Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pai neah.. limite de viteza micsorate permanent pe sectorul/sectoarele respective, sau macar pe perioada iernii.
Daca nu se respecta, masini de politie patruland cu 60 la ora pe sectorul de drum respectiv, eventual cu semnalele luminoase in functiune. Educatia nu se face pe notniuz. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Raul Gheba, fost concurent la Românii au Talent ironizează campania PNL împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu. Cu o glumă într-un stil asemănător, Gheba a comentat și diversele episoade prin care Dacian Cioloș a ales să își îmbunătățească imaginea.
''Bai, am nimerit intr-o baie cu Tăriceanu și s-a băgat în fața mea la pisoar. În timp ce mă pișam. Și dup-aia a chemat doi secretari să-l spele pe mâini. Și apoi unul dintre secretari s-a dus și a adus mașina până în baie, Tăriceanu s-a suit în ea, a dat jos geamul, m-a înjurat și m-a făcut sărac și apoi a plecat și și-a construit o vilă mică pe o parcare de handicapați," a scris Gheba pe facebook. Într-o postare asemănătoare, comediantul a ironizat și modul în care Dacian Cioloș își face campanie electorală. ''Bai, am nimerit intr-o baie cu Dacian Ciolos si s-a spalat pe maini dupa ce a terminat. Ce caracter!" se arată într-o postare anterioară a lui Gheba. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.191 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
nu ba, Grigore e frascu'....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și unde plm era politicul până acu'? Că, cel puțin pe hârtie, concursurile de manager nu aveau nicio întrebare de doctrină.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Concursurile se cistiga pe baza de intrebari?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(maho @ 17 Nov 2016, 10:10) regula 1 a investitorului: nu citit decat titlul unui articol Daca e sa ma iau dupa tolo.ro, e vorba de o birocratizare a managementului, si scoaterea lui din mainile medicilor. Eu, in general, am o parare proasta in a pune un economist director de spital, da nah, daca vrea cioloj acuma.. http://www.tolo.ro/2016/11/16/guvernul-cio...ta-comunitatii/ QUOTE(tolo.ro) 1. MANAGERII DE SPITAL POT FI ECONOMIȘTI SAU ORICE ALȚI PROFESIONIȘTI, NU DOAR MEDICI PRIMARI SAU CADRE UNIVERSITARE ÎN MEDICINĂ. 2. DIRECTORUL VA PUTEA SĂ AIBĂ RUDELE ANGAJATE ÎN SPITAL, DAR NU PE O ALTĂ POZIȚIE DE CONDUCERE! 3. MANAGERII VOR PUTEA PREDA SAU OPERA DOAR DUPĂ ORA 16, PÎNĂ ATUNCI OCUPÎNDU-SE EXCLUSIV DE SPITAL! 4. PROIECTELE DE MANAGEMENT SE VOR SUSȚINE PUBLIC, ÎN FAȚA MEDICILOR ȘI A REPREZENTANȚILOR PACIENȚILOR ȘI COMUNITĂȚII LOCALE. This post has been edited by neumann: 17 Nov 2016, 10:45 |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 17 Nov 2016, 10:36) regula 1 a investitorului: nu citit decat titlul unui articol Inseamna ca esti investitor, si nu stiai. ![]() Tocmai, se doreste ca fiecare sa-si faca treaba pt. care s-a specializat: medicul - medicina, economistii - managementul general, etc. |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
sa stii ca asta rezolva problema.. ASE-isti nu doar in banci, dar si in spitale!
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Daca ala avea bani de facut terenuri de fotbal in panta, normal ca nu mai avea pt. spitale.
Daca un medic are timp sa administreze (bine, sa presupunem) un spital, cand o mai avea timp sa-si trateze pacientii, sa se mai informeze despre noutati in domeniu, sa mearga prin Hawai la o specializare, eventual sa mai lucreze si in particular? Sau asta o face nevasta-sa, sugatoare de pix pe la p... (completati aici orice partid). |
--------------------
Dacia
1310
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maho |
![]()
|
Majoritatea romanilor sufera dupa titluri; cati "vanzatori" mai vezi?, toti sunt "consultant vanzari", "manager vanzari", etc.
Or fi (apropo de medicii-manageri) si care le stiu pe toate, dar nu au cum sa le si practice pe toate. In tarile cu apa calda fiecare-si vede de felia lui. |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
nuj care e imbunatatirea daca lasi sa conduca spitale uameni care stiu decat sa se uite pe rulaju' din conturi si pe balanta. Neah, o sa rezulte ca cel mai eficient e sa tratezi ipohondri, ca le dai pastile de zahar si gata.
|
--------------------
...
..
