Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
bine ma. Pai sa-l numim atunci guvernul hotilor? Ca neah, n-am nimic impotriva, si bazinul electoral al evazionistilor e unul poate semnificativ, si dau donatii la partid. E doar democratie. Propun si un slogan:
Evazionism, nu populism! Traiasca ciloj |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bă niumane, tu ești prost, n-ai înțeles nimic din filozofia tehnocrată.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(neumann @ 24 Nov 2016, 11:23) Acum ca sa fim corecti, daca plateau prejudiciul scapau si pana acu', doar ca cheltuia statul mai multe resurse pentru recuperare. In alta ordine de idei cand ia guvernul tehnocrat hotararea de reducere a pedepselor detinutilor nu mai e martea neagra? Nu mai vrea sa il faca scapat pe varan? |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(miki @ 24 Nov 2016, 12:02) ca sa nu zica rzv ca-s trol. Institutia asta, impacarea partilor, a fost introdusa la un moment dat in civil, dar este ea si in codul penal? Pot partile sa se impace, atunci cand e vorba de o institutie a statului? Avand in vedere caracterul antisocial al faptei, este suficient sa restitui prejudiciul? Este suficient sa restitui prejudiciul intr-un dosar aleator, pentru a scapa de pedeapsa penala? Din ce am invatat eu la putinele ore de drept, pe scurt, nu. Nuj ce invarte miki, dar din alte postari am ramas cu senzatia ca are cunostinte solide de drept. |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Pai de ce iti pasa tie daca te consider IO troll sau nu?
Ca doar nu ar trebui sa te afecteze la imagine ce zice unu-altu (in cazu' de fata un soroisto-oengisto-tehnocrato-[add anything here] ca mine, ofcors). Oricum ramai pe treaba ta. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
ziceam ca n-ai prins ideea, si ai considerat ca sunt troll cand i-am raspuns lu' miki. In rest, ai dreptate.
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Ideea am prins-o, nu-i stress.
Aia cu troll-u era asa, pe general (acumulata in timp). |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ca sa nu mai aveti dubii : http://www.cotidianul.ro/ghidul-identifica...rcenary-291697/
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
RZV |
![]()
|
Pune nene sursa originala si evidentiaza autorul.
Sorin Platon, candidat ALDE pentru Senat. Nu ne aburi cu citate de speta a 5-a. Ca as fi tentat sa afirm ca incerci albire/manipluare trecand cu informatia prin Cotidianul (bine si aia la sectiunea forum). Deci vrajeala si intoxicare de campanie si asta. ![]() L.E. De mare efect, un comentariu la articol din Cotidianul: "...iar la simpla interogare a motorului de căutare google rezultă că „mititelul” care, „lustruindu-se pe el”, ne „vorbește filosofie” nu este altcineva decât ocupantul locului 3 în lista ALDE pentru Senat de la Cluj. ecembrie/ Aloooo, dom' catindat, apăi ori candidezi și joci după niște reguli bine stabilite, ori ești comentator, postac, blogger, troll și ieși din tribunele electorale, intri în arena Internetului și începi să te dai mare gladiator..." This post has been edited by RZV: 24 Nov 2016, 14:17 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Nov 2016, 13:04) corect QUOTE(neumann @ 24 Nov 2016, 13:13) ca sa nu zica rzv ca-s trol. Institutia asta, impacarea partilor, a fost introdusa la un moment dat in civil, dar este ea si in codul penal? link-ul solicitat era pentru asertiunea matale cum ca ce promoveaza guvernu' in speta asta este neconstitutional da' se pare ca nu poate fi gasit, nu de alta dar QUOTE Instituția împăcării este reglementată prin dispozițiile art. 159 din Codul penal, articol ce încheie sediul materiei rezervat ansamblului cauzelor care înlătură răspunderea penală. Act bilateral caracterizat prin acordul de voință dintre persoanele între care intervine, împăcarea este o cauză care înlătură răspunderea penală în privința anumitor infracțiuni și care stinge și acțiunea civilă, efecte care se produc dacă împăcarea are loc până la citirea actului de sesizare a instanței [art. 159 alin. (1), (2) și (3) din Codul penal]. adica exact cum vrea sa faca guvernul pt aia de spala bani sub 50000.... ceva lectura mai aprofundata aici |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
neumann |
![]()
|
este evident introdus in noul CP, in incercarea de a legifera delatiunea.
