Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
catalin_tm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Presteaza careva?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
voi aceti traininguri?
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
huh???
![]() |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
instructor |
![]()
|
traininguri in singleplayer
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am facut cateva. driverx zice ca-i musai sa le faci pe toate
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Joaca careva acum repede? Face careva server?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
rodaciaclub. Da' repede
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Ceva jucatori in seara asta ?
Eu sunt in concediu pana martea viitoare ![]() Momentan intru pe lfsracer.de (demo liga)... daca mai vine careva... salutati in romaneste ![]() |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
instructor |
![]()
|
io vreau
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
catalin_tm |
![]()
|
o specificare : am acordul a 2 moderatori.
s-a deschis site-ul www.lfsromania.lx.ro. aici gasiti un forum, adresa serverului, curse, programe, si altele.... asteptam, deci, pasionatii pe www.lfsromania.lx.ro |
--------------------
dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La atata agitatie, nu ai un server non-stop, las-o dracu de maimuta!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() This post has been edited by catalin_tm: 28 Jan 2006, 11:09 |
--------------------
dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu alte cuvinte, lipseste obiectul muncii.
Iar atitudinea ta va indeparta eventualii doritori. Pe mine unul, m-ai convins sa nu te mai vizitez. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
driverx |
![]()
|
catalin_tm
Cum iti ziceam. Tu nu ai un scop bine definit. S-a oprit acolo....sa avem si noi un forum (de fapt tu sai ai al tau) de LFS. Cum ti-am mai zis, aici suntem un grup de oameni care intram pe DaciaClub nu neaparat pentru a vedea cine intra pe LFS, dar si asta, nu avem ce face cu un nou forum. Ziceai de programe...repet...ce programe...de abia reusim din 10 LFS-isti sa ne adunam 2-3 intr-o seara. So...ce programe....iti place sa te dai organizator...sau ce? In loc sa ne ciondanim aici, si unii sa isi iroseasca timpul si banii, mai bine ati presta la volan. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
salutare...
vreau sa ma bag si eu la jocul asta LIVE FOR SPEED... problema este ca: nu am kitu pt joc (daca trebuie instalat)...si nu stiu cum sa intru apoi in joc... as avea nevoie de un indrumator, care sa imi arate prima oara, apoi ma descurc eu... multumesc... c-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Haideti iute toti bre...!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai ca ma bag acu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Dupa ce m-am stricat de ras, cu diverse pseudo-curse, a urmat cursa de 30 de tururi, in care majoritatea au esuat lamentabil, inclusiv liderul cursei. Prilej cu care m-am trezit din mahmureala.
Au urmat curse de 2 tururi cu oprire la standuri inclusa, care inca se deruleaza. Lu' Manuel i-au placut mult ![]() Pot sa zic ca a fost marfa. ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 29 Jan 2006, 19:52 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Hai sa fixam o ora tot in seara asta la care sa repetam experienta...
![]() Edit: poate avem noroc sa intre iar turcu' sa-l mai asteptam o data toti sub pod sa i-o dam ![]() This post has been edited by Muttley: 29 Jan 2006, 19:56 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vis-a-vis ne poti da si noua informatii de unde l-ai cumparat, cat a costat, un site ceva?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca e cineva interesat, am replay-urile.
![]() Marty, daca nu ti s-au incetosat ochii de lacrimi, intra sa-ti dau setupu' lu' Paul_rom ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
m-am lamurit. Mersi mult. Uitasem de pagina lor
![]() ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 29 Jan 2006, 19:49) Dupa ce m-am stricat de ras, cu diverse pseudo-curse, a urmat cursa de 30 de tururi, in care majoritatea au esuat lamentabil, inclusiv liderul cursei. Prilej cu care m-am trezit din mahmureala. Au urmat curse de 2 tururi cu oprire la standuri inclusa, care inca se deruleaza. Lu' Manuel i-au placut mult ![]() Pot sa zic ca a fost marfa. ![]() Ce ba...esti naspa...halal setup de cursa ai facut. Imi pierd o ora degeaba...ca altii se plimba deanpixu cu Turbo in mijlocul unei curse ...ca sa nu mai zic de Smudo care mergea ZigZag si de nu stiu cate ori era sa ma ia. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Setupu a fost facut bine, dar e cam de rahat serveru de lfs si n-a luat toate comenzile din configu ala.
Iar Smudo m-a tavalit de 2 ori si n-am mai plans. Io am ras cu lacrimi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
vis-a-vis...mersi pt link...dar nu merge sa instalez jocu...nu e arhivat bine...sau are ceva probleme la arhivare...ca nu-l citeste cum trebuie...
daca mai stii vreu alt link, trimite-mi-l, pls.. mersi mult c-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:18 |