motor solenza, mirare
![]() ![]() ![]() |
motor solenza, mirare
g_kata |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 November 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova/Solenza
- TM-32-CCC/TM-09-JZI Mie imi place Solenza si nemeni nu ma face sa n-o plac
|
|||
uzyflorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 April 05 ![]() |
ceva poze cu motorul
|
--------------------
dacia
supernova-clima
2001
- B 19 uzy
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Te cred. Si eu am fost la un mecanic si mi-a spus ca asta e motor de Mertz. Nici mie nu m-ia fost mica mirarea. Dar m-am obisnuit. In consecinta ii bag numai ulei bun.
Lasand gluma la o parte, cum adica? Cum e posibil sa nu stii despre asa ceva? Vrei sa spui ca asa a venit masina din fabrica? Da-ne mai multe detalii. P.S.: Renunta la limbajul IRC, ca iti iei warn sau chiar ban, si nu mai apuci sa afli ce e cu motorul tau de Mitsubishi ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
g_cata: observ(am) ca esti si ff nou pe forum. bine ai venit! dar mai intai, ai citit regulamentul? fac pariu ca nu. e foarte indicat sa o faci!
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pana a ajunge la poze.. ai putea sa ne citezi cateva fraze din talonul si cartea tehnica a masinii?
pariu pe-o bere ca scrie renault E7J 1390cmc pe benzina (asta daca intradevar e 2003 ca atunci doar pe benzina erau)...?? ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(g_kata @ 10 Nov 2005, 22:47) Incep prin a va spune ca eu desi am carnetu de numa 2 luni,am mers deja cateva mii de km,si imi place sa conduc la nebunie. Eu am o super nova si o solenza,sndin 2002 si slz din 9/2003. Akuma cateva luni, am mers cu slz la un unchi a meu,e mecanic de meserie.Nu mica mi-a fost mirare cand mia zis ca[COLOR=blue]slz mea are motor de mitsubishi[COLOR=blue],si eu il cred,ca el imi intretine bijuteria de la inceput,si mi un din cei mai apropiati unchi.nu stiu dak sa ma bucur sau sa plang,da ce avantaje sau dezavantaje prezinta asta.specific ca masina e merge uns,e super. Va las sa va dati cu parerea! SLZ mea= ![]() Daca o fi si de Lancer EVO 7 sau EVO 8 atunci sa te tii! ![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai, vedeti ca astea cu motor mitsubishi sunt de fapt cu motor chrysler luat de pe mercedes.
Te pomenesti ca ai motor de mercedes pe solenza, si noi astia mai aburiti de pe aici nu am stiut ca se face asa ceva la pitesti, si am luat plasa... As avea o intrebare pentru "mecanicul de meserie": nu cumva motorul este hemi tip boxer? ca astea wankel asa sunt. In special daca sunt produse in Africa de Sud sau Australia. Si as mai avea o intrebare pentru "mecanicul de meserie": motorul asta mitsubishi de zici ca-l ai pe solenza este cu injectie monopunct sau dublu-corp? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
hmm, o fi motoru' wankel da' cred ca si mecanicu' cam wanker
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mai voi stiti bancul ala cu:
" - Ce-i in capul tau? -Motoare, motorase, rulmenti..." |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sfatuiesc posesorii de SLZ,an de fabricatie 2003,sa se uite mai bine sub capota.Eu,cu toate ca am cumparat-o direct de la Pitesti pe 1 oct.2004,in acte este trecuta 2003.Asa ca o sa cobor sa verific.
![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
g_kata |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 November 05 From: Timisoara ![]() |
Mah,lasand glumele la o parte,asa mio zis el si io il cred.Stiu ca pe capacu ala de sus scrie renault 1.4l,da nu mi-ar fi zis asa aiurea.Maine o mai duc la cineva sa o vada.Si va zic atunci
|
--------------------
Dacia
SuperNova/Solenza
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l rogi sa se uite si la filtrul de aer. Desfa-l cu atentie, intoarce-l, si pe interior, sub inelul de plastic uita-te daca nu cumva e o eticheta micuta albastra cu un chenar rosu pe care scrie Boeing
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
g_kata |
![]()
|
Bene mah puteti lasa glumele,io vb serios,dc nu puteti makar sa credetzi ca e posibil.In rom orice e posibil.