QUOTE Act bilateral caracterizat prin acordul de voință dintre persoanele între care intervine, Iata si unde e neconstitutionalitatea. Pai unde mai e acordul de vointa, daca guvernul da ordonanta ca e "obligatoriu"? |
--------------------
...
..
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Postacului ii e frica.
Arunca cu ce maninca pe ventilator, asa i se pare lui in ton cu vremurile. Reactioneaza aiurea, incat incepi sa-ti pui intrebari despre stabilitatea mentala. Despre aia mintala nu speculez, e clar. L-a deranjat cele scrise acolo, e un fel de proba de turnesol. Nasol momentul, misto coliva. p.s. pun ce link vrea mujkiu meu, capisci ? |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
RZV |
![]()
|
Ce faci nene, iti faci autoportret?
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
Si mai am o intrebare. Pot sa ma impac cu politia si sa scap fara dosar penal, daca sa zicem, am alcolemie 1 la mie, fac accident, dar platesc daunele pana la prima infatisare a instantei?
De ce cu politia nu, si cu ANAF-ul da? Ca eu unul, nu vad unde e diferenta. Fapta penala in ambele cazuri (evaziune/alcool peste limita). Sau in fine, sa zicem ca ar fi o evaziune nu de 50.000 ci de 1 salariu mediu lunar pe economie (2000 roni) pai ar fi posibila o impacare, dar totusi nu e macar contraventie? |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Poti sa-ncerci. Da' pana atunci poti sa te uiti pe asta, da' ia inainte niste pastile de tensiune.
![]() QUOTE Premiul pentru "Exponentul reformei in societate" i-a fost acordat premierului Romaniei, Dacian Ciolos Si banca Transilvania a luat unu', pacat ca nu mai sunt actionar. Deocamdata. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
ce premi's alea ma? o gasca sponsorizata de soros isi dau premii unu altuia?
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Eram siguuuuur...niste soroisti. Toti.
![]() Pe ei, cu furci si topoare, sa le aratam cine-i stapanu' in tara asta. ![]() This post has been edited by RZV: 24 Nov 2016, 16:28 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
wall street romania. Bun nume de publicatie, ce sa zic. Nu te duce cu gandul la soros absolut deloc.
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ala original e a lu' soros?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
aima ca i-a avut p'aia dapa valstrit de vreo cateva ori, nu poti sa negi
![]() |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu cumintenia Pamantului se dezvolta lucrurile din ce in ce mai tare.
In primul rand, ordonanta de urgenta care trebuia musai sa fie data ca era urgenta sa se plateasca statuia, nu s-a dat, pentru ca, zice madam Dragu (ministru de finante, ca e mai putin cunoscut cine sunt petardele din guvern): QUOTE ”Nu a mai ajuns la Monitorul Oficial pentru că, între timp, au fost sesizate probleme de constituționalitate de către Consiliul Legislativ, motiv pentru care s-a hotărât să se trimită amendamente la proiectul de lege aflat în Parlament pentru aprobarea OUG deci: 1. Opinia Consiliului Legislativ trebuie luata, conform legii de tehnica legislativa, INAINTE de a fi adoptata o OUG, nu dupa (cum a fost aici cazul). Odata adoptata de guvern, OUG e... adoptata si trebuie publicata. Nepublicarea e fapta penala pentru abuz in serviciu. Deci avem aici 2 incalcari de lege. 2. Zice ca s-au trimis amendamente la proiectul de lege de aprobare a OUG. Ha? Care OUG? Ca nu exista OUG daca nu a fost publicata... O lege nu poate aproba un OUG care nu exista. Despre ce vorbesc "tehnocratii" astia? De incalcarea art. 11 din Legea 24/2000 cu tehnica legislativa? 