Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Tonys17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 1 February 17 ![]() |
Aseara au fost destule violente - s-a incercat ruperea gardului guvernului,imbranceli cu jandarmii,s-a aruncat cu gheata in jandarmi, ,au fost care au sarit gardul....si nici macar nu s-a dat cu lacrimogene cum minte hotnews.....au aparut la un moment dat jandarmi echipati de interventie dar n-au intervenit deloc - spre deosebire de violenta cu care interveneau in 2012 la ordinele lui basescu-boc.
This post has been edited by Tonys17: 1 Feb 2017, 07:07 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Cd-12-efg
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
bah pwula bleaga ce mananci rahat? ce violente? ca o sarit unu gardu? oricum sa nu-ti faci iluzii ca prietenii tai de la pesede scapa asa, sa vezi ce va fi astazi si in urmatoarele zile. Dracnea si minionii lui sa-si pregateasca elicopterele o sa aiba nevoie de ele cand o sa fuga de pe acoperisul cc-ului
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
noroc ca aia de la jandarmerie is cu capu pe umeri si stiu ca exista viata si dupa caderea gastii iubitoare de infractori de la pesede. Si sper ca o sa fie cerebrali. Si nu, vazand ce a fost aseara nu aveau nici un motiv ca sa fie impotriva demonstrantilor. S-a intervenit punctual unde niste infierbantati vroiau sa se racoreasca. Au fost luati de guler aia ce incerau sa intre in guvern (un ins care o sarit gardul si vreo 2-3 care au fortat nu stiu ce dispozitiv) si i-au lasat pe restul sa isi vada de treaba.
Asa ca limbricule nu mai spera la interventia jandarmeriei, aia din fruntea jandarmeriei sper ca vor fi cu capul pe umeri zilele urmatoare |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2017, 08:28) Nu m-as baza pe chestia asta, s-a vazut clar ca nu erau pregatiti pentru manifestatia de aseara, ma astept sa iasa de acum in echipament complet. Sa nu uitam cine ii conduce, si sa nu uitam ca nu s-au facut pana acum remarcati prin altceva decat obedienta oarba. In 2010, cu salariile proprii taiate cu 25%, ii aparau fix pe cei care le taiasera! La Pungesti au luat la omor femei si batrani fara sa clipeasca macar! Nu m-as baza pe discernamantul jandarmilor, ei sunt "inima tarii, care bate, bate, bate"! ![]() This post has been edited by Garett: 1 Feb 2017, 07:35 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
pai nu la ala marunti ma refer ci la generalii care ii comanda. Om trai si om vedea oricum diseara ies in strada. Impotriva impututilor de dracnea si a minionilor lui. Eu care pana acum eram mai comod asa si ziceam ca era suficient sa protestez doar prin vot anti-pesede
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
sa se bazeze dracnea si minionii lui pe asta si sa nu-si pregateasca preventiv un elicopter. Sa vada ce bine o sa le fie intr-o saptamana
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Cica Lazaroiu, fosta sluga a lui Baselu, le da mutarea in plic:
-greva fiscala -greva in justitie -greva in parlament -iesiri masive in strada Dulapul s-a dus la CSM si a marait ceva cu Curtea Constitutionala, ca sa faca o contestatie, prostii d-astea... Parerea mea e sa se obisnuiasca cu muia ce tocmai si-au luat-o, vor mai urma si altele. Ce nashpa ca nici exteriorul nu-i mai ajuta, UE e in colaps, USA are alte probleme, Merkel e cam pe faras si nu-i mai arde de interventii, nu se mai dau erate la 4 dimineat... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Tonys17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 1 February 17 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 1 Feb 2017, 09:39) Cica Lazaroiu, fosta sluga a lui Baselu, le da mutarea in plic: -greva fiscala -greva in justitie -greva in parlament -iesiri masive in strada Dulapul s-a dus la CSM si a marait ceva cu Curtea Constitutionala, ca sa faca o contestatie, prostii d-astea... Parerea mea e sa se obisnuiasca cu muia ce tocmai si-au luat-o, vor mai urma si altele. Ce nashpa ca nici exteriorul nu-i mai ajuta, UE e in colaps, USA are alte probleme, Merkel e cam pe faras si nu-i mai arde de interventii, nu se mai dau erate la 4 dimineat... ![]() Se vor agita ca pepsi 4-5 zile si apoi se va linisti totul - doar avocatul poporului poate ataca la ccr indiferent de minciunile din hotnews ale molustei danilet. Deja au inceput protestele boschetarii si asistatii - la ora asta un om normal e la birou. |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Cd-12-efg
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Va ia mama dracilor daca il mai citati pe sandybell tonel! Pai io de aia l-am bagat la ignore?!
