Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 11 Dec 2017, 08:25) A declarat, dar nu vezi ca nu-l lasa constiinta si electoratul? Iliescu n-a zis ca nu va participa la alegeri? Pesedeu' n-a zis ca mareste salariile? O mai asteptam pe Maica Tereza sau defilam cu ce avem? L-ai citat pe Radian fara sa intelegi ce a scris acolo ![]() 11 Dec 2017, 13:53: QUOTE(DragosP @ 11 Dec 2017, 12:48) Maria Tereza e oleacă moartă de ceva secole, deci da, nu pare să fie disponibilă. Maica Tereza, dacă la ea te gândești (în diagonală, sțiu!) e și ea oleacă ocupată de fo' 20 ani. Deci clar, nen'tu Cioloș are cale liberă. I s-o fi terminat alocația de la Briucsel? ![]() BIne ca nu s-a terminat alocatia de la bujete pentru BORaci... This post has been edited by luck33ro: 11 Dec 2017, 12:53 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fii geană la mine: dacă nu încetezi cu "pisdidei", "boraci" și alte asemenea intelectualisme de șant, ai promisiunea mea (reține că e o promisiune, nu o amenințare!) că mult n-o să mai apuci să scrii pe forum.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si acum o sa se planga ca il cenzurati
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mie imi place asta cu Romania Curata. Pesemne ca toti vor o Romanie curata, de-asta participa la proteste si scuipa seminte, arunca tigari pe jos, de-astea.
Plus ca numele oenengeului din reteaua Soros e misliding. Plm, am crezut ca chiar se-apuca sa stranga gunoaiele si sa nu mai scuipe pe jos, da cand colo era ceva cu Dragnea.. |
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Dec 2017, 14:17) Fii geană la mine: dacă nu încetezi cu "pisdidei", "boraci" și alte asemenea intelectualisme de șant, ai promisiunea mea (reține că e o promisiune, nu o amenințare!) că mult n-o să mai apuci să scrii pe forum. Pe langa faptul ca la treaba asta DragosP are sustinerea mea 100%, acelasi lucru e valabil pentru TOTI postatorii de pe topicurile mai mult sau mai putin politice de pe forum. Irelevanta culoarea politica, irelevanta tinta balegariei pe care-o scot din taste. Ori invatati sa vorbiti civilizat in urmatoarele 5 minute, ori va cautati alt forum pe care sa va deversati frustrarile. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Intrebare: ce poate fi mai penibil decat un borac pisdidic ? |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
Jignesti copiii simpatizantilor PSD, adica mai mult de jumatate din populatie?
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, el cică pe mine mă jignește.
Nu-i nimic. Continuă dragule. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 11 Dec 2017, 15:12) Pe langa faptul ca la treaba asta DragosP are sustinerea mea 100%, acelasi lucru e valabil pentru TOTI postatorii de pe topicurile mai mult sau mai putin politice de pe forum. Irelevanta culoarea politica, irelevanta tinta balegariei pe care-o scot din taste. Ori invatati sa vorbiti civilizat in urmatoarele 5 minute, ori va cautati alt forum pe care sa va deversati frustrarile. Imediat s-a conformat baiatu' QUOTE(luck33ro @ 11 Dec 2017, 15:15) |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mai avea vreo 2 minute. Acu' e cam riscant, ca au expirat...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neumann |
![]()
|
Au expirat ninja si cu mai cine? Sa fie primiti!
|
--------------------
...
..
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Minutii. Erau 5.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Decat?
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
neumann |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
...
..
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 11 Dec 2017, 16:12) Pe langa faptul ca la treaba asta DragosP are sustinerea mea 100%, acelasi lucru e valabil pentru TOTI postatorii de pe topicurile mai mult sau mai putin politice de pe forum. Irelevanta culoarea politica, irelevanta tinta balegariei pe care-o scot din taste. Ori invatati sa vorbiti civilizat in urmatoarele 5 minute, ori va cautati alt forum pe care sa va deversati frustrarile. Hai nu serios, te-ai trezit cu fata la cearsaf... Sa fac publice mesajele personale trimise catre tine in care iti indicam tonele de injurii si jigniri dintre cele mai infecte ce-mi erau adresate (deh, asa-s astia mici cu frustrari) si nici macar nu te-ai sinchisit, ba la unele ai aruncat si ceva gaz pe foc ? Cauta prin inbox, daca nu le-oi fi sters din oficiu... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DragosP |
![]()
|
Bun. Ce-a fost a fost.
De acu' înainte rămâne cum am stabilit. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ca la legea care modifica competentele A.N.I.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 12 Dec 2017, 11:07) Hai nu serios, te-ai trezit cu fata la cearsaf... Sa fac publice mesajele personale trimise catre tine in care iti indicam tonele de injurii si jigniri dintre cele mai infecte ce-mi erau adresate (deh, asa-s astia mici cu frustrari) si nici macar nu te-ai sinchisit, ba la unele ai aruncat si ceva gaz pe foc ? Cauta prin inbox, daca nu le-oi fi sters din oficiu... Don't push your luck. S-ar putea sa te arzi. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Dec 2017, 11:15) Pai nu e chiar asa, caci regulamentul forumului era in vigoare si atunci si acum. Ce s-a intamplat intre timp ? A mers moderatorul pe drumul Damascului si a avut o revelatie diurna sau nocturna ? Sa fim seriosi, este vorba doar de aplicarea DISCRETIONARA a regulilor forumului. Sau mai pe romaneste, daca vrea onor' domn moderator bine, daca nu ramai injurat si jignit, asta e. Cui nu-i place, carel poteca sau bannare. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 12 Dec 2017, 11:30) Pai nu e chiar asa, caci regulamentul forumului era in vigoare si atunci si acum. Ce s-a intamplat intre timp ? A mers moderatorul pe drumul Damascului si a avut o revelatie diurna sau nocturna ? Sa fim seriosi, este vorba doar de aplicarea DISCRETIONARA a regulilor forumului. Sau mai pe romaneste, daca vrea onor' domn moderator bine, daca nu ramai injurat si jignit, asta e. Cui nu-i place, carel poteca sau bannare. Chiar ca. ![]() Daca s-ar fi aplicat la sange (litera legii) regulile forumului (si in special la cafenea), ne-ai fi parasit de mult. Si asta permanent, nu warn-uri sau mod-preview. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu'ș dacă-i chiar așa, opinia ÎNCĂ nu-i delict. Nici măcar aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Eh, lasatz.
![]() Noi sa fim sanatosi, la cate invective si injuraturi voalate mi-am luat de la musiu APV. Si nici una nu se putea categorisi la "delict de opinie". ![]() In mod evident, nu ma asteptam la un alt fel de comentariu de la tine. This post has been edited by RZV: 12 Dec 2017, 10:44 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă bucur că nu ți-am înșelat așteptările, nu știu ce mă făceam.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Doar apv-istul era sanctionabil. Noi ceilalti suntem niste ingerasi
![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
Domnu' apevist. Daca vrei, pot sa ofer cadouri tuturor celor care au scris mizerii in ultimul an pe la cafenea. Esti sigur-sigur-sigur-sigur-sigur-sigur-sigur-sigur ca vrei sa fac asta?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:30 |