Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
Tony25 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 January 17 ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
n-auzi ca se plateste bine? uiti ca soros e miliardar? Hopa, stai ca o sa ma trezesc luat ca argument (astia n-au nici un fel de bun simt). CEEA CE AM SCRIS AICI MAI SUS NU E ADEVARAT CI ESTE UN TEXT SATIRIC.
This post has been edited by os: 29 Jan 2017, 13:25 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Tony26 |
![]()
|
Pai ce sa zici si tu - ca o faci moka ca fraierul...
Referitor la scoala - sa sti ca fara frecventa nu se pune - eu zic una tu nu intelegi nimic - n-am afirmat ca tu ai spus minciunile ca dragnea nu va primi viza si nu se intalneste cu trump...ci doar ca practici dubla-masura - pe.mine ma banezi pt. Ca am zis ca au fost platiti cei care au mers la manifestatii insa cu altii nu ai nici o problema cand lanseaza minciuni despre viza si intalnirile lui dragnea - stiu minciunile de dreapta sunt ok. This post has been edited by Tony26: 29 Jan 2017, 16:02 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
mai luncreaza la ortografie, tonica. Dupa cum scrii, cred ca ar trebui sa incepi cam de la clasa a III-a. Ca sa intelegi si tu: a treia.
This post has been edited by os: 29 Jan 2017, 16:50 |
--------------------
.
.
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Un pariu, ceva , ajunge Tonica pana la "30” azi?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
os |
![]()
|
@Garett - nu stiu, ca mai am treaba.
Dar poate ma mai ajuta careva? This post has been edited by os: 29 Jan 2017, 16:49 |
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pune parola aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
Mmmm cred ca nu la asta ma gandeam.
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Atunci pe pm, dacă ești mai sfios.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
Nope, cred ca nici asa. Ma gandeam la dexemplu nea'Bucatzel
![]() |
--------------------
.
.
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
V-a rapus toneaua...
![]() |
--------------------
**
|
|
Tony27 |
![]()
|
Nu ca ar fi mare lucru de rapus.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
os |
![]()
|
Maaaaamaaa ce muschi ai...
|
--------------------
.
.
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.209 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la manifestatie
![]() Frumos. Multi copii, multi caini, nimeni cu pisica. Drapele, pancarte. S-a strigat cu spor, in afara de hitul "DNA sa vina sa va ia" si ever-green-ul "PSD, ciuma rosie", new-entry-ul care a fost "Dragnea, nu uita / Asteptam si cartea ta!" ![]() Sa nu fie vreun as, zic. Carele tv ale A3 au fost mwite indelung si apasat de toti cei 50000 de romani care au trecut prin dreptul lor. Jandarmii si politistii - calmi dar si atenti, au fost foarte ok. Inca ceva important: lumea e foarte atenta si daca incerci o provocare nu are nici o sansa de reusita - pur si simplu ignora orice altceva. Intre ei vorbesc de problemele lor, rad si se simt bine, insa destui discuta despre ordonante, guvern, PSD etc - oamenii astia stiu exact de ce au venit. Foarte multi cu smartphone-ul pe Hotnews sau Digi24, altii cu harti deschise. Se filmeaza la greu, se fac mii de poze. Doar un sociopat sau un semi-paranoic (avem si in gradina forumului d'astia) ar putea spune ca oamenii sunt platiti/manipulati etc etc... Doar cineva care sta 24/24 in casa, dominat de laptopul din brate si de slabul contact cu oamenii ar putea sa creada ca manifestantii sunt altceva decat sunt - oameni scarbiti de tupeul actualilor guvernanti, dispusi sa iasa in strada pentru o idee. Urmeaza si duminica viitoare, daca jigodiile continua. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
N-ar fi mai simplu sa-l ignoram? Maimuta, daca nu-i bagata-n seama se plictiseste si isi cauta alt loc de joaca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Geaca roșie fu?
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.209 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu, am tot citit zilele astea - Iohannis stai acasa!
![]() S-a conformat. Altceva: Sibiu - peste 10000, Cluj - la fel! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
TOneaua tre sa iasa in cucu gol prin Cluj parca asa era vorba...
|
--------------------
**
|
|
Toni11 |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 29 Jan 2017, 22:12) Am fost la manifestatie ![]() Frumos. Multi copii, multi caini, nimeni cu pisica. Drapele, pancarte. S-a strigat cu spor, in afara de hitul "DNA sa vina sa va ia" si ever-green-ul "PSD, ciuma rosie", new-entry-ul care a fost "Dragnea, nu uita / Asteptam si cartea ta!" ![]() Sa nu fie vreun as, zic. Carele tv ale A3 au fost mwite indelung si apasat de toti cei 50000 de romani care au trecut prin dreptul lor. Jandarmii si politistii - calmi dar si atenti, au fost foarte ok. Inca ceva important: lumea e foarte atenta si daca incerci o provocare nu are nici o sansa de reusita - pur si simplu ignora orice altceva. Intre ei vorbesc de problemele lor, rad si se simt bine, insa destui discuta despre ordonante, guvern, PSD etc - oamenii astia stiu exact de ce au venit. Foarte multi cu smartphone-ul pe Hotnews sau Digi24, altii cu harti deschise. Se filmeaza la greu, se fac mii de poze. Doar un sociopat sau un semi-paranoic (avem si in gradina forumului d'astia) ar putea spune ca oamenii sunt platiti/manipulati etc etc... Doar cineva care sta 24/24 in casa, dominat de laptopul din brate si de slabul contact cu oamenii ar putea sa creada ca manifestantii sunt altceva decat sunt - oameni scarbiti de tupeul actualilor guvernanti, dispusi sa iasa in strada pentru o idee. Urmeaza si duminica viitoare, daca jigodiile continua. 50 mii ![]() Dupa ce si-a luat-o rau peste bot la strasbourg vad ca werner nu a mai incercat o lovitura de stat in strada, bine si propaganda i-a dresat pe frumosi sa nu mai strige impotriva guvernului si s-au supus la ordin - au fost mult mai putine scandari anti-guvern fata de saptamana trecuta. This post has been edited by Toni11: 30 Jan 2017, 07:15 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(os @ 29 Jan 2017, 17:47) Pai poti sa ne faci pe toti "moderatori onorifici"! ![]() Cum intra, cum iese! ![]() Facem si un concurs, care il baneaza de mai multe ori! Eu sincer i-am acordat prezumția de nevinovăție până acum dar e clar că sare calul intenționat! This post has been edited by Garett: 30 Jan 2017, 16:04 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Toni11 |
![]()
|
Stai ca nu mai poate bana, deocamdata se milogeste de alti moderatori sa ma baneze....da' nu-i bai ca-i iau pe fiecare la rand.
This post has been edited by Toni11: 30 Jan 2017, 10:52 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Radiane... da-te prins
![]() Ai fost adus cu atocaru? (pozitia 8 e dovada) This post has been edited by miki: 30 Jan 2017, 15:12 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Unde mai pui ca-i si-un Bullmastiff cu el..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Au adus cainii cu forta la manifestatie... Ce uameni
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu am inteles ca invers... ce caini!
Cateva poze mai jos era si grecul. This post has been edited by ady77: 30 Jan 2017, 15:59 |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mi-am dat seama de ce nu a platit si pisici. alea sunt perfide, luau banu' si nu mai ieseau in strada.
pe caini te poti baza... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 10:49 |