Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.559 Joined: 3 January 05 ![]() |
Și e grav că torturează în continuare cu inepțiile debitate, fără sfârșit.
This post has been edited by nasty: 26 Aug 2016, 13:47 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Serje @ 26 Aug 2016, 11:40) Ce gandesti tu ... numa tu stii, io combateam ceea ce ai scris, daca gandesti una si scrii alta ... ii pb ta. Ai luat de buna povestea fara sa vezi nici o dovada... Statu nu o retrocedat de buna voie sculptura, o instanta de judecata o decis asta, in urma unui proces. Nu te obliga nimeni sa donezi pentru ea, iar asta cu donatu ii total alta problema, n-am zis nimic de ea. Daca eu am luat de buna povestea fara o dovada, la fel ai facut si tu cu retrocedarea. Eu sustin, in urma aparitiei acestei povesti, ca retrocedarea s-a facut foarte usor, statul nefacand nimic in sensul asta, neobosindu-se sa caute vreun document, sa audieze potentiali martori (dac-or mai fi fost) etc. A fost un proces su-per-fi-ci-al, ca nenumarate altele, dintre care au iesit la iveala numai unele babane, gen padurea Snagov. As fi putut (si probabil ca inca pot) foarte usor, si in baza unor documente legale, ascunzand un singur alt document legal, sa reintru in posesia unei pasuni vanduta de bunica-mea in '40 si confiscata de comunisti prin '48. QUOTE(vercingetorix @ 26 Aug 2016, 12:27) Nu inteleg la ce te referi, in ce consta dezinformarea ? Am spus ceea ce stiu, sunt prieten cu persoana respectiva. Asa erau legile pe atunci, Statul iti prelua proprietatile la un pret de grila atunci cand emigrai legal. Apartamentul a ramas al Statului si acolo au locuit diversi chiriasi pina cand a fost retrocedat prin 1993. [...] Asa e cum zici, numai ca grila aia era derizorie. Era un pret oarecum standard, din ce stiu eu de la neamuri emigrate era de 70.000 o CASA cu teren baban si acareturi. In pretul ala intra tot ce ramanea prin casa, si n-aveai voie sa-ti iei prea multe lucruri. Dar, aici intervine alta chestie. De ce sa se retrocedeze apartamentul sau casa respectiva, cand emigrand, stiai ca o vei pierde, si ai primit o despagubire? Maxim ce ai putea contesta este valoarea despagubirii, statul trebuind sa fie obligat sa iti restituie o diferenta. Cat sa fie asta, si cum sa se calculeze, e alta poveste, de care trebuie sa se ocupe experti, nu avocatei smecheri. This post has been edited by marksman: 26 Aug 2016, 14:30 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca pt tine ii acelasi lucru vorbele unei persoane, nesustinute cu nici o proba si o hotarare a unei instante ... ce sa zic mai zic?
Tu sustii niste aberatii cat china de mari si n-ar fi prima data, ai avut acces la dosar de sustii asa ceva ... sau doar impresii bazate pe vorbele unei babe? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Serje stai aproape de Tony-s ? simt ceva influente
![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fa ceva cu simturile atunci ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Serje: dar tu ai avut acces la dosar? Esti tu 100% sigur ca s-au prezentat toate probele, ca toate probele au fost adevarate, ca nu a fost mituit vreun judecator, ca nu a existat vreun martor mincinos?
Vad ca tu ai numai certitudini. Tu, tony-s, nicupleshea si altii de pe-aci. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Serje |
![]()
|
Care-i ala cu certitudinile??? In caz ca ai uitat ce-ai zis:
QUOTE(marksman @ 26 Aug 2016, 07:56) Mai usor cu dezinformarea! QUOTE Proprietarul, Gheorghe Romașcu a vândut-o statului pentru Muzeul Național de Artă, dar aceasta a fost recuperată de moștenitori. Deci, si pentru aia de la Munchen, care pricep mai greu romana: de data asta comunismul n-a furat nimic. Mai degraba niste smecheri au obtinut foloase necuvenite. Io n-am zis nici ca-i alba, nici ca-i neagra, deci ce certitudini visezi? Greu sa citesti? Pana apar probe, am mai degraba incredere intr-o hotarare a unei instante decat in vorbele unei babe, nesustinute cu nici o proba. La un proces mai apar probe, marturii, pledoariile avocatilor si procurorilor bazate pe legi, care is toate puse la dosar, mai sunt martori prin sala de judecata, dincolo .doar niste vorbe goale... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Tu stii sa interpretezi cele citite? Acel "mai degraba" nu inseamna "100%", ci doar "cu probabilitate mai mare".