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
decat ca economistu de ase nue e ceo, poate decat daca institutia din domeniul financiar.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 17 Nov 2016, 13:36) nuj care e imbunatatirea daca lasi sa conduca spitale uameni care stiu decat sa se uite pe rulaju' din conturi si pe balanta. Pai atunci sa lasam medicii sa conduca spitalele, si infirmierele/asistentele sa se ocupe de pacienti (ca doar e criza de medici, nu ajung la toti: QUOTE "Deficitul este de 47% raportat dar la populația raportată statistic, nu la cea reală", a mai spus Grasu. ).Alta chestie nasoala marca Ciolos, Institutului Cantacuzino va fi redeschis și readus la Ministerul Sănătății. Inca o afacere ratata pt. psd-isti. Tot nu m-ati lamurit (bghh. si newm.) ce-are sula cu prefectura, si administrarea cu medicina. |
--------------------
Dacia
1310
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2016, 10:39) Cultura generala este ceea ce ramane dupa ce uiti tot. nope.... aia e alzheimer |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
b76bgaarh |
![]()
|
maho, io zic sa le explice guvernu ciolj la astia cum e mai bine ca ei nu stie.
http://www.mayoclinic.org/biographies/nose...-d/bio-20053160 asta e un spital din lista de top usa. asta cica e si neurochirurg, specializarea aia cea mai simpla. ps imi place cum promovezi visu ud al unui aseist sa fie director peste tot si toate sau e decat oltean. This post has been edited by b76bgaarh: 17 Nov 2016, 15:57 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
Decât.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
Comentariu de pe tolo.ro, din linc dat de luchero
![]() QUOTE De exemplu cazul dlui Mixich numit recent la agentia medicamentului, pe un poat de vicepresedinte, din motive....de cumetrie cu ministrul. Ce il recomanda pe dl Mixich sa ocupe o astfel de functie? Inteleg ca a studiat medicina, dar cati studenti la medicina oare nu merita mai mult?! A fost o procedura transparenta de numire? S.a procedat la organizarea unui concurs pe care dl Mixich atat de vehement si de riguros altadata l.a promovat? A fost numit acolo doar pentru ca se afla in gasca ong.ista a ministrului Voiculescu. Schimbam un sistem corupt pentru a creste un altul la fel de corupt?! E buna reforma in sanatate, dar vedem inca de la inceput care sunt obiectivele. Buna reforma asta, ce sa zic. As adauga ca schimbam unii ca BRadisteanu, probabil corupti, cu altii, la fel de corupti, dar decat fomisti (nu au adunat inca milioane) si varza profesional, zero realizari, nimic, nada. Pai sa-mi fie cu iertare, asta inseamna distrugerea sistemului de sanatate. |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 17 Nov 2016, 15:51) maho, io zic sa le explice guvernu ciolj la astia cum e mai bine ca ei nu stie. ps imi place cum promovezi visu ud al unui aseist sa fie director peste tot si toate sau e decat oltean. Clar, ne trebuie un trump. Intreaba-l p-ala cat profeseaza si cat conduce la clinica. Noroc ca nu ma-ncadrez in niciuna din cele doua categorii. |
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.191 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 16 Nov 2016, 21:58) QUOTE(vi_escu @ 16 Nov 2016, 23:59) QUOTE(vercingetorix @ 17 Nov 2016, 10:39) Diferenta intre Raul Gheba si Constantin Gheba e similara cu cea dintre Ionescu-Targoviste si Ionescu Eugen. Cultura generala este ceea ce ramane dupa ce uiti tot. ![]() va multumesc! si eu care credeam c-a inviat. Parca mai acu' treizeci de ani ii rezolvam problemele. Tii, ce trece timpul... (data viitoare pun disclaimer gen "gluma", "neserios", "iordan" etc etc) |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dupa o campanie publicitara intensiva (ce a presupus costuri de la buget...), dupa o negociere ilegala facuta de ministrul culturii, dupa o ordonanta de urgenta pentru plata sumei intregi de la buget, iaca acu' nu mai e nicio graba cu plata.
Nea Ciolos spune ca e cu amanare, ca "E ordonanța de urgență care stabilea modul de achiziționare. Așteptăm punctul de vedere al Parlamentului pe ordonanța respectivă". Adicalea au dat o ordonanta de urgenta ca era urgenta (nu?) si acum cand sa o aplice ... asteapta solutia parlamentului privitor la legea de aprobare/respingere a ordonantei. Bravo baieti! Asta zic si eu competenta tehnocrata. Dai o orodnanta de urgenta ca e urgenta dar de fapt nu e urgenta si astepti sa hotarasca altii ca tu nu iti asumi raspunderea dupa ce ai cheltuit o gramada de bani degeaba (reclamele) si ai facut fapte ilegale (negocierea). Asta e clar guvernul care merita votat sa continue pe calea corecta! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maho |
![]()
|
Si eu care credeam ca ne zici de Bilantul unui an de guvernare, pe care - scrupulos cum te stiu - l-ai citit din scoarta-n scoarta (toate cele 26 de pagini), ca sa avem ce combate la concret.
![]() QUOTE(b76bgaarh @ 17 Nov 2016, 21:46) Cam asa, ca ponta. Mda, si Ciols e agronom, corect. A, uitam, a mai fost un inginer pe la finante... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:32 |