Sfat achizitionare PC, "pt calculatoristi"
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare PC, "pt calculatoristi"
MariusI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|||
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 12 May 2006, 02:00) Nu cred ca vrei sa stii cine cumpara de la Aldi... ![]() ![]() In ultimii 4 ani am fost o singura data la Hoffer, cind s-a deschis unul linga mine (5-10 minute cu masina). Am fost exact in ziua inaugurarii. Si... SURPRIZA... ![]() ![]() Iar in ceea ce priveste "calitatea" produselor electrocasnice si electronice oferite de Metro, no comment. In urmatorii 50 de ani NU voi cumpara asa ceva din nici un Metro de pe mapamond. Bai ce chestie! Deci din cauza ca vand produse putrede, fratii Aldi sunt cei mai bogati din Germania? Deci nemtii sunt retardati cu milioanele atunci cand cumpara un milion de computere in ~3 luni? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ce sa iti spun? Spor la cumparaturi de la Aldi sau Hofer... Eu oricum nu mai intru in asa ceva...
PS. Stii ca ai ceva dreptate? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(nicolau.cosmin @ 15 May 2006, 14:21) Bai ce chestie! Deci din cauza ca vand produse putrede, fratii Aldi sunt cei mai bogati din Germania? Deci nemtii sunt retardati cu milioanele atunci cand cumpara un milion de computere in ~3 luni? Aaaa, da' stii cumva si citi se bucura cu adevarat de computerele de la Aldi? Sau de orice fel de marfa de la Aldi? Si ca sa intreb ce a zis Money mai devreme, ai vazut cum arata magazinele Aldi, cu tot ce e inauntru? (adica marfa, muncitori, cumparatori?). @Money, beton "P.S." ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 16 May 2006, 00:46) Usurel! Am fost in Germania si am muncit acolo, o data la livrari de mobila si electrocasnice si altadata la livrari de paine si patiserie. Asa ca mergeam zilnic cu camionul ~300 de km si eram uimit de cate camioane de la Aldi vedeam iar cumnata-meu(care era sofer pe camion) mi-a spus ca sunt cei mai tari in Germania, au preturile cele mai mici iar patronii sunt cei mai bogati. Din curiozitate m-am uitat pe internet si am vazut ca are dreptate in privinta patronilor iar pentru preturi am facut un drum in "zona industriala"(cum zic nemtii). Ok, nu erau preturi mici la toate produsele dar oricum, cat despre lumea care intra pot sa spun ca erau de toate felurile(adica si nemti si romani si italieni si rusi etc.). in fine, asta este parerea mea despre Aldi iar daca vrei sa-ti spun o firma pe care o urasc din toata inima, afla ca asta se numeste Metro. Din pacate aici in Galati nu sunt decat: Metro, Billa si Kaufland(recent). Carrefour se chinuie de trei ani sa vina dar cred ca retardatii de consilieri si primarul isi trag spagi de la Metro ca sa "puna bete in roate" Carrefour-ului. Imi e asa o sila cand n-am incotro si trebuie sa ma duc la Metro pentru cate ceva iar la iesire sunt oprit din nou ca sa-mi verifice marfa din cos! Scuze pentru offtopic, subiectul era despre calculatoare, dar chiar urasc din inima Metro! This post has been edited by nicolau.cosmin: 15 May 2006, 22:36 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(nicolau.cosmin @ 15 May 2006, 22:35) Exact asta e si parerea mea despre Metro. Vezi ce am spus mai sus... Ca electronice/electrocasnice vind numai GUNOAIE (sau REBUTURI daca unii prefera sa le numeasca astfel). Un calculator vindut de Metro nu mi-ar trebui nici daca l-as primi cadou si as mai primi si contravaloarea lui... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Pentru net, muzica, filme si office recomand cu caldura un sistem Dell 1,6 Ghz second hand la 6 mil. lei si un monitor CRT 19" Nokia sau Dell la 2 milioane.
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai, eu am avut numai "pocnitori" in materie de PC-uri acasa. Ultimul "monstru" (de acu trei ani) are o placa de baza Asrock(mi-am luat-o imediat ce si-au cumparat doi prieteni placi de baza identice - lor le-au "crapat" dupa patru luni si au trecut la ASUS) cu sound C-Media on-board, un procesor Sempron 2200+ (merge la 1.5 Ghz), 256 MB RAM Sycron (400 Mhz clock rate) , CD-writer LG 52x, video GeForce mx440 cu 64 MB memorie si un HDD WD de 40 Gb/7200rpm.
Sper ca urmatorul sistem sa aiba parte de niste componente mai de Doamne-ajuta. A, o sa fie ceva pe 64b. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 16 May 2006, 12:52) Exact asta e si parerea mea despre Metro. Vezi ce am spus mai sus... Ca electronice/electrocasnice vind numai GUNOAIE (sau REBUTURI daca unii prefera sa le numeasca astfel). Un calculator vindut de Metro nu mi-ar trebui nici daca l-as primi cadou si as mai primi si contravaloarea lui... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 20:22 |