Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
da, bineinteles. si fara misto, in mod cert sunt parti care trebuie sa ramana secrete.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu e adevarat, pe timpul lui Ciolos erau in direct la televizor
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cine mai?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
De curiozitate, ce parti crezi ca pot fi secrete in sedintele de guvern - cand se duc aia sa se pise ?
Boss, suntem beliti! ![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Feb 2017, 19:41 |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 3 January 05 ![]() |
Azi, vreme frumoasă!
This post has been edited by nasty: 5 Feb 2017, 09:06 Attached thumbnail(s) image.png ( Size: 620.57k ) Number of downloads: 237 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru Ciordache nu cred ca o sa fie prea frumoasa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Doleantele pietei par a fi sa nu se mai miste bilele astea.
Newtons_cradle_animation_book_2.gif Ca unii vaz ca tot in strada sunt. Or avea ceva energie cinetica reziduala sau ceva, nu-mi explic |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Prin ordonanța de urgență este abrogat articolul 298 din Codul penal, care sancționa infracțiunea de neglijență în serviciu.
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
Astazi ma pij pe doleantele pietii universitatii. Au fost la vot (sau nu), aveau posibilitatea sa-si aleaga oamenii care sa le puna in practica doleantele.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În plus, piața aia e goală.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
În Piața Victoriei nu are loc oricine. În timpul protestelor de miercuri, un grup de protestari a fost alungat cu îmbrânceli și înjurături din cauza unui banner cu un mesaj pentru ANAF, precizează B1 TV.
„ANAF, pentru străini ești soare, pentru români ești ploaie", scria pe bannerul în cauză, potrivit paginii de Facebook „Nusuntemmanipulați. „Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există o rețea de indivizi care deține controlul total asupra mesajelor și sloganelor. Se pot recunoaște activiști USR, PNL, PDL și apropiați ai Monicăi Macovei. Mda, tinerii frumosi si liberi se pare ca sunt directionati discret de unii mai putin tineri si liberi dar cu grade in Securitate. Bannerul cu ANAF-ul e proba de turnesol a faptului ca protestul e dirijat de "baieti". Nu aveam indoieli, acum e si dovedita treaba. Mi se pare halucinant...un guvern rezultat din niste alegeri pe bune este ocultat de ofiteri ai SRI platiti din bani publici sa darame guvernul ce le plateste salariile. Wow. Ca tot e frig afara, eu as pune tunurile cu apa pe ei, dupa care i-as trimite la Primarie sa-si ia autorizatie de miting.Cu ocazia asta aflam si cine sunt organizatorii... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
vercix - ai primit ordinul de zi, sau chiar tu ai dus bannerul cu ANAF?
Normal ca manifestatia nu trebuie diluata/deturnata - si de aia nu-s bineveniti unii care sustin ca vor altceva. Rupeti rândurile! PS: vezi ca ai uitat sa pomenesti de Soros, te scoate la apel. This post has been edited by os: 10 Feb 2017, 15:18 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
vezi ca e filmul pe pagina de fb mentionata. Sa vezi tefeleii ce frumos injura si rup banerul. Vorba aia, copywriterii strazii... crowdsourcing la lozinci, nu felix tataru, nuuuu
This post has been edited by neumann: 10 Feb 2017, 15:28 |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(os @ 10 Feb 2017, 16:17) vercix - ai primit ordinul de zi, sau chiar tu ai dus bannerul cu ANAF? Normal ca manifestatia nu trebuie diluata/deturnata - si de aia nu-s bineveniti unii care sustin ca vor altceva. Rupeti rândurile! PS: vezi ca ai uitat sa pomenesti de Soros, te scoate la apel. Uite dom'le inca un moderator care face flame si atac la persoana... Pe bune si tu esti moderator pe aicea ? In fine, nu e nimic de mirare... Pare ca esti deranjat teribil de bannerul cu ANAF-ul, imi pare rau ca nu am fost eu cel cu bannerul... Adevarul deranjeaza, supara, ce sa-i faci, nu poate fi spalat precum creierashele celor din piata. Spune un mare adevar, firmele straine sunt ocolite sistematic de controale si amenzi. Ah, sa nu uit, transmite-i lui Soros din partea mea toate cele calde. This post has been edited by vercingetorix: 10 Feb 2017, 15:39 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Am vazut. E cum am spus. Li se scandeaza de la bun inceput "Ati gresit protestul". Care e problema? Incidente se mai petrec. Si la Cotroceni l-au scos jandarmii pe unul dintre oameni ca sa nu-i provoace.
