Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(maho @ 10 Dec 2017, 17:36) Nu cred, pana la alegeri va fi (probabil) o fuziune prin absorbtie (si o fisiune prin implozie la pesedisti, daca tot am dat-o pe cuantica ![]() aideplm ce ai dat-o p'asta! Acu o sa vedem si cat valoreaza in fata electoratului. Cre'ca reapare geniala aia care va raspunde singurica fiecarui mesaj de pe facebuciuc, "cealanta" care facea zeci de texte pe zi... Sa videm cat va fi prezenta la sectia de vomare! Acu cateva zile ziceam ca 6 Nov 2017, 10:16 Chestii oxervate de mine de pe bordura: - se coace de un nou partid, antisitem, sa-i zicem #rezist! - s-au activat cam toti postacii pe feisbuciuc pe care ii cunosc, inclusiv cu texte, arme bagaje, etc. deeeci, s-a copt! Daca dai o vodca, iti spun si ce procent i s-a alocat in alegeri! This post has been edited by dizzy: 10 Dec 2017, 18:44 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DannyY |
![]()
|
Io am convins vreo 20 dintre cei cu care interactionez ca e mai bine sa puna stampila decat sa stea ca momaile la tv. Nu le-am zis si cu cine sa voteze, dar nu prea cred ca-s simpatizanti pesede
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce mișto! Încă un partid de dreapta! Lovește maxim în PSD
![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Miscarea e destul de buna. Cum a fost si fuga lui Ponta de la guvernare in cel mai bun moment pentru el. Tov. Dacian are cu ce sa-si umfle pectoralii cand va fi sa fie. Si a avut grija ca lumea sa tina minte ce baiat bun a fost. Si, evident, ca n-a vrut sa intre in politica, dar n-a avut incotro, din dragoste de neam si tara.
Mi se pare foarte OK, nu o astept pe Maica Tereza sa preia conducerea in Romania. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.247 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ce mm cauta ludovic in piata?
si mai ale cum mm scapa nescuipat? mai lipsesta madama turcan.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DannyY |
![]()
|
Da' ce-ai cu el? Ti-a furat butelia?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
Rili?
LE. E posibil sa vedem o polarizare in jurul unui 'tehnocrat', cum a fost valul de simpatie pentru Emil Constantinescu. Ciolos nu e prost, oricat vor incerca neuman si fraxu vercy sa sustina contrariul. Chiar cred ca e o miscare inteligenta, poate chiar premeditata. This post has been edited by DannyY: 10 Dec 2017, 19:20 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
Și o sa distrugă PNL. Pe PSD o sa îl doară la bască.
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Nu neaparat. Pesedeul isi va pastra electoratul traditional. Bataia e pe indecisi/ blazati/lenesi. Si-s multi
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
S-a grăbit, mai sunt 3 ani până la alegeri. Timp destul sa dezamăgească
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O să distrugă și usr-ul. Ha. Ha. Ha.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
In perioada asta se zice "Ho, ho, ho.".
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
Ha ho ha ho ha ho!
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Pune, bre, virgulitele.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 10 Dec 2017, 19:16) Si eu. ![]() QUOTE(ady77 @ 10 Dec 2017, 19:22) Asta depinde ce vrea PNL-ul. Daca vrea, ca la alegerea primarilor si ca la generalele din 2016, ca prajitura sa se imparta, toata, doar intre marii actori cu experienta, da. Daca insa PNL isi asuma rolul de lider al dreptei, dar care conduce un guvern multicolor, in care conteaza si altii, atunci chiar nu vad bine PSD-ul. Totul depinde cati si pe cine dintre ai lor este dispus sa sacrifice ritual PNL-ul. ![]() 10 Dec 2017, 20:43: QUOTE(miki @ 10 Dec 2017, 19:05) Daca PNL-ul exceleaza prin ceva, astia sunt consilierii / consultantii prosti. Extrem de prosti! This post has been edited by dacis: 10 Dec 2017, 20:43 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.247 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 Dec 2017, 20:22) Care pnl ? Ala de facu unire cu psd-ul? Ca o lua pe drumu fara de intoarcere decind cu cacarau ( pletosu' pentru cine deschis eTV-ul mai tarziu) care batu palma cu psd-ul. le urez procente minime.... ceea ec o s ase siintample cu ocazia lu' Ciolos 10 Dec 2017, 22:56: QUOTE(dacis @ 10 Dec 2017, 21:33) ........ Daca insa PNL isi asuma rolul de lider al dreptei, dar care conduce un guvern multicolor, in care conteaza si altii, atunci chiar nu vad bine PSD-ul. Totul depinde cati si pe cine dintre ai lor este dispus sa sacrifice ritual PNL-ul. ![]() Most funny joke ever..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by miki: 10 Dec 2017, 21:56 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(DannyY @ 10 Dec 2017, 18:48) Si, evident, ca n-a vrut sa intre in politica, dar n-a avut incotro, ca i se termina pensia de la bruxelles ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
DannyY, daca imi aduc eu bine aminte Ciolos, la vremearespectiva, a declarat ca nu va deveni membru al vreunui partid politic pe durata mandatului sau de prim-ministru si nu ca veci pururi in viata vietilor sale.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Buai ce plang eu de mila peneleului, mai rau ca pixdideii...
