Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 19 Jan 2006, 14:21) Marty nu mai jucase de multisor si de aia. Eu dupa ce nu joc 3-4 zile, cu greu scad sub 1,38. Oricum s-a ofticat dupa 3 fastest lap-uri la rand pe la 1.35.20 si i-a dat cu "aidi pa" ![]() ![]() La cursa de "aidi pa" ma dadusem cu zgaibele-n sus la prima tura si n-am ai continuat. P.S.: Merci ca mi-ai tinut partea da' sa stii ca-n ultimele 3-4 zile am jucat zilnic. deci n-am scuza. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
L-am facut deja . Acum avem liga noastra de LFS .
![]() le : daca avem forum o sa ne facem cunoscuti si putem sa organizam intalniri mari de tot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by SiloS: 19 Jan 2006, 15:03 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De ce sa o iau in freza ? Si ce legatura are lfs cu daciaclub ? intra si ai sa vezi despre ce e vorba : http://lfs.3xforum.ro/ . Daca esti marinimos te inscrii .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 19 Jan 2006, 18:36) De ce sa o iau in freza ? Si ce legatura are lfs cu daciaclub ? intra si ai sa vezi despre ce e vorba : http://lfs.3xforum.ro/ . Daca esti marinimos te inscrii . Nu te supara, dar nu vad de ce sa ma inscriu acolo, cand aici sunt mult mai multi useri care ar putea vedea acest topic. Nu te supara, dar l-ai facut degeaba, atata timp cat nu vei aduce la greu oameni pe el. So, vine cineva? Ca sa stiu ce program imi fac si daca deschid LFS. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SiloS |
![]()
|
Mai , eu stiu ca nu voi atrage surferii pe un forum dedicat unui joc greu de jucat . Atata timp cat nu este vorba de masini , jocuri gen underground sau sex si nu este al unui site anume cu trafic mare eu nu voi avea utilizatori pe forum .
Eu am facut forumul pentru noi [ manuel , tu , eu , vis-a-vis , marty si altii de pe forum ] ca sa avem discutiile mai "rasfirate" si mai bine ordonate" . Aici vorbim in acelasi topic despre "personal best" , volane , cerinte , skin-uri , intalniri . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
"Acest forum are 1 useri inregistrati, 1 subiect si 1 mesaj.
Ultimul user inregistrat este SiloS. Pe forum sunt 0 useri inregistrati si 1 vizitator" Pana acum vorbesti cam singur pe acolo. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SiloS |
![]()
|
Poate vrei tu sa vorbesti cu mine acolo . gandeste-te ca si dacia-club a avut un user o data .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Silos, o sa ma inscriu si o sa vorbesc eu cu tine in noptile lungi si friguroase. Da' acu' am chef de-un LFS. Se baga careva?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link cu liga romana de lfs
This post has been edited by catalin_tm: 19 Jan 2006, 23:54 |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aloo, nu va bateti fiindca oricum nu vine nimeni de pe-aici pe un astfel de forum. O fi LFS-ul asta fun, dar nu suntem chiar maniaci.
Relax! |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link cu liga romana de lfs
This post has been edited by catalin_tm: 19 Jan 2006, 23:55 |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
Manuel |
![]()
|
Pe care site? De fapt, vorba ta... nu mai conteaza...
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
catalin_tm |
![]()
|
daca joci lfs, da un pm mie, sau lui silos, sa-ti dam un link cu liga romana de lfs.
This post has been edited by catalin_tm: 19 Jan 2006, 23:55 |
--------------------
dacia
1300
|
|
SiloS |
![]()
|
Pentru forum baga un link la mine
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
driverx |
![]()
|
catalin_tm
Ma fac ca inchid ochii in seara asta, dar pana maine dimineata la 9:12 cand ma trezesc, toate linkurile date de tine, in posturi sau in semnatura SA DISPARA, altfel te pun in cui 30 zile cu tot cu linkurile tale. Cititi naibii regulamentul. Cata nesimtire....sa te mai si lauzi ca iti faci reclama in semnatura. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catalin_tm |
![]()
|
nene driverx, te anunt, cu tot respectul, ca in legatura cu postarea site-ului, am intrebat un moderator. cat despre semnatura, o scot.
obs. te rog sa nu ma jignesti, esti doar moderator, nu esti dumnezeu. nu stiu cum te-ai simti tu mersi edited: sper ca am modificat bine. daca nu, ma relaxez si eu o luna. This post has been edited by catalin_tm: 19 Jan 2006, 23:42 |
--------------------
dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Manuel |
![]()
|
Vreau si eu!!