3. Constat ca actiunile guvernului privind Cumintenia Pamantului au "probleme de constitutionalitate", dupa cum zice chiar ministrul finantelor. Este cel putin a doua oara cand fapte penale se intampla intre adoptarea unui act normativ si publicarea in MO sau .. nepublicarea desi trebuia publicata (prima de care stiu e ordonanta cu RCA care a fost publicata in alta versiune decat cea adoptata de guvern) ![]() Ca-s competenti, asta e clar! Trebuie, musai, sa-i avem in continuare, sa ne duca pe noi culmi de civilzatie, progres si legalitate! Da' baietii aia de la DNA, care l-au umflat pe Rusanu pentru nu stiu ce hotarare care nu incalca prevederile legale, ce fac? Sau acoperitii din servicii nu scot ochi la colegi? This post has been edited by klaus: 26 Nov 2016, 22:03 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.188 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Dacă despre Voiculescu și Pîslaru s-a spus la un moment dat că ar fi existat un plan să plece în alegeri, dar nu i-a lăsat Cioloș, acum înțeleg de ce nu i-a lăsat. Păcat însă că n-au avut mai mult timp. Dacă ar fi să reproșez ceva guvernului tehnocrat, este că a pierdut șase luni înainte să ia Sistemul în piept. Vlad Voiculescu era consilierul ministrului de Finanțe. Pîslaru și Tudorache au fost consilierii lui Cioloș, au lucrat de la Cancelaria Prim-ministrului în acele prime șase luni, până când probabil și Cioloș și-a da seama că un Dîncu, un Curaj, o Costea sau un Cadariu-Achimaș, fac parte din Sistem și vor bloca absolut tot ce se face în guvernul restrâns de la Cancelarie. Acestea sunt resursele umane îngropate ale României. Au scos capul pentru câteva luni. Dar noi nu le vedem, fie pentru că suntem orbi, fie pentru că nu pot trece de barajul mediatic făcut de televiziunile care fac ele însele parte din Sistem."
Tot articolul lui Guran: http://www.biziday.ro/2016/12/04/resursa-n...mul-cam-tarziu/ |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
sau, pur si simplu, nu este nimic de vazut !
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
lvazui aseara pa cioloj la a3, si asta ca notniuz se zbatea sa comenteze laiv emisiunea pe site.
Absolut penibila prestatie. I s-a citat un articol notniuz in care, in titlu, se scria ca vrea sa vanda aeroporturile si inca vreo 4 societati strategice, cfr marfa, etc. acu pe suta de metri. La intrebarea, unde e graba pe final de mandat, cioloj raspunde - nu e vanzare, e privatizare. Gadea and co: privatizare prin vanzare. Cioloj: nu e vanzare, ca vand sub 50%. ![]() N-am mai pierdut timpul dup'aia. Gadea parea agresiv ca de obicei, noutatea fiind ca prostu' si-o lua rau de tot, mai bine statea acasa, parerea mea. In fine per total, mare diferenta intre boc si cioloj nue, sau e cam cat de la cluj la zalau. |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Auzi mă că cioloș e ta-su lu' soroș.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
Vrem test de paternitate!
![]() 7 Dec 2016, 12:38: QUOTE ATENTIE, STUDENTI! La alegerile parlamentare se poate vota doar in judetul de domiciliu; elevii si studentii au bilete de tren gratuite pentru a merge acasa la vot de I.R. HotNews.ro Marți, 6 Dec 2016 Actualitate | Alegeri Parlamentare 2016 La alegerile parlamentare de duminica vom putea vota doar in judetul in care avem domiciliul. Mai exact, daca alegatorul nu se afla in localitatea in care are domiciliul sau resedinta, poate vota in orice sectie din acelasi judet. Din acest motiv, Guvernul a decis saptamana trecuta sa dea bilete gratis de tren, dus-intors, pentru elevii si studentii cu drept de vot. La puscarie Dragnea! Ai mituit oamenii sa meargala vot! This post has been edited by neumann: 7 Dec 2016, 11:38 |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Lasatz'.
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:46 |