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(miki @ 10 Dec 2017, 19:05) cere si ti se va da ![]() "La protest sunt prezenți și președintele PNL Ludovic Orban, cel al USR, Dan Barna, precum și fostul premier Dacian Cioloș. Prin cei care protestează — vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, senatorul liberal, Florin Cîțu, foștii miniștrii Vlad Voiculescu, Raluca Prună, Dragoș Pîslaru." |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(radian @ 10 Dec 2017, 22:11) DannyY, daca imi aduc eu bine aminte Ciolos, la vremearespectiva, a declarat ca nu va deveni membru al vreunui partid politic pe durata mandatului sau de prim-ministru si nu ca veci pururi in viata vietilor sale. A declarat, dar nu vezi ca nu-l lasa constiinta si electoratul? Iliescu n-a zis ca nu va participa la alegeri? Pesedeu' n-a zis ca mareste salariile?O mai asteptam pe Maica Tereza sau defilam cu ce avem? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu cred ca-i cazul sa-l compari pe Ciolos cu Iliescu.
Ciolos la vremea respectiva a fost o declaratie clara cum ca pe durata mandatului sau nu implica in nici un partid politic, principalul sau obiectiv ca Prim ministru fiind sa organizeze alegerile electorale. Si-a respectat sau nu mandatul? Detaliaza unde vezi tu contradictie dintre ce a spus atunci si intre ce spune acum? Si mai ales, de unde si pana unde comparatia cu ILiescu? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pai nici Iliescu nu vroia sa se implice politic dupa tranzitia la alegeri libere, dar i-a cerut "tara", "poporul". Asa si Cioloj. Eu vad asemanarea..
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(radian @ 11 Dec 2017, 07:56) Nu cred ca-i cazul sa-l compari pe Ciolos cu Iliescu. Ciolos la vremea respectiva a fost o declaratie clara cum ca pe durata mandatului sau nu implica in nici un partid politic, principalul sau obiectiv ca Prim ministru fiind sa organizeze alegerile electorale. Si-a respectat sau nu mandatul? Detaliaza unde vezi tu contradictie dintre ce a spus atunci si intre ce spune acum? Si mai ales, de unde si pana unde comparatia cu ILiescu? Sorry, iti citisem postarea cam in diagonala si eram cam presat de timp. Voiam sa spun ca declaratiile de genul "nu (mai) candidez", "nu voi migra la alt partid", "daca te dezbraci, nu-ti fac nimic", "nu ma dezbrac ca-s fata mare" pot fi facute de oricine, fara ca ele sa aiba vreo greutate sau vreo valoare. In momentul de fata, Ciolos este omul cel mai credibil din peisajul politic - cel putin asa vad eu lucrurile, asa ca ar fi pacat sa scape o asemenea ocazie. Dupa cum am mai zis, Maria Tereza nu pare sa fie disponibila, deci Ciolos ar avea cale libera. Dar numai daca-si face partid fara sa accepte traseisti, altfel o sa fie dizolvat in mocirla celorlalti. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 12:37 |