|
--------------------
Dacia
SuperNova/Solenza
|
|
Ake |
![]()
|
Nu glumeam, cauta pe forum, vezi ca i s-a mai intamplat cuiva acum cativa ani. E drept ca nu-mi aduc aminte daca era Solenza
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Bene mah puteti lasa glumele,io vb serios,dc nu puteti makar sa credetzi ca e posibil.In rom orice e posibil. o fi totul posibil in romania dar nici chiar asa! nu sunt adeptul mistourilor prelungite, dar se pare ca aici isi au locul.. cum naibi poti sa crezi asa ceva? poate unchiul tau a folosit o figura de stil.. (de fapt sunt sigur) si mai bine ai citi odata regulamentul asta, si ai vedea cum sta treaba cu "mircismele" |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(alex_axn @ 11 Nov 2005, 02:09) si mai bine ai citi odata regulamentul asta,... right, @g kata Vezi ca ti l-am trimis PM de la primele tale mesaje |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Radeti aiurea, zau asa. Tipu chiar pare ca stie ce vorbeste, daca el zice ca a zis unchiu lui cel mai apropiat dintre toti unchii lui ca e motor de mitsubishi, o sti el ce-o sti. In ziua de azi nici nu mai stii ce-ti pun astia-n mancare, bautura sau masina cand o cumperi.
g_kata, suna la OPC si reclama, trebuie sa se rezolve, nu lasa lucrurile asa. Sa ne tii la curent cu ce-ai rezolvat. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ridic miza la o naveta de bere ca scrie renault E7J in talon- uitat-e si sa vezi cum un extraterestu ti-a furat motorul cel nou de mitubisi si a bagat un junghi ca pe orice slz (fara mistouri.. asta e motorul de pe solenzele .. sa le spunem astea obisnuite.. )
motor mitubisi.. si de care e? (un motor cu putere mult mai mare este greu de bagat.. pentru ca trebuie ranforsata caroseria daca nu o vrei torsionata pe jumatate.. adica alt motor, alte injectoare, frane, roti, tobe, directie, tot sistemul de aprindere.. etc.. e cam complicat chiar daca mi-ai da motor masina si toate piesele.. tot e greu de pus) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Solenza mea are motor de 2000cmc si 6 viteze.
Va rog mutati topicul la cafenea, editati mirc-ul sau chiar stergeti topicul ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, mare-i gradina Domnului!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mai bine aveti rabdare pana vine omul cu poze.
Insa e posibil sa fi inteles total aiurea ce i-a spus unchiuletu. Tind sa ii acord un pic de incredere pt ca si-a completat datele reale, parca nu are profil de om mitoman, mai degraba de, sa spun asa, "necunoscator". This post has been edited by george_slz: 11 Nov 2005, 08:33 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Si eu am SLZ tot din sept. 2003, primele pe care scria 1,4 MPI si care aveau airbag si ranforsari. Se pare ca atunci a fost o criza de motoare Renault si au pus si ei ce au gasit. Mie mi-au pus motorizare hibrida de Toyota Prius ca doar asta mai aveau prin depozit, dar asta e, unii au noroc mai mult si si-au tras Mitsubishi.
This post has been edited by b64chr: 11 Nov 2005, 09:05 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Corect : o vreme au pus Coyota Primus si cind s-au terminat au pus Mitzubuci. Bune motare mai nene. Pacat ca au pus Reno dupa aia....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sau motoare de la Holda da' am auzit ca-ti trebuie cadastru!
Motoare de Peugeos nu mai pun ca se dau pe carbuni si nici de Lancea ca au probleme cu relentiul ca pica in baia de ulei. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Iar o dati in vrajeli! Eu v-as niste warn de la mine!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
klaus |
![]()
|
Mai bine ne-ai arata o poza cu motorul mitsubishi montat din fabrica pe o solenza.
Dupa care iti promit ca dau si banuri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce matinali sunteți !!!
PS. Sigur motorul ala nu este pe perfuzie ? This post has been edited by IRONICK: 11 Nov 2005, 10:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mai nu mai fiti invidiosi...motorul ala este unul de mitsubishi pe interior, doar pe exterior arata ca unul de renault, e sub acoperire, doar cunoscatorii isi pot da seama de asta...
si topicul ar trebui mutat la cafenea, ca te binedispune de dimineata;) |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Asi |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dupa ce ies de la serviciu o sa ma uit si eu sub capota Golanului. Ma miram eu de ce consuma uneori 12 in oras. Sa stii ca are motor de Coyota GrandLoser. Ma, si astia de la Dacia, sa nu spuna ca e criza de motoare !
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:50 |