This post has been edited by luck33ro: 1 Feb 2017, 11:30 |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Feb 2017, 10:29) Gee, I don't know, eu n-am AK-uri pe mână... Într-o țară "normală" dacă tai de-amboulea un sfert din salariile armatei te trezești în secunda doi cu MBT -ul parcat pe masa guvernului! La noi unii dansau pinguinul iar alții, cu salariile la fel de tăiate îi apărau pe cei care le tăiaseră! Pentru că...mămăligă! This post has been edited by Garett: 1 Feb 2017, 11:51 |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adica voiai lovitura de stat?
Nu esti prea radical? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vreau eu lovitura de stat!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Acu' sau atunci?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Miine. Cu doua companii rezolvi tot pesedeul. Inclusiv aripa canonica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Gheorghe Iancu, profesor de drept constituțional și fost Avocat al Poporului, a declarat că o sesizare a CSM la Curtea Constituțională privind un conflict între autoritățile statului, nu se poate obține o anulare a Ordonanței de Urgență.
"Conflictul juridic de natură constituțională se declanșează, este sesizat de Curte, iar Curtea stabilește că este conflict. Atât, și că s-a produs un conflict între autorități. Curtea stabilește și măsurile de rerezolvare dar nu de anulare a actului. Președintele Klaus Iohannis este chitit pe o anumită problemă și trebuie să o rezolve, din dispoziția cui nu știu. Din punctul de vedere al activității acesteia de a emite ordonanțe, Guvernul are competența. Că a făcut-o noaptea, că a făcut-o ziua, a făcut-o când a avut timp. De altfel, și tehnocrații au procedat la fel cu ordonanțele de urgență. Ei nu fac decât să aplice ce a spus Curtea Constituțională, nimic altceva. Tot CCR a stabilit și cu abuzul în serviciul, și cu plafonul sumei de bani", a declarat Gheorghe Iancu. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Link din decizia CCR?
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Are Dacis in mod sigur.
![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Domnu contabil ai realizat cum vine treaba cu cresterea salariului minim si firmele private ?
A inceput deja declinul economic: incep concedierile , euroiul creste, productia scade, consumul se reduce etc... |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 1 Feb 2017, 14:46) Gheorghe Iancu, profesor de drept constituțional și fost Avocat al Poporului, ....... Tot CCR a stabilit și cu abuzul în serviciul, și cu plafonul sumei de bani", a declarat Gheorghe Iancu. Mincinos ordinar |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vercingetorix |
![]()
|
Sezi bland, nenea Iancu are scoala si stie ce vorbeste.
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.186 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Armata sa i împuște pe hoți
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.186 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Vă rugăm să ne scuzați
Nu producem cât furați |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
Tonele astea le ai visat azi noapte?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Asta e un guvern pus de niste escroci jegosi care au pacalit o populatie needucata si care incearca acum atat sa legalizeze furtul, cat si sa se puna la adapost de viitoarele intrebari incomode.
Alegerile libere nu au avut ca rezultat acest guvern, ci au stabilit ca populatia vrea un anume program de guvernare. Canaliile astea s-au sters la cur cu programul de guvernare cu care au castigat alegerile si intai isi scot hotii de sub amenintarea legii, apoi le pun la indemana un speraclu legal pentru a suge ca_capusele tot ce pot suge. Capusele nu lasa prada din colti decat daca sunt exterminate. Pe Grindineanu ala cred ca o sa-l scuipe in ochi toata Timisoara cand s-o intoarce acasa. Daca mai are curaj sa se intoarca. Pe Ciordache o sa-l scuip personal cand l-oi vedea prin Caracal. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 14:58 |