Asa, daca ne luam dupa increderea in hotararea unei instante, padurea Snagov trebuia retrocedata prinsului Paul al Romaniei. A, stai, ca nu stiu daca s-a ajuns pana acolo, i-au dat-o doar dupa ce a prezentat niste documente. Ia sa vedem noi ce avem aici, fix pe increderea in justitie: http://adevarul.ro/news/eveniment/inspecti...daaa/index.html QUOTE Pe 30 septembrie, Victor Ponta declara că i-a cerut ministrului Justiției să sesizeze CSM asupra faptului că un judecător a emis, în opinia sa, o hotărâre greșită în cazul operei lui Brâncuși „Cumințenia Pământului”, spunând că acel judecător ar trebui să plătească. „Singura operă a lui Constantin Brâncuși rămasă în România, «Cumințenia Pământului», a fost retrocedată, deși la dosar erau toate actele prin care statul era proprietar legal, iar acum, ca să nu fie vândută, trebuie să plătim 20 de milioane de euro. Deci, fiecare român din această țară va da un euro, de la nou-născut la pensionar, pentru că, din punctul meu de vedere, niște judecători sau un judecător a dat o hotărâre greșită, or eu i-am cerut ministrului Justiției să sesizeze CSM și CSM dacă constată că nu eu am dreptate, o să-mi cer scuze. Dar dacă se constată că un judecător a greșit, acel judecător trebuie să plătească”, a declarat premierul în cadrul unei emisiuni televizate de la Digi 24. În urmă cu o lună, premierul Victor Ponta a declarat că își dorește, ca cetățean, ca justiția să fie mai eficientă, deoarece reprezintă un serviciu public, și să fie responsabilă atunci când greșește, arătând că, deocamdată, aceasta este singura putere care nu răspunde niciodată când greșește. Premierul și-a continuat afirmația arătând că prin hotărâri judecătorești a fost retrocedată în ultimii ani o suprafață egală cu cea a României, Bulgariei, Ungariei și a unei jumătați din Ucraina, iar statul are de plătit în următorii 20 ani mai mult decât poate produce. LE: QUOTE premierul Victor Ponta a precizat, joi, că a demarat o investigație pentru a vedea cum și-a apărat statul român șansele în procesul privind sculptura lui Brâncuși. Premierul a spus că s-a constatat că la dosarul cauzei fusese depus inclusiv actul de vânzare-cumpărare dintre fostul proprietar și statul român și suma de bani, care era de câteva zeci de mii de dolari în anii '50, însă atunci Brâncuși nu era cotat cât este acum în 2014. Deci, alea cateva zeci de mii de dolari din anii '50 s-au cheltuit, dar mostenitorii mai vor de la stat niste milioane de euro. Asa ca lasa-ma cu certitudinile tale si "aberatiile" pe care le sustin eu. This post has been edited by marksman: 26 Aug 2016, 15:40 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
io tomna aflai ca bolovanu' fu spart si lipit.
nu's expert in opere de arta, da' sunt destul de sigur ca asta ii prabuseste valoarea de piata... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
marksman |
![]()
|
Pai i-a prabusit-o, de la 20-30 la 11.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu cumva ii lipsesc bratele? Asta are reduce pretu la o treime.
![]() 398px-Aphrodite_of_Milos_at_the_Louvre_Museum_in_Paris.jpg |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din surse nedemne de incredere (dupa cum zice RZV si alti tovarasi de pe aici) cica nenea Cilos a declarat ca va emite o "ordonanță de urgență care va permite, într-un anumit cadru bine definit, și suplimentarea secțiilor de vot pentru românii din diaspora"
![]() In sfarsit o decizie foarte buna. Acum toti cei 3 milioane de diasporati vor putea vota la parlamentare! In sfarsit va fi reprezentativitate. In tara cei vreo 6-7 milioane de votanti vor vota pentru vreo 400 de parlamentari. Cei 3 milioane de diasportati vor putea, cu mic cu mare, sa-si voteze si ei cei ... 4 deputati si 2 senatori. Bine, practic se vor prezenta vreo suta de mii, dar asta e altceva. Efortul pentru astia 6 parlamentari merita pe deplin! O sa schimbe esicherul politic, clar! De data asta votul din "diaspora", atat de mitologizat, e fix nimic. Si daca vin 2 votanti, si daca vin 500 de milioane, tot 6 parlamentari voteaza... Dar efortul da bine la prostime. A, pardon, la popor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
eee, lasats... ca la prezidentiale au votat doar unu' si uite ce deranj s-a produs
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce se face acum are relevanta zero barat pentru alegerile de acum
Dar are relevanta pentru alegerile din 2019. De fapt asta e toata bataia pestelui. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Han Solo |
![]()
|