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 20 Jan 2006, 14:12) 1:10. Coool. Cred ca pot sa depasesc timpul asta cu Tico-ul. ![]() Sa ne zici si noua te rog procedurile prin care ai cumparat jocul si cat a costat efectiv. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SiloS |
![]()
|
Dintre noi a cumparat vreunul jocul ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
driverx, intrucit demo-ul LFS este de fapt produsul final cu unele functii incuiate si descuiabile pe bani, actiunea de a le descuia fara bani nu este nici piraterie nici furt intelectual nici incalcare a copyright-ului ci incalcare a licentei de utilizare si eventual "reverse engineering", asta daca in licenta se specifica explicit treaba asta.
crede-ma pe cuvint, la aia cu LFS-ul li se rupe fix in paispe ca X si Y fac rost de un key generator si "descuie" singleplayerul, daca era altfel demo-ul nu continea decit strict 3 masini si o pista. multiplayer-ul e piinea lor si dupa cum am constatat personal, incomparabil mai dificil de "descuiat". acestea fiind spuse, inteleg dorinta forumului de a se distanta de orice probleme legale pe aceste teme. totusi consider ca in acest caz mai periculoasa este lipsa oricarei prevederi corespunzatoare in regulament decit poza postata de vis-a-vis. citeste-l si tu. 0 (zero) prevederi care sa defineasca si sa sanctioneze frauda electronica, incalcarea copyright-ului, etc. mai a venit unul cu adrese de unde se poate lua muzica si l-a belit reflex money dar din pdv strict al regulamentului ala n-a gresit cu nimic. stiu ca-s cam offtopic dar cred ca aia cu trei perechi de oua si cuvint foarte greu ar fi inspirati sa adauge pe la sectiunea 2 una sau doua alineate care sa trateze problema. LE: poate intr-un mod foarte general si catch-all sa se aplice 8 a). This post has been edited by walleye: 20 Jan 2006, 16:56 |
--------------------
Alco
Century
- Monon 404
628 nu hraniti moderatorii
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(walleye @ 20 Jan 2006, 16:54) Hai ca asta e tare. Dar tare de tot. Pai....oamenii aia au pus masinile suplimentare contra cost. Ei ti-au dat gratis 3 masini, 3 piste. Nu inseamna ca daca deja le ai in pachet si pe restul, dintr-o data ai mai multe drepturi asupra lor. Tare curios is pe baza carei logici ai ajuns tu la concluzia ca asta nu e furt intelectual. E ca si cum ar fi ceva promotie la un magazin in care tu ai un pachet la care primesti ceva gratis. Si daca faci nu stiu ce, primesti tot pachetul. Cu logica ta, putem lua tot pachetul fara sa platim nimic, ca doar contine ceva ce e free. E cam complicata treaba. Dar daca tu ai avea dreptate, atunci fii sigur ca 90% din softurile existente pe piata nu ar avea forma pe care o au actualmente, sau cum o are si LFS. Anyway.....tareee...inca ma pufneste rasul. Oricum, eu altceva vreau sa scot in evidenta. NU zic sa facem toti pe corectii sau sa pretind de la toti sa aiba numai soafte licentiate and shit. DAR macar bunul simt (de care se pomeste si pe forum) sa existe din partea unora si sa nu puna pe fata (si in acelasi timp, inconstient sa sustina) asemenea practici. Atat pretind doar aici pe forum. Nimic mai mult. Dar pentru unii e prea mult.... This post has been edited by driverx: 20 Jan 2006, 17:08 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
pai driver hai sa-ti explic: furt intelectual e atunci cind tu faci bani pe munca altuia. in cazul de fata furt intelectual e atunci cind distribui CONTRA-COST demo-ul LFS sau un programel care sa-l descuie. copyright-ul e o chestie menita sa-i aduca beneficii aluia care-l detine prin exploatarea comerciala a lucrului asupra caruia il detine. prin el se "declara" legal dreptul de proprietate (intelectuala) asupra soaftei/cartii/samd. daca tu distribui PE GRATIS un ceva copyright-uit, il modifici, il spargi, il dezasamblezi, etc EVENTUAL incalci licenta cu care ti-a fost distribuit tie, EULA-ul ala care spune ce ai si ce n-ai voie sa faci. ala nu-i copyright. ergo nu comiti furt intelectual/piraterie. nu inseamna ca nu-i tot o ilegalitate, nu inseamna ca nu i-ai adus in prejudiciu autorului dar NU e furt intelectual. DACA eu downloaduiam demo-ul si utilizam masinile in simulatorul meu de curse pe care-l vindeam pe bani, atunci era furt intelectual si incalcare a copyrightului. ce se presupune ca NU facem noi in mod uzual e incalcare a licentei de utilizare.
