Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Jan 2017, 12:53) QUOTE(miki @ 19 Jan 2017, 13:12) Hai sa nu exageram. Mai degraba a fost un gentlemans agreement. Ca nu vaz io cum Iohanis ala poaxa stea zilnic de la noo la saijpe in fatsa guvernului sa nu se aprobe nu stiu ce ordonante. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Grindeanu ii putea inchide usa in nas si la revedere insa il facea de cacao nu doar pe mutalau ci si Romania care din paate are un asemenea specimen presedinte.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
A vrut Ciolos sa le dea drumu' pârnaiasilor?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Judecand dupa consecinte n-as vedea prea multe asemanari intre cele doua situatii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
gratieri au loc peste tot in lume. Importante sunt conditiile in care se acorda.
Citii ca Obama il gratie p'ala/p'aia cu uiskileaks This post has been edited by neumann: 19 Jan 2017, 12:25 |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(neumann @ 19 Jan 2017, 13:14) Hai sa nu exageram. Mai degraba a fost un gentlemans agreement. Ca nu vaz io cum Iohanis ala poaxa stea zilnic de la noo la saijpe in fatsa guvernului sa nu se aprobe nu stiu ce ordonante. Pai n-o sa stea zilnic. Vezi mai jos: „Subliniez și sper să fie în asentimentul domnului prim-ministru, s-a angajat ca aceste chestiuni să nu fie băgate peste noapte în nicio ședință de Guvern. Imediat ce documentele vor fi clarificate, evident ministrul Justiției, a doamnei ministru de Interne și a doamnei ministru delegat pentru Afaceri Europene să fie puse în transparență. Adică, mai clar, să fie date spre consultare tuturor entităților prevăzute de lege: CSM, organizații profesionale, organizații ale judecătorilor și bineînțeles opiniei publice. Este obligatoriu să respectăm aceste chestiuni și, subliniez, înainte să ajung eu la Guvern domnul prim-ministru a analizat cu maximă responsabilitate aceste chestiuni și așa a fost posibil ca în 20 de minute să ajungem la consens” Deci cu alte cuvinte, l-a strans cu usa sa n-o faca nici in viitor. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE s-a angajat ca aceste chestiuni să nu fie băgate peste noapte în nicio ședință de Guvern. QUOTE Deci cu alte cuvinte, l-a strans cu usa sa n-o faca nici in viitor Si daca uita ca "s-a angajat"? 19 Jan 2017, 13:28: QUOTE Este obligatoriu să respectăm aceste chestiuni și, subliniez, înainte să ajung eu la Guvern domnul prim-ministru a analizat cu maximă responsabilitate aceste chestiuni și așa a fost posibil ca în 20 de minute să ajungem la consens” Consens, zici? Deci gentlemans agreement, adica. This post has been edited by neumann: 19 Jan 2017, 12:28 |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca maine o baga in sedinta nu mai este "peste noapte", e deja "cu consultare prealabila a factorilor implicati"...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
neumann |
![]()
|
Era ieri un articol in gandul.info:
"Dragnea l-a facut praf pe Johanis. Cum a ajuns Sevil Saideh prim ministru, fara vointa acestuia". Cam la fel ca asta cu Johanis l-a strans cu usa. |
--------------------
...
..
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Maine ar fi numai bine - dragnea si grindeanu sunt la trump iar dulapul ca deobicei va fi de decor si o va incasa direct de la dna Sevil.
<span class='edit'>19 Jan 2017, 12:33:</span> QUOTE(neumann @ 19 Jan 2017, 12:25) gratieri au loc peste tot in lume. Importante sunt conditiile in care se acorda. Citii ca Obama il gratie p'ala/p'aia cu uiskileaks Obama la final de mandat cica gratiaza peste 2 000 de detinuti - ar trebui ca guran,tapalaba,kovesi et comp sa-i scoata pe tenerii frumosi si liberi la proteste anti-obama. This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 12:33 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(neumann @ 19 Jan 2017, 13:27) Si daca uita ca "s-a angajat"? <span class='edit'>19 Jan 2017, 13:28:</span> Consens, zici? Deci gentlemans agreement, adica. Pai cum ar fi fost sa declare KWJ inainte de sedinta de guvern, ca onor guvernul (adica Dragnea) vrea sa treaca niste ordonante cel putin discutabile (si care au un impact foarte mare in lupta anti-coruptie), intr-o forma lipsita total de transparenta, si el a venit sa se opuna, dar PM nu a fost de acord? ![]() Gnetlemen agreement my ass. Grindeanu' nu stia cum sa zica mai repede, da' dom' presedinte, sa traiti, facem cum vreti dvs. Sluga perfecta. ![]() This post has been edited by RZV: 19 Jan 2017, 12:35 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Constitutional.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Jan 2017, 13:28) Daca maine o baga in sedinta nu mai este "peste noapte", e deja "cu consultare prealabila a factorilor implicati"... Johannis cu siguranta a avut niste argumente solide daca l-a convins pe Grindeanu sa nu mai execute ordinul lui Dragnea in doar 20 de minute. Probabil nu vom afla prea curand care sunt respectivele argumente, dar cu siguranta nu "expira" in cateva zile. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RZV |
![]()
|
Tonica, nu te mai stradui sa-mi raspunzi, ca oricum esti pe lista de ignore.
