DIY casnic
![]() ![]() ![]() |
DIY casnic
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce-ai facut tu e "apă de ploaie" și nimeni nu se autosesizează pentru atâta. Dar dacă cineva te reclamă și administrația nu te susține, poți lua o amendă și un ultimatum în privința demolării gărduțului.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Oi vedea, in functie de situatie; p-aia de deasupra nu-i deranjaza, din contra. Intr-o luna o sa creasca si gardul viu, ca acuma l-am tuns sa se indeseasca, si n-o sa se mai vada chiar asa. Daca chiar ma reclama si vin aia de la primarie (care acum ar trebui sa fie ocupati cu alegerile...), zic ca ma descurc, gardul nu-l dau jos.
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă nene, da' ai doo mâini stângi...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am văzut și mai frumoase.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Azi lumea are probleme cu gardurile. Abia ce am terminat de pensulit fo 30mp de gard.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Față-verso?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Decât o față. Cealaltă, al'dat!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Poooooxe?
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2016, 22:16) QUOTE(Markos @ 4 Jun 2016, 22:19) Nu l-am facut de frumos, vreau doar sa descurajez accesul neautorizat (de mine). ![]() @Dragos: daca zici de "stalpul" din dreapta, mai mult si mai aproape de zid n-am putut sa-l bat (c-un ciocan de 5 kile ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(M.C. @ 5 Jun 2016, 07:50) Attached thumbnail(s) 20160605_102019.jpg ( Size: 2.23mb ) Number of downloads: 373 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Se văd holșurupurile .....
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
Atfel cum să le fac inventarul la final de an?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta-i gard de care sa te tii cind vii beat acasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@maho: eu m-am lasat pagubas. Dupa ce faci ceva, imediat se gaseste un dobitoc sa arunce chistoace, pungi, sticle, dibluri, doze goale de bere, alte ambalaje. Ma dispera la maxim mai ales aia care arunca pe geam felii de paine "pentru porumbei".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
Cel al lui Maho...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am vazut mai inestetic. Daca-l imbraca gardul viu, nici nu mai conteaza.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
Asta-i si ideea, d-aia am tuns nitel gardul viu (ala-i pus tot de noi), sa se indeseasca de mai jos, si ce creste (destul de repede, de obicei trebuie toaletat cam de 3 ori pe an) il bag printre sarme. Cand m-am mutat aici, era jale ce gaseam in gradina... intre-timp i-am potolit (am vorbit cu fiecare in parte), s-au mai mutat, + ca le place si lor sa vada o gramada de flori (la care ei nu misca un deget) sub geam; "vaca" de-alaturi, in schimb, e total dezinteresata de ce are sub geam (se si vad in poza balariile si chiar arbustii care-i cresc inclusiv de la baza blocului, spre fereastra); intr-un timp avea aruncate pungi cu gunoi, felii de paine... eu i le-am carat de-acolo, ca venea si la mine duhoarea - n-o interesa.
Ma cam oftic ca-i destul de moale ghimpata (e "made in PRC"), dar... sa vedem cat o tine. |
--------------------
Dacia
1310
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Daca nu tine, poti incerca cu asta
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Revin la bucata aia de pământ de vreo sută de mp, aproape pătrată, pe care o numim gradina si unde vreau să-mi dau doctoratul în gazon. Are o mică înclinație, care va rămâne în zona 2% pe lungime (să zicem așa) si cam 1% pe lățime. Culmea e ca in coltul cel mai inalt, lângă treptele terasei, sta apa cel mai mult, în sensul că acolo se usucă cel mai greu după vreo ploaie.
Ieri am găsit a acolo, la o săpătură de cazma, intr-un loc, pământ îmbibat bine cu apa. Culmea, exact lângă fundația gardului (care din nefericire nu-i prea adânca). Azi am făcut un test, săpând cu cazmaua două gropi, una unde ziceam si una la doi metri mai încolo, tot în zona de regulă mai umeda. O groapă de 50 cm si una de 40, pe care le-am umplut de jumătate cu apa. Inutil să spun că am scos pământ foarte argilos. Am pus semne la nivelul apei si am așteptat. După 3-4 ore intr-o groapă nivelul a scăzut marginal, câțiva mm, iar în alta pare că a crescut marginal. De plouat, n-a mai plouat de cateva zile. Merită să mă gândesc la chinuiala cu drenaj sau să-i dau pace, având în vedere ca-i coltul cel mai înalt? Să continui testele? Să cumpăr un burghiu de pământ și să sap câteva gropi în diverse zone, să văd cum miscă apa? This post has been edited by cdadan: 7 Jun 2016, 23:19 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si la mine tot argilos este, nu se duce mai deloc apa in jos. Pe langa asta, panta e fix invers si pentru ca ii pusesem gand rau, nici de gazon nu m-am mai ocupat si acum e numai petice, pentru ca nu a fost tuns.
Am de gand ca w\e asta sa incarc pamantul intr-o masina si sa aduc altul pe care sa il amestec cu nisip. Inca nu am decis daca pun rulouri sau daca voi insamanta gazon. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(MuciX @ 8 Jun 2016, 07:38) Ei uite vezi, asta inseamna discriminare! In cazul tau nimeni nu se inflameaza. Daca as fi facut eu o astfel de afirmatie mi-ar fi sarit vreo 10 in cap ca "iote dovada, asta vrea sa vanda Ardealul..." |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, dar tu l-ai fi dus la Caracal, sa infiintezi o colonie ungureasca.
This post has been edited by corbex: 8 Jun 2016, 07:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Legat de pamant, in viitorul nu foarte indepartat trebuie sa aduc niste pamant pentru a planta gazon si nu imi este clar care este mai recomandat.
Net-ul asta mi-a dat 2 optiuni: negru sau galben nisipos. Cel galben nisipos cica ar tine umezeala mai bine, nu crapa cand irigarea nu e optima si ar fi indicat pentru iarba. Terenul are suprafata de ~200mp cu o parte soare dimineata, alta parte cu soare doar dupa ora 13. Ceva pareri pentru a ma ajuta sa aleg o varianta? Multumesc. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe mine ma enerveaza la culme ca gazonul ala nu ramane tuns, ci creste...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
Se ezicstă sintetic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Faptul ca la jumate de cazma adâncime dau de polistiren, caramizi si alte resturi de constructie, poate avea o legatura cu faptul ca iarba mea nu prea creste ? Când s-a construit casa in 2007, "dezvoltatorul" a adus o remorca de pamânt de la o alta fundatie si a imprastiat-o peste diverse resturi de moloz prin curte. Pomii au crescut, ca si trandafirii si multe alte flori, dar iarba mai greu.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 07:04 |