Lazarus iar loveste in Logan
![]() ![]() ![]() |
Lazarus iar loveste in Logan
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu OTV-ul asta , la mine de ce naiba nu merge ?
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati ca intervin asa brusc, dar am o intrebare, ca am fost cateva zile in concediu si se pare ca am ramas in urma cu noutatile: cine este dl. Lazarus ?
Ca pare destul de important incat sa se discute despre ce vorbeste el... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Lazarus e unul de la OTV , aseara a fost in emisiune la Diaconescu .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(zerdok @ 13 Jul 2006, 08:47) Nu e voie ca incalca legea "copiraitului", si apoi se trezesc cu mascatii la usa ca le iau la puricat calculatoarele sa vada cate din cdurile pe care le detin sunt orijinale si cate sunt facute de nea Ghiorghitza de la Matei Basarab coltz cu Victoriei... Mai bine le atarna cd-urile la oglinda ca da un aer bestial de tiuning, alaturi de mileu' de pe teveu, cainele care da din cap, zarurile atarnate, plus abtibildu' cu sumahar lipit pe dacie.... Suma respcetelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
din pacate nu a avut norocul ala... mai bine dadea tirul peste el ca scapam de emanatiile de inteligenta de la zero teve...
Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine nu stie cine a fost (sau cine ar fi putut sa fie) domnul ziarist, doua linkuri:
http://www.adevarulonline.ro/2006-05-23/In...sti_185663.html (recomand primul paragraf, scris cu italice, si prima opinie a cititorilor) http://crji.org/revpresei/revpresei25.htm (aici trebuie sa scroll pana in josul paginii, unde scrie "Sindicatele studentesti – trecut murdar, prezent pesedist, viitor obscur"; mare pacat ca nu e articolul integral) |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Pana la urma nu Loganul a fost de vina, ci Mossadul, KGB-ul si alte servicii secrete deranjate de Lazarus:
Realizatorul de Televiziune Luis Lazarus -victima a unui accident de circulatie extrem de suspect ![]() TIR-ul a ramas neidentificat, asteptam sa se ia probe ADN si amprente ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Alti distrusi . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Am impresia ca e ziarul lui C.Vaccin Tudor. Numai el e cu "Sus patria, jos mafia".
Iar nu si-a luat pastilele, tranchilizantele la timp... ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Toata lumea sa stea calma, agent Cooper e pe drum, mai are nitel de lucru cu Laura Palmer da vine !
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Lazarus asta a fost cu miscarile studentesti la un moment dat ... Liga Studentilor si alte organizatii ... apropo, o fi terminat facultatea ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
Io unu' n'as vrea sa merg cu masina pe sosea si sa imi vina Domnu' Lazarus din fata, lansat intr-o depasire. Indiferent de ce masina conduc eu, nu cred ca m-as simti prea bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(dragos.avramescu @ 13 Jul 2006, 15:19) Pana la urma nu Loganul a fost de vina, ci Mossadul, KGB-ul si alte servicii secrete deranjate de Lazarus: Realizatorul de Televiziune Luis Lazarus -victima a unui accident de circulatie extrem de suspect ![]() TIR-ul a ramas neidentificat, asteptam sa se ia probe ADN si amprente ![]() E tragic - comic ceea ce se intampla. E comic deoarece nu prea poti sa te abtii sa nu razi cand vezi asemenea idiotenii scrise de niste imbecili. E tragic insa ca nu putem scapa de aceste ramasite comuniste care inca isi mai pun amprenta pe viata noastra de zi cu zi. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Fara a face nici o remarca asupra persoanelor implicate in aceasta discutie sau asupra televiziunii in cauza am doar o intrebare:
Daca asta de care vorbiti voi ar fi laudat aceasta minunata masina il mai criticati asa? sincer... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, fiindca ar insemna ca a luat bani pt publicitate, iar aici loganul se lauda pe gratis...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(lucian_vlaicu @ 26 Jul 2006, 16:28) Fara a face nici o remarca asupra persoanelor implicate in aceasta discutie sau asupra televiziunii in cauza am doar o intrebare: Daca asta de care vorbiti voi ar fi laudat aceasta minunata masina il mai criticati asa? sincer... noi cred ca criticam faptul ca omul ala vorbeste fara sa aiba foarte multe chestii reale care sa sprijine afirmatiile sale. Mai are rost sa zicem daca si cu parca? A facut-o, sa-l judecam pe baza acestor afirmatii. Adica.. la furci loganisti ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Pe mine nu ma deranjeaza omul care critica Loganul atata timp cat isi sustine opinia prin argumente !
Ca are defecte asta o stim cu totii , ca doar nu credem cu totii ca Loganul e Bugatti Veyron la 10.000 de euroi ! Dar unul care tot apare pe la TV si are pretentia de a fi jurnalist ( cu toate ca habar n-are ce e aia jurnalistica auto ) spune ca Loganul e prost ca a avut el accident si era sa moara , nu merita sa fie apreciat ! @ Lucian incearca sa rezisti la o emisiune de-a lui cateva minute si pe urma sa vii sa ne intrebi de calitatea dl.Lazarus ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(alinakes @ 26 Jul 2006, 16:46) Chiar, ce e aia "jurnalistica auto", ca mie mi se pare ca toate emisiunile din acset domeniu seamana cu calupurile publicitare: directia e INTOTDEAUNA sigura, spatiul interior este INTOTDEAUNA generos, dotarile sunt INTOTDEAUNA de exceptie etc. This post has been edited by vijelie: 26 Jul 2006, 16:01 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(paulp @ 26 Jul 2006, 17:29) ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 16:33 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mai adaug si faptul ca se pare ca in orice vs al aveo-ului cu alte masini, nu s-a auzit in mass-media ca a luat doar 1.5 puncte euroncap
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 26 Jul 2006, 17:33) mai adaug si faptul ca se pare ca in orice vs al aveo-ului cu alte masini, nu s-a auzit in mass-media ca a luat doar 1.5 puncte euroncap ![]() Nu e chiar chiar asa. Lumea a auzit ceva, dar ce ma mira pe mine este CE au auzit. Prin nu stiu ce minune 1.5 in capul lor s-a transformat in 2.5. Nu imi explic de ce. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Jul 2006, 17:32) ![]() ![]() Ba, bine ca se rup jojele si nu bieletele de directie ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Puteti sa dati exemplu de un jurnalist auto capabil?
|
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
paulp |
![]()
|
Ca tot sintem pe linga, ce dracu fac aia toata ziua cu joja? Ca eu nu tin minte sa fi verificat uleiu mai des de odata la 5000 km
![]() Doar nu e Passat sa stai cu ochii pe ulei ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:42 |