Consecinta a cum is fac onor moderatorii treaba. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai daca-s pe ignor ce te mai dabija cu ce scriu eu ?
Maine grindeanu e in america la investirea lui trump, dna sevil e maine prim-ministru asa ca grindeanu nu incalca nici o promisiune facuta dulapului-de decor. This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 12:44 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
klaus |
![]()
|
Da, chiar. Markos ce o zice? O fi la fel de nemultumit de cum isi fac moderatorii treaba?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 19 Jan 2017, 13:33) Gnetlemen agreement my ass. Grindeanu' nu stia cum sa zica mai repede, da' dom' presedinte, sa traiti, facem cum vreti dvs. Sluga perfecta. ![]() M-a informat SPP-ul ca e unu la poarta care pare a fi presedintele, da' nu sunt sigur. In orice caz, l-am trimis sa citeasca constitutia si sa depuna o cerere la secretariat. Promit solemn ca o voi examina cu cea mai inalta solicitudine, acu ma scuzats, am avion de sua si mai sunt cateva lucruri de facut in guvern pana plec ![]() |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 19 Jan 2017, 13:42) Sugerezi cumva ca dacă nu-mi convine, sa-mi strâng jucăriile și sa plec? Not such a bad idea after all, considering latest development... ![]() Uite, ca sa n-o mai dam cotita, acorda-mi BAN permanent. La cerere. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Jan 2017, 13:19) Evident. Dar eu imi pun intrebarea, la Ciolos de ce nu i-a dat peste bot intr-o situatie absolut similara? Similara dar nu identica Analizind continutul actelor se observa din avion gradul de marlanie al acestora Una a facut strict modificarile cerute de CCR -aaprent cel putin fara dedicatii, spre deosebire de astialalati hoti, care numai subtili n-au fost Pe de alta parte, poate acu a realizat ca atunci a gresit si n-a vrut sa mai repete greseala ![]() ![]() 19 Jan 2017, 14:26: QUOTE(klaus @ 19 Jan 2017, 13:28) Daca maine o baga in sedinta nu mai este "peste noapte", e deja "cu consultare prealabila a factorilor implicati"... Corect, dar cum ar suna " ne doare-n paula de ceeace au zis toti aia consultatii, ne doare in paula de ce crede lumea, noi hotii ne asiguram ca nu vomj mai fi deranjati.... ciocu mic, noi sintem la putere" Pe linga faptul ca "ne doare fix inaintea lu paula ca am promis una fi facem alta...." This post has been edited by miki: 19 Jan 2017, 13:26 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Wimacl10 |
![]()
|
Da' ce-a spus lumea ?.....aia 2 000 manipulati din strada reprezinta pe cei 20 milioane mai ales ca acum o luna au fost alegeri libere in care psd a castigat detasat ?
This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 13:48 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
care 20 mil?
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Wimacl10 |
![]()
|
Ok 17 milioane oricum sunt mult mai multi decat 2 000 spalati pe creier.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(neumann @ 19 Jan 2017, 12:25) Individual. Pai chiar asa, de ce nu l-o gratia Klaus (celalalt, nu pesedistul de serviciu ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Mi se pare halucinant ca procurorul general Lazar e impotriva modificarilor la Codul Penal.
Cum mai e cu separatia puterilor atunci ? Cum ar trebui, Justitia sa-si dea singura legile dupa care se judeca ? Justitia sa-si aleaga legile care ii convin si care nu ? Wow, la asta nu s-a gandit nici macar Stalin. Parlamentul ce mai are de facut atunci ? Nenea Lazar ori habar n-are de meserie, ori e o marioneta. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 19 Jan 2017, 15:00) Asa este Mai ales tinind seama de copii, batrani si handicapati Ups... vorbii de funie in casa spanzuratului Sorry ![]() 19 Jan 2017, 15:46: QUOTE(vercingetorix @ 19 Jan 2017, 15:35) Justitia sa-si aleaga legile care ii convin si care nu ? Pai sa lasam atunci hotii sa-si faca legile care le convin This post has been edited by miki: 19 Jan 2017, 14:46 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si eu cred ca neamtu' a avut ceva argumente (interne/externe - nu conteaza) grele. Si mi s-a parut ca face misto de ei: "sunt foarte multumit de activitatatea dvs".
![]() Care activitate? Ce kkt a avut timp guvernu' asta sa faca? La cum dadea Grindi-n pixu' ala, se cam vedea ca fusese strans rau de qwae. Sau va fi, cand se-ntoarce Boss de peste garla. This post has been edited by DannyY: 19 Jan 2017, 14:58 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, la data de 10 decembrie 2016, numărul total al alegătorilor români înscriși în Registrul electoral, inclusiv cetățenii care vor împlini 18 ani până la data de 11 decembrie 2016, este de 18.881.604. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io cred că problemele tehnocrațiilor au fost că nu au fost lăsați să facă nimic, că nu cumva sa se prindă lumea că se poate și altfel...Până și faptul că nu au făcut nimic tot e mai ok decât ce fac ăștia de acum
Și nu poți să faci nimic că ministru independent tehnocrat când toată subordinea e aservită PSD. Ăștia de la PSD schimbă totce nu le convine că sa aibe control. .. This post has been edited by axabrt: 19 Jan 2017, 15:02 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:34 |