Da' vezi cu dovezile alea. This post has been edited by os: 10 Feb 2017, 15:40 |
--------------------
.
.
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
corect, nu cu dovezi
da' cu ordine, si vorba aia n: nu se discuta |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
os |
![]()
|
stiu, nu-ti scriam tie ci lui neumann. s-au succedat prea rapid postarile.
|
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(os @ 10 Feb 2017, 15:39) Am vazut. E cum am spus. Li se scandeaza de la bun inceput "Ati gresit protestul". Care e problema? Incidente se mai petrec. Ei lasati, ca acum cei ce au ramas in piata sunt in majoritatea lor activisti de partid trimisi sa protesteze, sa forteze la maxim obtinerea de capital electoral, sa mentina vie tema. Ca oamenii normali mai au job-uri, copii etc. |
--------------------
|
os |
![]()
|
Dom'le, si eu am job si ma duc la protest. Asa ca asta nu-i neaparat un argument. Ca mine mai cunosc destui. Uite, am un prieten care face cu schimbul (el si sotia), ca sa stea cineva cu copiii.
Am observat atat la oamenii politici cat si la oamenii obisnuiti ideea ca tot ce faci trebuie sa-ti aduca un castig. Uneori insa lumea mai face lucruri (si cheltuie bani) pur si simplu din convingere. Cine a avut o varsta adecvata in 1989 (eu aveam) isi poate aminti. Cine nu, poate sa invete. This post has been edited by os: 10 Feb 2017, 15:54 |
--------------------
.
.
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(os @ 10 Feb 2017, 15:51) Am fost si eu sambata trecuta la protest in Bacau. Am constatat 2 feluri de oameni, unii ca mine, mai stingheri, care nu prea stiau cu ce se mananca protestu' si altii mai organizati. Acum, in general, repet, au ramas doar aia mai organizatii. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 10 Feb 2017, 17:13) Bai ce-ti mai place se bagi soparle. Asta e noua strategie a propagandei PSD + ALDE? De despicat firul in patru si ducerea subiectului in derizoriu prin derapaje controlate? Cine a zis ca e doar pentru Dragnea? In primul rand pentru Dragnea. Dar elefantii ii mai vizau si pe Tariceanu si pe cele cateva sute de parlamentari care au dosare pe rol si pe cele cateva sute sau mii de mari corupti, gen Voiculescu, alfati deja dupa gratii. Ca ulterior au modificat si l-au "uitat" pe Voiculescu (categoria >60 de ani, aflati la executare) e alta mancare de peste. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Basismul e ca sifilisul.
Si dupa ani face ravagii, cu aceleasi frici : Voiculescu, coruptia, penalii, hotii... Baaaaaai prostilor, v-a furat camarila Chiorului miliarde de euro prin ANRP si vanzari anterioare si voi tot cu tava sa-i culegeti mucii PSD-ului umblati. Sunteti varza, nu va dati seama nici cand sunteti cu buzunarul gol din cauza adevaratilor hoti. Bine va face Sistemul ca va trimite la tremurat prin piete, nici nu meritati altceva, martalogilor ! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
Banuiesc ca la mine faci trimitere. Daca te preocupa subiectul, n-ai decat sa rasfoiesti postarile mele din epoca Basescu. Nici pe de parte n-am fost un sustinator al sau.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
@neumann - ia vezi ce am scris eu, si ce mi-ai raspuns tu. Ti-am mai spus ca asta cu schimbatul vorbei nu tine.
Ai putea la fel de bine sa vrei dovada ca Pamantul e plat. Eu am afirmat ca guvernul asta minte (iordache/grindeanu), si toata lumea vede ca-i asa. Mai e o varianta: grindeanu n-a stiut s, si - asa cum vedem in stenograma . nici nu l-a interesat (ma rog, asta s-o creada cine vrea - dar e drept ca nu-i dovada; dovada e ce au spus si ce au facut). Acum e randul tau - ai afirmat aia cu securistul notoriu, baga. Nu de la GhitaTV. |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 03:41 |