Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba S2 avem
La servers list cauta Dansu' betivilor. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Senzatii tari cu XR GTi, masina are potential... 200 km/h la vale si cu vantu-n spate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Intrebare, indreptata mai mult catre Driver X...
Daca dai pe reluari, te intreaba daca vrei sa downloadeze un anumit skin... daca nu-l are in baza de date, ramane skinul default... intrebarea mea este: de unde le downloadeaza? si daca se pot downloada toate skinurile de acolo... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Doar fulu downloadeaza intre iuzeri skinturi
Daca salvezi un replay, din ce imi dau eu seama, in replay figureaza setupul fiecarei masini, ca si skinul de altfel. Dar nu il gaseste ca nu l-a downloadat. Ma gandesc sa fac un program cu care sa ne putem uploada fiecare skinu, si dupa aia fiecare sa aduca ultimele skinuri ca intotdeauna sa le avem updated. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
N-ai inteles.
Eu am pus sa-mi salveze automat toate cursele, dar nu asta-i important. In cursa nu-mi pare skinu cuiva, dar daca dau pe reluare, ma intreaba daca sa downloadeze skinul aluia si pe unele le gaseste cica intr-o baza de date. Chestia e ca la reluare ala apare cu skin. Nu ti s-a intamplat niciodata? Eu am vreo 20 de skinuri cel putin, downloadate cu ajutorul reluarilor. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Joaca cineva?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() Attached thumbnail(s) DSCF0101_small.jpg ( Size: 78.42k ) Number of downloads: 36 DSCF0104_small.jpg ( Size: 79.38k ) Number of downloads: 27 DSCF0107_small.jpg ( Size: 72.15k ) Number of downloads: 20 DSCF0108_small.jpg ( Size: 68.65k ) Number of downloads: 18 DSCF0110_small.jpg ( Size: 85.62k ) Number of downloads: 20 DSCF0111_small.jpg ( Size: 67.79k ) Number of downloads: 22 DSCF0112_small.jpg ( Size: 66.33k ) Number of downloads: 27 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
Is facute cu aparatul de fotografiat.
De unde skin? Ca nu il downloadeaza |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Bai....da' nimeni nu mai joaca LFS?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ba da, ieu, atunci cand imi aduc aminte.
![]() Pacat ca nu mai tine vizavi serverul, tre' sa invat toate limbile din SE Europei ca sa pot juca... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tocmai l-am instalat eu ...
Vreau sa imi testez legatura .. spuneti-mi un server pe care sa intru |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vezi ca am dat eu drumu' la server. (Dansu' betivilor scris tricolorat)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
No server today?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai server pt. cine?
Unii intra doar sa se uite, altii doar la caterinca... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Intru eu in juma de ora
![]() Numai ca-s pufan .. am troznit masinile alea de le-a luat naiba ... |
--------------------
.
.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Dar voi aveti vresiunea full sau jucati demo?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu am versiunea demo .. aia cu doar 3 masini
|
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Demo jucam.
Eu dau drumu la server, daca intrati, bine, daca nu, la fel de bine. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io m-am spart la mufarine cu nemtii pe bremskiller. Da' m-am dat cu cracii-n sus in tura 11, de pe pozitia a 3-a.
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
Baieti, eu mai intru dupa ce invat sa merg pe circuitul ala
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Poate vei fi interesat sa-ncerci si tastele...
vis-a-vis sau driverx vor spune ca mouse-ul e mult mai bun, dar daca tu nu urmaresti sa bati toate recordurile de timp la LFS, crede-ma ca tastele-s cele mai bune pt un joc comod si distractiv. ![]() PS: in poza-s primele setari cu care am mers la inceput (asta-nsemnand cateva luni). De ceva timp, am setat steer rate-ul si return rate-ul la 0.60. Masina a pierdut din manevrabilitate, dar timpii s-au imbunatatit (schimbarea de directie se produce mai lin). This post has been edited by Muttley: 15 Mar 2006, 14:16 Attached thumbnail(s) tastaturaLFS.JPG ( Size: 192.68k ) Number of downloads: 15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
In general ca sa dai un verdict ar trebui sa testezi toate variantele si sa vezi cu care obtii rezultate mai bune.
Am mers din taste, merg cu mausul dar imi lipseste finetea franarii si dozajul acceleratiei pe unele portiuni, de aceea banuiesc ca volanul e cel mai bun. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Mar 2006, 15:02) Am mers din taste, merg cu mausul dar imi lipseste finetea franarii si dozajul acceleratiei pe unele portiuni, de aceea banuiesc ca volanul e cel mai bun. Corect. In schimb parca mausul are rezolutie mai mare la directie. Nu stiu in ce masura ajuta, dar paca am simtit asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Liviu |
![]()
|
Azi am volan si pedale
![]() La 21, aprox. ... intru ! |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:57 |