decembrie opjnoo. Deci americanii l-au insurubat pe ilici drept mare salvator national? ![]() @klaus: vreo dovada sau macar un link credibil, ceva? (Adica sa nu scrie "link" dupa hastetepeu' ala, ca la noiman-finantistul). Ca de "auzit" e podu' plin. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Sugerezi ca URSS ar fi avut vreun interes sa piarda RDG, Polonia, Balticele, etc. in directia NATO? Si de-asta au facut rusii "primavara europeana"? Io crez ca matale chiar ne iei de prosti pe toti. Sau scrii decat ce iti vine pa hartiutze ca trebuie sa spui. Vezi cand te-ai citat singur la bula.
QUOTE Deci americanii l-au insurubat pe ilici drept mare salvator national? Unde am scris eu asta? This post has been edited by neumann: 11 Oct 2017, 13:16 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai dac-au "venit americanii cu plugusoru-n decembrie opjnoo" ce-au facut, te-au parasutat pe tine si nu ti s-a deschis parasuta?
|
--------------------
Dacia
1310
|
luck33ro |
![]()
|
Aia cu parasuta ar fi explicabila... a aterizat in cap!
![]() |
--------------------
**
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Oct 2017, 14:08) Cu scuzele de rigoare, nu era vorba doar de revolutie ci si de mineriada: http://evz.ro/kovesi-iliescu-musamalizare.html http://m.ziare.com/laura-codruta-kovesi/pr...uz-433775-font3 Pt necredinciosi, o zice si matrozu, sursa cea mai de incredere dintre surse, lumina orbecaitilor si izvorul de cunoastere al insetatilor: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-bas...rul--90279.html |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Oct 2017, 09:23) DPDV legal referendumul din Catalunia e o măgărie. Organizatorii ar trebui legați rapid și băgați la beci. Prima sarja de 9 buc a fost livrata, Puidemuje ala e in plimbare prin Europa. Are mandat. http://www.ziare.com/europa/spania/9-fosti...ndentei-1487765 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Europa a murit.
Pe bune. cenzuratul ala numit "proiectul european'' s-a fasait. Pai daca un cetatean spaniol trebuie sa fuga din tara sa din cauza presiunilor politico-juridice, intr-o alta tara europeana, e clara treaba. E un fel de azil politic din cate imi dau seama, desi formal nu l-a cerut. Asta e , fuse si se duse. Ca daca nu murea poate mai traia. Vesnica pomenire, vesnica pomenire... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu mor caii cand vor cainii sau muscalii ma Lingeblidex!
![]() |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Muck cel mic, vezi ca iti iei nasul la purtare.
Ba mi se pare extrem de moarta purceaua in cotet, dpdv al drepturilor si libertatilor in UE, daca vor fi cetateni refugiati dintr-o tara in alta. Dar e mai bine sa nu gandesti, sa nu ridici probleme, sa nu te intrebi de ce una de ce alta, etc. Iaca, au fost arestati 8 ministri catalani, wow, super.... Nasol momentu'', misto coliva. p.s. ''ma'' sa-i spui lui tac-tu, nu mie... This post has been edited by vercingetorix: 3 Nov 2017, 10:07 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
klaus |
![]()
|
Spaniolul ala nu ar fi nici primul nici ultimul.
Eu mi-as aminti asa, rapid, de Bivolaru sau de Popoviciu. Amandoi au primit un fel de azil politic in tari din UE. Bine, dar la noi e naspa, e cu MCV, e cu lipsa de independenta si neutralitate a justitiei (a, ups, adica justitia asta in care tot felul de tovarasi declara cau "au incredere in ea" e considerata naspa in alte tari din UE? Vai...) Insa la spanioli pana acum nu era cu justitia naspa. Daca i se la lu' ala vreun fel de azil politic (cetateanul incalcand fara discutii legea spaniola) purceaua e moarta in cotet. Ar fi dovada vie ca asta cu "dreptul", cu "justitia" etc nu sunt decat vorbe goale folosite pentru a sustine alte interese, nicidecum ale justitiei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
maho |
![]()
|
Chiar, ce-o mai face Sebi Ghita? Se pare ca inca n-au terminat tudoreii nostri cu traducerea actelor de extradare
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
klaus |
![]()
|
Da' nici DNA-ul nu mi se pare ca mai face clabuci ca nu vine.
Ba as putea spune ca alta e prioritatea comunicativa actuala la DNA... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 3 Nov 2017, 12:30) Spaniolul ala nu ar fi nici primul nici ultimul. Eu mi-as aminti asa, rapid, de Bivolaru sau de Popoviciu. Amandoi au primit un fel de azil politic in tari din UE. Aici vorbim de oficialitati, membrii guvernului catalan erau recunoscuti ca subiect de drept international, e diferenta mare. Repet, pentru cine are cunostinte de drept international, daca Puigdemont si ceilalti solicita azil politic oriunde in Europa si LI SE ACORDA, toate tratatele europene musai sa fie rescrise. De fapt, asta inseamna, la ora actuala, o sufocare lenta urmata de un firesc deces al UE. Spre disperarea unora. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
luck33ro |
![]()
|
Epifanii balkanice sau ruso-asiatice, ce prefera toashu Lingeblidex?
This post has been edited by luck33ro: 3 Nov 2017, 15:30 |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 3 Nov 2017, 16:29) Sa-ti sugerez vreun tratat de drept international ca sa intelegi ceva? Phuaa, mai bine imi vad de treaba. Vezi ca e o paine de mincat pentru postaci la muskat de kur Dragnea. Baga-te, ce mai astepti, fa-te util cauzei ... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vezi ca ai uitat un cuvintel. Unul singur, dar cel mai important.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
"Sictir" ?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
vercingetorix |
![]()
|
Kkt ?
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
luck33ro |
![]()
|
Autobiografie?
|
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
nu, cred ca e doar invidios ca i l-ati mancat inainte sa apuce si el.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:05 |