esapt. obiceiurile bune se mentin cu exercitiu...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Aug 2016, 12:40) Din surse nedemne de incredere (dupa cum zice RZV si alti tovarasi de pe aici) cica nenea Cilos a declarat ca va emite o "ordonanță de urgență care va permite, într-un anumit cadru bine definit, și suplimentarea secțiilor de vot pentru românii din diaspora" ![]() In sfarsit o decizie foarte buna. Acum toti cei 3 milioane de diasporati vor putea vota la parlamentare! In sfarsit va fi reprezentativitate. In tara cei vreo 6-7 milioane de votanti vor vota pentru vreo 400 de parlamentari. Cei 3 milioane de diasportati vor putea, cu mic cu mare, sa-si voteze si ei cei ... 4 deputati si 2 senatori. Bine, practic se vor prezenta vreo suta de mii, dar asta e altceva. Efortul pentru astia 6 parlamentari merita pe deplin! O sa schimbe esicherul politic, clar! De data asta votul din "diaspora", atat de mitologizat, e fix nimic. Si daca vin 2 votanti, si daca vin 500 de milioane, tot 6 parlamentari voteaza... Dar efortul da bine la prostime. A, pardon, la popor. Incercam iarasi putina diversiune, in bunul stil, d-le Klaus? Asa....sa nu uitam sa persiflam putin pe cei care au un alt punct de vedere (ca doar mentalul colectiv nu retine astfel de detalii). Sursa de data asta poate fi credibila, e un articol semnat si asumat, etc. Plus ca mai apare si pe aici, si nu numai, fiind in dezbatere de ceva vreme. La subiect, efortul asta e bine meritat, pentru ca, teoretic si practic, se asigura conditii decente pentru oricine doreste sa isi exercite dreptul la vot (irelevant acum pentru ce va fi exercitat acest drept de vot). Iar asta e benefic pentru democratie in general. Pe de alta parte, ar trebui probabil mai multa atentie la reprezentativitate, la alcatuirea colegiilor electorale (atat in tara cat si in afara ei), la primenirea listelor de la AEP. Eh, si inca cate altele, daca se doreste. Insa, momentan, din ce imi dau eu seama, nimeni nu are interesul sa aduca la lumina, lucruri ca: - Numarul real al populatiei rezidente in RO (pe baza caruia se determina numarul de parlamentari, atat din parlamentul Romaniei, cat si din cel European) - Numarul real al cetatenilor romani rezidenti in alte state (pe baza caruia se poate stabili la fel de usor, reprezentativitatea si numarul de colegii electorale). Datele acestea se pot obtine foarte usor, prin colaborarea institutiilor din Romania, cu cele din statele vizate. Ulterior se poate ajusta putin si legislatia electorala, et voila. This post has been edited by RZV: 29 Aug 2016, 13:27 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(RZV @ 29 Aug 2016, 14:11) - Numarul real al cetatenilor romani rezidenti in alte state (pe baza caruia se poate stabili la fel de usor, reprezentativitatea si numarul de colegii electorale). Datele acestea se pot obtine foarte usor, prin colaborarea institutiilor din Romania, cu cele din statele vizate.Ulterior se poate ajusta putin si legislatia electorala, et voila. Car timp exista libera circulatie a persoanelor in spatiul UE este practic imposibil sa se stie pe unde si cati romani sunt. De aici si grave probleme logistice, nestiind cati sunt si cati dintrei ei vor sa voteze nu poti dimensiona corect sectiile de votare, etc. Valabil si ptr guvernul de tehnocrati, ca sa nu avem vorbe. In ce priveste inregistrarea benevola, din 3-4 milioane doar vreo 8000 au facut-o, deci... This post has been edited by vercingetorix: 29 Aug 2016, 13:29 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Pentru cei ce au dechis televizoarele mai tarziu, si nu inteleg ce inseamna de fapt "libera circulatie a persoanelor", din experienta mea, pana in prezent, in 3 state membre UE:
- atata vreme cat cetatenii nu se cazeaza la un hotel/pensiune/sistem de organizare turistica, etc., exista obligatia sa isi inregistreze sederea la cea mai apropiata sectie de politie, daca sederea e mai mare de 24/48 de ore. - pentru orice sedere mai indelungata de 3 luni (daca la fel nu e intr-o facilitate de turism), exista obligativitatea inregistrarii adresei si la oficiul administrativ pentru straini, din tara respectiva. This post has been edited by RZV: 29 Aug 2016, 13:41 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE - Numarul real al cetatenilor romani rezidenti in alte state (pe baza caruia se poate stabili la fel de usor, reprezentativitatea si numarul de colegii electorale). Datele acestea se pot obtine foarte usor, prin colaborarea institutiilor din Romania, cu cele din statele vizate. In Elvetia ce faci, intrebi toate cantoanele daca nu cumva au rezidenti temporari/permanenti din Romania? N-am pus intrebarea aia mai grea, cu sa zicem autoritatile indiene. Sau chineze. Sau Australia/Noua Zeelanda ca e tot aia ![]() |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
E treaba ambasadelor sa detina liste actualizate cu toti cetatenii romani care au rezidenta/adresa inregistrata in tara respectiva. Si actualizarile sunt foarte usor de facut (prin adrese la institutiile care centralizeaza datele populatiei, gen evidenta populatiei la noi).
