Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, Ciordache e o minune Caracaleana?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Ciordache e din Caracal?? Prea tare
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciaveț mă cu Caracalla?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Danny, baga-i si tu un sincer Na Hui cu proxima ocazie.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
DannyY |
![]()
|
De asta poti fi sigur.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ciudat ca aseara "din datele furnizate de jandarmerie" (cel putin asta clamau cateva televiziuni (pana la momentul in care au spus ca jandarmeria nu mai ofera estimari asupra numarului de protestatari) se vorbea de 130k oameni in bucale si inca cel putin pe atat in restul tarii, iar doamna ministru a spus ca au fost doar 200k in toata tara... Astia vor cu orice pret sa minimalizeze rahatul in care sunt.
PS. A3 vad ca da in ministerul de interne, usor, voalat, dar da. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Totul e o manipulare.
In Piata Victoriei nu cred ca intra bine nici 50.000 de oameni, darmite 130.000 sau cat zic oficinele.(cine e din Bucuresti stie despre ce vorbesc). In fine, pentru prostime e de bine. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
prost e copilu' lu' tactu' .... si nu ma refer la nici unul dintre fratii tai (sper totusi ca esti unic la parinti, nu de alta dar lumea ar fi mai fericita ca tu sa nu ai nici frati si nici copii)
Manifestantii de aseara ocupau mult mai mult decat "strict" Piata, erau raspanditi si pe artele vecine, in plus a fost un continuu dute vino .... multi plecau .... multi veneau ... la cca -10 grade putini sunt cei care au stat mai mult de 2 ore "legate" |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
DannyY |
![]()
|
Daca tu nu crezi, e clar ca nu se poate.
De fapt, n-a fost nimeni in Piata Victoriei. Care proteste? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
io-s din bucuresti gigele. din ala de susha, m-a nascut mama pe maidan, cum imi spuneau colegii mei venetici.
ia explica-mi matale cum nu intra decat 50000 de oameni acolo, cand aveai lejer 2.5-3 oameni pe mp. |
--------------------
White Star
Titanic
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Bucurestenii stiu bine despre ce e vorba.
Taranii pripasiti cu viza de flotant habar n-au nici unde e Piata victoriei. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
tov fruntash, io unu' am certificat de nastere de sectoru' 8
![]() si matale musti din scaun. ca de obicei. |
--------------------
White Star
Titanic
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 2 Feb 2017, 15:22) Bucurestenii stiu bine despre ce e vorba. Taranii pripasiti cu viza de flotant habar n-au nici unde e Piata victoriei. pai da .... ca metrologia are "reguli" diferite in functie de locul de nastere .... un mp al pripasitilor flotanti este cel putin dublu fata de cel al "bucurestenilor" de minim 5 generatii This post has been edited by tarzy: 2 Feb 2017, 15:35 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Oricine are acces la google map...
Hasureaza giratoriul din Piata Victoriei, afla suprafata si vezi daca iti intra 130.000 de oameni acolo. Matematica e doar una. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
tarzy |
![]()
|
exact .... nu uita sa incluzi si ce mai este pe langa giratoriu
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.186 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai da ți o zis că erau oameni pe strada adiacente.
Unii manifestau de la balcoane... Deci erau peste 200.000 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ciudat ca erau aia de la jandarmerie care au dat cifrele, pana le-a zis careva sa o lase mai moale cu derbedeii.
Dar ce draq scriu eu aici? Vergi e bucurestean veritabil si stie el mai bine, ca doar el poate masura piata victoriei... |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Aria ocupata de.multime din fotografii are ceva mai mult de 35 mii m patrati. La 3-4 persoane, hai sa spunem3 sa nu fim rai, daca adaugam fluctuația, cam iese socoteala.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
tarzy |
![]()
|
Tu ce buletin ai? ...
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Tu ai ramas la buletin ?
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ouch! Cheap shot!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
??
|
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
3/mp? ai de pana lor.Al treilea il scarpina la Nastase pe primu.
La mine in sat era mai lejer. Partea nasoala e ca jumate erau pustani iesiti la o socializare . Toti pozau filmau selfieuri cu gramada. Intre doua urari hop pe feisbuci. Cand trecuram pe sub un pasaj CF sa rupa podu . Toti pe pod la pozat.Multi de la leberali . Usr local cred ca era in totalitate. Oricum important e ca se dadea Duie Mragnea la greu ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Os
Nvm, cred ca am inteles gresit... de ramas la buletin au ramas doar cei trecuti de o anumita varsta, restul au CI. This post has been edited by Garett: 2 Feb 2017, 20:41 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
os |
![]()
|
nu tu, bre. "Tarzy"
Hai sa ne dam bara-bara. Mi's galatean. Mi's navalist, de meserie. Mai zi ceva ![]() This post has been edited by os: 2 Feb 2017, 20:50 |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 14:56 |