This post has been edited by walleye: 20 Jan 2006, 17:29 |
--------------------
Alco
Century
- Monon 404
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(walleye @ 20 Jan 2006, 17:25) pai driver hai sa-ti explic: furt intelectual e atunci cind tu faci bani pe munca altuia. in cazul de fata furt intelectual e atunci cind distribui CONTRA-COST demo-ul LFS sau un programel care sa-l descuie. copyright-ul e o chestie menita sa-i aduca beneficii aluia care-l detine prin exploatarea comerciala a lucrului asupra caruia il detine. prin el se "declara" legal dreptul de proprietate (intelectuala) asupra soaftei/cartii/samd. daca tu distribui PE GRATIS un ceva copyright-uit, il modifici, il spargi, il dezasamblezi, etc EVENTUAL incalci licenta cu care ti-a fost distribuit tie, EULA-ul ala care spune ce ai si ce n-ai voie sa faci. ala nu-i copyright. ergo nu comiti furt intelectual/piraterie. nu inseamna ca nu-i tot o ilegalitate, nu inseamna ca nu i-ai adus in prejudiciu autorului dar NU e furt intelectual. DACA eu downloaduiam demo-ul si utilizam masinile in simulatorul meu de curse pe care-l vindeam pe bani, atunci era furt intelectual si incalcare a copyrightului. ce se presupune ca NU facem noi in mod uzual e incalcare a licentei de utilizare. Tu ai dreptate, dar ce tot o tii pe furt intelectual? Doar asta e condamnabil? Ai pomenit de 8 a). Si eu tot acolo am batut ![]() Anyway...norocul nostru ca nu are un license.txt serios in spate (sau cel putin unu care sa vina cu jocul...ca saitu nu l-am citit). Ca atunci sigur nu mai dadeam noi nuante pe aici ![]() This post has been edited by driverx: 20 Jan 2006, 17:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica eu dau banu', imi iau licenta si vine un neica nimeni sa ma faca nesimtit?
Nu trebuie sa dau socoteala nimanui cum si ce fac cu banii mei. Daca vreti sa va jucati si cu alte masini, marcati banu' la baieti, nu va mai dati voi cu presupusu'. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
walleye |
![]()
|
pai citeste saitu, o sa fi surprins....
cit despre 8a si "valabilitate finala au legile in vigoare" ok, da' io zic ca n-are cum sa strice bagat negru pe alb o precizare clara a interdictiei. LE, vis-a-vis, nu te-a facut nimeni nesimtit, nu te ataca degeaba ca faci ulcer. discutia mea cu driverx pe teme de proprietate intelectuala are o existenta complet paralela si independenta de situatia si existenta licentei tale S2 pentru LFS, fiind doar inspirata de ea. LLE, recunosc ca am presupus fara sa ma bazez pe nimic ca ai utilizat un crack si nu ai cumparat legal jocul, daca m-am inselat te rog sa ma ierti. in rest e valabil ce-am spus, cu driverx nu discutam despre tine, ci in general... This post has been edited by walleye: 20 Jan 2006, 17:47 |
--------------------
Alco
Century
- Monon 404
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:07 |