This post has been edited by RZV: 29 Aug 2016, 13:37 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Aug 2016, 12:40) ... cica nenea Cilos a declarat ca va emite o "ordonanță de urgență care va permite, într-un anumit cadru bine definit, și suplimentarea secțiilor de vot pentru românii din diaspora" ![]() Efortul pentru astia 6 parlamentari merita pe deplin! O sa schimbe esicherul politic, clar! De data asta votul din "diaspora", atat de mitologizat, e fix nimic. Si daca vin 2 votanti, si daca vin 500 de milioane, tot 6 parlamentari voteaza... Dar efortul da bine la prostime. A, pardon, la popor. Doua puncte: 1. Da , efortul da bine la popor.... Si poporu tine minte ![]() 2. Daca acum se pot face , sa zicem 300 de sectii, inseamna si ca la pezidentiale s eva putea mini m tot atitea ![]() Si dupa cum mai zisera altii, atunci chiar o sa conteze |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
neumann |
![]()
|
Pai ai zis ca intrebi autoritatile locale. "Da si mie o lista..." alea o sa-ti spuna.. prin gura. Noi nu dam liste. Daca ai probleme cu una bucata cetatean roman, baga dovezile si analizam noi dup'aia.
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Sigur? Stii tu asta? Sigur-sigur? Ca daca ambasada de la tine din Gorj, ar face o adresa la Evidenta populatiei, n-ar primi lista "rezidentilor" de cetatenie romana?
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 29 Aug 2016, 13:36) E treaba ambasadelor sa detina liste actualizate cu toti cetatenii romani care au rezidenta/adresa inregistrata in tara respectiva. Si actualizarile sunt foarte usor de facut (prin adrese la institutiile care centralizeaza datele populatiei, gen evidenta populatiei la noi). mah nene, glumesti?? ziceam ca stateam in strainatate. si ziceam ca ma inscriam la o autoritate locala. si mai ziceam ca un alt stat (chit ca e al meu) cere si primeste aceste date... cu protectia datelor cu caracter personal cum ramane? auzi nene, transfer in bulk din registrul populatiei... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
RZV |
![]()
|
Aham...si atunci pe ce iti bazezi organizarea serviciilor in ambasade pentru reprezentarea cetateniilor?
Exista rapoarte publice (anuale cred), care dau numarul exact al cetateniilor straini rezidenti intr-un anumit stat. Aceste rapoarte actualizate pot fi cerute de amasade si confruntate cu inregistrarile proprii. Si parca le are si EUROSTAT-ul. Oi fi avut eu o exprimare mai nefericita din care sa se fi inteles "liste nominale". ![]() This post has been edited by RZV: 29 Aug 2016, 14:02 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 29 Aug 2016, 14:34) - atata vreme cat cetatenii nu se cazeaza la un hotel/pensiune/sistem de organizare turistica, etc., exista obligatia sa isi inregistreze sederea la cea mai apropiata sectie de politie, daca sederea e mai mare de 24/48 de ore. - pentru orice sedere mai indelungata de 3 luni (daca la fel nu e intr-o facilitate de turism), exista obligativitatea inregistrarii adresei si la oficiul administrativ pentru straini, din tara respectiva. Fii serios, nu se intampla niciodata asa ceva. Mai ales cine lucra la negru, tampit ar fi sa declare ceva pe undeva. He-he, mi-aduc aminte ca exact asta prevedea o lege ceausista, cand primeai in vizita cetateni straini trebuia sa mergi sa anunti autoritatile. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 29 Aug 2016, 14:36) E treaba ambasadelor sa detina liste actualizate cu toti cetatenii romani care au rezidenta/adresa inregistrata in tara respectiva. Si actualizarile sunt foarte usor de facut (prin adrese la institutiile care centralizeaza datele populatiei, gen evidenta populatiei la noi). Bine, legea 208/2015 prevede alte proceduri LEGALE pentru inscrierea pe listele cetatenilor romani cu domiciliu sau resedinta in strainatate. Cu cereri semnate olograf de cetateni, d-astea. Asta cu "ambasada obligata sa detina listele actualizate cu toti cetatenii romani care au rezidenta in tara respectiva" cred ca l-ar fi facut invidios si pe nea Ceasca... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:05 |